Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως αξίζει να δοκιμαστεί και η official για να δούμε κατα πόσο αξίζει μια custom.

Απο τα λίγα που είδα, μάλλον έχουμε το καλύτερο firmware ως τωρα στο Siii.

Προχθές που πέρασα την ρόμ που είχε η συσκευη μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να δώ ουσιαστικα όλα τα βασικα firmware μέσα σ ένα απόγευμα αφου δεν με πήγε στην τελευταία αναβάθμιση κατευθείαν.

Πραγματικα έχουν γίνει πολλα βήματα μέχρι να φθάσουμε στο σημερινό built.

H XXBLG6 όντως δουλεύει 2° c πιο πάνω απο την προηγούμενη ρόμ συγκρινόμενη πάντα στις ίδιες λειτουργίες και με την ίδια θερμοκρασια περιβάλλοντος.

Πιστεύω ότι είναι θέμα firmware και όχι Wanam rom.

Στα καλα τώρα.

1) Βλέπω μια βελτίωση στις φωτογραφίες σε κακοφωτισμενους χώρους και στο HDR.

2) Η ram ξεκινα χαμηλότερα και διατηρείται λίγο καλύτερα επίσης.

3) δεν ξέρω αν λύθηκε το θέμα των reloads γιατι δεν δοκίμασα TW αλλα δεν πρόλαβα να διαβάσω εντυπώσεις στο XDA.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε συνολικά τι έχουμε σε σχέση με το προηγούμενο firmware που κι αυτο ήταν πολυ καλο. Δεν γίνεται σε λίγες ώρες να βγάλουμε ακριβη συμπεράσματα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα.διάβασα πιο πάνω ότι λύθηκε επιτέλους το θέμα με τους χάρτες.

Αυτό που ξεκινούσαν με το που άνοιγες το κινητό.

Είναι όντως έτσι τελικά; το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό

Sent from my note

Μόλις την πέρασα πάνω από την 1.8 με cache/dalvik cache... Για να δούμε!!

Ευθύμη εγώ που την πέρασα με cache-dalvik μου άρχισε τα κουλά και την πέρασα με φουλ wipe για να την στήσω .

giphy.gif

Παιδιά καλημέρα.διάβασα πιο πάνω ότι λύθηκε επιτέλους το θέμα με τους χάρτες.

Αυτό που ξεκινούσαν με το που άνοιγες το κινητό.

Είναι όντως έτσι τελικά; το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό

Sent from my note

Καλημερα...:)

Προσωπικα ''παγωνω'' του χαρτες μεσω titanium (οπως και πολλες αλλες εφαρμογες) μιας και τρωνε αρκετη μπαταρια τρεχωντας στο παρασκηνιο, αλλα και επειδη τους χρησιμοποιω πολυ σπανια.

Μεχρι τωρα, παντα μετα απο reboot, η εφαρμογη χαρτες ''ξεπαγωναν'' και επρεπε παλι να τους σταματησω.

Αυτο εννοουσα οτι λυθηκε σε προηγουμενο post...

Παντως βλεπω οτι με τη τελευταια αναβαθμιση οι εφαρμογες που ανοιγουν μετα απο επανεκκινηση ειναι λιγοτερες, με οτι αυτο συνεπαγεται.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ευθύμη εγώ που την πέρασα με cache-dalvik μου άρχισε τα κουλά και την πέρασα με φουλ wipe για να την στήσω .

Έλα βρε φίλε γιατί?? Έτυχε τώρα ποιος ξέρει, εμένα κανένα θέμα ;)

Εγώ πάντως με Siyah και με το θεμα της αποσυνδεσης wifi μου έκανε μια φορά αποσύνδεση αλλά μετά κατέβασα κι εγώ επίσης την νέα έκδοση από το τηλέφωνο και δεν από συνδέθηκε οπότε θεωρώ καλά είναι ο kernel... Τώρα από την rom δεν πρόλαβα να δω και πολλά άλλα όντως ο tw δείχνει καλύτερα αν και μετά από λίγο τον έβγαλα.. Nova και ξερό ψωμί!!

Google Play Store 3.7.15

https://www.dropbox.com/s/lhjyy8m3kbeb0zs/Google%20Play%20Store%203.7.15.apk

Με καποιον explorer πηγαινουμε /system/app, διαγραφουμε το παλιο Google play (Phonesky), μετονομαζουμε το Google Play 3.7.15 σε Phonesky και το τοποθετουμε στην ιδια διαδρομη.Αλλαζουμε τα δικαιωματα σε rw-r-r και κανουμε επανεκκινηση...:)

Follow me on XDA

Καλημερα...:)

Προσωπικα ''παγωνω'' του χαρτες μεσω titanium (οπως και πολλες αλλες εφαρμογες) μιας και τρωνε αρκετη μπαταρια τρεχωντας στο παρασκηνιο, αλλα και επειδη τους χρησιμοποιω πολυ σπανια.

Μεχρι τωρα, παντα μετα απο reboot, η εφαρμογη χαρτες ''ξεπαγωναν'' και επρεπε παλι να τους σταματησω.

Αυτο εννοουσα οτι λυθηκε σε προηγουμενο post...

Παντως βλεπω οτι με τη τελευταια αναβαθμιση οι εφαρμογες που ανοιγουν μετα απο επανεκκινηση ειναι λιγοτερες, με οτι αυτο συνεπαγεται.

Ααα οκ..

Προσωπικά τους χρησιμοποιώ πολύ συχνά.και έλεγα μήπως λύθηκε το θέμα με το να μένουν ανοιχτοί συνεχώς από πίσω.

Οκ thanks για την απάντηση

Sent from my note

τελικα επιμένω σε foxhound με siyah,η επόμενη που μου κίνησε το ενδιαφέρων για δοκιμή ειναι η LiquidSmooth,την εχει testαρει κάποιος?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Έλα βρε φίλε γιατί?? Έτυχε τώρα ποιος ξέρει, εμένα κανένα θέμα ;)

Εγώ πάντως με Siyah και με το θεμα της αποσυνδεσης wifi μου έκανε μια φορά αποσύνδεση αλλά μετά κατέβασα κι εγώ επίσης την νέα έκδοση από το τηλέφωνο και δεν από συνδέθηκε οπότε θεωρώ καλά είναι ο kernel... Τώρα από την rom δεν πρόλαβα να δω και πολλά άλλα όντως ο tw δείχνει καλύτερα αν και μετά από λίγο τον έβγαλα.. Nova και ξερό ψωμί!!

MAKH εχω ενα θεμα με τον νοβα εσυ μπορει να ξερςι η οποιο παιδι ξερει τελος παντων.. εβαλα χθες τον πριμε μου εβγαλε ελληνικα οιμως τρωει κατι κολληματα στην αφη οταν ειμαι στο μενου εμφανιση καοι αισθηση τι να φταει ? εχω ωμεγα 9,1 και εβελα και κερνελ Siyah ενω ειμαι εκει δε με αφηνει να μπορω να επιλεξω ουτε ταχυτητα ουτε εφε κυλισης τι μπορει να φταει? ποια ρομ εχεις εσυ ποια λετε ειναι καλυτερη?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ααα οκ..

Προσωπικά τους χρησιμοποιώ πολύ συχνά.και έλεγα μήπως λύθηκε το θέμα με το να μένουν ανοιχτοί συνεχώς από πίσω.

Οκ thanks για την απάντηση

Sent from my note

To autostarts έχει αναφερθεί πολλές φορές, και λύνει τέτοια προβλήματα.

- Alex

To autostarts έχει αναφερθεί πολλές φορές, και λύνει τέτοια προβλήματα.

Συγκεκριμενα στους χάρτες δε λειτουργουσε εως τωρα.Και στο GNote συνέβαινε το ιδιο.

Follow me on XDA

MAKH εχω ενα θεμα με τον νοβα εσυ μπορει να ξερςι η οποιο παιδι ξερει τελος παντων.. εβαλα χθες τον πριμε μου εβγαλε ελληνικα οιμως τρωει κατι κολληματα στην αφη οταν ειμαι στο μενου εμφανιση καοι αισθηση τι να φταει ? εχω ωμεγα 9,1 και εβελα και κερνελ Siyah ενω ειμαι εκει δε με αφηνει να μπορω να επιλεξω ουτε ταχυτητα ουτε εφε κυλισης τι μπορει να φταει? ποια ρομ εχεις εσυ ποια λετε ειναι καλυτερη?

Ευθύμη με λένε καλέ :p !! Έβαλες σωστά την ρομ με full wipe?? Δεν δικαιολογειται τέτοια συμπεριφορά ο nova..

Edited by efthimis31

Εγώ είμαι κολλημένος με το θέμα θερμοκρασίας:)

Ακόμα και με Tapatalk δουλεύει στους 39,6° με 3 g βέβαια.

Δεν μ αρέσει να αισθάνομαι ζεστό το πίσω μέρος. Με το προηγούμενο firmware ήταν τέλεια.

Πως τα πάτε εσείς σ αυτό το θέμα;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευθύμη με λένε καλέ :p !! Έβαλες σωστά την ρομ με full wipe?? Δεν δικαιολογειται τέτοια συμπεριφορά ο nova..

ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ φουλ wipe ολα τα εχω περαει με το απλο wipe πως το κανω ωστε να μη χασω τιποτα απο τις καρτες? ειναι πολυ σπαστικο κολλαει το κινητο η αφη δηλαδη οταν ειμαι σε αυτες τις ρυθμισεις ναι σε ειπα εν συντομια ρε ευθυμη :D

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εγώ είμαι κολλημένος με το θέμα θερμοκρασίας:)

Ακόμα και με Tapatalk δουλεύει στους 39,6° με 3 g βέβαια.

Δεν μ αρέσει να αισθάνομαι ζεστό το πίσω μέρος. Με το προηγούμενο firmware ήταν τέλεια.

Πως τα πάτε εσείς σ αυτό το θέμα;

και γω νομιζω καπου εκει εχω... με την θηκη που το εχω μεσα ειναι μια χαρα κ δε νιωθω θερμοκρασια να σε ρωτησω ωμεγα 9,1 και κερνελ Siyah αλλα οχι με φουλ wipe εσυ ποια ρομ εχεις και που την βρηκες να τη κατεβασω κ νατη βαλω?

S10+ <3

και γω νομιζω καπου εκει εχω... με την θηκη που το εχω μεσα ειναι μια χαρα κ δε νιωθω θερμοκρασια να σε ρωτησω ωμεγα 9,1 και κερνελ Siyah αλλα οχι με φουλ wipe εσυ ποια ρομ εχεις και που την βρηκες να τη κατεβασω κ νατη βαλω?

Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία θα σε συμβούλευα να μείνεις στην Ωμέγα γιατί το support είναι καλό και θα έχεις βοήθεια άμεση. Έχει νοικοκυρεμένο Ωμέγα files να περνάς ότι θέλεις.

Θα βγει και σ αυτή το νέο firmware σήμερα αύριο.

Αν πάλι θες να δοκιμάσεις θα την βρεις εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4213708

Θα πρέπει όμως να κάνεις foul wipe και επαναφορά από titanium backup μόνο τις εφαρμογές με τα δεδομένα σου και τις ρυθμίσεις σου.

@@ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΑΥΤΌ; Αναφέρει ότι αποσύρθηκε το firmware από την Samsung. :-P

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29345040

Κρίμα γιατί δεν έχω δει πότε τόσο πολύ free ram στο Siii.

http://img198.imageshack.us/img198/9316/screenshot2012072613303.png

Edited by Te_salat

Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία θα σε συμβούλευα να μείνεις στην Ωμέγα γιατί το support είναι καλό και θα έχεις βοήθεια άμεση. Έχει νοικοκυρεμένο Ωμέγα files να περνάς ότι θέλεις.

Αν πάλι θες να δοκιμάσεις θα την βρεις εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4213708

Θα πρέπει όμως να κάνεις foul wipe και επαναφορά από titanium backup μόνο τις εφαρμογές με τα δεδομένα σου και τις ρυθμίσεις σου.

@@ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΑΥΤΌ; Αναφέρει ότι αποσύρθηκε το firmware από την Samsung. :-P

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29345040

το διαβασα κωστα αλλα δεν αναφερει πηγη η κατι αλλο και με μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι...τι να πω...

παντως αν το θεμα θερμοκρασιας ειναι θεμα LG6 ειναι ενας καλος λογος για να μεινω μακρια...αν ειναι να ανεβαζει με tapatalk τοτε

στα βαρια παιχνιδια θα υπαρχει μεγαλο προβλημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ φουλ wipe ολα τα εχω περαει με το απλο wipe πως το κανω ωστε να μη χασω τιποτα απο τις καρτες? ειναι πολυ σπαστικο κολλαει το κινητο η αφη δηλαδη οταν ειμαι σε αυτες τις ρυθμισεις ναι σε ειπα εν συντομια ρε ευθυμη :D

Κάθε φορά που περνάμε μια νέα rom κάνουμε full wipe εκτός αν ο developer προτείνει ότι δεν χρειάζεται.... Αν δεν κάνεις εγκατάσταση full wipe μπερδεύονται τα πάντα και δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα... με το full wipe (wipe data, wipe cache, wipe dalvik) καθαρίζει το τηλέφωνο και ξαναπερνά η rom (το λειτουργικό δηλαδή της συσκευής με κάποιες εφαρμογές).

Λοιπόν πάρε ότι θες από backup γιατί τα σβήνει όλα, θα είναι το κινητό όπως το αγόρασες!!!

Κατεβάζεις την ρομ και την βάζεις σε κάποια θέση στην κάρτα σου (εσωτερική ή εξωτερική, εγώ προτιμώ εσωτερική). Πας recovery (κρατάς ταυτόχρονα αφού έχεις κλείσει την συσκευή, volume up+home+power buttons). Κάνεις wipe data, μετά wipe cache και από το menu advanced κάνεις wipe dalvik. Στην συνέχεια κάνε από το ίδιο menu reboot to recovery και επανέρχεσαι στο αρχικό μενου. Τώρα θα περάσεις την rom! Πας install from sd card και στην συνέχεια install from internal (αν έχεις βάλει την rom στην εσωτερική κάρτα μνήμης...αντίστοιχα για εξωτερική επιλογή install from sc card, δεν θυμάμαι αν λέει external sd card)

Αφού λοιπόν βρεις την θέση του αρχείου zip της ρομ κάνεις την εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος... δες και το video

(Τώρα πχ αν αύριο βγει η Omega v10 και γράψει ο developer ότι δεν απαιτείται wipe δοκιμάζεις να την περάσεις από πάνω κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik. Το wipe data είναι αυτό που σβήνει τα δεδομένα!!!)

Παιδιά κι εγώ έχω το τελευταίο firmware XXLG6 με την WanamLite 1.9 αλλά δεν είδα διαφορά στην θερμοκρασία και κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα οπότε κάτι θα είχα δει...

Edited by efthimis31

Ευθυμη την πέρασα 2 φορές την ROM. Μία με wipe cashe & dalvik

Και Μία με foul wipe.

Οι εφαρμογές μου είναι οι ίδιες ακριβώς.

Χωρίς παιχνίδια με την 1.8 δεν είχα δει ποτέ 40° ότι κι αν έκανα.

Θα περάσω πάλι τι backup της 1.8 να σιγουρευτώ αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Έστησα και τον TW να δοκιμάσω κι αυτή την εκδοχή μήπως φταίει κάτι από τον nova.

Επίσης ξανά πέρασα το widget της θερμοκρασίας μήπως υπήρχε κι από εκεί πρόβλημα.

Εννοείται ότι δεν έκαιγε η συσκευή.Απλά ήταν πιο ζέστη.

Edited by Te_salat

Κάθε φορά που περνάμε μια νέα rom κάνουμε full wipe εκτός αν ο developer προτείνει ότι δεν card)

Αφού λοιπόν βρεις την θέση του αρχείου zip της ρομ κάνεις την εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος... δες και

ΒΡΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αλλα τα γραψες ωραια αναλυτικα οποτε θα τα μαθω να τα λεω απεξω :-) δηλαδη οσες φορες αλλαξα ρομ δεν ειδα τα κανονικα αποτελεσματα ετσι δεν ειναι?? ερχεται συντομα η ωμεγα 10 ? παιδια για την jb την αυθεντικη πως την περναμε η μαλλον πως το παιρνουμε χαμπαρι αφου ειναι ρουτ?

S10+ <3

Ευθυμη την πέρασα 2 φορές την ROM. Μία με wipe cashe & dalvik

Και Μία με foul wipe.

Οι εφαρμογές μου είναι οι ίδιες ακριβώς.

Χωρίς παιχνίδια με την 1.8 δεν είχα δει ποτέ 40° ότι κι αν έκανα.

Θα περάσω πάλι τι backup της 1.8 να σιγουρευτώ αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Έστησα και τον TW να δοκιμάσω κι αυτή την εκδοχή μήπως φταίει κάτι από τον nova.

Επίσης ξανά πέρασα το widget της θερμοκρασίας μήπως υπήρχε κι από εκεί πρόβλημα.

Εννοείται ότι δεν έκαιγε η συσκευή.Απλά ήταν πιο ζέστη.

Καλησπέρα.Το widget που χρησιμοποιείς για την θερμοκρασία πως λέγεται?

ε μεγααααλη εμεπειρια ενταξει αρκετες πρωην ειχα κωστα χα χα σε πειραζω ε ενταξει κατι ξερω αλλα τα ψιλοφοβαμαι για να το λες εσυ :-) περιμενω και γω την jb για να δουμε τι κανει κ αυτη ευχαριστω πολυ παντως :-)

S10+ <3

Κάθε φορά που περνάμε μια νέα rom κάνουμε full wipe εκτός αν ο developer προτείνει ότι δεν card)

Αφού λοιπόν βρεις την θέση του αρχείου zip της ρομ κάνεις την εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος... δες και

ΒΡΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αλλα τα γραψες ωραια αναλυτικα οποτε θα τα μαθω να τα λεω απεξω :-) δηλαδη οσες φορες αλλαξα ρομ δεν ειδα τα κανονικα αποτελεσματα ετσι δεν ειναι?? ερχεται συντομα η ωμεγα 10 ? παιδια για την jb την αυθεντικη πως την περναμε η μαλλον πως το παιρνουμε χαμπαρι αφου ειναι ρουτ?

omega 10 αυριο ειπε ο γιαννης θα την ανεβασει...

τη jb την περιμενουμε τον αυγουστο(μαλλον)

Καλησπέρα.Το widget που χρησιμοποιείς για την θερμοκρασία πως λέγεται?

system info widget

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Όχι δεν είδες τα επιθυμητά αποτελέσματα σε καμία περίπτωση... όλα αυτά που περιγράφεις απλά δεν υπάρχουν στις συσκευές μας :p:p

Για την JB άσε θα το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα μην σε αγχώνει, αλλά αφού ρωτάς αν έχεις επίσημη rom παίρνεις το update όταν έρθει η ώρα της (μπορεί να είναι ευρωπαϊκή πχ η ρομ που φοράς οπότε να δοθεί νωρίτερα ή αργότερα από τις άλλες) και απλά χάνεις το root. Με custom δεν παίρνεις update αλλά ο κάθε dev βγάζει δικιά του έκδοση που βασίζεται στην official... Η Omega 10 λογικά σήμερα βράδυ ή αύριο το πρωί...

@Te_Salat, Κώστα αν υπάρχει διαφορά 1-2 βαθμών σε καμία περίπτωση δεν θα το αντιλαμβανόμουν γιατί κάτι μπορεί να αλλάζει στις "συνθήκες" λειτουργίας της συσκευής οπότε δεν θα το εντόπιζα... πάντως γενικά την ίδια αίσθηση μου αφήνει..

Edited by efthimis31

Μόλις το δοκίμασα το θέμα και το βρίσκω αρκετά καλό.. Μόνο στο notification bar τα γράμματα στο blue tooth, flashlight & vibration μου τα βγάζει σε δεύτερη σειρά από κάτω όχι όπως εσένα...

Δες εδώ αν θες

http://db.tt/ONOX2PuF

Κατά τα άλλα το βρίσκω αρκετά ωραίο και πολύ καλή την προσπάθειά σου.. ;)

ευθύμη έκανα φουλ wipe σβήστηκαν όλα το τιτάνιούμ νομίζω τα είχα κρατήσει άλλα τώρα που το άνοιξα δ το βρήκα τι κάνω για επαναφορά,? Έκανα ένα μπακ τελειώσει άλλα δ είδα να αλλάξει κατι

OK TO βρηκα ολα οκ

Edited by tresor_jim

S10+ <3