leftheodo Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 γνωριζει κανενας πως περναω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης??? Ναι έχω το lightflow Δεν μπορείς μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου προς το παρόν , το έχουν αναφέρει πάρα πολλές φορές πιο πίσω . Η λειτουργία οδήγησης ξέρει κανείς τι κάνει ? τι ενεργοποιεί και τι απενεργοποιεί ? Υπάρχει ένας τρόπος αλλά χρειάζεται root και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Εγώ το δοκίμασα και δουλευει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλησπερα.Ρε παιδια πως μπορω να τραβηξω φωτογραφια οταν κανω εγγραφη βιντεο;Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στην camera; Για να δουλέψει πρέπει να απενεργοποιησεις το antishake από τις ρυθμίσεις της εγγραφής βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Μια απορια. Επειδη εχω βαλει το ξυπνητηρι καθημερινα,για το φαρμακο της μανας μου,μπορειτε να μου πειτε,πως σταματαει αυτος ο διαλολος;Παταω κουναω ,τιποτα αυτο,θα σταματησει όποτε του γουσταρει. Βγαζει ενα κοκκινο Χ κατω,και κατι βελη προς τα δεξια,και κανω το χερι μου οπως δειχνουν,αλλα τιποτα. Τι στο καλο,ειναι δυνατον να μη σταματαει οποτε θελουμε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan147 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 ρε παίδες ..... ειλικρινά ... πόσο αξίζει να πάω από το 2 στο 3 ? το μέγεθος με φοβίζει ... καθώς έχω πιάσει το note .,.. χωράει πλέον στο τζιν ? Έχοντας κάνει εδώ και 5 μέρες τη μετάβαση μπορώ να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω, δεδομένης της τιμής που πωλείται πλέον το S3. Σε μία μέρα θα έχεις συνηθίσει το μέγεθος ενώ θα δεις ότι όπου ακριβώς τοποθετούσες το S2 θα συνεχίσεις να τοποθετείς και το S3. Παράθεση The mob goes wild! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Μια απορια. Επειδη εχω βαλει το ξυπνητηρι καθημερινα,για το φαρμακο της μανας μου,μπορειτε να μου πειτε,πως σταματαει αυτος ο διαλολος;Παταω κουναω ,τιποτα αυτο,θα σταματησει όποτε του γουσταρει. Βγαζει ενα κοκκινο Χ κατω,και κατι βελη προς τα δεξια,και κανω το χερι μου οπως δειχνουν,αλλα τιποτα. Τι στο καλο,ειναι δυνατον να μη σταματαει οποτε θελουμε; Σερνουμε το Χ και σταματάει όπως περίπου απαντάς τις κλήσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια και σε εσας με το που το βγαζετε απ την φορτιση μεσα σε ενα λεπτο πεφτει απο το 100% στο 99% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια και σε εσας με το που το βγαζετε απ την φορτιση μεσα σε ενα λεπτο πεφτει απο το 100% στο 99% ; για την μακροζωία της μπαταριας δεν φορτιζει μεχρι το 100% γιαυτο πεφτει αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια και σε εσας με το που το βγαζετε απ την φορτιση μεσα σε ενα λεπτο πεφτει απο το 100% στο 99% ;Ακριβως το ίδιο γίνεται και σε μενα.Γιατί άραγε;Από ότι ξέρω ως τώρα σε κανένα κινητό δεν γίνεται αυτό η κάνω λαθος.Μήπως τελικά είναι θέμα του συγκεκριμένης συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ακριβως το ίδιο γίνεται και σε μενα.Γιατί άραγε;Από ότι ξέρω ως τώρα σε κανένα κινητό δεν γίνεται αυτό η κάνω λαθος.Μήπως τελικά είναι θέμα του συγκεκριμένης συσκευης; Ετσι ειναι τα galaxy..στο πρωτο επεφτε με τη μια στο 97%...πολυ σπαστικο για μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Τι να καταναλώνει περισσότερο μπαταρία να έχω τα mail μου στην προώθηση ή να τα βάλω να ανανεώνονται κάθε 5 λεπτά ή μια ώρα; Έψαξα στο Google αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα o καθένας λέει τα δικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Με ποια εφαρμογή μπορώ να ανοίξω αρχεία vnt εκτός από το smemo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το πρόγραμμα Samsung smart view στο play store δεν μου το δίνει για την ακρίβεια δεν μου το εμφανίζει καν ενώ σε s2 και s που δοκίμασα σήμερα το εμφανίζει για download κανονικά Είναι τόσο βλαμμένοι στην Samsung που δεν έχουν φροντίσει το πρόγραμμα για της hi end τηλεοράσεις της να μην το έχουν ετοιμάσει για την ναυαρχίδα των κινητών της ??? :mad: Αν μπορεί κάποιος ας το δοκιμάσει από s3 να μου φύγει η απορία μήπως συμβαίνει σε εμένα μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το πρόγραμμα Samsung smart view στο play store δεν μου το δίνει για την ακρίβεια δεν μου το εμφανίζει καν ενώ σε s2 και s που δοκίμασα σήμερα το εμφανίζει για download κανονικά Είναι τόσο βλαμμένοι στην Samsung που δεν έχουν φροντίσει το πρόγραμμα για της hi end τηλεοράσεις της να μην το έχουν ετοιμάσει για την ναυαρχίδα των κινητών της ??? :mad: Αν μπορεί κάποιος ας το δοκιμάσει από s3 να μου φύγει η απορία μήπως συμβαίνει σε εμένα μόνο Ουτε σε μενα το βγαζει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τι να καταναλώνει περισσότερο μπαταρία να έχω τα mail μου στην προώθηση ή να τα βάλω να ανανεώνονται κάθε 5 λεπτά ή μια ώρα; Έψαξα στο Google αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα o καθένας λέει τα δικά του. Εξαρτάται. Αν το έχεις να τσεκάρει κάθε 3 ώρες λογικα καταναλώνει λιγότερο απο το να είναι σε push. Αν όμως το βάλεις ανά 10' θα έχει πολυ μεγαλύτερη κατανάλωση απο την προώθηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 εχω χαθει λιγο,το social tag τι ειναι και πως δουλευει ,επισης που ειναι μεσα στο τηλ???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ουτε σε μενα το βγαζει Eμένα δεν μου βγάζει ούτε το Samsung remote! μόνο την tab εκδοσή βγάζει! Λογικά δεν θα έχουν ετοιμάσει ακόμα τις εκδόσεις των εφαρμογών για την ανάλυση 1280x720. Θα το κάνουν όμως, ας περιμένουμε λίγο! Προς το παρόν έβαλα το SamyGo Remote που ενώ ηταν αρχικά για Β-series TVs λειτουργεί και για C και για D-series TVs. Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Για το θέμα του μικρόφωνου βρήκα αυτό που στην ουσία προτείνει την απενεργοποίηση από το μενού τηλέφωνο - ρυθμίσεις κλήσεων - Επιπλέον ρυθμίσεις τη "Μείωση θορύβου" (να απενεργοποιηθεί....) Το θέμα είναι ότι εμένα δε με αφήνει να το απενεργοποιήσω ...... Είναι τσεκαρισμένο μεν, αλλά με το αχνό πράσινο και δε μου δίνει την επιλογή να το ξετσεκάρω..... Καμιά ιδέα? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Για το θέμα του μικρόφωνου βρήκα αυτό που στην ουσία προτείνει την απενεργοποίηση από το μενού τηλέφωνο - ρυθμίσεις κλήσεων - Επιπλέον ρυθμίσεις τη "Μείωση θορύβου" (να απενεργοποιηθεί....) Το θέμα είναι ότι εμένα δε με αφήνει να το απενεργοποιήσω ...... Είναι τσεκαρισμένο μεν, αλλά με το αχνό πράσινο και δε μου δίνει την επιλογή να το ξετσεκάρω..... Καμιά ιδέα? Κι εμενα το ιδιο κανει...:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εγω το ξετικαρα..για να δούμε ..να μοιραστω μαζι σας οτι μολις εβαλα τον phenomenal kernel (extreme) ειδα τεραστια διαφορα στην μπαταρια και ολα smooth ..μιλάμε ομως για μεγαλη διαφορά ..σε 7 ωρες κανονικής λειτουργίας (γύρω στα 12 τηλεφωνα 7 μηνύματα και whatapp και ολα ον (whatsapp viber voxer facebook twitter και 3 mail)και wi fi συνεχεια η μπαταρία είναι στο 86%..νομιζω καλα είναι ..αα..με omega 7.1 και lf2 modem.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Καλά εμάς γιατί δε μας αφήνει να ξετικάρουμε? Παίζει να πρέπει να είσαι root? Εγώ δεν είμαι πάντως... Εσύ Theodore41?? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τι εταιρια εχεις κ δουλευεις το lf2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Wind.....και αφού λεω οτι είμαι με omega αρα εννοείται root Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ναι.. το είδα... απλά είμαστε δύο που δε μπορούμε να ξετικάρουμε και συ που είσαι μπορείς.... Γιαυτό ρωτάω το Theodore41 Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Καλά εμάς γιατί δε μας αφήνει να ξετικάρουμε? Παίζει να πρέπει να είσαι root? Εγώ δεν είμαι πάντως... Εσύ Theodore41?? Μακρυα απο μενα τετοιο... εγκλημα.:p It's Chinese to me. Ναι.. το είδα... απλά είμαστε δύο που δε μπορούμε να ξετικάρουμε και συ που είσαι μπορείς.... Γιαυτό ρωτάω το Theodore41 Ελα,σε τακτοποιησα.:)Διαβασε το ποστ του jananau,και θα δεις τι συμβαινει.Η επιλογη,ενεργοοιειται μονον κατα τη διαρκεια της προβληματικης κλησεως,οποτε και απενεργοποιειται το δευτερο μικροφωνο,που υπαρχει πανω. Να και το λινκ. http://www.samsunggalaxys3forum.com/forum/samsung-galaxy-s3-audio/898-poor-call-quality.html . Edited July 5, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Προσπαθώ να συνδεθώ και να στείλω μία φωτογραφία μέσω wifi direct από το S3 στο S2. Ενώ το αντίστροφο γίνεται κανονικά, στην περίπτωση του S3 ενώ δείχνει ότι στέλνει τη φωτογραφία αυτή δεν φτάνει ποτέ στο S2. To S3 είναι stock (rooted) και το S2 είναι με 2.3.6 OMEGA και CFROOT. Το S3 είναι χωρίς sim (αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό). Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος και να μας πει αν δουλεύει το wifi direct με αυτήν την κατεύθυνση (S3->S2)? Update Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1724894 Edited July 5, 2012 by James Bond Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts