Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3.

Όσον αφορά το "διάρκεια μπαταρίας" θα μπορούσες στο περίπου να προσδιορίσεις πόσο μεγαλύτερη είναι; Μισή μέρα; Μία;

Αρχίζει να με ψήνει κι εμένα αν και δεν αντιμετωπίζω και τρελά θέματα με την 4.3, ειδικά μετά το root όλα τρέχουν καλύτερα και με τη χρήση που του κάνω μου βγάζει άνετα δυο μέρες (έχω και το tablet για το σπίτι βέβαια).. Σίγουρα θα μου λείψουν και κάποια αισθητικά μέρη της 4.3 όπως η διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων, οι συντομεύσεις της κατεβάζοντας την.. δίλημμα.. :)

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο το πρωι στην δουλεια μεχρι το βραδυ 7-8 η ωρα ακουγοντας συνεχει ραδιοφωνο,καπιες 4-5 κλησεις και περιπου 1 ωρα ιντερνετ,εχω 68-72%μπαταρια εναντι 56-62%με 4.3.μιλαω γνησια.
:ninja:

εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3.ΥΓ..φιλε μακης(αιγαλεω)επειδη προερχομαστε απο το ς2 με μικρη χρονικη διαφορα,εκτως απο καλυτερη εμφανιση στην 4.3, το ς2 δεν ηταν απροβληματιστο στην 4.1.2?ακαδημαικη ερωτηση!!

εγω εχω την 4.3 αλλα δεν ειδα τιποτα από αυτά που λες!!

Μπαταρια 2 μερες..... Λαγκ σχεδόν ανυπαρκτο!!!!:blink:

Εν ολίγοις τι καλύτερο βρίσκετε στην 4.1.2 συγκριτικά με την τελευταία 4.3 μήπως τη δοκιμάσουμε κι εμείς που το ψωνίσαμε με 4.3 από "μαμά";

Γιατί να βάλετε 4.1.2, ποιος ο λόγος? Βάλτε μια samsung custom Rom όπως η Omega ή η Archidroid και kernel τον boeffla και δεν θα έχεται ούτε κολλήματα και θα δουλεύει το κινητό πολύ καλύτερα. Άσε που αν θες το κάνεις και overclocking στα 1,7ghz και εκεί να δω μετά την 4.1.2.

εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3.ΥΓ..φιλε μακης(αιγαλεω)επειδη προερχομαστε απο το ς2 με μικρη χρονικη διαφορα,εκτως απο καλυτερη εμφανιση στην 4.3, το ς2 δεν ηταν απροβληματιστο στην 4.1.2?ακαδημαικη ερωτηση!!

Η μπαταρία με μέτρια χρήση στην Omega με kernel boeffla μου βγάζει 2 1/2 με 3 μέρες. Tα 500-530mb ελεύθερη Ram πότε τα είδες? Πέσμας και εμάς για να το κάνουμε γιατί είναι θέμα αυτό το υποτιθέμενο 1gb Ram που έχουμε. Ούτε όταν είχα την 4.1.2 φρέσκια δεν έβλεπα τέτοια νούμερα και χωρίς καμιά εφαρμογή εγκατεστημένη.

Όχι σχεδόν αλλά ανύπαρκτο εντελώς. Γι'αυτό εκθέτουμε όλοι εδώ τις εμπειρίες για να βοηθιούνται και άλλοι για να βελτιώνουν τα μηχανάκια τους.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Omega κύριες και κύριοι και boefla kernel.

Ούτε 4.1.2 ούτε lag ούτε τίποτε.4.3 sammy based και όλα πάνε σφαίρα.

Xiaomi 12 Pro

φιλε GUZGUN δεν εγραψα 500 ελευθερα mb,αλλα οτι δειχνει 500-530 στα 800 περιπου,δηλαδη 270 ελευθερα.ισως η 4.1.2 δεν εχει τοσες απαιτησεις σε πορους οσο η 4.3.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν δεν εχεις λανγκ εισαι τυχερος.παραθετω τις εφαρμογες που αργει να ανοιξει.συλλογη ειτε με ενα αρχειο ειτε με 100,ιντερνετ,youtube 2-3 δευτερα.δεν κατηγορω το τηλ.αποδειξη οτι το ειχα σε λευκο το εδωσα,και πηρα παλι το ιδιο σε μαυρο.παραδοξως και τα 2 ειχαν το ιδιο προβλημα(?)

:ninja:

Πάντως εγώ δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην 4.1.2 λόγο έλλειψης screen mirroring και διαφανής status bar

Πώς γίνεται διαφανής η status bar?

Καλησπέρα δε βρήκα κάποιο thread που να αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα με το s3 έτσι άνοιξα νεο θέμα...

Αντιμετωπίζω το εξής μετά την ενημέρωση σε 4.3 στο πληκτρολόγιο ενω έχουν επιλεγεί 2 γλώσσες (ελληνικα κ αγγλικα) στο spacebar δε μου βγάζει την αλλαγή που κάνουμε swipe και αλλάζουμε γλώσσα στο πληκτρολόγιο...

αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο; αν ναι πως το έλυσε το πρόβλημα;;;

στις επιλογές προσβασιμότητας έχεις επιλέξει το greenify??

Xiaomi 12 Pro

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας καταρχας!

1. Ποιανού προγράμματος επανεγκατάσταση να κάνω; απλή ενημέρωση εκανε το κινητό απο 4.1.2 android σε 4.3

2. τι είναι το greenify?

Καλησπέρα παιδια. πήρα ξανά το s3 για Δεύτερο μετα το νοτελι και θέλω να ρωτήσω αν Υπάρχει Κάποια εφαρμογή για τη βελτίωση της φωτεινότητας, που ειναι το μοναδικό θέμα για μένα αυτού του τηλεφώνου.

Καλησπερα.Αυτες οι συντομευσεις που υπαρχουν στην lock screen πως βγαινουν ρε παιδια??

Καλησπερα.Αυτες οι συντομευσεις που υπαρχουν στην lock screen πως βγαινουν ρε παιδια??

Ρυθμίσεις - η συσκευή μου - κλείδωμα οθόνης - συντομεύσεις (βάζεις τον "διακόπτη" στο off). ;)

Ρυθμίσεις - η συσκευή μου - κλείδωμα οθόνης - συντομεύσεις (βάζεις τον "διακόπτη" στο off). ;)
Ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει η επιλογη "συντομευσεις" :blink:

Ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει η επιλογη "συντομευσεις" :blink:

Στο κλείδωμα οθόνης έχεις τη "κύληση";

Στο κλείδωμα οθόνης έχεις τη "κύληση";
Ναι την κυλιση εχω.Μηπως επειδη ειναι γερμανικο δεν υπαρχει το μενου αυτο?

Ναι την κυλιση εχω.Μηπως επειδη ειναι γερμανικο δεν υπαρχει το μενου αυτο?

Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αλλά το ότι είναι γερμανικό δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό.. λογικά όλων των χωρών τα firmwares έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις.. σε official 4.3 βρίσκεται η συσκευή σου;

Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αλλά το ότι είναι γερμανικό δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό.. λογικά όλων των χωρών τα firmwares έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις.. σε official 4.3 βρίσκεται η συσκευή σου;
Δυστυχως οι ρομ εχουν διαφορες αναλογα το region.Στα γερμανικα note 2-note 3 πχ,δεν υπαρχουν καν οι συντομευσεις στην lock screen και φυσικα και αναλογο μενου για να προσθεσεις κατι τετοιο οποτε το ξεχνας (στα υπολοιπα regions υπαρχουν κανονικα).Εδω στο s3 βλεπω αντιθετα οτι ναι μεν υπαρχουν συντομευσεις στην lock screen αλλα το κουφο ειναι οτι δεν υπαρχει επιλογη για να τις βγαλεις.Γι αυτο ρωτησα πριν,μηπως υπαρχει καπου αλλου η ρυθμιση και δεν την εβλεπα.

Αληθεια,μπορει καποιος με γερμανικη στοκ 4.3 να μας πει τι γινεται στο δικο του?

Edited by truckman

Εμενα παλι ακριβως το αντιθετο.σημερα μετα απο καθαρη εγκατασταση απο την αρχη μαμα 4.3 γερμανικη ενω στο πρωτο μπουτ ειχα τις συντομεσεις μετα τις εβγαλα και τωρα που τις επιλεγω για να εμφανιζοντα αυτες δεν εμφανιζονται
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καλησπέρα παιδιά. Την τελευταία βδομάδα έχω τρελό battery drain χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια καινούργια εφαρμογή ή γενικά να έχω πειράξει κάτι.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα είναι συνεχώς σε αφύπνιση.

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-18-01-30-53_zpscd8185b2.png

Εδώ βλέπουμε μεγάλη -ανεξηγητη - κατανάλωση από λειτουργικό σύστημα Android και υπηρεσίες Google play...

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-18-01-56-11_zpsfaaf36e1.png

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-18-01-56-36_zps015349a5.png

Έχετε να μου προτείνετε καμιά λύση για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα? Θέλω να αποφύγω το factory reset επειδή έκανα πριν 2 μήνες. :-\