aposman1982 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα και χαιρετώ το forum! Σήμερα είχαμε τα καλά νέα με την κυκλοφορία του Jelly Bean σε 4 ακομα χώρες της Ευρώπης, αλλά βγήκε και ανακοίνωση απο την Samsung οτι τα κινητά των ΗΠΑ θα λάβουν την αναβάθμιση "τους επόμενους μήνες"... Κάποιοι μιλάνε για 2013 και βλέπουμε! Ελπίζω να μην μας αφήσουνε κι εμάς τελευταίους στην λίστα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα και χαιρετώ το forum! Σήμερα είχαμε τα καλά νέα με την κυκλοφορία του Jelly Bean σε 4 ακομα χώρες της Ευρώπης, αλλά βγήκε και ανακοίνωση απο την Samsung οτι τα κινητά των ΗΠΑ θα λάβουν την αναβάθμιση "τους επόμενους μήνες"... Κάποιοι μιλάνε για 2013 και βλέπουμε! Ελπίζω να μην μας αφήσουνε κι εμάς τελευταίους στην λίστα...:worry: Είναι άλλη έκδοση εκεί με άλλο επεξεργαστή λογο LTE. Δεν μας αφορά Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Υπαρχει καμια λιστα με τα νεα πραγματα που προσφερει το 4.1 στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djibrill Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Υπαρχει καμια λιστα με τα νεα πραγματα που προσφερει το 4.1 στο κινητο μας? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 1-2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Σ3 Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ 669Ε Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ 470?ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ 350Ε Κ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΑΠ ΕΞΩ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ:) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 17, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 1-2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Σ3 Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ 669Ε Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ 470?ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ 350Ε Κ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΑΠ ΕΞΩ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ:) Τα καταστήματα που το πωλούν 470€ κάνουν ελεύθερη εισαγωγή απο άλλες χώρες. Το πλαίσιο η cosmote ο Γερμανός διαθέτουν συσκευές απο την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία και το δίνουν ακριβότερα. Όλα εχουν εγγύηση αρκει να προέρχονται απο χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Προσπάθησε να μην γράφεις με κεφάλαια στα φόρουμ. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Πολλές καλησπέρες σε όλους! μετά από 1.5 μήνα άπειρου διαβάσματος εδώ στο forum και γενικότερα, σήμερα πήγα και το ξανάδα από κοντά στο πλαίσιο και την πήρα την τελική απόφαση να το πάρω! σκέφτομαι από kaizer... έχω 3 ερωτήσεις να κάνω: 1) το σημαντικότερο θέμα μου είναι η μεταφορά επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου από το iphone! απ' ότι είδα τον τελευταίο καιρό είναι μπόλικοι οι iphonάκηδες που μεταπήδησαν στο γαλαξία... πέτυχε κάποιος από αυτούς να μεταφέρει τα μηνύματά του?? με ενδιαφέρει πάρα πολύ!! κάποια στιγμή πρότεινε κάποιος αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galaxysync.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxheHlzeW5jLmFuZHJvaWQuYXBwIl0 δουλεύει??? 2) ψάχνω να βρω αυτή τη θήκη που είχα δει αλλά δεν υπάρχει πια εκεί: http://www.amazon.com/Samsung-Leather-Protector-Sleeve-Galaxy/dp/B009AX9G4Y/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1349166516&sr=8-10&keywords=galaxy+s3+leather+pouch έχεις κανείς ιδέα που θα μπορούσε να υπάρχει και να είναι σε νορμάλ τιμή? 3) επίσης καμιά καλή glossy μεμβράνη οθόνης? Edited October 17, 2012 by giannakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Πολλές καλησπέρες σε όλους! μετά από 1.5 μήνα άπειρου διαβάσματος εδώ στο forum και γενικότερα, σήμερα πήγα και το ξανάδα από κοντά στο πλαίσιο και την πήρα την τελική απόφαση να το πάρω! σκέφτομαι από kaizer... έχω 3 ερωτήσεις να κάνω: 1) το σημαντικότερο θέμα μου είναι η μεταφορά επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου από το iphone! απ' ότι είδα τον τελευταίο καιρό είναι μπόλικοι οι iphonάκηδες που μεταπήδησαν στο γαλαξία... πέτυχε κάποιος από αυτούς να μεταφέρει τα μηνύματά του?? με ενδιαφέρει πάρα πολύ!! κάποια στιγμή πρότεινε κάποιος αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galaxysync.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxheHlzeW5jLmFuZHJvaWQuYXBwIl0 δουλεύει??? 2) ψάχνω να βρω αυτή τη θήκη που είχα δει αλλά δεν υπάρχει πια εκεί: http://www.amazon.com/Samsung-Leather-Protector-Sleeve-Galaxy/dp/B009AX9G4Y/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1349166516&sr=8-10&keywords=galaxy+s3+leather+pouch έχεις κανείς ιδέα που θα μπορούσε να υπάρχει και να είναι σε νορμάλ τιμή? 3) επίσης καμιά καλή glossy μεμβράνη οθόνης?1)Οι επαφες μεταφερονται μεσω gmail, για τα μηνυματα και ημερολογιο δεν ξερω. 2,3)θα αγοραζα απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/ γιατι δεν θα εχω θεμα με την εγγυηση (φερτο απο το μαγαζι να το παμε εμεις στη samsung για επισκευη για να μη σου κανουν κανα μπερδεμα) και επισης εκει θα βρεις οτι θηκη θες για το s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί καπου αλλά εγω δεν το βρήκα. Χθες ανακάλυψα ένα σοβαρότατο φάουλ για το android. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορώ να αναζητήσω επαφές με βάση άλλα πεδία πέρα του ονοματος. Είναι απαράδεκτο και μου δημιουργεί μείζων πρόβλημα. Χίλια καλά το Android (έρχομαι από iphone) αλλά να μην κάνει η goole αναζήτηση στο πεδίο "εταιρία" για παράδειγμα; Έχουμε καμιά σοβαρή λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί καπου αλλά εγω δεν το βρήκα. Χθες ανακάλυψα ένα σοβαρότατο φάουλ για το android. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορώ να αναζητήσω επαφές με βάση άλλα πεδία πέρα του ονοματος. Είναι απαράδεκτο και μου δημιουργεί μείζων πρόβλημα. Χίλια καλά το Android (έρχομαι από iphone) αλλά να μην κάνει η goole αναζήτηση στο πεδίο "εταιρία" για παράδειγμα; Έχουμε καμιά σοβαρή λύση; Χμ, δεν το είχα χρειαστεί μέχρι τώρα αλλά ακούγεται ενδιαφέρον. Σίγουρα κάποιο 3rd party dialer θα μπορεί να το κάνει αλλά δεν το έχω ψάξει. Σε JB όμως μπορείς να ψάξεις μέσω του google search. Πατάς τα πρώτα γράμματα πχ της εταιρείας ή όποιου άλλου πεδίου θέλεις και εμφανίζονται όλα τα σχετικά, προφανώς και οι επαφές από τον κατάλογό σου. Δεν είναι το ίδιο, αλλά είναι μία λύση. Το καλό με το android είναι ότι μπορείς να το ζητήσεις από κάποιον developer, πχ του exdialer που είναι πολύ καλός και αν ζητηθεί από αρκετούς μπορεί να το υλοποιήσει σε κάποια αναβάθμιση (χωρίς να περιμένεις από την google) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Δεν γίνεται ούτε με google search!!! Αυτό κι αν είναι απίστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 σε ποια έκδοση; δοκίμασα μόλις τώρα, στην 4.1.1 να κανω αναζητηση , ξεκίνησα να γράφω ονομα εταιρίας και το βρήκ ε:rolleyes: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μόλις το έκανα στο google search! Συνεπώς γίνεται! Επίσης γίνεται στον ex dialer, το χρησιμοποιώ συνέχεια. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Έχεις εν μέρει δίκιο. Το δοκίμασα αλλά για κάποιο λόγο δεν μου τα βρίσκει όλα (βρίσκει 3 από 4 επαφές). Κουφό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Βασικά δουλεύει και στην εφαρμογή της Samsung! Απλά είναι case sensitive! Πρέπει να το γράψεις όπως ακριβώς υπάρχει αποθηκευμένο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μια και από προχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός SGS3 έχω μερικές απορίες: 1. Εχθές εγκατέστησα την εφαρμογή Skype, όταν πήγα να τηλεφωνήσω σε έναν αριθμό με ρώτησε ποιο πρόγραμμα θέλω να χρησιμοποιώ γι αυτή την ενέργεια το Phone ή το Skype, επέλεξα το πρώτο, η απορία μου είναι η εξής, πώς μπορώ να επιλέγω - να αλλάζω τις προεπιλεγμένες εφαρμογές για κάθε ενέργεια; πχ. να ανοίγει Video από το Youtube ή από τον explorer.... 2. Αν θέλω να τα σβήσω όλα από το τηλέφωνο και να επανέλθω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πώς γίνεται μέσω kies ή μπορώ και μέσω τηλεφώνου; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Άκυρο. Αν η εταιρία είναι στα ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα (εχω 30 επαφές με αυτό το πρόβλημα και δεν βρίσκει καμία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί καπου αλλά εγω δεν το βρήκα. Χθες ανακάλυψα ένα σοβαρότατο φάουλ για το android. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορώ να αναζητήσω επαφές με βάση άλλα πεδία πέρα του ονοματος. Είναι απαράδεκτο και μου δημιουργεί μείζων πρόβλημα. Χίλια καλά το Android (έρχομαι από iphone) αλλά να μην κάνει η goole αναζήτηση στο πεδίο "εταιρία" για παράδειγμα; Έχουμε καμιά σοβαρή λύση; Και με τον official dialer γίνεται αν έχεις συμπληρωμένο στις επαφές στο πεδίο "εταιρία". Αν το έχεις συμπληρώσει, μόλις πας επαφές και πληκτρολογήσεις στην αναζητηση τα τρία πρώτα γράμματα θα σου βγαλει ολες τις επαφές που ανήκουν σ αυτη την εταιρεία. Θα χρειαστει να το κανεις μια φορα. Μετα θα ειναι για πάντα στις gmail επαφές σου, καταχωρημένα κατα αυτόν τον τροπο. Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να καταταξεις τις επαφες σου με βαση το πεδιο "Ομεαδες". Πηγαίνεις στις επαφές και εκει που γράφει "ομάδες" δημιουργεις μια ομάδα για κάθε εταιρεία, για την οικογένεια, τους φίλους κλπ. Κανεις τις καταχωρήσεις και μετα οταν θες να βρεις κάποιους απ αυτη την ομάδα πηγαίνεις επαφές/ ομάδες και επιλέγεις την ομάδα-εταιρεία που θέλεις και σου δίνει ολους όσους έχεις. Στα ελληνικα δεν δουλεύει το πεδίο εταιρεία. Edited October 18, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 εγώ μάλλον στάθηκα τυχερός καθώς το αγόρασα από το ελληνικό expansys αλλά το κινητό είναι ισπανικό και έχω κανονικά την αναβάθμιση.. παρότι δεν έκανα κανένα reset, το κινητό είναι ταχύτερο και το καταλαβαίνεις παρότι και πριν ήταν πολύ γρήγορο. πέρα από αυτό δεν έχει κάτι το πολύ διαφορετικό...ίσως να είναι βελτιωμένο κάπως και το notification bar και καλύτερα κάποια animations.. επίσης το νέο εικονίδιο τον φακέλων είναι κατά τη γνώμη μου ομορφότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 @Te_salat σε εμένα λειτουργεί κανονικά και με τα ελληνικά! Τώρα το δοκίμασα ξανά σε 4 επαφές. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 @Te_salat σε εμένα λειτουργεί κανονικά και με τα ελληνικά! Τώρα το δοκίμασα ξανά σε 4 επαφές. Εννοείς οτι έκανες αναζητηση βάση του πεδίου "εταιρία" στα ελληνικά και σου έβγαλε αποτέλεσμα? Γιατι αν έψαχνες απλη επαφη περασμένη στα ελληνικά, βεβαίως και την βρίσκει στην αναζητηση των επαφών. Εγω τις εταιρείες τις έχω στα αγγλικά. Δουλεύει τέλεια η αναζητηση. Πέρασα 2 στα ελληνικά και δεν μου βγάζει τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Αν μπορει καποιος να βοηθησει,παω να εγκαταστησω και μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος,απελευθερωστε λιγο χωρο και προσπαθηστε ξανα.Τι εννοει?χωρο απο sd card 16gb της συσκευης?χωρο απο την exsd card?η χωρο απο ram?εντωμεταξυ ο,τι αποθηκευουμε που το πηγαινει το sg3? στην sd της συσκευης? γιατι η εφαρμογουλα που ειχαμε στο sg2:move to sd εδω δεν δουλευει,για βοηθηστε λιγο γιατι τα εχω μπλεξει με τις μνημες,αν δηλ βαζουμε μια εφαρμογη π.χ 10mb και παταμε εκκατασταση για να κατεβασει με wifi ολοκληρο που μπορει να ειναι 500mb,που το αποθηκευει?και εμεις μετα μπορουμε να το μετακινησουμε απο κει που το εχει?να πω οτι ειμαι root 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Στο πεδίο της αναζήτησης γράφω το όνομα της εταιρείας στα ελληνικά και μου βγάζει κανονικά τις επαφές που αντιστοιχούν σε αυτή. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Αν μπορει καποιος να βοηθησει,παω να εγκαταστησω και μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος,απελευθερωστε λιγο χωρο και προσπαθηστε ξανα.Τι εννοει?χωρο απο sd card 16gb της συσκευης?χωρο απο την exsd card?η χωρο απο ram?εντωμεταξυ ο,τι αποθηκευουμε που το πηγαινει το sg3? στην sd της συσκευης? γιατι η εφαρμογουλα που ειχαμε στο sg2:move to sd εδω δεν δουλευει,για βοηθηστε λιγο γιατι τα εχω μπλεξει με τις μνημες,αν δηλ βαζουμε μια εφαρμογη π.χ 10mb και παταμε εκκατασταση για να κατεβασει με wifi ολοκληρο που μπορει να ειναι 500mb,που το αποθηκευει?και εμεις μετα μπορουμε να το μετακινησουμε απο κει που το εχει?να πω οτι ειμαι root 4.0.4 Εφαρμογές και δεδομένα αποθηκεύονται στην internal sd card και δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στην εξωτερική μνήμη (sd card) ,διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Δεν νομίζω να γέμισες την μνήμη άρα κάτι άλλο παίζει .Κανε ένα clear data /cache στο play store ...κανε και ενα reboot και δοκίμασε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εφαρμογές και δεδομένα αποθηκεύονται στην internal sd card και δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στην εξωτερική μνήμη (sd card) ,διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Δεν νομίζω να γέμισες την μνήμη άρα κάτι άλλο παίζει .Κανε ένα clear data /cache στο play store ...κανε και ενα reboot και δοκίμασε ξανά . εννοεις εφαρμογη :καθαρισμος προσωρινης μνημης απο playstore? αν ναι το εκανα μου εδειξε οτι κατι αφαιρεσε αλλα μετα το reboot παλι τα ιδια δεν δικαιολογειται ετσι οπως μου ειπες πριν,δεν εχω τοσα πραγματα :στις πληροφοριες μου λεει μνημη συσκευης: 7,06gGB διαθεσιμα,και καρτα sd συνολικος 7,39GB και 2,68 διαθεσιμα αλλα οπως το λες το πρωτο μας ενδιαφερει.Τιποτα σκ....α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 εννοεις εφαρμογη :καθαρισμος προσωρινης μνημης απο playstore? αν ναι το εκανα μου εδειξε οτι κατι αφαιρεσε αλλα μετα το reboot παλι τα ιδια δεν δικαιολογειται ετσι οπως μου ειπες πριν,δεν εχω τοσα πραγματα :στις πληροφοριες μου λεει μνημη συσκευης: 7,06gGB διαθεσιμα,και καρτα sd συνολικος 7,39GB και 2,68 διαθεσιμα αλλα οπως το λες το πρωτο μας ενδιαφερει.Τιποτα σκ....α Οποιαδήποτε εφαρμογη και αν προσπαθήσεις να κατεβάσεις σου βγάζει το ιδιο μήνυμα ?? Ή σε κάποια συγκεκριμένη ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts