Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εχω το SG3 περίπου τρείς μήνες. Κατάφερα με πολύ κόπο και διάβασα όλα τα post και μπορώ να πω οτι με έχουν καλύψει σχεδόν σε όλες τις απορίες μου καθότι είμαι κάτοχος smartphone για πρώτη φορά. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την βοήθεια που προσφέρουν. Γράφοντας λοιπόν για πρώτη φορά εκφράζω και την πρώτη μου απορία.

Το δικό μου για το Firmware της κάμερας βγάζει αυτό.

Rear Camera

Cam FW Ver: ZDFE02

Phone FW Ver: ZDFF03

Front Camera

Cam&Phone FW Ver: S5K6A3

Πρέπει να κάνω κάτι;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνωμη φιλε μου, αλλα μας δουλευεις;

Τα αμεσως προηγουμενα post τα ειδες;

Τι απαντηση περιμενεις να λαβεις;

Συγνωμη φιλε μου, αλλα μας δουλευεις;

Τα αμεσως προηγουμενα post τα ειδες;

Τι απαντηση περιμενεις να λαβεις;

Πιστεύω οτι ημουν σαφής με τα όσα έγραψα. Η απορία μου λοιπόν (σαφέστερα) είναι ποιό από τα δύο Firmware της κάμερας είναι το εγκατεστημένο και ποιό όχι. Θα ήταν συντομότερο να που απαντούσες με ένα τίποτα ή Κάτι άλλο που θα με βοηθούσε. (Καθ΄όσον δήλωσα οτι είναι η πρώτη συσκευή smartphone που απέκτησα και εκτιμώ οτι είναι αυτονόητο οτι είμαι απειρος).

Η απορία μου λοιπόν (σαφέστερα) είναι ποιό από τα δύο Firmware της κάμερας είναι το εγκατεστημένο και ποιό όχι.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει.

Εσυ ο ιδιος εγραψες ποιο firmware εχει εγκατεστημενο το τηλεφωνο σου.

Εν παση περιπτωσει σου λεω να μην κανεις τιποτα. Εφοσον οπως λες δεν γνωριζεις και δεν εχεις διαπιστωσει καποιο προβλημα, αστο οπως ειναι, μην κανεις καμια ζημια

Καλησπερα παιδια. Εκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2 και η εφαρμογη των μηνυματων μου εχει σπασει τα νευρα. Πεταει το παραθυρακι με το κατεστραμενο μηνυμα, οπου αλλαξα και κατεβασα την εφαρμογη handset για μηνυματα. Καπως εστρωσε (αν και δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση για την αναφορα παραδοσης). Το πιο σπαστικο ειναι το λεξικο. Στην 4.1.1 οταν εγραφα μηνυμα, ειχε τη μπαρα με τα συμβολα πανω απο τα γραμματα, και επελε αυτοματα τη σωστη λεξη το κινητο. Τβρα εχει βγει αυτο και γραφει κατι λεξεις (και καλα για το ποιες λεξεις χρησιμοποιουμε για αρχη σμς), και πλεον πρεπει να επιλεγω εγω τη σωστη λεξη, αλλιως στελνει οτι να ναι... Εχουμε καμια λυση για τα παραπανω; Ευχαριστω!
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει.

Εσυ ο ιδιος εγραψες ποιο firmware εχει εγκατεστημενο το τηλεφωνο σου.

Εν παση περιπτωσει σου λεω να μην κανεις τιποτα. Εφοσον οπως λες δεν γνωριζεις και δεν εχεις διαπιστωσει καποιο προβλημα, αστο οπως ειναι, μην κανεις καμια ζημια

Ζητώ συγγνώμη αν μπέρδεψα λίγο τα πράγματα αλλά νόμιζα ότι ένας απο τούς δύο κωδικούς ήταν ο εγκατεστημένος και ο άλλος ο μή . πάντως ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα παιδια. Εκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2 και η εφαρμογη των μηνυματων μου εχει σπασει τα νευρα. Πεταει το παραθυρακι με το κατεστραμενο μηνυμα, οπου αλλαξα και κατεβασα την εφαρμογη handset για μηνυματα. Καπως εστρωσε (αν και δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση για την αναφορα παραδοσης). Το πιο σπαστικο ειναι το λεξικο. Στην 4.1.1 οταν εγραφα μηνυμα, ειχε τη μπαρα με τα συμβολα πανω απο τα γραμματα, και επελε αυτοματα τη σωστη λεξη το κινητο. Τβρα εχει βγει αυτο και γραφει κατι λεξεις (και καλα για το ποιες λεξεις χρησιμοποιουμε για αρχη σμς), και πλεον πρεπει να επιλεγω εγω τη σωστη λεξη, αλλιως στελνει οτι να ναι... Εχουμε καμια λυση για τα παραπανω; Ευχαριστω!

Ανοιξε την εφαρμογη μηνυματα μπες στις Ρυθμισεις με το πληκτρο μενου που ειναι κατω αριστερα και στις Ρυθμισεις SMS στο Εισαγωγη λειτουργιας επελεξε το Αυτοματο.

Το αλλο απο τις Ρυθμισεις, Γλωσσα και εισαγωγη, Ρυθμισεις πληκτρολογιου ξετικαρισε την Προβλεψη και οτι αλλο δεν θελεις να κανει.

Ζητώ συγγνώμη αν μπέρδεψα λίγο τα πράγματα αλλά νόμιζα ότι ένας απο τούς δύο κωδικούς ήταν ο εγκατεστημένος και ο άλλος ο μή . πάντως ευχαριστώ πολύ.

Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο.

Τα 2 πρώτα που είναι για την REAR camera, είναι ένα αυτό που έχει η κάμερα και ένα που έχει η ρομ.

Δε γνωρίζω γιατί δε περνιέται αυτόματα.

Αν είναι ενεργή η επιλογή και υπάρχει στο τηλέφωνο πιο καινούρια έκδοση απλά πατάμε τη δεύτερη επιλογή και γράφεται το firmware από το τηλέφωνο στην κάμερα.

Αν δεν είναι ενεργή η επιλογή βάζουμε εμείς το firmware (αρκεί να το έχουμε) με τον τρόπο που είπα στον οδηγό, και μπορεί να είναι είτε αυτό που γράφει στο Phone είτε πιο καινούριο.

Αυτά που έδωσα στον οδηγό είναι τα τελευταία firmware για τις κάμερες που υπάρχουν.

Ανοιξε την εφαρμογη μηνυματα μπες στις Ρυθμισεις με το πληκτρο μενου που ειναι κατω αριστερα και στις Ρυθμισεις SMS στο Εισαγωγη λειτουργιας επελεξε το Αυτοματο.

Το ειχα ηδη κανει και απλα με πηγαινε στους 70 χαρακτηρες πραγμα που δεν ηθελα για κανενα λογο...

Το αλλο απο τις Ρυθμισεις, Γλωσσα και εισαγωγη, Ρυθμισεις πληκτρολογιου ξετικαρισε την Προβλεψη και οτι αλλο δεν θελεις να κανει.

Η αληθεια ειναι ψαχνω να το βρω, αλλα δεν το βρισκω. Νομιζω στην 4.1.1 υπηρχε... Μηπως χαθηκε;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Το ειχα ηδη κανει και απλα με πηγαινε στους 70 χαρακτηρες πραγμα που δεν ηθελα για κανενα λογο...

Η αληθεια ειναι ψαχνω να το βρω, αλλα δεν το βρισκω. Νομιζω στην 4.1.1 υπηρχε... Μηπως χαθηκε;

Και προτιμησες τα κατεστραμενα μηνυματα; Εισαι σιγουρος οτι εκανε 70;

Γενικες Ρυθμισεις, Γλωσσα και εισαγωγη και μετα το γραναζακι διπλα στο πληκτρολογιο ειναι οι Ρυθμισεις του.

Και προτιμησες τα κατεστραμενα μηνυματα; Εισαι σιγουρος οτι εκανε 70;

Ναι το γυρναγε στο 70. Αλλα αυτο το ελυσα με το αλλο προγραμμα που κατεβασα και χρησιμοποιω. Οποτε το παραγκωνισα το κλασσικο.

Γενικες Ρυθμισεις, Γλωσσα και εισαγωγη και μετα το γραναζακι διπλα στο πληκτρολογιο ειναι οι Ρυθμισεις του.

Τη συγκεκριμενη δεν την εχει. Εκτος αν εννοεις μια που λεγεται "εξυπνη δημιουργια"...

Απενεργοποιησε το αυτο.

Ναι αυτο το εκανα απο την αρχη αλλα δεν ειναι η λυση που ψαχνω... Ηθελα απλα να ειναι το πληκτρολογιο οπως πριν. Που ειχε στη μπαρα επανω τα συμβολα @!> (κτλ) και οταν εγραφα λεξη, ακομα και αν εγραφα λαθος να μου εβαζε τη σωστη απο μονο του. Οχι να πρεπει να την επιλεξω εγω...

Ναι αυτο το εκανα απο την αρχη αλλα δεν ειναι η λυση που ψαχνω... Ηθελα απλα να ειναι το πληκτρολογιο οπως πριν. Που ειχε στη μπαρα επανω τα συμβολα @!> (κτλ) και οταν εγραφα λεξη, ακομα και αν εγραφα λαθος να μου εβαζε τη σωστη απο μονο του. Οχι να πρεπει να την επιλεξω εγω...

Πλέον στην 4.1.2 η αυτόματη λειτουργία διόρθωσης που εννοείς έχει αλλάξει και πρέπει να επιλέξεις τη λέξη.

Γεια και απο μένα!Σχετικά καινόυριος στο site αλλά και στο forum που παρακολουθώ λίγο καιρό.Λοιπον,πρόκειται αυτήν την βδομάδα να πάρω το s3 16gb και σίγουρα θα χρειαστώ βοήθειες γιατί πολλά μου φένονται κινέζικα γιατί είχα και iPhone πριν αλλά και ένα παλιό android τώρα που δεν είναι τίποτα γιατί είναι παλιό..οπότε,ελπίζω να προσαρμοστώ και να μάθω!

Γεια και απο μένα!Σχετικά καινόυριος στο site αλλά και στο forum που παρακολουθώ λίγο καιρό.Λοιπον,πρόκειται αυτήν την βδομάδα να πάρω το s3 16gb και σίγουρα θα χρειαστώ βοήθειες γιατί πολλά μου φένονται κινέζικα γιατί είχα και iPhone πριν αλλά και ένα παλιό android τώρα που δεν είναι τίποτα γιατί είναι παλιό..οπότε,ελπίζω να προσαρμοστώ και να μάθω!

Για κινέζικα στην Linguaphone :D

Για τα υπόλοιπα σε μας :)

Διάβασε τα επισημασμένα θέματα και θα σου λυθούν οι πρώτες απορίες.

Ότι μείνει, εδώ είμαστε :cool:

Παιδιά Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι που ίσως είναι χαζό. Έβαλα την αγγλική 4.1.2 και όλα καλά. Δεν έχει όμως το photo sphere και την επιλογή του flight mode στο notification center. Ξέρετε αν θα βγει και έκδοση 4.2 για εμάς με το s3? Ή αυτή η 4.1.2 είναι η 4.2 προσαρμοσμενη για μας;
To Know the Cause Of Things!

Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο.

Τα 2 πρώτα που είναι για την REAR camera, είναι ένα αυτό που έχει η κάμερα και ένα που έχει η ρομ.

Δε γνωρίζω γιατί δε περνιέται αυτόματα.

Αν είναι ενεργή η επιλογή και υπάρχει στο τηλέφωνο πιο καινούρια έκδοση απλά πατάμε τη δεύτερη επιλογή και γράφεται το firmware από το τηλέφωνο στην κάμερα.

Αν δεν είναι ενεργή η επιλογή βάζουμε εμείς το firmware (αρκεί να το έχουμε) με τον τρόπο που είπα στον οδηγό, και μπορεί να είναι είτε αυτό που γράφει στο Phone είτε πιο καινούριο.

Αυτά που έδωσα στον οδηγό είναι τα τελευταία firmware για τις κάμερες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα που είναι πολύ αναλυτικά του StratosGR (τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα) πιστεύω οτι απο την αρχή καλά κατάλαβα. Επανέρχωμαι λοιπόν και ρωτώ η καμερά μου έχει τα παρακάτω firmware :

Rear Camera

O StratosGR δίνει ως νεώτερο το : ZDFI02

Ποιό απο όλα τα παραπάνω (και τα τρία) είναι νο νεώτερο firmware ;;

Σύμφωνα με τα γραφόμενα που είναι πολύ αναλυτικά του StratosGR (τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα) πιστεύω οτι απο την αρχή καλά κατάλαβα. Επανέρχωμαι λοιπόν και ρωτώ η καμερά μου έχει τα παρακάτω firmware :

Rear Camera

O StratosGR δίνει ως νεώτερο το : ZDFI02

Ποιό απο όλα τα παραπάνω (και τα τρία) είναι νο νεώτερο firmware ;;

.............ZDF102.........

Καλημερα.

Θελω να πειραξω το μαμισιο προγραμμα καιρου του TW και να αλλαξω τους χαρακτηρισμους του καιρου.Δηλαδη εκει που λεει βροχη να αλλαξω τη λεξη και να βαλω μια δικη μου π.χ. κωλοκαιρος!

Ξερετε ποιο αρχειο ειναι αυτο που πρεπει να πειραξω με του file browser γιατι το ψαχνω μερες τωρα και δεν το εχω βρει.

Ευχαριστω

παιδια πριν 2 μηνες ενα παλικαρι ειχε ανεβασει εδω ηχους απο htc σε ενα zip που μπορω να το βρω?
υπογραφή εκτός ορίων

Καλημερα.

Θελω να πειραξω το μαμισιο προγραμμα καιρου του TW και να αλλαξω τους χαρακτηρισμους του καιρου.Δηλαδη εκει που λεει βροχη να αλλαξω τη λεξη και να βαλω μια δικη μου π.χ. κωλοκαιρος!

Ξερετε ποιο αρχειο ειναι αυτο που πρεπει να πειραξω με του file browser γιατι το ψαχνω μερες τωρα και δεν το εχω βρει.

Ευχαριστω

Μακάρι να ήταν έτσι απλό.

Πρέπει να ξέρεις να κάνεις decompile/compile.

Ψάξε για οδηγούς στο XDA περί decompile/compile.

Μακάρι να ήταν έτσι απλό.

Πρέπει να ξέρεις να κάνεις decompile/compile.

Ψάξε για οδηγούς στο XDA περί decompile/compile.

Αυτο ειχα δει οτι τα εχει σαν πακετα εφαρμογων.Μαλλον δεν θα το πειραξω καλυτερα! :worry:

ρε παιδιά αν σπάσει η οθόνη του κινητού που είναι προτιμότερο να απευθυνθεί κάποιος αν είναι στην επαρχία;;;