Jump to content

giamasnikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About giamasnikos

  • Ημ. Γέννησης 06/11/1982

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

giamasnikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Να φανταστώ οτι δεν υπάρχει λύση.
  2. ρε παιδιά σε jelly bean γίνεται τελικά όταν το έχω σε δόνηση να έχει μόνο δόνηση στα μηνύματα και όταν το έχω με ήχο να έχει μόνο ήχο; ή θα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιούμε την δόνηση από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων; Έχω 2 μέρες που το ψάχνω αλλά τπτ.
  3. Συνονόματε φίλε Νίκο ρωτάω για μαμά υποστήριξη Ελληνικών στο πληκτρολόγιο.Ο καθένας μπορεί να βάλει όποια rom θέλει και μετά από το market να κατεβάσει όποιο πληκτρολόγιο θέλει και να κάνει την δουλειά του.Απλά εγώ θέλω να χρησιμοποιώ rom που να έχουν κατά την εγκατάσταση το Ελληνικό πληκτρολόγιο της Samsung. PS. Ημιμαθής δεν νομίζω οτι είμαι, απλά το έγραψα όσο ποιο απλά γίνεται για να το καταλάβει ο κόσμος. :) Φιλικά και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν τα παραπάνω μου σχόλια.
  4. Dont worry θα ψάξω και θα την βρω.Εχει Ελληνικά και στα μηνύματα;
  5. Έχει βγει μια Ρώσικη αλλά δεν έχει Ελληνικά στα μηνύματα και γενικά την δοκίμασα και δεν μου άρεσε και πολύ. Από 2.3.5 μέσα από το kies να πας σε 2.3.6 δεν ξέρω αν έχει βγει τέτοια rom.
  6. Ποια 2.3.5 έβαλες και έκανες από το kies update σε 2.3.6; Εγώ έχω την S5830XWKS2 που είναι Ολλανδική νομίζω και δεν μου έχει βγάλει update σε 2.3.6.
  7. Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο :) Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ευτυχώς, υπάρχουν developers που ασχολούνται με το κινητάκι μας. Όταν κάνουν port το ICS θα ξανακάνω τις δοκιμές μου.
  8. Πάντως μετά από πολλές αλλαγές σε custom rom (και CM 7.2) δηλώνω εραστής των official :D Πρέπει να είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που πέρασαν custom και ξαναγύρισαν στη μαμά rom.
  9. Νικόλα το the myth πως το βλέπεις σαν επιλογή; έχει υποστήριξη και flash; Σε καθημερινή απλή χρήση είναι καλύτερο από το ks2;
  10. +1 :) Με 2.3.3 1076 Με 2.3.5 1063 Πάντως εγώ το νιώθω αρκετά ποιό γρήγορο με την 2.3.5 :cool:
  11. Με odin αναβάθμισα κανονικά.Τώρα και εγώ τι να σου πώ,Πρώτη φορά το έκανα και εγώ αλλά δεν κράτησε τόσο πολύ.Καλύτερα να περιμένεις να σου πούν οι ποιο έμπειροι εδώ στο φόρουμ τι πρέπει να κάνεις. ps: Στο message του odin τι σου γράφει;
  12. Έβαλα και εγώ την 2.3.5 :) παίδες το κινητό φυσάει... καμία σχέση με την 2.3.3 που είχα πριν. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Η 2.3.5 δεν έχει το εφέ σβησίματος όταν πατάς το power όπως η 2.3.4 ή απλά επειδή είναι official samsung το έχουν αφαιρέσει ; Με titanium backup δοκίμασες; η δεν είσαι root ακόμα; :X
  13. Μήπως ξέρουμε τι διορθώνει το update ; τα βασικότερα δηλ.
  14. Ρε φιλαράκο εννοείται οτι όταν κάνεις update έχεις κάνει τα πάντα backup.Αυτό είναι δεδομένο. Ακόμα και σε αυτούς που έκαναν κανονικά update χωρίς το κόλπο που ανέφερα μπορεί να χαθούν οι εφαρμογές. Εγώ με titanium Backup δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές που ανέφερα. Επίσης πρέπει να κάνεις και wipe data και wipe cache απο το system recovery(κρατάς πατημένο το home μαζί με το power)
  15. Παίδες εγώ έκανα update σε firmware COS.Πατώντας *#272*IMEI# και αλλάζοντας το regional code από COS σε EUR, το KIES αμέσως είδε το νέο firmware και με ρώτησε αν θέλω να κάνω update. Δεν ξέρω αν βοήθησα απλά προς ενημέρωση όσων θέλουν να βάλουν 2.3.3 σε COSMOTE.
×
×
  • Create New...