Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις έκανα update την κάμερα και από

Camera FW Ver: GDFD06

Phone FW Ver: GDFE01

τώρα έχω

Camera FW Ver: GDFE01

Phone FW Ver: GDFE01

Έκανες update μονό την κάμερα?από πού

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν λεει καπου οτι έχει sony camera για να πεις οτι σε κορόιδεψαν....

Αντίθετα το κινητο σου λεει οτι παίρνει τηλέφωνα αλλα δεν λεει οτι πρέπει να το κρατας με ειδικο τρόπο αλλιώς δεν παίρνει πουθενά :X

Απλά ήθελες κάτι να γράψεις.

Αν σκεφτείτε αντικειμενικά θα καταλάβετε τι θέλω να πω. Δεν μπορώ να δεχτώ απαντήσεις τύπου "περνάει τηλέφωνο αλλα έχει και δυνατότητες φωτογραφίας". Σαφώς και δεν αντικαθιστά την ψηφιακή 100%, ένα 30-40% το παίρνει. Κανένας μας δεν κουβαλάει κάθε μέρα όλη μέρα μια ψηφιακή, ο μοναδικός τρόπος να κρατήσεις την εκάστοτε στιγμή, είναι το τηλέφωνο που έχουμε πάντα μαζί.

Ο απλός χρήστης δεν τα ξέρει τα ψηλά γράμματα και φυσικά δεν είναι σαν και εμάς να μπαίνει στο myphone και σε κάθε myphone για να ενημερώνεται. Επιλέγει την καλύτερη συσκευή (ναυαρχίδα!) πιστεύοντας πως θα του κάνει την δουλειά.

Αν μερικοί είναι ευχαριστημένοι και δεν τους ενοχλούν τα οποία προβλήματα με γεια τους με χαρά τους, μη προσπαθείτε όμως να δικαιωλογισετε την Samsung (και την κάθε Samsung) για τις λάθος κινήσεις.

Παιδια το θεμα της καμερας ειναι φαουλ. Και ψυχολογικα να το δει καποιος που θελει να το αγορασει, σκεφτομενος το αν θα του πεσει το καλο η οχι,ειναι πλεον ενας ανασταλτικος παραγοντας.Εγω ομως θα σταθω περισσοτερο στο θεμα του αδυναμου μικροφωνου,το οποιο επιβεβαιωνεται συνεχεια απο πολλους χρηστες και για μενα αποτελει ΤΟ ΘΕΜΑ απο την στιγμη που σου καθιστα προβληματικη την βασικη λειτουργια της συσκευης, που εννοειται οτι ειναι η χρηση της σαν τηλεφωνο. Edited by truckman

Παιδια το θεμα της καμερας ειναι φαουλ. Και ψυχολογικα να το δει καποιος που θελει να το αγορασει, σκεφτομενος το αν θα του πεσει το καλο η οχι,ειναι πλεον ενας ανασταλτικος παραγοντας.Εγω ομως θα σταθω περισσοτερο στο θεμα του αδυναμου μικροφωνου,το οποιο επιβεβαιωνεται συνεχεια απο πολλους χρηστες και για μενα αποτελει ΤΟ ΘΕΜΑ απο την στιγμη που σου καθιστα προβληματικη την βασικη λειτουργια της συσκευης, που εννοειται οτι ειναι η χρηση της σαν τηλεφωνο.

ποιο αδυναμο μικροφωνο βρε παιδια πλακα μου κανετε; δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα στις κλησεις. και σε κοντρα του s3 με iPhone 4s στο shazam με τον ηχο πολυυυυ χαμηλα εκει που το iPhone δεν εβρισκε ΚΑΝ το τραγουδι το galaxy το ειχε σε 5 δευτερολεπτα!!!!

ποιο αδυναμο μικροφωνο βρε παιδια πλακα μου κανετε; δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα στις κλησεις. και σε κοντρα του s3 με iPhone 4s στο shazam με τον ηχο πολυυυυ χαμηλα εκει που το iPhone δεν εβρισκε ΚΑΝ το τραγουδι το galaxy το ειχε σε 5 δευτερολεπτα!!!!

Και σ' εμένα δεν έχει πρόβλημα αλλά σε κάποια παιδιά όντως παρατηρήθηκε πρόβλημα γιατί δεν είναι μόνο 1-2 που το αναφέρουν αλλά παραπάνω... μάλλον κι εκεί έχει να κάνει με ελαττωματική παρτίδα οπότε καλό είναι να περάσουν από κάποιο service και να τους το αλλάξουν :happy:

Πάντως απ'οτι έχω καταλάβει όλα τα Ελληνικά(Ελληνικής αντιπροσωπίας) είναι με sony αρά όσοι πήρατε από εξωτερικό έχετε άλλων αισθητήρα....;)

Λέτε να μας έχει αδυναμία η Samsung???

Σε αυτο που λες ειναι λαθος, οσα παιδια πηραμε απο amazon de εχουμε με sony αισθητηρα;)

Παντως γενικως η Samsung εδω εκανε σφαλμα καλυτερα να μην κυκλοφορουσαν τα κομματια με το δικο της αισθητηρα και ας υπηρχε καποια περιορισμενη διαθεσιμοτητα για ενα μικρο διαστημα μεχρι να καλυψει ολα τις συσκευες με της Sony τον αισθητηρα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και σ' εμένα δεν έχει πρόβλημα αλλά σε κάποια παιδιά όντως παρατηρήθηκε πρόβλημα γιατί δεν είναι μόνο 1-2 που το αναφέρουν αλλά παραπάνω... μάλλον κι εκεί έχει να κάνει με ελαττωματική παρτίδα οπότε καλό είναι να περάσουν από κάποιο service και να τους το αλλάξουν :happy:

δηλαδή ρε παιδιά δεν αρκούν 600 ευρώ να πάρω μια συσκευή να μη με ταλαιπωρεί;; τη μια το μικροφωνο, την αλλη η καμερα, την αλλη η απεικόνιση του μαύρου (galaxy note). Γιατί να μπώ στη διαδικασία να παιρνω τηλεφωνα στη samsung, να επιστρέφω τη συσκευή της 'λάθος παρτίδας' και να διαβάζω εναγωνίως τοσα κατεβατά forum;

Καλή και άγια η samsung αλλά νομίζω οτι δεν εχουν έλεγχο ποιότητας στα προιοντα τους. Πειραματόζωο δεν γίνομαι άλλο.

Πραγματικά έλεος.

δηλαδή ρε παιδιά δεν αρκούν 600 ευρώ να πάρω μια συσκευή να μη με ταλαιπωρεί;; τη μια το μικροφωνο, την αλλη η καμερα, την αλλη η απεικόνιση του μαύρου (galaxy note). Γιατί να μπώ στη διαδικασία να παιρνω τηλεφωνα στη samsung, να επιστρέφω τη συσκευή της 'λάθος παρτίδας' και να διαβάζω εναγωνίως τοσα κατεβατά forum;

Καλή και άγια η samsung αλλά νομίζω οτι δεν εχουν έλεγχο ποιότητας στα προιοντα τους. Πειραματόζωο δεν γίνομαι άλλο.

Πραγματικά έλεος.

Τα ιδια ειναι ολοι πανω-κατω δυστυχως:(:mad:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να δουμε Ευθυμη σε τι αλλο θα βρουμε ελατωματικη παρτιδα στην πορεια!! Εχει καταντησει πλεον αηδια αυτη η κατασταση, και δεν αναφερομαι μονο στο s3 αλλα σε ολα τα κατα τα αλλα high end smartphones που θα πρεπει απο την μια να σκασεις ενα σωρο λεφτα και απο την αλλη να ριξεις ζαρια για το αν θα σου βγει σωστο η προβληματικο, ουτε ξυστο να ηταν!!!Εχω ξενερωσει τοσο με ολα αυτα οσο καμια αλλη φορα. Εκει που λεω να κανω την αγορα, εκει ξανακανω πισω και νομιζω ειναι πολλοι στη θεση μου με ολα αυτα που καθημερινα διαβαζουμε

Edited by truckman

Καλημερα μετα απο 4 χρονια ιδιοκτητης Iphone πηρα την αποφαση και πηρα το Samsung Galaxy S IIΙ .Το μονο θεματακι που εχω ειναι οτι εκανα εγκατασταση το heytell και οταν το δουλευω μετα απο 3-4 μηνυματα κολαει και πρεπει να κανω επανακινηση.Γνωριζει κανεις κατι για να με βοηθησει?

Να δουμε Ευθυμη σε τι αλλο θα βρουμε ελατωματικη παρτιδα στην πορεια!! Εχει καταντησει πλεον αηδια αυτη η κατασταση, και δεν αναφερομαι μονο στο s3 αλλα σε ολα τα κατα τα αλλα high end smartphones που θα πρεπει απο την μια να σκασεις ενα σωρο λεφτα και απο την αλλη να ριξεις ζαρια για το αν θα σου βγει σωστο η προβληματικο, ουτε ξυστο να ηταν!!!Εχω ξενερωσει τοσο με ολα αυτα οσο καμια αλλη φορα. Εκει που λεω να κανω την αγορα, εκει ξανακανω πισω και νομιζω ειναι πολλοι στη θεση μου με ολα αυτα που καθημερινα διαβαζουμε

Δεν έχεις άδικο και σε καταλαβαίνω... από την άλλη έχω υιοθετήσει μια πιο "μετριοπαθή" στάση αφού δεν αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα (ναι αν δεν με άκουγαν καλά θα ήμουν ήδη στο service) και προσπαθώ να χαρώ την συσκευή.. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα σε όλες τι τελευταίες κυκλοφορίες όπως σωστά είπες... ζάρια λοιπόν!!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ απορω με μερικα ατομα που λενε... το σμαρτφον δε το παιρνεις για φωτογραφικη... δηλαδη πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα αλλα δε πρεπει να εχεις την απαιτηση να βγαζει ουτε καν καλες φωτο... ε τοτε αν ειναι ετσι δε το παιρνουμε για το γρηγορο ιντερνετ ας παρουμε λαπτοπ δε το παιρνουμε για τα παιχνιδια ας παρουμε πσ βητα.. δε το παιρνουμε για τα ταργουδια ας παρουμε τρανζιστορακι... οχι ρε μαγκες οταν σκαω τα ωραια μου λεφτουδακια θελω να τα κανει ολα και μαλιστα να το κανει οσο το δυνατον καλυτερα! εχω ενα νοκια ν 8 σκεφτομαι να το πουλησω με κραταει το οτι βγαζει παρα πολυ καλες φωτο μερα νυχτα... ειχα το lg x2 του πουλησα πριν λιγες μερες ηταν παρα πολυ καλο σε ολα εκτος απο φωτο τη νυχτα που ηταν μετριες ειμαι στο τσακ εδω και δυο μερες να παρω το σαμσουνγκ σ3 για την φωτογραφια του ακουσα πολλα διαφορετικα σχολια... απο αλλους καλα κ απο αλλους ασχημα... δε ξερω τι να κανω... σημερα διαβασα οτι ααααααν ειμαι απο τους τυχερους... θα βγαζει καλες φωτο... υπαρχουν πολλες σκαρτες παρτιδες η μαλλον οπως το θεσατε μερικοι.. εχουν φτιαξει σκαρτες παρτιδες που βγαζουν κακες φωτο απο τα δικα τους υλικα... φυσικα και μου φαινεται παραλογο αυτο να γινετεια σε μια τετοια εταιρια αλλα αν ειναι αληθευει κατι τετοιο... η εταιρια πρεπει να παει για κλεισιμο... κ αυτη αλλα και οσες κανουν κατι τετοιο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ρε παιδιά, παρακολουθώ αυτή την κουβέντα για την κάμερα από την αρχή και έχει αρχίσει να μοιάζει με την ιστορία με τον γρύλο. Γιατί δεν κάνει κάποιος που έχει πρόσβαση (μέσω φίλου - γνωστού) σε δύο κινητά με διαφορετικές εκδόσεις firmware (άλλο θέμα αυτό... γράφονται τόσα posts αναφερόμενα σε διαφορετικό firmware -το οποίο μπορεί να μην έχει σχέση αναγκαστικά με διαφορετικό module κάμερας - ενώ το πρόβλημα αν υπάρχει θα οφείλεται σε διαφορετικό hardware) ένα πείραμα βάζοντας δίπλα δίπλα τα κινητά και τραβώντας φωτογραφίες με τις ίδιες ρυθμίσεις ώστε να λυθεί δια παντός το θέμα.

Χωρίς να έχω πρόθεση να θίξω κανένα, (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα), έχει αναπτυχθεί μία παραφιλολογία, την οποία είμαι σίγουρος ότι συντηρούν (χωρίς πρόθεση βεβαίως) και χρήστες του κινητού οι οποίοι δεν είχαν τραβήξει μέχρι τώρα ούτε μία φωτογραφία ή δεν είχαν ποτέ καλύτερο κινητό ως προς τον τομέα αυτό, παρασσυρόμενοι απλά από το δικαιολογημένο θυμό που προκαλεί σε κάποιον, ο οποίος έχει δώσει ένα σεβαστότατο ποσό για το κινητό, μία - κατ' αρχήν- υποτιθέμενη διάκριση σε καταναλωτές δύο κατηγοριών.

Ο φίλος Κώστας (παρακολουθώντας τα posts του) είμαι σίγουρος ότι βλέποντας ότι το θέμα πήγε πιό μακριά και διογκώθηκε πέρα από τις πραγματικές του διαστάσεις, σωστά προσπάθησε να το τοποθετήσει εκεί που πρέπει, αλλά τελικώς έδωσε μια γεύση ενός VS των δύο πιό δημοφιλών κινητών αυτής της περιόδου, χωρίς να λύσει το θέμα (όπως τουλάχιστον το προσεγγίζω βάσει των όσων αναφέρω στην αρχή, δηλαδή συγκριτικό του S3 με τις δύο version firmware).

Γνώμη μου λοιπόν είναι ότι αντί να "ανεβάζουμε" διαρκώς το θέμα χωρίς απτά στοιχεία (τα "διαφορετικά" αποτελέσματα ενός rewiew, είναι προφανές ότι μπορεί να έχουν προέλθει απλά από διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με αυτές που κάποιος από εμάς τραβάει μια φωτογραφία, καθώς δεν είμασταν μπροστά ώστε να εκτιμήσουμε αντικειμενικά πόσο δυνατός ή χαμηλός ήταν ο φωτισμός στο συγκεκριμένο test) καλύτερο θα ήταν να περιμένουμε ένα ή και περισσότερα tests από φίλους που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση της αξιοπιστίας τους μέσα στο forum μας και κατόπιν να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Φιλικά πάντα.

γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις για τα mms στο galaxy s iii?μπορω να στειλω μονο με τα δεδομενα ανοιχτα δεν γινεται δηλαδη αυτοματα με τα data κλειστα οπως θα επρεπε κανονικα.........να λαβω δεν μπορω καθολου..........

Ρε παιδιά, παρακολουθώ αυτή την κουβέντα για την κάμερα από την αρχή και έχει αρχίσει να μοιάζει με την ιστορία με τον γρύλο. Γιατί δεν κάνει κάποιος που έχει πρόσβαση (μέσω φίλου - γνωστού) σε δύο κινητά με διαφορετικές εκδόσεις firmware (άλλο θέμα αυτό... γράφονται τόσα posts αναφερόμενα σε διαφορετικό firmware -το οποίο μπορεί να μην έχει σχέση αναγκαστικά με διαφορετικό module κάμερας - ενώ το πρόβλημα αν υπάρχει θα οφείλεται σε διαφορετικό hardware) ένα πείραμα βάζοντας δίπλα δίπλα τα κινητά και τραβώντας φωτογραφίες με τις ίδιες ρυθμίσεις ώστε να λυθεί δια παντός το θέμα.

Χωρίς να έχω πρόθεση να θίξω κανένα, (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα), έχει αναπτυχθεί μία παραφιλολογία, την οποία είμαι σίγουρος ότι συντηρούν (χωρίς πρόθεση βεβαίως) και χρήστες του κινητού οι οποίοι δεν είχαν τραβήξει μέχρι τώρα ούτε μία φωτογραφία ή δεν είχαν ποτέ καλύτερο κινητό ως προς τον τομέα αυτό, παρασσυρόμενοι απλά από το δικαιολογημένο θυμό που προκαλεί σε κάποιον, ο οποίος έχει δώσει ένα σεβαστότατο ποσό για το κινητό, μία - κατ' αρχήν- υποτιθέμενη διάκριση σε καταναλωτές δύο κατηγοριών.

Ο φίλος Κώστας (παρακολουθώντας τα posts του) είμαι σίγουρος ότι βλέποντας ότι το θέμα πήγε πιό μακριά και διογκώθηκε πέρα από τις πραγματικές του διαστάσεις, σωστά προσπάθησε να το τοποθετήσει εκεί που πρέπει, αλλά τελικώς έδωσε μια γεύση ενός VS των δύο πιό δημοφιλών κινητών αυτής της περιόδου, χωρίς να λύσει το θέμα (όπως τουλάχιστον το προσεγγίζω βάσει των όσων αναφέρω στην αρχή, δηλαδή συγκριτικό του S3 με τις δύο version firmware).

Γνώμη μου λοιπόν είναι ότι αντί να "ανεβάζουμε" διαρκώς το θέμα χωρίς απτά στοιχεία (τα "διαφορετικά" αποτελέσματα ενός rewiew, είναι προφανές ότι μπορεί να έχουν προέλθει απλά από διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με αυτές που κάποιος από εμάς τραβάει μια φωτογραφία, καθώς δεν είμασταν μπροστά ώστε να εκτιμήσουμε αντικειμενικά πόσο δυνατός ή χαμηλός ήταν ο φωτισμός στο συγκεκριμένο test) καλύτερο θα ήταν να περιμένουμε ένα ή και περισσότερα tests από φίλους που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση της αξιοπιστίας τους μέσα στο forum μας και κατόπιν να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Φιλικά πάντα.

Φίλε μου, την σύγκριση την έκανα στο σχετικο thread. Έδω απλα χρησιμοποίησα τις δυο συσκευές μου όχι για να κάνω VS, αλλα για να έχουμε μετρό σύγκρισης.

Προσπαθω να βρω τυχόν ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση, η οποία δεν είναι τραγική όπως έγραψα στο τελευταίο μου μήνυμα. Δεν με βοηθα όμως το μενου της κάμερας καθώς δεν διαθέτει κάτι άλλο για αλλαγη εκτός απο ISO. Είναι πολυ πιο αυτοματοποιημένο σε σχέση με το μενου της κάμερας του HTC.

Αυτο που μπορει να βελτιώσει τα πράγματα σε νυχτερινές εξωτερικου χώρου η ακόμα σε κλαμπ κλπ, είναι η επιλογη απο το μενου σκηνές/νύχτα και σταθερο χέρι.

Σε εσωτερικούς χώρους όπως το σπίτι μας έχω πει θέλει πάντα το φλας στο auto. Είναι αρκετα δυνατο αλλα έχει μια τάση να κάνει το λευκο μπλε. θα δοκιμάσω παράλληλα με κάποια ρύθμιση του λευκού απο το μενου.

Για μένα όλο το θέμα βρίσκεται στην απόφαση της Samsung. Με το module της Sony, η κάμερα του Siii ήταν ουσιαστικα εφαμιλη με αυτη του iPhone 4s.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω, ότι δεν προσπαθω να θάψω το Galaxy. Ήδη έχει αρχίσει να γέρνει η πλάστιγγα προς αυτο σχετικα με την τελικα επιλογη μου.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Άσχετο με την φωτογραφική κάποιοι που μπορούν να παρατηρούν κάποια υστέρηση όταν βγαίνουν από κάποια εφαρμογή θα πρέπει:

- Να απενεργοποιήσουν την εκκίνηση του S Voice πατώντας 2 φορές home button (μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, το έχουμε ξαναπεί απλά συνοψίζω)

- Επίσης θα δείτε σοβαρή αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα αν πάτε Ρυθμίσεις-->Επιλογές Προγραμματιστή και από εκεί στην Κλίμακα Κινούμενων Παραθύρων και Κλίμακα Γραφικών Μετάβασης και θέσετε τιμές στο 0,5x ή ακόμα και απενεργοποίηση. Κάντε το αν θέλετε και θα παρατηρήσετε αμέσως άμεση εναλλαγή στην home page με το πάτημα του home button βγαίνοντας από κάποια εφαρμογή... the beast is finally unleashed!!!! (έτσι να γλυκαθούμε και λιγάκι :p )

(Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί ξανά απλά χθες ήμουν με χρήστη και μου γκρίνιαζε οπότε κάποια τέτοια tricks κάνουν την δουλειά...)

Πάντως,άσχετα με το ποιο module κάμερας έχει η συσκευή του καθενός,η έλλειψη ξεχωριστου κουμπιού για το shutter της φωτογραφικής μηχανής είναι μειονέκτημα.Εμένα με βρίσκει συνέχεια να μην θέλω να βγάζω φωτό.Με το Ν8 όλα κάθονταν γάντι στον τομέα αυτό,απο πλευράς πρακτικότητας.Θυμάμαι άπειρες εκδρομές όπου χρησιμοποιούσα το Ν8,δίνοντάς το σε τρίτους για να μας φωτογραφίσουν.Τους έδειχνες το κουμπάκι και όλα ΟΚ.Με το S3 άντε να τους δείξεις τι πρέπει να πατήσεις...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Με βάζετε στη διαδικασία να απαντήσω.:p

Στο δείγμα Δ των φωτογραφιών έχω την εντύπωση πως στο Note υπάρχει και άλλη πηγή φωτός όπως φαίνεται στο παράθυρο...!

Τις φωτο στο Δ τις τραβηξα εγω φιλε μου.Εχω και το Note και το S3 και ειπε ο φιλος Te_salat οποιος εχει τις δυο συσκευες ας βγαλει καποιες φωτο μπας και μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη,ο φωτισμος ειναι ακριβως ιδιος καμια διαφορα η φωτο εχουν καποια δευτερολεπτα διαφορα απλος πρεπει να ετυχε να πεσει το φλας πανω στο τζαμι,επισης μπορω να πω οτι το Note εχει πιο καλο και δυνατο φλας και ισως εκει κανει την διαφορα.Στο Note ειναι λευκο ενω στο Σ3 ειναι προς το κιτρινο.

Ντροπη της Samsung για μενα γιατι σχεδον ολοι πανω κατω δωσαμε τα ιδια χρηματα και πηραμε <<διαφορατικο>> προιον.

Να πω πως αμα δεν υπηρχε το myphone XDA gsmarena μπλα μπλα μπλα ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν θα ειχε βρει τις διαφορες στην καμερα και ουτε θα πειραματιζοταν σε φωτο μες το σκοταδι χωρις φλας.Πιστευω πως μπορουμε να ζησουμε με αυτο το μεγαλο προβλημα,οποτε ας χαρουμε το κινητο τη μερα και για το βραδυ ας παιξουμε με αλλα παιχνιδακια :p:p

- Επίσης θα δείτε σοβαρή αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα αν πάτε Ρυθμίσεις-->Επιλογές Προγραμματιστή και από εκεί στην Κλίμακα Κινούμενων Παραθύρων και Κλίμακα Γραφικών Μετάβασης και θέσετε τιμές στο 0,5x ή ακόμα και απενεργοποίηση. Κάντε το αν θέλετε και θα παρατηρήσετε αμέσως άμεση εναλλαγή στην home page με το πάτημα του home button βγαίνοντας από κάποια εφαρμογή... the beast is finally unleashed!!!! (έτσι να γλυκαθούμε και λιγάκι :p )

Αυτό όντως είναι πολύ καλό tip. Το έβαλα στο 0,5x και έχει άμεση ανταπόκριση. Ωραίος ο φίλος.

Αυτό όντως είναι πολύ καλό tip. Το έβαλα στο 0,5x και έχει άμεση ανταπόκριση. Ωραίος ο φίλος.

Να είσαι καλά! Είναι μεγάλη η διαφορά οπότε κρίμα να μην βλέπουμε τι μπορεί να κάνει η συσκευή και να "μπουκώνει" από διάφορα animations/γραφικά κτλ. Στο "απενεργοποιημένο" είναι πράγματι αστραπή (και με ενοχλεί η τόση ταχύτητα!!!) οπότε κι εγώ το έχω στο 0,5x...Να προλαβαίνει κι ο εγκέφαλος να κάνει register :dizzy: :p

Edited by efthimis31

Μόλις παρέλαβα από ΟΤΕ το μπλε (το οποίο παραλήφθηκε από το κατάστημα χθες)

Cam FW Ver: ZDFE02

Phone FW Ver: ZDFE02

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Να είσαι καλά! Είναι μεγάλη η διαφορά οπότε κρίμα να μην βλέπουμε τι μπορεί να κάνει η συσκευή και να "μπουκώνει" από διάφορα animations/γραφικά κτλ. Στο "απενεργοποιημένο" είναι πράγματι αστραπή (και με ενοχλεί η τόση ταχύτητα!!!) οπότε κι εγώ το έχω στο 0,5x...Να προλαβαίνει κι ο εγκέφαλος να κάνει register :dizzy: :p

Για τσεκάρετε λίγο γιατι χθες που το δοκίμασα, μετα έβλεπα καθυστέρηση στα εφε που κάνει το wallpaper. Αλήθεια απενεργοποιηται η μετακίνηση του wallpaper? σήμερα δεν το έχω μαζι μου γιατι είναι σειρα του one Χ :p. Χρησιμοποιω στην δουλεια μια μέρα το ένα μια το άλλο για να δώ τις διάφορες στην πράξη :D:O

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απορια :

Οι φωτογραφιες στους καλουντες που εχω βαλει εγω εχουν πλατος 720p. γενικα εχω δοκιμασει κ μικροτερες κ μεγαλυτερες.

Γιατι υφιστανται τετοια αλλοιωση οταν παταμε να καλεσουμε???

Αντιθετα στην λιστα των επαφων ειναι χαρμα οφθαλμων. Κανω κατι λαθος? Ειναι πολυ ασχημο να τις βλεπεις ετσι ...:confused:

Επισης ειναι δυνατον να σβησουμε τα OTA updates? Πειτε με στριμενο αλλα δεν θελω να μου κανει updates εκτος κ αν το επιλεξω εγω!

edit : πηρα την εξυπηρετηση ...πρωτη φορα που καταφευγω σε κατι τετοιο, αλλα το googlarisma δεν ευγαλε πουθενα.... ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. Μου ειπαν να δοκιμασω να βαλω φωτογραφια απο την καμερα του κινητου κ να τους ξανακαλεσω αν συνεχισει να συμβαινει αυτο ...Καλα κρασααα.

Για την δε αναβαθμιση, δεν υπαρχει τροπος να την σβησεις ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩ . Μου δινεται η αισθηση οτι δινω ενα σκασμο λεφτα κ η κυριοτητα του τηλεφωνου παραμενει στη SAMSUNG. Κριμα ... κριμα κριμα.

Και ερωτω : τι γινεται αν εχεις κανει root??

Edited by Quicksilver