Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και άβολο η μόνη επιλογή όταν είσαι stock είναι όπως είπες το αθόρυβο. Τώρα αν είσαι root θέλει edit το αρχείο /system/csc/feature.xml ώστε το παρακάτω πεδίο από false να γίνει true.
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>

Έτσι, εμφανίζεται η επιλογή μέσα στην εφαρμογή της κάμερας για on/off του ήχου.

πως το κανουμε αυτο? δεν βρισκω το αρχειο feature.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως το κανουμε αυτο? δεν βρισκω το αρχειο feature.

Πρέπει να είσαι root φυσικά...

- Alex

ρε παιδιά σε jelly bean γίνεται τελικά όταν το έχω σε δόνηση να έχει μόνο δόνηση στα μηνύματα και όταν το έχω με ήχο να έχει μόνο ήχο; ή θα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιούμε την δόνηση από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων;

Έχω 2 μέρες που το ψάχνω αλλά τπτ.

root ειμαι

Τότε χρησιμοποιείς λάθος file explorer...το αρχείο είναι εκεί που είπε ο αναπόσπαστος..

- Alex

Χτες και σημερα,μου βγαζει μηνυμα το λαπτοπ οπου εχω περασει το kIES,οτι πρεπει να συνδεσω το τηλεφωνο για να κανει αναβαθμιση λογισμικου.

Το κανω λοιπον,αλλα κολλαει με ενα κυκλακι να γυριζει αεναως,και τιποτα αλλο.

Παταω το κουμπι για επιλυση προβληματων,και κανει κατι που μου νβγαζει οτι τρια πραγματα ειναι ενταξει,αφου τα βγαζει τσεκαρισμενα,μου λεει να ξαναβαλω τη συσκευη,το ξανακανω,αλλα παλι το αεικινητο κυκλακι,οποτε το σταματησα.

Τι ειναι αυτο και τι πρεπει να κανω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τότε χρησιμοποιείς λάθος file explorer...το αρχείο είναι εκεί που είπε ο αναπόσπαστος..

χρησιμοποιω το rom toolbox pro. βλεπω ολα τα αρχεια. απλως οταν παω system και μετα csc δεν υπαρχει αρχειο feature.xml

χρησιμοποιω το rom toolbox pro. βλεπω ολα τα αρχεια. απλως οταν παω system και μετα csc δεν υπαρχει αρχειο feature.xml

τελικα κατεβασα το αρχειο αυτο απο xda developers και το εβαλα στη θεση που λεγατε. εκανα reboot και εμφανιστικε η ρυθμιση. καλα εκανα?

σχετικα με το προβλημα με το photo gallery που εχει προκυψει μετα την jb αναβαθμιση ποιο photo browser προτεινετε σαν καλυτερο αντι του stock? τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα και κανενα δεν μου αρεσει. εχει δοκιμασει κανεις να περασει το photo gallery του Note 2? παιζει καλα?

Τώρα εμένα γιατί γράφει GT2I9300MBDXEH ρε παιδιά ? το Faq λέει ΧΕΗ = Hungary, αλλά το 2 μετά το GT τι να είναι ?

Gt29300.png

Edited by kosmous

σχετικα με το προβλημα με το photo gallery που εχει προκυψει μετα την jb αναβαθμιση ποιο photo browser προτεινετε σαν καλυτερο αντι του stock? τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα και κανενα δεν μου αρεσει. εχει δοκιμασει κανεις να περασει το photo gallery του Note 2? παιζει καλα?

Αν εννοείς το πρόβλημα με Full screen στην Gallery υπάρχει fix http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582

Πολυ καλο ειναι και το QuickPic απο το play όπως και τo gallery του Note 2 δουλεύει αν θέλεις να το βάλεις .

Samsung galaxy s21+

παιδια μολις μου ηρθε μια εφαρμογη εκτος google play και την αποδεχτηκα..λεγετε battery booster !! ξερει καποιος αν ειναι καλη η να την κανω απεγκατασταση..???

ρε παιδιά σε jelly bean γίνεται τελικά όταν το έχω σε δόνηση να έχει μόνο δόνηση στα μηνύματα και όταν το έχω με ήχο να έχει μόνο ήχο; ή θα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιούμε την δόνηση από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων;

Έχω 2 μέρες που το ψάχνω αλλά τπτ.

Να φανταστώ οτι δεν υπάρχει λύση.

Τώρα εμένα γιατί γράφει GT2I9300MBDXEH ρε παιδιά ? το Faq λέει ΧΕΗ = Hungary, αλλά το 2 μετά το GT τι να είναι ?

Mάλλον typo στη συγκεκριμένη rom, δεν αλλάζει κάτι..

παιδια μολις μου ηρθε μια εφαρμογη εκτος google play και την αποδεχτηκα..λεγετε battery booster !! ξερει καποιος αν ειναι καλη η να την κανω απεγκατασταση..???

Τι θα πει "σου ήρθε"; Μη δέχεσαι και μη βάζεις πράγματα που δεν ξέρεις από πού είναι.

τελικα κατεβασα το αρχειο αυτο απο xda developers και το εβαλα στη θεση που λεγατε. εκανα reboot και εμφανιστικε η ρυθμιση. καλα εκανα?

Αφού δουλεύει είσαι οκ, αλλά ποια rom έχεις που δεν έχει το feature.xml?

Edited by Tyxerakias
- Alex

Mάλλον typo στη συγκεκριμένη rom, δεν αλλάζει κάτι..

Τι θα πει "σου ήρθε"; Μη δέχεσαι και μη βάζεις πράγματα που δεν ξέρεις από πού είναι.

Αφού δουλεύει είσαι οκ, αλλά ποια rom έχεις που δεν έχει το feature.xml?

εχω την 4.1.1 ελληνικη απο το sammobile κατεβασμενη.

Δε μου βγάζει το "Google now" για να το κάνω off.

Έχει:

_Φωνή

_Αναζήτηση τηλεφώνου

_Απόρρητο & λογαριασμοί

:!:

Πατάς στην αναζήτηση google και δεν σου βγάζει το μενού που σου λέω ?

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

εχω την 4.1.1 ελληνικη απο το sammobile κατεβασμενη.

Έκανες αλλαγή csc σε EUR όταν το έβαλες;

- Alex

Δε μου βγάζει το "Google now" για να το κάνω off.

Έχει:

_Φωνή

_Αναζήτηση τηλεφώνου

_Απόρρητο & λογαριασμοί

:!:

Ποιο firmware έχεις;

- Alex

Έκανες αλλαγή csc σε EUR όταν το έβαλες;

οχι. δεν νομιζω οτι χρειαζεται. οταν εκανα factory reset η γλωσσα ηταν εξαρχης ελληνικα. εξαλλου εχω csc:I9300OXFDLJ2 που ειναι το φυσιολογικο ετσι?

οχι. δεν νομιζω οτι χρειαζεται. οταν εκανα factory reset η γλωσσα ηταν εξαρχης ελληνικα. εξαλλου εχω csc:I9300OXFDLJ2 που ειναι το φυσιολογικο ετσι?

Το CSC δεν έχει σχέση με τη γλώσσα και επίσης δεν είναι αυτό το CSC σου.Διάβασε το faq πως να το βρεις.

Το CSC δεν έχει σχέση με τη γλώσσα και επίσης δεν είναι αυτό το CSC σου.Διάβασε το faq πως να το βρεις.

απο το product code μου βγαζει EUR στο τελος. απο το check fus. πως ακριβως να βρω το csc δεν καταλαβα παντως. και αμφιβαλλω αν ξερω τι ειναι κιολας :(

Χρειάζεται, γι'αυτό το γράφω στον οδηγό... δεν επηρεάζει δηλαδή τη λειτουργία, αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν είχες τα σωστά αρχεία εκεί που έπρεπε. Όταν εγκαθίσταται το csc γράφει τα σχετικά αρχεία από το cache.img εκεί που πάνε... το feature.xml και γενικά όλος ο csc φάκελος περιλαμβάνεται σ'αυτά τα αρχεία.

Το factory reset που είπες ότι έκανες, το έκανες πριν ή μετά την αναβάθμιση;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Χρειάζεται, γι'αυτό το γράφω στον οδηγό... δεν επηρεάζει δηλαδή τη λειτουργία, αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν είχες τα σωστά αρχεία εκεί που έπρεπε. Όταν εγκαθίσταται το csc γράφει τα σχετικά αρχεία από το cache.img εκεί που πάνε... το feature.xml και γενικά όλος ο csc φάκελος περιλαμβάνεται σ'αυτά τα αρχεία.

Άλεξ ούτε εγώ έχω το συγκεκριμένο αρχείο

Άλεξ ούτε εγώ έχω το συγκεκριμένο αρχείο

Γι'αυτό ρώτησα πριν, υπάρχει περίπτωση να μην περιλαμβάνεται στο cache.img της Ελληνικής rom, αν και το βρίσκω λίγο απίθανο... όταν γυρίσω σπίτι θα κάτσω να ανοίξω ένα αρχείο να δω τι γίνεται.. εκτός αν με προλάβει κάποιος που το'χει ψάξει. :p

- Alex