nikaki71 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μεταφορα αρχειων-εφαρμογων γινοταν κανονικα μεχρι το s3 με εξωτερικη εφαρμογη...Εφαρμογη που πλεον δεν δουλευει με το s3 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μεταφορα αρχειων-εφαρμογων γινοταν κανονικα μεχρι το s3 με εξωτερικη εφαρμογη...Εφαρμογη που πλεον δεν δουλευει με το s3 Συμφωνώ. Και στο note "δούλευε" αυτό... :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Επαναλαμβάνω πως στην εξωτερική SDCard δεν πήγαιναν ποτέ οι εφαρμογές παρά μόνο με κάποιες πατέντες που υπήρχαν για όσους ήταν root. Όταν έλεγε μεταφορά εφαρμογών στην SDCard εννοούσε την εσωτερική SDCard του κινητού και όχι την εξωτερική. Νομίζω πως όσο αφορά φακέλους με κάποια data των εφαρμογών μπορούσαν να πάνε στην εξωτερική SDCard αλλά όχι οι ίδιες οι εφαρμογές. Edited August 12, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ναι ίσως είναι λάθος η όλη διατύπωση. Πήγαινε ας πούμε το .apk αλλά όχι η καθεαυτό εφαρμογή... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλησπερα παιδια, υπαρχει τροπος να αλλαξω τον ηχο αφης η πρεπει οπωσδηποτε να γινω ρουτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ναι ίσως είναι λάθος η όλη διατύπωση. Πήγαινε ας πούμε το .apk αλλά όχι η καθεαυτό εφαρμογή... Η εφαρμογή είναι το apk. Διαβάστε μερικές σελίδες πίσω το ποστ μου. Το εξηγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Ναι ίσως είναι λάθος η όλη διατύπωση. Πήγαινε ας πούμε το .apk αλλά όχι η καθεαυτό εφαρμογή... Κανένα απολυτως μέρος δεν πήγαινε ποτέ στην εξωτερική κάρτα. Ούτε apk ούτε τίποτα. Εδώ το ποστ του nikos523 που το εξηγει όπως λέει από πάνω. Όπως είπε και o superuser, σε κανένα galaxy δε γινόταν ποτέ μεταφορά εφαρμογής σε εξωτερική κάρτα. Στην εσωτερική του τηλεφώνου ναι. Όχι σε microsd εξωτερική. Αυτό που γινόταν, δηλαδή η μεταφορά από εμάς τους ίδιους κομματιών των δεδομένων της εφαρμογής σε εξωτερική κάρτα, γίνεται ακόμα. Ας πούμε οι χάρτες από το aura ή το navigon που είναι μεγάλοι. Οι φωτογραφίες από καμία βάση δεδομένων. Αυτά ακόμα τα έχω στην εξωτερική κάρτα. Το ότι ένωσαν τα partitions /data και /sdcard δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Απλά αντί για 2 χώρους που είχαν τα galaxy s1 και s2, τώρα στο 3 ο χώρος έγινε ένας. Σιγά τα ωά. Edited August 12, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εντάξει δεν διαφωνώ, είστε γνώστες του αντικειμένου και σίγουρα γνωρίζεται, όμως αυτή πχ η εφαρμογή τι μεταφέρει από και προς κάρτα μνήμης και τηλέφωνο; [ATTACH]26383[/ATTACH] Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Εφαρμογές μεταφέρει αλλά στην εσωτερική SDCard του τηλεφώνου. Ο χώρος του τηλεφώνου στο Galaxy S και SII χωρίζεται σε δύο μέρη, την ROM όπου αποθηκεύονται αποκλειστικά Firmware και εφαρμογές και στον αποθηκευτικό χώρο (SDCard) που τον έχει ο χρήστης για τα δεδομένα του (βίντεο, φωτογραφίες, μουσική κ.τ.λ.). Στο Galaxy S για παράδειγμα τα 8GB είναι χωρισμένα σε 2GB ROM και σε 6GB αποθηκευτικού χώρου (SDCard). Όταν κάνουμε μεταφορά εφαρμογών στην SDCard μεταφέρονται ουσιαστικά από την ROM του τηλεφώνου στον αποθηκευτικό χώρου (SDCard) του τηλεφώνου. Οι εφαρμογές λοιπόν παραμένουν μέσα στο τηλέφωνο αλλά σε διαφορετικό χώρο. Όπως γράφει και ο Tyxerakias εδώ δεν υπάρχει πλέον η επιλογή για μεταφορά γιατί στο SIII δεν υπάρχει διαχωρισμός του χώρου σε δύο μέρη όπως στο Galaxy S και SII. Edited August 12, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Εντάξει δεν διαφωνώ, είστε γνώστες του αντικειμένου και σίγουρα γνωρίζεται, όμως αυτή πχ η εφαρμογή τι μεταφέρει από και προς κάρτα μνήμης και τηλέφωνο; [ATTACH]26383[/ATTACH] Κοίτα αυτή η εφαρμογή είναι ούτως ή άλλως άχρηστη για τα Samsung galaxy s τηλέφωνα από froyo και μετά (η εικόνα δείχνει ενα galaxy s1 με eclair 2.1- κρίνω από το εικονίδιο της μπαταρίας) η λειτουργία της ενσωματώθηκε στο android. Anyway, τέτοιες εφαρμογές ήταν απολύτως απαραίτητες σε τηλέφωνα όπως το HTC desire, που είχαν μηδενική εσωτερικη μνήμη (ας την πω μνημη τηλεφωνου, που στο desire π.χ. ηταν 128ΜΒ- τα Samsung galaxy s1,2 είχαν 2 ολόκληρα GB για τον ίδιο σκοπό). Η εξωτερική κάρτα σ'αυτά τα τηλέφωνα αντιστοιχούσε στην εσωτερική κάρτα sd του galaxy s και s2. (H συνολική εσωτερική μνήμη μείον τα 2 GB του τηλεφώνου που προανέφερα - το data partition). Ενδεικτικά στο απλο galaxy s1 η μνήμη αυτή είναι 5 GB,και εκεί έστελνε το app2sd τα δεδομένα της εφαρμογής. Δεν ξέρω αν υπήρξε παραλλαγή της εφαρμογής αργοτερα που μετέφερε data στην εξωτερική κάρτα, αν έγινε ήθελε σίγουρα root και πατεντες. Αυτό που ξέρω - κι εδώ θέλω να καταλήξω - είναι ότι είχα στο galaxy s1 κάπου 350 εφαρμογές - 16 σελίδες γεμάτες στον touchwiz launcher, και ΌΛΕΣ ήταν στα 2 GB της εσωτερικής μνήμης. Ποτέ δε χρειάστηκα app2sd. Τώρα στο 3 η ενιαία μνήμη είναι 16GB - δηλαδή οκταπλάσια. Για όνομα δηλαδή. Νομίζω ότι απλά κάποιοι ψάχνουν αφορμές για γκρίνια, εκεί που δεν υπάρχουν και ανησυχεί ο κόσμος, κι εγώ είχα ανησυχήσει από αυτά που διάβαζα πριν πάρω το s3 και δω τι γίνεται. Να ξαναπώ, δεν άλλαξε κάτι στο s3, η αδυναμία μεταφοράς στην εξωτερική κάρτα απλά φαίνεται επειδή δεν υπάρχει πια στη συσκευή αυτό που ονομάζαμε "sdcard" στις προηγούμενες συσκευές. Και μάλιστα προσωπικά το βρίσκω καλύτερο. Edited August 12, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Συμφωνώ. 16 GB είναι αρκετα και με το παραπάνω. Αν τώρα κάποιος θελει να έχει 5 προγράμματα πλοήγησης και 15 games των 400ΜΒ το καθένα, θα έχει πρόβλημα. Το μοναδικο μείον είναι ότι πρέπει να κρατάς backup συχνα των φακέλων των εφαρμογών γιατι αν χρειαστει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνονται σημαντικά πράγματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Συμφωνώ. 16 GB είναι αρκετα και με το παραπάνω. Αν τώρα κάποιος θελει να έχει 5 προγράμματα πλοήγησης και 15 games των 400ΜΒ το καθένα, θα έχει πρόβλημα. Το μοναδικο μείον είναι ότι πρέπει να κρατάς backup συχνα των φακέλων των εφαρμογών γιατι αν χρειαστει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνονται σημαντικά πράγματα. +1 Κωστα, είναι όντως σπαστικο αυτό. Να πω επισης οτι για τέτοιες extreme καταστάσεις υπάρχουν λύσεις μέσω root, όπως προείπα έχω το sygic και το navigon με τους χάρτες 3ων χωρών στην εξωτερική μου κάρτα. Αλλά ακριβώς το ίδιο ίσχυε στα προηγούμενα μοντέλα. Με λίγα λόγια, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα όσον αφορά το διαθέσιμο χώρο. Και αυτοί που θέλουν όλη τη συλλογή της gameloft στο τηλέφωνο, είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και παλιότερα. Edited August 12, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Παιδια SOS, εχω προβλημα,γιατι το τηλεφωνο θελω να ειναι συνεχεια σταντ μπαι μιας και εχω μεγαλη και αρωστη μητερα,που με παιρνει στο κινητο εστω και απο το διπλανο δωματιο,αν υπαρχει καποιος λογος,επειδη δεν μπορει να φωναζει δυνατα. Σημερα λοιπον,ειναι η δευτερη φορα που το κινητο, εχασε το δικτυο,και η μεν μανα μου,μου ειπε,σου φωναζα οτι το οξυγονο δεν βγαζει αερα,αλλη δε γνωστη και φιλη,μου εκανε σκηνη,επειδη και καλα ειχα κλεισει το κινητο,αρα,κατι αλλο,κακο εκανα,ενω εγω ο ταλαιπωρος,δεν ειχα ιδεαν. Ψχνοντας λοιπον,ειδα οτι στην αρχη ειχε βγαλει το τριγωνακι ψηλα αριστερα,που εδειχνε οτι δεν δουλευε,αλλα για να το δεις βεβαια,πρεπει να ειναι η οθονη ανοιχτη,και αφου του εκανα κανα δυο περα δωθε,εσβυσε το τριγωνακι,κι εγω νομιζα οτι εφιαξε,αλλα ως φαινεται,οχι. Μετα απο τα παραπονα λοιπον,το ξαναψαξα,και ειδα οτι εκει στη μαυρη οθονη,οταν κατεβασεις δηλαδη τη σελιδα κατω που εχει ψηλα τις ρυθμισεις για wifi,bluetooth,inernet,και κατω εχει τη μπαρα φωτεινοτητος,αναμεσα,εχει το δικτυο,και γραφει GR COSMOTE εμενα,οταν το ανοιξα εκεινη τη στιγμη,δεν εγραφε δικτυο,αλλα εγραφε οτι γινονται μονον κλησεις αναγκης.Ψαχνοντας δε στις ρυθμισεις,ειδα οτι ελεγε δικτυο αγνωστο.Για δευτερη φορα μου το κανει αυτο. Του εκανα λοιπον reboot,οπως μου ειχε πει την αλλη φορα ενας φιλος,και επανηλθε. Καθως καταλαβαινετε ομως,εγω,αυτο το τηλεφωνο,επαψα να το εμπιστευομαι,μιας και το θελω να ειναι 100% ΟΚ,οποτε κατι πρεπει να κανω,αλλοιως θα το ΄πεταξω απο τη βεραντα και θα βαλω μπρος παλι το W995,που δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα ποτέ. Εχετε καποια λυση στο προβλημα,και λυπαμαι για το μεγαλο σχολιο,αλλα ειμαι πολυ στενοχωρημενος.Φανταστειτε οτι ενω πηγαινα να κοιμηθω,σηκωθηκα και ανοιξα το λαπτοπ,και σας γραφω. Το τηλεφωνο ειναι Γερμανικο,και εχει τη δευτερη αναβαθμιση,που εγινε απο τη Samsung Γερμανιας,το δε fw ,ειναι το XXBLG8. ΥΓ.Προσπαθησα να γραψω απο το κινητο,αλλα μπαινοντας στο νημα,ειδα οτι δεν υπαρχουν οι αυξοντες αριθμοι των σελιδων κατω,που υπαρχουν αμα γραφω με τον υπολογιστη,και αρα,θα επρεπε να παρω μια μια τις σελιδες,μεχρι να φτασω στην τελευταια.Και ειναι και πολλες οι ρημαδες... Ευχαριστω. Edited August 12, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ένα μήνα τώρα δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αν σου το ξανακάνει, σημαίνει ότι χάνει επαφή η SIM. Κοίτα αν έχει μπει σωστά (κάνει ένα κλικ όπως η κάρτα sd) κι αν σου το ξανακάνει πήγαινε να σου κοιτάξουν τη συσκευή. Δεν είναι φυσιολογικό με λίγα λόγια. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Παιδια SOS, εχω προβλημα,γιατι το τηλεφωνο... Μήπως είναι πρόβλημα της SIM και όχι του τηλεφώνου; Καθάρισε την λίγο στις επαφές. Αν είναι πολύ παλιά μπορείς να πάρεις καινούργια γιατί αυτή που έχεις μπορεί να έχει φθαρεί. ΥΓ.Προσπαθησα να γραψω απο το κινητο,αλλα μπαινοντας στο νημα,ειδα οτι δεν υπαρχουν οι αυξοντες αριθμοι των σελιδων κατω,που υπαρχουν αμα γραφω με τον υπολογιστη,και αρα,θα επρεπε να παρω μια μια τις σελιδες,μεχρι να φτασω στην τελευταια.Και ειναι και πολλες οι ρημαδες... Ευχαριστω. Αν εννοείς στην mobile έκδοση του myphone υπάρχει λύση και αναφέρεται στο myphone.gr : mobile site launched! Διάβασε στο πρώτο μήνυμα εκεί που λέει Πλοήγηση στις σελίδες (ή ο «εφιάλτης» της Σελίδας 1 από 450...) Edited August 12, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μέχρι να δεις αν φταίει η κάρτα η τηλέφωνο γύρισε το να είναι μόνιμα σε 2G Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisfr Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 βρήκα αυτο για την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 βρήκα αυτο για την μπαταρια Έχω μια υπόνοια ότι το έκανες εσύ.. :lol: :p Τι θέλεις να μας πεις με το βίντεο φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Μέχρι να δεις αν φταίει η κάρτα η τηλέφωνο γύρισε το να είναι μόνιμα σε 2G Αφου σε ευχαριστησω,τι θα κερδισω απ αυτο; Ένα μήνα τώρα δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αν σου το ξανακάνει, σημαίνει ότι χάνει επαφή η SIM. Κοίτα αν έχει μπει σωστά (κάνει ένα κλικ όπως η κάρτα sd) κι αν σου το ξανακάνει πήγαινε να σου κοιτάξουν τη συσκευή. Δεν είναι φυσιολογικό με λίγα λόγια. Το σκεφτηκα κι εγω χτες το βραδυ αυτο που λες,διοτι εβγαλε εκεινο το μηνυμα οτι δινει μονο κλησεις εκτακτου αναγκης,οποτε αυτο σημαινει οτι δεν εχει καρτα.Η δεν κανει επαφη καλη βεβαια. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Edited August 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Αφου σε ευχαριστησω,τι θα κερδισω απ αυτο; Σταθερό σήμα. Αρκετοί με cosmote έχουν αυτό το πρόβλημα και το έχουν μόνιμα σε 2g, μόνο όταν θέλουν να μπουν στο internet από το τηλέφωνο το αλλάζουν σε 2g/3g. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Αφου σε ευχαριστησω,τι θα κερδισω απ αυτο; Να σου πω πολλες φορες οταν ειμαι σε κλειστω χωρο ακομα και στο σπιτι μου αμα το βαλω στο αυτοματα δηλαδη εναλλαγη GSM/3G πολλες φορες δεν μου βρισκει σημα,για αυτο το εχω μονιμως σε GSM και μονο οταν ειμαι εξω και θελω να σερφαρω το γυριζω σε 3G ασε που εχει καλυτερη αυτονομια,αυτο το κανω με ολα τα κινητα μου να φανταστεις απο χρονια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 +1 Κωστα, είναι όντως σπαστικο αυτό. Να πω επισης οτι για τέτοιες extreme καταστάσεις υπάρχουν λύσεις μέσω root, όπως προείπα έχω το sygic και το navigon με τους χάρτες 3ων χωρών στην εξωτερική μου κάρτα. Αλλά ακριβώς το ίδιο ίσχυε στα προηγούμενα μοντέλα. Με λίγα λόγια, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα όσον αφορά το διαθέσιμο χώρο. Και αυτοί που θέλουν όλη τη συλλογή της gameloft στο τηλέφωνο, είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και παλιότερα. Πώς έχει το sygic και navigon στην εξωτερική sd? Σε εμένα δεν τους βλέπουν τούς φακέλους... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Να σου πω πολλες φορες οταν ειμαι σε κλειστω χωρο ακομα και στο σπιτι μου αμα το βαλω στο αυτοματα δηλαδη εναλλαγη GSM/3G πολλες φορες δεν μου βρισκει σημα,για αυτο το εχω μονιμως σε GSM και μονο οταν ειμαι εξω και θελω να σερφαρω το γυριζω σε 3G ασε που εχει καλυτερη αυτονομια,αυτο το κανω με ολα τα κινητα μου να φανταστεις απο χρονια. Και πως το βαζω μονιμως στο GSM;Μονον επειδη δεν εχω πατησει τα κατακορυφα βελακια στην μαυρη αρχικη σελιδα,ή πρεπει να κανω και κατι αλλο; Και κατι που ειδα,ψαχνοντας τις μαυρες σελιδες.Λεει καπου,"κατασταση δικτυου",και γραφει κατω,αποσυνδεθηκε,ενω κατασταση συσκευης,κανονικο,και κατασταση υπηρεσιας,σε λειτουργια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Για να σε βοηθήσουμε κανε τα εξής: 1) πήγαινε ρυθμίσεις / Πληροφορίες συσκευής και πες μας τι γράφει στα παρακάτω: Έκδοση βασικού φάσματος, έκδοση kernel και rom 2) μετα όπως είσαι στο πληροφορίες συσκευής μπες στο υπό μενου "κατάσταση" και θα βρεις τον αριθμο ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Σημείωσε τον κάπου και κατόπιν πληκτρολογησε στον Dialer τα εξής *#272*IMEI# όπου IMEI είναι ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σου και θα πρέπει να τον πληκτρολογησεις. Θα σου βγάλει κάποιους κωδικούς χωρών. Θέλω να μας πεις τι είναι τικάρισμενο σ αυτόν τον πίνακα που σου έβγαλε, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ γιατι θα γίνει διαγραφή όλων των user data στην συσκευη σου. Απλα κλείσε τον dialer σαν να εκλεινες μια συνομιλία. Αυτο είναι το λεγόμενο CSC που δηλώνει ποιας χώρας είναι το λογισμικο που φέρει η συσκευη σου. Πολλές φορές όταν προορίζεται για άλλη χώρα υπάρχουν διάφορα προβλήματα αν και δεν νομίζω ότι το δικο σου προέρχεται απ αυτο. Κανε αυτα που σου είπα και μετα θα δούμε τι θα κάνουμε. Κώστα μου το ξανάβγαλε... είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Έχω omega v11.1, (stock modem). Έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό, αλλά όταν ενεργοποιώ τη δεύτερη δεν είναι και οι δύο σε λειτουργία. Το δεύτερο κινητό δηλ. με τη δεύτερη sim είναι σε flight mode... Πληκτρολόγησα τους κωδικούς που λες και μου βγάζει europe.... (eur) Για να επανέλθει (από όταν μου βγάζει "δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο") πρέπει να κάνω restart, ή να "ανοιγοκλείσει" το flight mode να απενεργοποιηθεί και να ξαναεργοποιηθεί το τηλέφωνο από ότι καταλαβαίνω... Και πως το βαζω μονιμως στο GSM;Μονον επειδη δεν εχω πατησει τα κατακορυφα βελακια στην μαυρη αρχικη σελιδα,ή πρεπει να κανω και κατι αλλο; Και κατι που ειδα,ψαχνοντας τις μαυρες σελιδες.Λεει καπου,"κατασταση δικτυου",και γραφει κατω,αποσυνδεθηκε,ενω κατασταση συσκευης,κανονικο,και κατασταση υπηρεσιας,σε λειτουργια. >Μενού > Ρυθμίσεις > Περισσότερες Ρυθμίσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Λειτουργία δικτύου και επιλέγεις "Μόνο GSM" Edited August 13, 2012 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Και πως το βαζω μονιμως στο GSM;Μονον επειδη δεν εχω πατησει τα κατακορυφα βελακια στην μαυρη αρχικη σελιδα,ή πρεπει να κανω και κατι αλλο; Και κατι που ειδα,ψαχνοντας τις μαυρες σελιδες.Λεει καπου,"κατασταση δικτυου",και γραφει κατω,αποσυνδεθηκε,ενω κατασταση συσκευης,κανονικο,και κατασταση υπηρεσιας,σε λειτουργια. Πας στα Date usage-more settings-mobile network και στο Network Mode επιλεγεις GSM. Επισης κατεβασε απο play store αυτο ''Switch3G'' και βαλτω στην επιφανεια εργασιας για να κανεις λιγοτερες κινησεις εναλλαγη 3G/GSM αφου η google δεν μας αφηνει την αυτοματη εναλλαγη οσον αφορα το δικτυο,ελπιζω να αλλαξει με τη 4.1 επιτελους. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts