stauros2653 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποια είναι η εφαρμογή που σε ριυταρισμένο S3 προσθέτουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε στην πλαϊνή μπάρα; (για multitasking) οι πιο πολλες 4.3 customrom το εχουν ενσωματωμενο(multi window),εκτος και αν εχεις μανησια ρομ ρουταρισμενη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Πήγαινε Ρυθμίσεις ->Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης -> Φορητό σημείο πρόσβασης -> Διαμόρφωση. Εκεί ορίζεις ένα όνομα (SSID) που θέλεις να έχει το δίκτυό σου καθώς και τον κωδικό πρόσβασης.Ασφάλεια άσε αυτό που έχει. Το ενεργοποιείς,ανοίγεις τα δεδομένα και είσαι έτοιμος. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ανοίξεις το wifi στις άλλες συσκευές,να βρεις το δίκτυο που έφτιαξες παραπάνω και να συνδεθείς. ευχαριστω για την βοηθεια οταν βρω χρονο θα το δοκιμασω και αν δεν.... θα επανελθω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Ευχαριστώ! :) Το multi window manager μου βγάζει ότι χρειάζεται xpose framework. Παλιά που το είχα δεν χρειαζόταν... Edited September 13, 2014 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarot89 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπέρα, αγόρασα από τη wind ένα galaxy s iii και ένα Huawei G750. Όταν άνοιξα τα κουτιά τους παρατήρησα ότι και στα δύο κινητά υπήρχε τοποθετημένο screen protector και μάλιστα στο G750 είχε σκόνη κάτω από αυτό. Επίσης το siii δεν είχε τη ζελατίνα που διαφημίζει τα properties του κινητού, ενώ δεν μπορούσα να ανοίξω το κινητό χωρίς να το συνδέσω με το φορτιστή. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον από εσάς; Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι το φυσιολογικό και να μην ανησυχώ ή το πιο πιθανό είναι να μου έχουν δώσει μεταχειρισμένες συσκευές; Τέλος υπάρχει κάποιος τρόπος να δω μέσω κάποιου μενού τις ώρες λειτουργίας της συσκευής; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ..αγόρασα από τη wind ένα galaxy s iii και ένα Huawei G750. Όταν άνοιξα τα κουτιά τους παρατήρησα ότι και στα δύο κινητά υπήρχε τοποθετημένο screen protector .. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα για το S3 είναι ότι είχε και το δικό μου screen protector τον Απρίλη που το αγόρασα, κάπου είχα διαβάσει μάλιστα ότι το έβαλαν στις τελευταίες συσκευές από τη Samsung. Μπαταρία πάντως είχα μέχρι τη μέση, τι μπορεί να έπαιξε με το δικό σου δεν μπορώ να γνωρίζω σαφώς, ύποπτη όμως μου φαίνεται η σκόνη κάτω απ'το screen protector του Huawei. Όχι ότι δεν μπορεί να χωθεί κι απ'το εργοστάσιο παραγωγής του δηλαδή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarot89 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν νομίζω τελικά να κάνω κάτι, αφού τα κινητά λειτουργούν φυσιολογικά και δεν φαίνεται η οποιαδήποτε γρατζουνιά ή χτύπημα. Απλά μου είχε κάνει εντύπωση με τα κινητά που έχω πάρει, αλλά και τα hands-on που έχω δει. Πάντως πλέον που το είδα λίγο πιο ψύχραιμα το θέμα και που μου είπες ότι είχες παρόμοιο συμβάν καθησυχάστηκα. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κοι καλησπερα.Φιλος αγορασε πριν μια εβδομαδα το s3 και ανοιγοντας το αναφερεται σε samsung NEO!Μπορω στο δικο μου(αγορασμενο τον περασμενο Μαη)να του περασω αυτο το λειτουργικο(αν ειναι λειτουργικο),επειδη το γουσταρω πιο πολυ?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κοι καλησπερα.Φιλος αγορασε πριν μια εβδομαδα το s3 και ανοιγοντας το αναφερεται σε samsung NEO!Μπορω στο δικο μου(αγορασμενο τον περασμενο Μαη)να του περασω αυτο το λειτουργικο(αν ειναι λειτουργικο),επειδη το γουσταρω πιο πολυ?Ευχαριστω. Δεν πήρε το ίδιο τηλέφωνο με σένα. Εσύ έχεις το I9300, αυτός πήρε το I9300I. Οπότε όχι, δε μπορείς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν πήρε το ίδιο τηλέφωνο με σένα. Εσύ έχεις το I9300, αυτός πήρε το I9300I. Οπότε όχι, δε μπορείς. Καλως...Σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλως...Σ ευχαριστω. αν το εχεις ρουταρει ψαξε στο xda εχει οτι δεν φανταζεσαι απο ρομ για το ι9300,ασε που μαλλον δεν σου λεω κατι νεο φανταζομαι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Καλησπέρα φίλοι μου θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει για αλλαγή τζαμί οθόνης από Θεσσαλονίκη σε λογική τιμή! Edited September 19, 2014 by ippo88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει για αλλαγή τζαμί οθόνης από Θεσσαλονίκη σε λογική τιμή! στο λιμανι απεναντι ειναι το επισημο σερβις (νομιζω) ειδαλως εχει στην εγνατια απο αγιας σοφιας-βαρδαρη αρκετα μαγαζια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Επίσημο σέρβις κατεβαίνοντας τη Δωδεκανήσου μετά τη Πολυτεχνείου στο δεξί σου χέρι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ασε που μαλλον δεν σου λεω κατι νεο φανταζομαι. Tι εννοεις με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 παιδια να ρωτησω λιγο μπορω να εχω τα notification οπως τα ειχα στην εκδοση αντροιτ 4.1.2 δλδ αυτο που εννοω ειναι τα μνμ και οι κλησεις να μου εμφανιζονται σε κυκλο και και οχι οπως τωρα στην 4.3 που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Tι εννοεις με αυτο? υποθετω οτι γνωριζεις για το xda,και οτι εκει μεσα θα βρεις οτι ρομ θελεις για το ι9300.τιποτα παραπανω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 υποθετω οτι γνωριζεις για το xda,και οτι εκει μεσα θα βρεις οτι ρομ θελεις για το ι9300.τιποτα παραπανω. Οκ...σ ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ana4732 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Καλησπερα σας, κατοχος ενος i9300 , που αγορασα πριν 1,5 χρονο απο ebay ( δεν ειναι Ελληνικο ) ,ολα καλα μεχρι εδω. Ξαφνικα χθες , μετα το boot και πριν ολοκληρωθει , βγαζει μηνυμα “encryption failed” και προτεινει “factory reset” . Δεν δουλευει κανενα menu εκτος του πληκτρολογιου που εμφανιζεται πατωντας το πληκτρο back και του menu του πληκτρολογιου οπου μπορω να δω και να αλλαξω ρυθμισεις πληκτρολογιου , να κανω scroll. Πατησα το reset device , αλλα δεν ειδα καμμια αλλαγη. Το ιδιο προβλημα. Απο παλια ειχα φορτωσει το clockworkmod . Δοκιμασα και απο εκει factory reset. Τιποτα. Δυστυχως δεν μπορω να δω κανενα στοιχειο kernel csc κλπ. Παρακαλω πολυ , οποιος θελει και μπορει ας με βοηθησει , διοτι δεν ξερω σχεδον τιποτα απο flashing firmware εκτος κατι πολυ βασικων μεσω του Odin. _Πως να κανω flash το firmware απο την αρχη ? _Υπαρχει περιπτωση να γινει brick διοτι δεν ξερω ποιο kernel εχει φορτωμενο ? _χρειαζεται πρωτα να τρεξω καποιο format καποιο delete ? θα το κανω overwrite ? _ποιο firmware χρειαζομαι και απο που μπορω να κατεβασω επισημη εκδοση ( Ελληνικο+Αγγλικο menu+keyboard ) ? _πρεπει να φορτωσω και τα 3 αρχεια (pda , modem , csc ) ? _update μεσω pc με Odin ( ποια version ) με usb ή μεσω της microsd ? Τα αρχεια στην sd σε ποιο dir να βρισκονται ? Πως ονομαζονται ? Ποια να ειναι τα extension τους ? Αν κανω το update μεσω micro sd ποια εντολη του cwm ( v6.0.2.8 ) να επιλεξω ? Παταω συγχρονως τα πληκτρα power+volume up+home , δεν κανει καμμια δονηση , εμφανιζεται για ελαχιστα η σελιδα του cwm , αφηνω το home αλλα ομως συνεχιζει το boot. Οποιαδηποτε βοηθεια , στο σωστο δρομο , ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων Τακης Edited September 25, 2014 by ana4732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπερα σας, κατοχος ενος i9300 , που αγορασα πριν 1,5 χρονο απο ebay ( δεν ειναι Ελληνικο ) ,ολα καλα μεχρι εδω. Ξαφνικα χθες , μετα το boot και πριν ολοκληρωθει , βγαζει μηνυμα “encryption failed” και προτεινει “factory reset” . Δεν δουλευει κανενα menu εκτος του πληκτρολογιου που εμφανιζεται πατωντας το πληκτρο back και του menu του πληκτρολογιου οπου μπορω να δω και να αλλαξω ρυθμισεις πληκτρολογιου , να κανω scroll. Πατησα το reset device , αλλα δεν ειδα καμμια αλλαγη. Το ιδιο προβλημα. Απο παλια ειχα φορτωσει το clockworkmod . Δοκιμασα και απο εκει factory reset. Τιποτα. Δυστυχως δεν μπορω να δω κανενα στοιχειο kernel csc κλπ. Παρακαλω πολυ , οποιος θελει και μπορει ας με βοηθησει , διοτι δεν ξερω σχεδον τιποτα απο flashing firmware εκτος κατι πολυ βασικων μεσω του Odin. _Πως να κανω flash το firmware απο την αρχη ? _Υπαρχει περιπτωση να γινει brick διοτι δεν ξερω ποιο kernel εχει φορτωμενο ? _χρειαζεται πρωτα να τρεξω καποιο format καποιο delete ? θα το κανω overwrite ? _ποιο firmware χρειαζομαι και απο που μπορω να κατεβασω επισημη εκδοση ( Ελληνικο+Αγγλικο menu+keyboard ) ? _πρεπει να φορτωσω και τα 3 αρχεια (pda , modem , csc ) ? _update μεσω pc με Odin ( ποια version ) με usb ή μεσω της microsd ? Τα αρχεια στην sd σε ποιο dir να βρισκονται ? Πως ονομαζονται ? Ποια να ειναι τα extension τους ? Αν κανω το update μεσω micro sd ποια εντολη του cwm ( v6.0.2.8 ) να επιλεξω ? Παταω συγχρονως τα πληκτρα power+volume up+home , δεν κανει καμμια δονηση , εμφανιζεται για ελαχιστα η σελιδα του cwm , αφηνω το home αλλα ομως συνεχιζει το boot. Οποιαδηποτε βοηθεια , στο σωστο δρομο , ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων Τακης πολλες ερωτησεις,πολλες απαντησεις και εγκυρες στο "επισημα φιρμγουερ"του myphone,με αναλυτικες οδηγιες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπερα σας, κατοχος ενος i9300 , που αγορασα πριν 1,5 χρονο απο ebay ( δεν ειναι Ελληνικο ) ,ολα καλα μεχρι εδω. Ξαφνικα χθες , μετα το boot και πριν ολοκληρωθει , βγαζει μηνυμα “encryption failed” και προτεινει “factory reset” . Δεν δουλευει κανενα menu εκτος του πληκτρολογιου που εμφανιζεται πατωντας το πληκτρο back και του menu του πληκτρολογιου οπου μπορω να δω και να αλλαξω ρυθμισεις πληκτρολογιου , να κανω scroll. Πατησα το reset device , αλλα δεν ειδα καμμια αλλαγη. Το ιδιο προβλημα. Απο παλια ειχα φορτωσει το clockworkmod . Δοκιμασα και απο εκει factory reset. Τιποτα. Δυστυχως δεν μπορω να δω κανενα στοιχειο kernel csc κλπ. Παρακαλω πολυ , οποιος θελει και μπορει ας με βοηθησει , διοτι δεν ξερω σχεδον τιποτα απο flashing firmware εκτος κατι πολυ βασικων μεσω του Odin. _Πως να κανω flash το firmware απο την αρχη ? _Υπαρχει περιπτωση να γινει brick διοτι δεν ξερω ποιο kernel εχει φορτωμενο ? _χρειαζεται πρωτα να τρεξω καποιο format καποιο delete ? θα το κανω overwrite ? _ποιο firmware χρειαζομαι και απο που μπορω να κατεβασω επισημη εκδοση ( Ελληνικο+Αγγλικο menu+keyboard ) ? _πρεπει να φορτωσω και τα 3 αρχεια (pda , modem , csc ) ? _update μεσω pc με Odin ( ποια version ) με usb ή μεσω της microsd ? Τα αρχεια στην sd σε ποιο dir να βρισκονται ? Πως ονομαζονται ? Ποια να ειναι τα extension τους ? Αν κανω το update μεσω micro sd ποια εντολη του cwm ( v6.0.2.8 ) να επιλεξω ? Παταω συγχρονως τα πληκτρα power+volume up+home , δεν κανει καμμια δονηση , εμφανιζεται για ελαχιστα η σελιδα του cwm , αφηνω το home αλλα ομως συνεχιζει το boot. Οποιαδηποτε βοηθεια , στο σωστο δρομο , ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων Τακης Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω, πέρνα μια βόλτα από εδώ να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα από αυτά που ρωτάς. Για μένα καλό θα ήταν πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο να προσπαθήσεις να ξαναπεράσεις την cwm από odin, μπας και καταφέρεις να μπεις recovery.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ana4732 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) καλησπερα σας, και ευχαριστω τον stauros2653 & sol_ballards που ασχοληθηκατε με το θεμα μου. Πως να βρω ακρη σε τοσες σελιδες ? Θα δοκιμασω. Τουλαχιστον αν μπορει καποιος ας μου πει για να ξεκινησω ,αν μεσω pc & odin , ποιο firmware να φορτωσω , και αν υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει το τηλεφωνο (pda,modem,csc ) , επειδη δεν ξερω ποιο kernel εχει , ποιο firmware , ποιο csc απο ποια χωρα ειναι κλπ. ευχαριστω Edited September 26, 2014 by ana4732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλησπερα σας, και ευχαριστω τον stauros2653 & sol_ballards που ασχοληθηκατε με το θεμα μου. Πως να βρω ακρη σε τοσες σελιδες ? Θα δοκιμασω. Τουλαχιστον αν μπορει καποιος ας μου πει για να ξεκινησω ,αν μεσω pc & odin , ποιο firmware να φορτωσω , και αν υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει το τηλεφωνο (pda,modem,csc ) , επειδη δεν ξερω ποιο kernel εχει , ποιο firmware , ποιο csc απο ποια χωρα ειναι κλπ. ευχαριστω Πηγαινε στην σελιδα που σου υπδειξαμε και ακολουθησε τα βήματα ενα ενα.πιστεψε με θα βγάλεις ακρη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Κοι καλησπερα.Φιλος αγορασε πριν μια εβδομαδα το s3 και ανοιγοντας το αναφερεται σε samsung NEO!Μπορω στο δικο μου(αγορασμενο τον περασμενο Μαη)να του περασω αυτο το λειτουργικο(αν ειναι λειτουργικο),επειδη το γουσταρω πιο πολυ?Ευχαριστω. Όχι. Είναι διαφορετικές συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 μπορω να αλλαξω την εμφανηση των notifications οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη; (stock android 4.3 rooted ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) καλησπερα, εχω το s3 ενος φιλου και αφου εγινε root μπηκε cwm οταν περναω αλλες rom μου βγαζει σφαλματα. μονο την stable cyanogen 10.2 πηρε κανονικα. καμια ιδεα τι μπορει να παιζει...; (δοκιμασα την archidroid 253 & neatrom) Edited September 27, 2014 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts