galanakop Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Συμφωνω και με τους δυό σας... Και εγω με wanam + cf kernel Και δεν το κουνάω με τίποτα απο εδω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Trinity kernel υπάρχει περίπτωση να βγει για S3; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 δυσκολο το βλεπω,στο nexus s παντως ηταν απο τα ποιο "γρηγορα" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 δυσκολο το βλεπω,στο nexus s παντως ηταν απο τα ποιο "γρηγορα" Για δες αυτο το link . http://www.derkernel.com/ics-d2.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) @Milfas @Te_salat Χθες το έβαλα να φορτίσει μέσα από το ups - σταθεροποιητή που έχω για την τηλεόραση. Σκέφτηκα μήπως φταίνε κάποιες αυξομειώσεις στην τάση, ψιλοδιακοπές ρεύματος 20-30 sec στην περιοχή μου ή δε ξέρω και γω τι (σκέφτομαι διάφορες βλακείες που ίσως δε στέκουν καθόλου....) Δυστυχώς έκανε πάλι τα ίδια. Επόμενα βήματα: Νομίζω ότι έχω κρατήσει nandroid από τη stock rom (μόλις είχα κάνει απλά root και σκέφτομαι να κάνω επαναφορά αυτό αντί για να κάνω τη διαδικασία που περιγράφει ο Milfas (και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον). Πριν από αυτό όμως σκοπεύω να κάνω wipe battery stats (recovery). Πες ότι μένει έτσι, δηλαδή κάνει παραπάνω ώρα να φορτίσει. Φθείρεται η μπαταρία να υποθέσω? Ρέθυμνο :) Edited August 6, 2012 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 @Milfas @Te_salat Χθες το έβαλα να φορτίσει μέσα από το ups - σταθεροποιητή που έχω για την τηλεόραση. Σκέφτηκα μήπως φταίνε κάποιες αυξομειώσεις στην τάση, ψιλοδιακοπές ρεύματος 20-30 sec στην περιοχή μου ή δε ξέρω και γω τι (σκέφτομαι διάφορες βλακείες που ίσως δε στέκουν καθόλου....) Δυστυχώς έκανε πάλι τα ίδια. Επόμενα βήματα: Νομίζω ότι έχω κρατήσει nandroid από τη stock rom (μόλις είχα κάνει απλά root και σκέφτομαι να κάνω επαναφορά αυτό αντί για να κάνω τη διαδικασία που περιγράφει ο Milfas (και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον). Πριν από αυτό όμως σκοπεύω να κάνω wipe battery stats (recovery). Πες ότι μένει έτσι, δηλαδή κάνει παραπάνω ώρα να φορτίσει. Φθείρεται η μπαταρία να υποθέσω? Ρέθυμνο :) Η μπαταρία δεν φθείρεται αλλα γιατι να αργεί τόσο. Αν είχες ένα εξωτερικο φορτιστη, απ αυτούς που χρησιμοποιούμε την δευτερη μπαταρία για φόρτιση θα μπορούσες να δοκιμασίες πόση ώρα χρειάζεται σ αυτόν και να δεις αν φταίει η συσκευη σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Παροτι εμεινα ευχαριστημενος με wannamlite, ειπα να αλλαξω λιγο... Ο δικος μου συνδυασμος πλεον ειναι: CriskeloRomV5.4.2 + increase volume + hacked cam + mod skip tracks via volume buttons + modded TW launcher (αυτα υπαρχουν στη τελευταια kitchen του criskelo. Kι ομως ο TW launcher δε μου κανει redraw!) + wannamlite stock kernel +Stock theme ''Παγωμενες'' εφαρμογες: Τα παντα απο All Share BroadcomMEMsService DirectShareManager DSMForwarding DSMLawmo Google+ Kies MAPServiceSamsung MusicFX Τα παντα απο Samsung apps Samsung Push Service Street view Talk TalkBack Eνημερωση λογισμικου Λογαριασμος Samsung Χαρτες Autostart με αρκετες εφαρμογες να μην ανοιγουν κατα το ξεκινημα της συσκευης. Τη δουλευω απο χθες και εχω μεινει εξισου ευχαριστημενος με wannamlite.Μου κανει εντυπωση η καλυτερη συμποριφορα του, κατα τα αλλα σπαστικου, TW Launcher. Η μπαταρια ειναι σε αριστα επιπεδα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα σε οτι του εχω δοκιμασει. Αλλα για να το τονισω, διαφορες σε performance-μπαταρια κτλ μη περιμενετε να δειτε αναμεσα στις Samsung based ROM που κυκλοφορουν.Ενα καλο σ''στησιμο'' χρειαζονται και η συσκευη δειχνει τα δοντια της. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ηλία αυτα που υπάρχουν στην kitchen μπορούμε να τα κατεβαζουμε χωρίς να έχουμε την συγκεκριμένη ρόμ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ηλία αυτα που υπάρχουν στην kitchen μπορούμε να τα κατεβαζουμε χωρίς να έχουμε την συγκεκριμένη ρόμ? Ναι.Μπορεις να παρεις τα mods και να τα κανεις extract.Βεβαια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μπορει οποιος θελει να κανει install την aroma kitchen του criskelo, σε οποιαδηποτε Samsung based rom που βασιζεται στο τελευταιο firmware, χωρις προβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Παιδιά καλησπέρα , για δοκιμάστε αυτό - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1817918 Εμένα μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει , για πείτε και εσείς γνώμες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλησπερα παιδια πηγα να παρω τηλεφωνο και εγραφε δ ειστε εγγεγραμενος στο δικτυο.. και δεν επαιρνε. Το εκανα επανεκινηση κ ολα οκ αλλα γιατι να το εκανε; αντεεεεεε που ειναι η jb να απογειωθουμε.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλησπερα παιδια πηγα να παρω τηλεφωνο και εγραφε δ ειστε εγγεγραμενος στο δικτυο.. και δεν επαιρνε. Το εκανα επανεκινηση κ ολα οκ αλλα γιατι να το εκανε; αντεεεεεε που ειναι η jb να απογειωθουμε.. και μένα το έκανε χθες το απόγευμα και επανήλθε με ενεργοποίηση απενεργοποίηση του flight mode... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλημέρα ,ενας πολύ καλός Launcher (Holo Launcher HD). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobint.hololauncher.hd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbnQuaG9sb2xhdW5jaGVyLmhkIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καταρχήν ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν και έδειξαν ενδιαφέρον. Κατά δεύτερο ας μου συγχωρέσουν οι διαχειριστές το συνεχόμενο post, αλλά η χαρά είναι μεγάλη, καθώς το πρόβλημα δείχνει να λύθηκε... (πρώτη φόρτιση, πιστεύω να μην είναι τυχαίο γεγονός) https://www.dropbox.com/s/dn1ezylssl5bu9z/2012-08-07%2008.51.33.png Μετά από 3-4 full wipe και στησίματα από το μηδέν, αλλαγή διάφορων rom, δοκιμή διάφορων kernel, πέρασμα των εφαρμογών 1-1 και τσεκάρισμα της μπαταρίας, τάματα σε διάφορους αγίους με ειδικότητα την ενεργειακή απόδοση και οικονομία, η λύση ήρθε από τον 3χρονο γιο μου... -"Γιατί είσαι νευριασμένος μπαμπά?" -"Άσε αγάπη μου, δε φορτώνει (φορτώνει το λέει, όχι φορτίζει) το κινητό" -"Σου είπα δεν είναι καλό, αφού δεν έχει παιχνίδια (του έχω πει ότι αυτό δεν έχει παιχνίδια, γιατί το desire που "είχε παιχνίδια" είχε αρπάξει μερικές τούμπες παίζοντας angrybirds) -"Φύγε μικρέ, πήγαινε στη μάνα σου, έχω δουλειά" -"Βάλε το άλλο καλώδιο μπαμπά, από το καλό κινητό..." :X:X:X:X:X:X 1. Ρε, λες να έχω τον indie No2 στο σπίτι και να μην το ξέρω? 2. Άσε που μπροστά στη στιχομυθία ήταν και η γυναίκα μου και με δουλεύει από χθες το βράδυ... "Τι τα θες αυτά? Πάρε ένα nokia απλό, που στέλνει sms και κάνει τηλέφωνα, και δώσε αυτό στο μικρό να παίζει και κανένα παιχνίδι":lol::lol: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλημερα!! Ρε παιδια δεν μπορω να κατεβασω την wanam με τιποτα. Συνεχεια κοβεται στα μισα. Την εχει κανεις στο dropbox του να μου την στειλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Απο εδώ δοκιμάζεις ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλημερα!! Ρε παιδια δεν μπορω να κατεβασω την wanam με τιποτα. Συνεχεια κοβεται στα μισα. Την εχει κανεις στο dropbox του να μου την στειλει; Μπες στη σελίδα του και δοκίμασε τα mirrors που δίνει στο τέλος του 1ου post. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να περάσω κάπως το μαμά video player σε άλλη ρομ... Είμαι με την Resurrection Remix JB v3.0.1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μπες στη σελίδα του και δοκίμασε τα mirrors που δίνει στο τέλος του 1ου post. Τελικα οκ. Βρηκα ενα mirror που δουλευε και την κατεβασα. Αυριο την δοκιμαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να περάσω κάπως το μαμά video player σε άλλη ρομ... Είμαι με την Resurrection Remix JB v3.0.1 Ο μαμά video player στηρίζεται στο framework του Tw και από όσο μπορώ να ξέρω δεν μπορεί να μεταφερθεί. Είναι ένας ακόμα λόγος που δεν περνάμε όλοι σε pure google rom... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιδια θελω να βαλω nova launcher αλλα δεν θελω να αποχωρηστω το widget του καιρου απο tw που μπορουμε να το βρουμε υπαρχει για χρηση με αλλον launcher? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Χρησιμοποιεί κάνεις το light flow? Έχει κάποιο bug που προκαλεί battery drain εκτός από το γνωστό bug με το talk back? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Χρησιμοποιεί κάνεις το light flow? Έχει κάποιο bug που προκαλεί battery drain εκτός από το γνωστό bug με το talk back? Δεν έχει αναφερθεί κατι άλλο !! Το πόσο θα επηρεαστεί η μπαταριά γνωρίζεις βεβαια οτι εξαρτάται απο τις ρυθμισιες που θα κανείς. .http://www.folioflow.com/ff/page/website/lightflow/pageId/1691#6 Απο αυτα που διάβασα ετοιμάζεται καινούργια έκδοση για το s3 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 New WanamLite - http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=3710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 New WanamLite - http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=3710 ωραια γραφει τι βελτιωσεις εχει? το περναμαε πανω απτην 2 χωρις full wipe ε? αντε να ρθει η jb ρε τσακαλια να γουσταρουμε;) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts