kostashark Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Τι να απεγκαταστησω ακριβως? Ναι για πες....Εχω και εγω την ιδια απορια..??? Και σε εμενα μου φαινεται περιεργο που οταν γραφω βγαζει αυτη τη βλακεια πανω στη notification bar αλλα δεν με εχει ενοχλησει τοσο για να το ψαξω.... μεχρι στιγμης δεν βρηκα κατι συγνωμη το ψαχνω ! οταν βρω κατι θα σας ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Δεν γνωριζει κανεις τπτ? Αφου σε ολους συμβαινει δεν σας φαινεται παραξενο? Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο keyboard εκτός του stock ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Ναι το nadroid keyboard αλλα το προβλημα ειναι το google voice typing το οποιο ειναι τσεκαρισμενο καθε φορα που το ξετσεκαρω... Ακομα και πριν που χρησιμοποιουσα μονο το stock keyboard παλι καθε φορα που ξετσεκαρα το google voice typing παλι ηταν τσεκαρισμενο μετα απο λιγο και μου πεταγε στο task bar να επιλεξω αναμεσα σε αυτο η στο google. Edited March 8, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704533&page=15 υπάρχει θέμα σε κανέναν στην Ελλάδα με το πλαινό "ασημί" πλαίσιο και τα σπασίματα που περιγράφονταο στους xda? εμένα εμφανίστηκε ένα μικρό γδαρσιματάκι (λείπει ένα πολύ μικρό κομματάκι) χωρίς να έχει πέσει και με θήκη. Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704533&page=15 υπάρχει θέμα σε κανέναν στην Ελλάδα με το πλαινό "ασημί" πλαίσιο και τα σπασίματα που περιγράφονταο στους xda? εμένα εμφανίστηκε ένα μικρό γδαρσιματάκι (λείπει ένα πολύ μικρό κομματάκι) χωρίς να έχει πέσει και με θήκη. σε εμένα σχεδόν 1 μήνα μετά την αγορά ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704533&page=15 υπάρχει θέμα σε κανέναν στην Ελλάδα με το πλαινό "ασημί" πλαίσιο και τα σπασίματα που περιγράφονταο στους xda? εμένα εμφανίστηκε ένα μικρό γδαρσιματάκι (λείπει ένα πολύ μικρό κομματάκι) χωρίς να έχει πέσει και με θήκη. Προχθές εμφανίστηκε σε μένα στα καλά καθούμενα , το έγραψα άν δεις και στα παράπονα. Είναι απλά τραγικό , με τις μούφες που χρησιμοποιούν, έλεος δηλαδή... :mad: Ρώτησα και στην Samsung και πάει αλλαγή μαζί με οθόνη , άρα γύρω στα 150 ευρώ πάνω - κάτω και δύσκολα να το αναγνωρίσουν στο σέρβις, το θεωρούν σαν κακή χρήση. Τρέχα γύρευε τώρα να τους πείσεις πως έγινε μόνο του και άς υπάρχουν ένα κάρο πόστ στο xda. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Προχθές εμφανίστηκε σε μένα στα καλά καθούμενα , το έγραψα άν δεις και στα παράπονα. Είναι απλά τραγικό , με τις μούφες που χρησιμοποιούν, έλεος δηλαδή... :mad: Ρώτησα και στην Samsung και πάει αλλαγή μαζί με οθόνη , άρα γύρω στα 150 ευρώ πάνω - κάτω και δύσκολα να το αναγνωρίσουν στο σέρβις, το θεωρούν σαν κακή χρήση. Τρέχα γύρευε τώρα να τους πείσεις πως έγινε μόνο του και άς υπάρχουν ένα κάρο πόστ στο xda. σε εμένα σχεδόν 1 μήνα μετά την αγορά ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704533&page=15 υπάρχει θέμα σε κανέναν στην Ελλάδα με το πλαινό "ασημί" πλαίσιο και τα σπασίματα που περιγράφονταο στους xda? εμένα εμφανίστηκε ένα μικρό γδαρσιματάκι (λείπει ένα πολύ μικρό κομματάκι) χωρίς να έχει πέσει και με θήκη. εμενα ειναι comple δεν εχει το παραμηκρω! το πηρα και μεταχειρισμενο αλλα ο προηγουμενος κατοχος το χρησιμοποιεισαι 3 φορες το πολυ! μπορει να βγηκαν και προβληματικες παρτιδες! Edited March 7, 2013 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704533&page=15 υπάρχει θέμα σε κανέναν στην Ελλάδα με το πλαινό "ασημί" πλαίσιο και τα σπασίματα που περιγράφονταο στους xda? εμένα εμφανίστηκε ένα μικρό γδαρσιματάκι (λείπει ένα πολύ μικρό κομματάκι) χωρίς να έχει πέσει και με θήκη. και μενα στα καλα καθουμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Διάβασα αυτό και δυστυχώς είναι αλήθεια. Το δοκίμασα και δουλεύει :X:cry: http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s-iii-lockscreen-bypass-65435/?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_campaign=24mediaWidget&utm_content=Homepage Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ναι το nadroid keyboard αλλα το προβλημα ειναι το google voice typing το οποιο ειναι τσεκαρισμενο καθε φορα που το ξετσεκαρω... Ακομα και πριν που χρησιμοποιουσα μονο το stock keyboard παλι καθε φορα που ξετσεκαρα το google voice typing παλι ηταν τσεκαρισμενο μετα απο λιγο και μου πεταγε στο task bar να επιλεξω αναμεσα σε αυτο η στο google. Tελικα ξερει κανεις τι γινεται με αυτη τη βλακεια που μας πεταει συνεχεια στο task bar να επιλεξουμε τροπο εισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 παιδια δοκιμασε κανενας αν παιζουν τα ακουστηκα απο τι ιφον στο σ3;; και αν ναι παιζουν ποια ακουστηκα εχουν καλυτερη ακουστικοτητα και ποιοτητα ηχου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 παιδια δοκιμασε κανενας αν παιζουν τα ακουστηκα απο τι ιφον στο σ3;; και αν ναι παιζουν ποια ακουστηκα εχουν καλυτερη ακουστικοτητα και ποιοτητα ηχου;; Εγώ μόνο αυτά χρησιμοποιώ γιατί με βολεύουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς δεν λειτουργούν τα πλήκτρα έντασης ήχου και μόνο το play/pause. Επίσης μίλησα με κάποιον τυχαία την άλλη φορά και δεν με άκουγαν καθόλου καλά. Χρησιμοποιώ τα τελευταία (του iphone 5) Apple earphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Εγώ μόνο αυτά χρησιμοποιώ γιατί με βολεύουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς δεν λειτουργούν τα πλήκτρα έντασης ήχου και μόνο το play/pause. Επίσης μίλησα με κάποιον τυχαία την άλλη φορά και δεν με άκουγαν καθόλου καλά. Χρησιμοποιώ τα τελευταία (του iphone 5) Apple earphones :blink: επειδη το πηρα μεταχειρισμενο ο προηγουμενος κατοχος (φιλος μου) εχει χασει του σ3 και ειπε θα μου δωσει του ιφον5 Apple earphones! αρα ειναι προς αποφυγειν δλδ...! κριμα! :blink: μια συπμληρωση των ρωτησα και με ειπε τα εχει δοκιμασει και δουλευουν κανονικα ολα...! Edited March 8, 2013 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) καλησπερα φιλοι μου,τρεχει κ σε εσας στις εφαρμογες σας η εφαρμογη ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟΙ αναλ?εμφανιστηκε ξαφνικα,φοραω 4,1,2 στοκ κ το κινητο ειναι εντελως μαμα.απο τι προερχεται κ τρεχει? Edited March 8, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) :blink: επειδη το πηρα μεταχειρισμενο ο προηγουμενος κατοχος (φιλος μου) εχει χασει του σ3 και ειπε θα μου δωσει του ιφον5 Apple earphones! αρα ειναι προς αποφυγειν δλδ...! κριμα! :blink: μια συπμληρωση των ρωτησα και με ειπε τα εχει δοκιμασει και δουλευουν κανονικα ολα...! Χαχαχα, ωραία! Κοίτα, τα προηγούμενα που είχα (iphone 4, 4s κτλ) πάλι εννοείται δεν έπαιζαν τα πλήκτρα έντασης (πότε δεν έπαιξαν σε Android, το είχα ψάξει πααααρα πολυ) αλλά δεν είχα θέμα με τον ήχο κλήσης.. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν έκανα περισσότερα τεστ. Κι εγώ πάντως στην μεταβαση μου στον κόσμο του Android δεν είχα ιδέα ότι δεν θα δουλεύουν, μπορεί και ο φίλος σου απλά να υπέθεσε ότι λειτουργούν κανονικά τα ακουστικά :) @maklovinsam, αν μπεις στις ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης, στην περιαγωγή έχει τικαρισμενο το διπλό ρολόι όταν είσαι σε τέτοια κατάσταση (ταξίδι στο εξωτερικό κτλ).. Μάλλον αυτό θα είναι! Edited March 8, 2013 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Χαχαχα, ωραία! Κοίτα, τα προηγούμενα που είχα (iphone 4, 4s κτλ) πάλι εννοείται δεν έπαιζαν τα πλήκτρα έντασης (πότε δεν έπαιξαν σε Android, το είχα ψάξει πααααρα πολυ) αλλά δεν είχα θέμα με τον ήχο κλήσης.. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν έκανα περισσότερα τεστ. Κι εγώ πάντως στην μεταβαση μου στον κόσμο του Android δεν είχα ιδέα ότι δεν θα δουλεύουν, μπορεί και ο φίλος σου απλά να υπέθεσε ότι λειτουργούν κανονικά τα ακουστικά :)! δεν ξερω με ειπε οτι τα δοκιμασε και δουλευαν ολα! δεν το υπεθεσε! θα τα παρω σημερα το απογευμα κατα τις 7:00 με 7:30 θα τα δοκιμασω και θα σου πω στα σιγουρα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 δεν ξερω με ειπε οτι τα δοκιμασε και δουλευαν ολα! δεν το υπεθεσε! θα τα παρω σημερα το απογευμα κατα τις 7:00 με 7:30 θα τα δοκιμασω και θα σου πω στα σιγουρα! :D Ναι μου πεις γιατί όντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι δουλεύει και τι όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 καλησπέρα σε όλους :) μια ερώτηση! υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρονται οι διαφημίσεις εφαρμογών/παιχνιδιών που κάνουν awake το κινητό και βγάζουν μνμ στη λίστα ειδοποιήσεων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 καλησπέρα σε όλους :) μια ερώτηση! υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρονται οι διαφημίσεις εφαρμογών/παιχνιδιών που κάνουν awake το κινητό και βγάζουν μνμ στη λίστα ειδοποιήσεων?? Ναι υπάρχει. Είναι το uninstall αυτών των σκουπιδιών. Επίσης μπορείς να βάλεις το adaway (θέλει root) για να εξαφανίσεις τις διαφημίσεις. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Να θυμίσω οτι υπάρχει συγκεκριμένο θέμα που αφορά τα Αξεσουάρ του τηλεφώνου ,ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το παρών καθαρό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Παιδιά απορία. Επειδή θα μεταβώ σε xperia Z, υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει backup τα παιχνίδια χωρίς root; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Παιδιά απορία. Επειδή θα μεταβώ σε xperia Z, υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει backup τα παιχνίδια χωρίς root; Δες το Carbon Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την leaked 4.2.1; Εβαλα την android revolution που στηριζεται σε αυτην κι οι εντυπωσεις ειναι θετικες αλλα με την pulse 4.1.2 πιστευω το κινητο τσουλαγε καλυτερα. Ειχα και περισσοτερη ελευθερη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) παιδια μπορειτε να μου πειτε πως δουλευει το dropbox;; καπου διαβασα στις αρχικες σελιδες οτι σου δινει 50GB...!; αν και το εκανα απεγκατασταση αλλα πριν το κανω το εκανα και ενα backup μεσω titanium για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο! edit: εδω το διαβασα 6 post http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1672507 Edited March 9, 2013 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδια μπορειτε να μου πειτε πως δουλευει το dropbox;; καπου διαβασα στις αρχικες σελιδες οτι σου δινει 50GB...!; αν και το εκανα απεγκατασταση αλλα πριν το κανω το εκανα και ενα backup μεσω titanium για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο! edit: εδω το διαβασα 6 post http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1672507 Μεταχειρισμένο δεν το πήρες? Tα 50gb τα χαίρεται ο προηγούμενος ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts