Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα θεματακι

Πηρα σημερα ενα κινητο απο Γερμανια σφραγισμενο κανονικα

Το ανοιγω κ παιζει κανονικα

Οταν εσβησε η οθονη κ ξαναπατησα το power button για να ξανανοιξει

Βγαζει ενα κοκκινο πιξελ πανω δεξια στην οθονη το οποιο παραμενει για μερικα

Δευτερολεπτα κ μετα λειτουργει κανινικα(δεν ειναι καμμενο)

Ειναι φυσιολογικο αυτο?

επισης εχω την 4.04 και μου βγαζει ενημερωση η οποια ειναι 95mb

Να την κανω?

Να κανεις την ενημέρωση και να δεις αυτο που σου κάνει γιατι δεν είναι φυσιολογικό.

Αν συνεχίσει να το κάνει και μετα την αναβάθμιση, να κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εφόσον το κάνει και πάλι να το επιστρεψεις προς αντικατάσταση DOA.

Μετά από αρκετό καιρό (Galaxy S) επέστρεψα και πάλι στη Samsung (Galaxy S3). Το παρέλαβα χθες, γερμανικό, Made By Samsung. Έχω όμως μερικές απορίες...

α) Τις συντομεύσεις των εφαρμογών στη Lock Screen, δε μπορώ να τις αλλάξω με αυτές που θέλω εγώ;

β) Στα notifications στα toggles μπορώ να προσθέσω με κάποιο τρόπο 3G on/off;

γ) Μήπως τελικά να αρχίσω πάλι με cwm και φλασαρίσματα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;)

Κώστα καλώς ήρθες.

Όλα γίνονται με τις συντομευσεις με τον τροπο που σου είπε ο Αλεξ.

Υπάρχει τροποποιημένο toggles αλλα πρέπει να είσαι root.

Θα σου έλεγα να το κανεις root και απο εκει και πέρα φλασαρεις η απλα το κρατάς μόνο root για να μπορεις να περνάς ότι θέλεις εσυ.

Μόνο πριν κανεις οτιδήποτε πάρε ένα screenshot απο την οθόνη, Ρυθμίσεις/ πληροφορίες συσκευής για να ξέρεις ποια ήταν η αρχική σου rom ώστε να την κατεβάσεις απο το samfirmware και να την έχεις στο pc ώστε να επανελθεις αν χρειαστείς σέρβις.

Πλησιάζει η ώρα για Jelly Bean οπότε θα αναγκαστεις να φλασαρεις αφου μπορει να καθυστερήσει η Ελλάδα. Αν το αποφασίσεις δοκίμασε την Ωμεγα V20 που είναι JB και δείχνει πολυ σταθερή.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχετε παρατηρήσει προβληματική συμπεριφορά του BT στο S3?

Έχω ένα Plantronics 975, με το οποίο έχω μια απροβλημάτιστη πορεία με τα τελευταία 4 smpartphones που είχα. Παρόλα αυτά με το S3 έχω προβλήματα, τα οποία λύνονται με άνοιγμα/κλείσιμο του BT από το S3.

Ακομα δε γνωριζουμε αν ειναι official η leak.Μαλλον το 2ο

Leak είναι... (αν ήταν official θα μου είχε έρθει).

Έχω ένα Plantronics 975, με το οποίο έχω μια απροβλημάτιστη πορεία με τα τελευταία 4 smpartphones που είχα. Παρόλα αυτά με το S3 έχω προβλήματα, τα οποία λύνονται με άνοιγμα/κλείσιμο του BT από το S3.

Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής... αλλά έχω Samsung bt

- Alex

Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής... αλλά έχω Samsung bt

Αυτό δεν ήθελα να ακούσω, αν και το φανταζόμουν ότι παίζει κάποια ασυμβατότητα... :)

Κάποιος άλλος, ίσως και με 975, για να το επιβεβαιώσει?

εμενα ο διαχειριστης εφαρμογων δεν ειναι αχνος και πατιεται κανονικα και εμφανιζει ολες τις εφαρμογες.

Ερωτηση: μπορω αν βαλω καρτα μνημης στο s3 να αποθηκευω εκει τις φωτο και τα βιντεο που τραβαω? η πρεπει να ειμαι root?

Δεν ειπα οτι ο διαχειριστης ειναι αχνος, μεσα στον διαχειριστη..στην εφαρμογη του τηλεφωνου εκει που λεει ανενεργο ειναι αχνο. Η λεξη ανενεργο δλδ..ειναι σε ολους ετσι? Ευχαριστω παντως :)

Ουτε εγω με 2 Sony bt ολα αψογα.

Αν τυχων εχει λειτουργια reset το bt σου δοκιμασε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν ειπα οτι ο διαχειριστης ειναι αχνος, μεσα στον διαχειριστη..στην εφαρμογη του τηλεφωνου εκει που λεει ανενεργο ειναι αχνο. Η λεξη ανενεργο δλδ..ειναι σε ολους ετσι? Ευχαριστω παντως :)

αν εννοεις αυτο τοτε ναι

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν γίνετε να σταματήσεις εφαρμογές απαραίτητες για την λειτουργια του συστήματος.Το τι μπορείς να σταματήσεις έχει κάποια όρια...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

αν εννοεις αυτο τοτε ναι

Αυτο εννοουσα φιλε μου, απλα νομιζα οτι ειχα κανει καποα βλακεια και ειχε πατηθει κατα λαθος, αρα φταιει ο παροχος μου που μου κανει σκαμπανεβασματα το σημα σπιτι μου. Ευχαριστω!

Παιδια ξερει κανεις αν εχει λειτουργια εκφωνησης καλουντος,οπως τα νοκια.Το ρωταω γιατι εχει συστημα για ατομα με μειωμενη οραση,ομιλει πολυ ικανοποιηκα αν και λιγο παραξενα.Αν υπαρχει που την βρισκουμε?
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά να ρωτήσω όταν γράφω μήνυμα και πάω μπροστά ώστε να γράψω κάτι άλλο, αρχίζει να μου βγάζει τα γράμματα μια κεφαλαία μια μικρά. Γνωρίζει κάνεις πως αλλάζει αυτό?

Ευχαριστώ

Αυτό δεν ήθελα να ακούσω, αν και το φανταζόμουν ότι παίζει κάποια ασυμβατότητα... :)

Κάποιος άλλος, ίσως και με 975, για να το επιβεβαιώσει?

Και γω με 975 έχω το ίδιο πρόβλημα που λύνεται με bt restart. Ενώ δείχνει συνδεδεμένο δεν είναι. Σα να κολλάει.

Παιδια καλησπερα.....εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος του galaxy S3..... δε γνωριζω πολλα απο android μονο τα βασικα...το πρωτο πραγμα μου εκανα ηταν να κανω λιγο τις ρυθμισεις+να συγχρονισω τα mail μου..εχω μερικες αποριες αν μπορειτε να βοηθησετε αν εχετε χρονο σαν λιγο ασχετος που ειμαι//...

#1 Το skype που προσπαθησα να το λειτουργησω εβλεπα κανονικα τον αλλον,αλλα οχι αυτος εμενα,παρα μονο μια μαυρη εικονα,διαβασα οταν κατεβαζα την εφαρμογη οτι και αλλοι ειχαν αυτο το προβλημα...

#2 το s-voice τελικα μονο με ιντερνετ δουλευει? Γιατι το δοκιμασα χωρις wifi και εβγαζε error...οπως και οι φωνητικες λειτουργιες στα μηνυματα

#3 1 RAM μηπως ειναι λιγο? Γιατι οποτε παω στις ρυθμισεις να δω,βλεπω 150-180 ελευθερα και πηγα απεγκατεστησα τη βλακεια το go chat της samsung και μετα πηγε 250++... επισης το cache memory ειναι κατι σαν αρχεια των εφαρμογων? Λιγο καποιος να μου εξηγησει τι πρεπει να κανω αν πρεπει να κατεβασω καμια εφαρμογη οπως task killer και σε τι ποσοστο να κραταω τη ραμ μηπως και τραβηξει κανα κολλημα...η κανει κανα μπαμ... ( οχι σχολια ειπαμε,λιγο ασχετος):p

#4 τελος,βλεπω εφαρμογες οπως fb,hotmail,viber κ.α που ενω κλεινω το wifi αυτα συνεχιζουν και ειναι ανοιχτα και τρωνε RAM...+οτι στο fb με εχει 24/24ωρο μεσα χωρις καν να ειμαι...

Αυτα τα λιγα μπορεσα να δω σε αυτες τις 2 μερες....οποια αλλη συμβουλη,εφαρμογες για αρχαριο καλοδεχουμενη για να μπορεσω να εχω το κινητο καλα και να μην κανω βλακεια και το χαλασω..!!!:D σε root δε παω καθως το λογισμικο δε το ξερω....

Ελπιζω μετα απο αυτο το μνμ αν εχω και αλλες αποριες να βοηθησετε....:p:p επειδη ηταν λιγο μεγαλο.... ευχαριστωωωωω

Υ.Γ. κατεβαζα διαφορες εφαρμογες ( οπως light flow) κ μετα που ανοιξα κανα 2-3 αρχισε κατι κολληματα στην αρχικη οθονη και οταν ερχοταν μηνυμα και ενω το διαβαζα,αυτο συνεχιζε να το εχει οτι δεν το ειχα διαβασει....το εκανα επανεκινηση,ολα οκ...το ξαναεκανε μετα και πηγα εσβησα κατι χαζες εφαρμογες και ολα καλα.... μμμμ καλα αρχισα...θα τη καταστρεψω τη συσκευη και ειναι δωρο και απο τη μελλοντικη μου γυναικα μου...χαχαχχ

Το go chat πως το απεγκατεστησες χωρις root??

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εχει κανεις σας προβλημα με την εφαρμογη του mail και συγχρονισμο με το yahoo mail;

παιδια μια ερωτησουλα.

ειχα συγχρονισμενο το κινητο με το hotmail moy γτ εκει εχω τις επαφες κτλ . ολα καλα μεχρι στιγμης και με τις επαφες αλλα και με το ημερολογιο που μου εδειχνε τα συμβαντα απο το face(γενεθλια κτλ)

οταν βγηκε το outlook εκανα μετατροπη του λογαριασμου απο hotmail σε αυτο. Ξανασυγχρονισα και ενω με τις επαφες ολα καλα τα συμβαντα απο το facebook δεν τα συγχρνιζει με τπτ. καμια ιδεα?

Το go chat πως το απεγκατεστησες χωρις root??

Εγω νομιζα οτι το ειχα απεγκαταστησει γιατι πατησα να το απεγκαταστησω,ειπε οτι εγινε και δεν μου την εμφανιζει στη διαχειριση εφαρμογων,τωρα που το κοιταξα ειναι εκει μετα απο 2 μερες...δε ξερω τι εγινε...!

Παιδια,ας μου απαντησει καποιος τι παιζει με τη ram και ενω κλεινω τα προγραμμα αυτα συνεχιζουν να τρωνε ram και φαινονται σαν ανοιχτα.....και τι να κανω και ποσο να την εχω τη ram για να μην εχω κανα κολλημα...??

και αν εχει κανεις το ιδιο προβλημα με το skype και να μην τον βλεπουν οι αλλοι.( εχω τσεκαρει την επιλογη να με βλεπουν απο τς ρυθμισεις)

Εγω νομιζα οτι το ειχα απεγκαταστησει γιατι πατησα να το απεγκαταστησω,ειπε οτι εγινε και δεν μου την εμφανιζει στη διαχειριση εφαρμογων,τωρα που το κοιταξα ειναι εκει μετα απο 2 μερες...δε ξερω τι εγινε...!

Παιδια,ας μου απαντησει καποιος τι παιζει με τη ram και ενω κλεινω τα προγραμμα αυτα συνεχιζουν να τρωνε ram και φαινονται σαν ανοιχτα.....και τι να κανω και ποσο να την εχω τη ram για να μην εχω κανα κολλημα...??

και αν εχει κανεις το ιδιο προβλημα με το skype και να μην τον βλεπουν οι αλλοι.( εχω τσεκαρει την επιλογη να με βλεπουν απο τς ρυθμισεις)

Αυτό που έκανες απεγκατάσταση , ήταν το update και όχι το κάθε αυτού πρόγραμμα,για αυτό και το βλέπεις ακόμα.

Μην κολλάς στη ram

Caching-swap γίνεται όπως πρέπει.

Κολλάει το κινητό σου?

Μάλλον όχι :)

Μην κολλάς στη ram

Caching-swap γίνεται όπως πρέπει.

Κολλάει το κινητό σου?

Μάλλον όχι :)

Εγω βασικα θα ηθελα να απεγκαταστησω μερικες εφαρμογουλες που ειναι παντελως αχρηστες απο την συσκευη...

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Ενα πολυ καλο εργαλειο εμφανιστηκε πριν λιγο για ολους οσους απο εμας θελουμε να παρακολουθουμε live τα updates που ετοιμαζει η Samsung για τη συσκευη μας (και οχι μονο)!

http://live.samsung-updates.com/

Θα δειτε οτι ηδη εχει προστεθει καποιο update για το sgiii...:)

Edit: και όντως η DLI3 είναι στον "αέρα"...;)

http://www.sammobile.com/firmware/

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πιστεύω ως το τέλος τις ημέρας να έχουμε την 21.Το καλό με τις νεες ρομ είναι οτι είναι σχεδόν απροβληματιστες,και λογικά δεν θα χρειαστεί τόσο πολύ τεστινγ. Είμαι περίεργος να δω τι παραπάνω θα προσφέρει. Edited by arfi-gorgona

καλημερα, πηρα το gs3 απο καποιο φορουμ με ανταλλαγη. Η αποδειξη αναφερει για Vodafone Γερμανιας αλλα δεν εχω προβλημα με Ελληνικα ολα ΟΚ. Απλα εχω την LG2 εδω και καιρο καποιοι πηραν την LH1 και τωρα βλεπω οτι βγαινει κι αλλο update. Χρειαζεται να κατι για να βλεπει τις καινουργιες αναβαθμισεις; Υπαρχουν καποιες που παιρνει και καποιες οχι; Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια σε ολους!!!

ειμαι root. Υπαρχει τροπος να εχω mass storage usb εστω για την εξωτερικη καρτα? (για να διαβαζει μια αλλη συσκευη τα αρχεια του κινητου μου και να τα παιζει σαν να διαβαζει ενα usb).

καλημερα, πηρα το gs3 απο καποιο φορουμ με ανταλλαγη. Η αποδειξη αναφερει για Vodafone Γερμανιας αλλα δεν εχω προβλημα με Ελληνικα ολα ΟΚ. Απλα εχω την LG2 εδω και καιρο καποιοι πηραν την LH1 και τωρα βλεπω οτι βγαινει κι αλλο update. Χρειαζεται να κατι για να βλεπει τις καινουργιες αναβαθμισεις; Υπαρχουν καποιες που παιρνει και καποιες οχι; Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια σε ολους!!!

Καλημέρα. Το αν και ποια αναβάθμιση θα πάρει το κινητό εξαρτάται βασικά από την χώρα και τον πάροχο για τον οποίο προοριζόταν. Παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη ιστορία το πόσο "εργατική" είναι η αντιπροσωπεία της samsung της εκάστοτε χώρας αλλά, εφόσον το κινητό είναι branded, αποκλειστικά την ευθύνη την έχει ο πάροχος. Σε γενικές γραμμές περισσότερες και γρηγορότερες αναβαθμίσεις παίρνουν τα unbranded κινητά των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών (αγγλία, γερμανία). Ακολουθούν τα unbranded κινητά των μικρότερων χωρών και τελευταία και καταϊδρωμένα έρχονται τα branded κινητά. Αυτά σε γενικές γραμμές.

Στην δική σου περίπτωση, αν το κινητό είναι branded vodafone Γερμανίας, το τελευταίο επίσημο update δόθηκε τον Ιούλιο και ήταν το I9300BUBLG3. Αν δεν θέλεις να περιμένεις τις διαθέσεις την κάθε Vodafone μπορείς να διαβάσεις καλά αυτό το θέμα και να αναβαθμίζεις όταν θέλεις εσύ το firmware που εσύ επιλέγεις.

ειμαι root. Υπαρχει τροπος να εχω mass storage usb εστω για την εξωτερικη καρτα? (για να διαβαζει μια αλλη συσκευη τα αρχεια του κινητου μου και να τα παιζει σαν να διαβαζει ενα usb).

Για δοκίμασε αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν χάνεις και τίποτα.

Μάκης