Chryssostomos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 και γιατι συμβαινει αυτο; δεν το ηξερα οτι ολες οι συσκευες τις καινε ....! Δε νομίζω πως υπάρχει επίσημη απάντηση για αυτό.Η δεν θυμάμαι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 πολυ κακο αυτο δεν το ηξερα! καρτα μνημης λοιπον το βρααδυ βγαινει απο συσκευη και ξαναμπαινει το πρωι αχαχαχ! τι γινεται συμφωνια εχουν κανει οι εταιριες κατω απο ακρα μυστικοτητα να καινε τις καρτουλες του κοσμακη να τα κονομανε..... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 'Εχω μιά Kingston 16 GB από τότε που αγόρασα από τους πρώτους το S III . Δεν μου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα (έτυχε ??) , αλλά μετά το αρχικό στήσιμο του κινητού , έκανα ένα backup των περιεχομένων της κάρτας στο Laptop , έτσι γιά τον φόβο των Ιουδαίων (!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δεν είναι σίγουρο ότι θα τις κάψει τις κάρτες παιδιά. Και μένα αρκετοί γνωστοί μου που το έχουν δεν έχουν θέματα,ενώ ένας έχει κάψει και Samsung κάρτα. Οπότε φαντάζομαι είναι απλά λαχείο... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ούτε εμένα μου έχει τύχει ποτέ. Δε παραγνωρίζω όμως και τις αναρίθμητες περιπτώσεις που έχει συμβεί σε άλλους. Και είναι και το Νοτε 2 με το ίδιο θέμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5000309#post5000309 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 ισως συμβαινει οταν συνδεεται το τηλ σε pc και αποσυνδεεται αποτομα χωρις να πατηθει η αποσυνδεση καρτας,πραγμα που σε εμενα προσωπικα δεν εχει συμβει ποτε και μακρια απο δω... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 ισως συμβαινει οταν συνδεεται το τηλ σε pc και αποσυνδεεται αποτομα χωρις να πατηθει η αποσυνδεση καρτας,πραγμα που σε εμενα προσωπικα δεν εχει συμβει ποτε και μακρια απο δω... Μπα...στα καλά καθούμενα την κάνει την λαδιά. Εμένα ας πούμε στην πρώτη ας πούμε το έκανε στο άνοιγμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 ισως συμβαινει οταν συνδεεται το τηλ σε pc και αποσυνδεεται αποτομα χωρις να πατηθει η αποσυνδεση καρτας,πραγμα που σε εμενα προσωπικα δεν εχει συμβει ποτε και μακρια απο δω... και εμενα στο ακυρο την εκαψε! για την ακριβεια κατα την διαρκεια της νυχτας οταν κοιμομουν χωρις να το λειτουργω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 εμένα πάντως που ζω 2μιση χρόνια με το αγχος να μην καεί η 32αρα sandisk που έχω βάλει τι να πω? και γενικά την έχω για χρήση και σαν αποθήκευση φωτο από κάμερα, και κάθε βδομάδα την συνδέω με τον υπολογιστή για να περάσω επεισόδια σειρών. Και δεν θυμάμαι ποτέ να κάνω κατάργηση πριν βγάλω το κινητό, τώρα το διάβασα ότι χρειάζεται από εσάς! όπως λένε και οι γαλάτες, αν είναι να'ρθει θα'ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 εφυγε το S3 με φόρα και η οθόνη εχει γινει μπίλιες, το κινητό δουλεύει μια χαρά ομως γιατι με καλούν και στο USB το βλέπει το PC. Πόσο κόστιζει να το φτιάξω? Ξέρουμε καποιον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δεν έχω διαβάσει πουθενά γιά 16άρες . Το σύνηθες (αν τύχει) είναι στις 32άρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια δεν φορτιζει με τιποτα! Το βαζω στο 20 και σε 4 ωρες ειναι ακομα στο 50! Παραγγειλα μια μπαταρια μπορω να κανω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια δεν φορτιζει με τιποτα! Το βαζω στο 20 και σε 4 ωρες ειναι ακομα στο 50! Παραγγειλα μια μπαταρια μπορω να κανω κατι αλλο; Άλλο καλώδιο δοκίμασες; Άλλο φορτιστή;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 εφυγε το S3 με φόρα και η οθόνη εχει γινει μπίλιες, το κινητό δουλεύει μια χαρά ομως γιατι με καλούν και στο USB το βλέπει το PC. Πόσο κόστιζει να το φτιάξω? Ξέρουμε καποιον ? Νομίζω οχι πανω απο 120 /130 ,ρώτησε στην smartec αλλιώς σε κάποιο άλλο μαγαζί που ασχολείται με αυτά . Παιδια δεν φορτιζει με τιποτα! Το βαζω στο 20 και σε 4 ωρες ειναι ακομα στο 50! Παραγγειλα μια μπαταρια μπορω να κανω κατι αλλο; Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο καλώδιο /φορτιστή ,όπως και κάποιες φορές διορθώνεται με reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια δεν φορτιζει με τιποτα! Το βαζω στο 20 και σε 4 ωρες ειναι ακομα στο 50! Παραγγειλα μια μπαταρια μπορω να κανω κατι αλλο; αλλαξε φορτιση! η καλωδιο που ειναι συνηθες προβλημα και θα λυθει το προβλημα σου πιστευω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Kαλησπερα κ καλη εβδομαδα .! Γνωριζουμε πως γηνεται αθορυβη η λειτουργια ηχου οταν τραβαμε φωτο ... ? Ακομη κ σε αθορυβη κατασταση το κιν οταν τραβαμε φωτο ακουγεται ο ηχος ...! Μπορειται να βοηθεισεται παρακαλω ... ευχαριστω εκ των προτερων .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Kαλησπερα κ καλη εβδομαδα .! Γνωριζουμε πως γηνεται αθορυβη η λειτουργια ηχου οταν τραβαμε φωτο ... ? Ακομη κ σε αθορυβη κατασταση το κιν οταν τραβαμε φωτο ακουγεται ο ηχος ...! Μπορειται να βοηθεισεται παρακαλω ... ευχαριστω εκ των προτερων .! κατεβασε τον ηχο του τηλ.απο τα πληκτρα της εντασης και μετα ανοιξε την καμερα.σεμενα δουλευει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω κινητό στη γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα στο κλασικό Samsung Galaxy S III i9300 16GB και στο Samsung Galaxy S III Neo (I9301I) και στο Samsung Galaxy S III i9305 16GB (LTE Non Regional). Το πρώτο το βρίσκω σήμερα από 225€, το δεύτερο από 182€ ενώ το τρίτο από 238€. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μην κολλάει, να έχει καλό επεξεργαστή και RAM εσωτερική ώστε να τρέχει γρήγορα και να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα τη βοήθεια των ειδικών....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 το LTE να πάρεις.έχει 2 gb ram που είναι υπεραρκετά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω ακομη ακρη ...εξακολουθει να ακουγεται το "κλειστρο" οταν τραβαω φωτο ακομη κ με τον τροπο που μου ειπες ...! Αν μπορει καποιος ας βοηθησει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω ακομη ακρη ...εξακολουθει να ακουγεται το "κλειστρο" οταν τραβαω φωτο ακομη κ με τον τροπο που μου ειπες ...! Αν μπορει καποιος ας βοηθησει .... στην λειτουργια αθορυβο αμα το βαλεις δεν ακουγεται το κλειστρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω κινητό στη γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα στο κλασικό Samsung Galaxy S III i9300 16GB και στο Samsung Galaxy S III Neo (I9301I) και στο Samsung Galaxy S III i9305 16GB (LTE Non Regional). Το πρώτο το βρίσκω σήμερα από 225€, το δεύτερο από 182€ ενώ το τρίτο από 238€. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μην κολλάει, να έχει καλό επεξεργαστή και RAM εσωτερική ώστε να τρέχει γρήγορα και να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα τη βοήθεια των ειδικών....... κανε μια συγκριση στο phonearena και κρινε μονος σου,θα δεις οτι το ενα εχει καλυτερο επεξεργαστη,το αλλο δεν εχει ραδιο κ.ο.κ.δες τι χρειαζεσαι πραγματικα και αποφασισε.για προσωπικη μου καθαρα αποψη στο ς3 απλο ας το πουμε η μπαταρια διαρκει τουλαχιστον 1κ μιση ημερα και ακομα εχει περιπου 30%.επισης ενα απο τα νεωτερα ς3 πηρε αναβαθμηση σε 4.4.4.να συμπληρωσω οτι καποιο απο τα νεα δεν εχει νομιζω γοριλαγκλας,otg γενικα εχουν διαφορες. Edited October 8, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω κινητό στη γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα στο κλασικό Samsung Galaxy S III i9300 16GB και στο Samsung Galaxy S III Neo (I9301I) και στο Samsung Galaxy S III i9305 16GB (LTE Non Regional). Το πρώτο το βρίσκω σήμερα από 225€, το δεύτερο από 182€ ενώ το τρίτο από 238€. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μην κολλάει, να έχει καλό επεξεργαστή και RAM εσωτερική ώστε να τρέχει γρήγορα και να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα τη βοήθεια των ειδικών....... @s3 απλο καλυτερο επεξεργαστη απο το s3 neo @s3 neo περισσοτερη ραμ απο το απλο. 1 ραμ το απλο / 1.5 ραμ το νεο @s3 LTE επεξεργαστη του απλου αν δεν κανω λαθος και 2 GB ram! και δεν υποστιριζει ραδιοφωνο - το σ3 απλο παιρνει μεχρι 4.3 - σ3 νεο 4.4.2 μπορει και 4.4.4 - το s3 LTE παιρνει 4.4.2 κ Edited October 8, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 στην λειτουργια αθορυβο αμα το βαλεις δεν ακουγεται το κλειστρο! Κ ομως ακομη κ στην λειτουργια "αθορυβο" η "μονο δονηση" εξακολουθει να ακουγεται ...! Δεν μπορω να καταλαβω μονο σε εμενα συμβενει ρε παιδια αυτο ! Την 4.3 εκδοση εχω .. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πρώτα μειώνεις στο 0τον ήχο κλήσης (Από τη notification bar πατάς το εικονίδιο μέχρι να σβήσει το μεγάφωνο). Και μετά ανοίγεις την εφαρμογή της κάμερας Δεν το ήξερα κι εγώ και το έκανα κατά λάθος πριν μερικές μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts