Rospy7 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 πηρα τηλ στη samsung και θα "κοιταξουν" το αιτημα μου και να ξανακαλεσω απο εβδομαδα...... Καλημερα.Μην χανεις χρονο στειλτο πισω απο εκει που το πηρες.Αν φυσικα το site που το πηρες εχει DOA 7 ημερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 καλημέρα σε όλους.. μια ερώτηση γιατί ενώ κάπου το είχε πάρει το μάτι μου τώρα αδυνατώ να το βρω.. υπάρχει τρόπος για να κλείνουμε τις ανοιχτές εφαρμογές χωρίς να κουράζουμε το κεντρικό πλήκτρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 καλημέρα σε όλους.. μια ερώτηση γιατί ενώ κάπου το είχε πάρει το μάτι μου τώρα αδυνατώ να το βρω.. υπάρχει τρόπος για να κλείνουμε τις ανοιχτές εφαρμογές χωρίς να κουράζουμε το κεντρικό πλήκτρο? Δες στο Google play για μια εφαρμογή την recent apps κάνει αυτό ακριβώς που κάνει το κεντρικό κουμπί! :) Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Πήγα να στείλω ένα e-mail χωρίς να έχω σύνδεση interent με το πρόγραμμα που έχει το κινητό για τα mail και όχι με το apk του gmail και δεν μπορούσα. Δεν το αποθήκευε και να το στείλει όταν θα βρισκόμουν σε δίκτυο !!! Πρίν με ρομ 4.0.4 official το έκανε αυτό Τώρα είμαι με omega 31. Ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω για να κρατά τα mail που γράφω εκτός σύνδεσης και να τα στέλνει όταν βρει σύνδεση σε internet το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Γεια σας. 2 ερωτησεις 1)Πως παίρνω τα 50 gb που δινει στους κατοχους GSIII το dropbox? και 2) Πως βλέπω τα παιχνίδια που παίζω ασύρματα στην Samsung smart tv μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Γεια σας. 2 ερωτησεις 1)Πως παίρνω τα 50 gb που δινει στους κατοχους GSIII το dropbox? και 2) Πως βλέπω τα παιχνίδια που παίζω ασύρματα στην Samsung smart tv μου? 1) Διάβασε το επισημασμένο faq. 2) Τι εννοείς "πώς τα βλέπω"; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 1) Διάβασε το επισημασμένο faq. 2) Τι εννοείς "πώς τα βλέπω"; Έχω συνδεθεί ασυρματα και βλεπω βιντεο,φωτο και τραγουδια στην tv.Με παιχνίδια πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 πρόβλημα μετά από αναβάθμιση σε jb το κινητό δεν έχει πλέον δόνηση όταν λαμβάνω μηνύματα ούτε σε whatsapp ούτε κανονικό sms. όταν με καλούν δονείται κανονικά. έκανα και factory reset και πάλι δεν έστρωσε. επίσης δεν είναι απενεργοποιημένη η δόνηση. κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; σημείωση: δεν δονείται ούτε όταν το έχω στο αθόρυβο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Μετά την official ρομ έβαλα την ομεγα 31 χωρίς να πειράξω τίποτε άλλο Να βάλω για kernel τον SiyahKernel? θα δω διαφορά στην ομεγα 31? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 πρόβλημα μετά από αναβάθμιση σε jb το κινητό δεν έχει πλέον δόνηση όταν λαμβάνω μηνύματα ούτε σε whatsapp ούτε κανονικό sms. όταν με καλούν δονείται κανονικά. έκανα και factory reset και πάλι δεν έστρωσε. επίσης δεν είναι απενεργοποιημένη η δόνηση. κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; σημείωση: δεν δονείται ούτε όταν το έχω στο αθόρυβο!! Μπες στα μηνύματα και πάτα το πλήκτρο μενού.Θα βρεις την επιλογή στις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Μπες στα μηνύματα και πάτα το πλήκτρο μενού.Θα βρεις την επιλογή στις ρυθμίσεις. πάλι.. δεν!! ήταν ΄ήδη τικαρισμένη η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Έχω συνδεθεί ασυρματα και βλεπω βιντεο,φωτο και τραγουδια στην tv.Με παιχνίδια πως γίνεται? Μπορείς να απευθύνεις την ερώτησή σου στο σχετικό θέμα. Μετά την official ρομ έβαλα την ομεγα 31 χωρίς να πειράξω τίποτε άλλο Να βάλω για kernel τον SiyahKernel? θα δω διαφορά στην ομεγα 31? Το ίδιο και με την δική σου ερώτηση. Ανήκει εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα, να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν το τηλεφωνάκι υποστυρίζει rSap (Remote Sim Access) για χρήση με ΒΤ αυτοκινήτου? Ευχαριστώ πολύ. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα, να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν το τηλεφωνάκι υποστυρίζει rSap (Remote Sim Access) για χρήση με ΒΤ αυτοκινήτου? Ευχαριστώ πολύ. Νίκος. Υποστηρίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Οσοι εχετε mac..για καντε αλλη μια δοκιμη με το AFT..σημερα ολος τυχαιως μου δουλεψε στο mac mini (10.8.2)..οταν συνδεσα το κινητο με usb εβγαλε πριν ανοιξει το AFT ενα popup..με ενα συμβολο m (δεν το χω ξαναδει ουτε εγκατεστησα κατι αλλο). Απενεργοποιειστε το usb debugging και εχετε ενεργη την επιλογη MTP. Επιτελους γινεται μεταφορα αρχειων αμεσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) ρε παιδιά μήπως έχει ακούσει κανείς πώς περνάω bakup από το kies sto S3? είχα κάνει backup sms του S2 μέσω kies και δεν μπορώ να τα κάνω restore. ξέρει κανείς κάποιο τρόπο;;; παιδιά κανείς κάποια ιδέα;;; επίσης και κάτι άλλο. βλέπω στη συλλογή γεμάτη με φωτογραφίες από τις σελίδες που έχω μπέι. δεν γίνεται να μην μπαίνουν εκεί;; Edited November 2, 2012 by jjuuveve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπερα ,θελω να κανω μια ερωτηση ,το s3 ειδα οτι δεν παιζει hd video στο you tube με τα δεδομενα του κινητου (μιλαμε με υψηλη ταχυτητα ) αλλα μονο με wifi .υπαρχει καμια ρυθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπερα ,θελω να κανω μια ερωτηση ,το s3 ειδα οτι δεν παιζει hd video στο you tube με τα δεδομενα του κινητου (μιλαμε με υψηλη ταχυτητα ) αλλα μονο με wifi .υπαρχει καμια ρυθμιση ? Πήγαινε στην εφαρμογή του YouTube, μπες ρυθμίσεις/γενικά και επέλεξε το πρώτο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπερα ,θελω να κανω μια ερωτηση ,το s3 ειδα οτι δεν παιζει hd video στο you tube με τα δεδομενα του κινητου (μιλαμε με υψηλη ταχυτητα ) αλλα μονο με wifi .υπαρχει καμια ρυθμιση ? Οταν το γυρνάς για να δεις σε όλη την οθόνη ειναι μπροστά σου,κατω αριστερά. Με το Wifi είναι αυτόματα ανοιχτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημέρα.πήρα το γαλαξία 3 σήμερα και δεν ταιριάζει η κάρτα SIM.που μπορώ να την τροποποίηση και να την φτιάξουν ? Στην αρχή στην εγκατάσταση μου έβγαλε γερμανικά και είχε και κίνα 2 εφαρμογές γερμανικές.αν περάσω και τις επαφές όλα οκ..οι πρώτες εντυπώσεις τέλειες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Συνέβη το εξής: Μετά την αναβάθμιση έκανα root με τον τρόπο που περιγράφεται στους οδηγούς, πάω από περιέργεια να κάνω ενημέρωση για αναβαθμίσεις και βγάζει το μήνυμα your device has been modified. Software updates are not available. Το ξέραμε αυτό; Πώς ξεπερνιέται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Συνέβη το εξής: Μετά την αναβάθμιση έκανα root με τον τρόπο που περιγράφεται στους οδηγούς, πάω από περιέργεια να κάνω ενημέρωση για αναβαθμίσεις και βγάζει το μήνυμα your device has been modified. Software updates are not available. Το ξέραμε αυτό; Πώς ξεπερνιέται; Πρέπει να γίνεις unroot για να δεχτείς update στην jb. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 καλησπέρα σε όλους!!! καμιά ιδέα για το πως κάνουμε import τους σελιδοδείκτες από το pc στο s3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημέρα.πήρα το γαλαξία 3 σήμερα και δεν ταιριάζει η κάρτα SIM.που μπορώ να την τροποποίηση και να την φτιάξουν ? Στην αρχή στην εγκατάσταση μου έβγαλε γερμανικά και είχε και κίνα 2 εφαρμογές γερμανικές.αν περάσω και τις επαφές όλα οκ..οι πρώτες εντυπώσεις τέλειες!!!! ναι δεν περνει τη κλασικη σιμ αλλα ποιο μικρη τη micro.μπορεις να πας να σου κοψουν αυτη που ηδη εχεις(βασικα μπορεις και μονος σου αν εχεις ορεξη και πιανουν τα χερια σου...).εμενα μου τη κοψανε οταν αγορασα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 καλησπέρα σε όλους!!! καμιά ιδέα για το πως κάνουμε import τους σελιδοδείκτες από το pc στο s3?? Αν χρησιμοποιείς google chrome στον υπολογιστή σου συγχρονίζει αυτόματα τους σελιδοδείκτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts