GUZGUN Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 μολις παρελαβα αυτο http://www.ebay.com/itm/2M-MHL-Micro-USB-to-HDMI-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-S3-Note2-S4-I9500-BR-/151150438913 για συνδεση του τηλ. με τηλεοραση μεσω hdmi. δοκιμασα σε δυο τηλεοράσεις και δεν λειτουργει. δεν βλεπουν το τηλεφωο. θελει καποια ειδικη ρυθμιση ? ξερει καποιος κατι? έκανες επανεκκίνηση?έχω ακριβώς το ίδιο,δουλεύει κανονικά αλλά φορτίζει πολύ αργά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos30 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Γνωρίζει κάποιος πόσο εχει η οθωνη για το galaxy s3 λόγο πτώσης έσπασε; Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Γυρω στα 135€. Αλλα μου αλλαξανε ολο το μπροστινο μερος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) έκανες επανεκκίνηση?έχω ακριβώς το ίδιο,δουλεύει κανονικά αλλά φορτίζει πολύ αργά. και επανεκκίνηση έκανα αλλα τιποτα. θελει καποια ρυθμιση απο το τηλεφωνο? επανεκκίνηση έκανα μόλις το συνδεσα αλλα απο την tv εχω ενδειξη οτι δεν βρισκει σήμα. δλδ δεν βλεπει την πηγή. λογικα μόλις συνδεσεις το hdmi στην tv πρέπει να βλέπεισ στην tv την οθόνη του κινητου. χρειαζετε μ'ηπως αυτο να το ρυθμίσεις απο το τηλέφωνο? το δοκιμασα να φορτιζει κατευθεια απο την πρίζα , και απο το usb της tv. ενσειξη οτι φορτιζει υπάρχει, ενδειξη στη tv οτι ενεργοποιηθηκε θυρα hdmi υπάρχει, αλλα δεν το βλέπει. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κάποιος πόσο εχει η οθωνη για το galaxy s3 λόγο πτώσης έσπασε; 130 ευρω. το έπαθα και εγώ. Edited June 6, 2014 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Όχι δεν έχει καμία άλλη ρύθμιση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 ήταν κλειστό δε ξέρω... τώρα όπως και να έχει δουλεύει μια χαρά. την κάρτα την έβγαλα,δεν είχε και τίποτα μέσα. Πριν ενα χρονο μου ειχε καψει 2 καρτες 32gb,αναφεροντας το σαν θεμα στα forum δεν ειχε ξανασυμβει σε κανεναν επειδη εγω δεν εβρισκα λυση τελικα κατα τυχη του εβαλα 16 gb καρτα και απο τοτε δεν ξανα ειχα προβλημα στο τηλεφωνο,θεωρω οτι καποια υπερταση δημιουργει αυτο το προβλημα και καιει τις καρτες δημιουργοντας και αλλες δισλειτουργειες. Βαλε μια 16gb καρτα και πιστευω οτι δεν θα ξαναεχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Πριν ενα χρονο μου ειχε καψει 2 καρτες 32gb,αναφεροντας το σαν θεμα στα forum δεν ειχε ξανασυμβει σε κανεναν επειδη εγω δεν εβρισκα λυση τελικα κατα τυχη του εβαλα 16 gb καρτα και απο τοτε δεν ξανα ειχα προβλημα στο τηλεφωνο,θεωρω οτι καποια υπερταση δημιουργει αυτο το προβλημα και καιει τις καρτες δημιουργοντας και αλλες δισλειτουργειες. Βαλε μια 16gb καρτα και πιστευω οτι δεν θα ξαναεχεις προβλημα με 8άρα kingston μου το έκανε αυτό τώρα έχω παραγγείλει μια 32 samsung. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 μολις παρελαβα αυτο http://www.ebay.com/itm/2M-MHL-Micro-USB-to-HDMI-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-S3-Note2-S4-I9500-BR-/151150438913 για συνδεση του τηλ. με τηλεοραση μεσω hdmi. δοκιμασα σε δυο τηλεοράσεις και δεν λειτουργει. δεν βλεπουν το τηλεφωο. θελει καποια ειδικη ρυθμιση ? ξερει καποιος κατι? οι τηλεοράσεις είναι παλιές?επίσης αν έχεις πειράξει την συσκευή μπορεί να απενεργοποιηθικε η λειτουργία MHL που υποστηρίζει το καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 μολις παρελαβα αυτο http://www.ebay.com/itm/2M-MHL-Micro-USB-to-HDMI-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-S3-Note2-S4-I9500-BR-/151150438913 για συνδεση του τηλ. με τηλεοραση μεσω hdmi. δοκιμασα σε δυο τηλεοράσεις και δεν λειτουργει. δεν βλεπουν το τηλεφωο. θελει καποια ειδικη ρυθμιση ? ξερει καποιος κατι? Το πιθανότερο είναι να έχεις πάρει ελαττωματικό ανταπτορα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημέρα μετα από καιρο σε αυτό το κομματι... Πηρα από αγγελια ένα σφραγισμενο s3 για την γυναικα μου αγορασμενο από Oteshop και στο ανοιγμα βγαζει το λογοτυπο της Cosmote ενώ θα βαλω καρτα της VODAFONE το απόγευμα . Μπορει να φυγει αυτό το λογοτυπο χωρις root κλπ ? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 νομιζω μονο με ρουτ γινεται . Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 νομιζω μονο με ρουτ γινεται . Το φανταστηακα...Κριμα... Root δεν εχω κανει ποτε σε συεκευη Αστο να υπαρχει... Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Το φανταστηακα...Κριμα... Root δεν εχω κανει ποτε σε συεκευη Αστο να υπαρχει... Ευχαριστω. Μπορεί να φύγει περνώντας και ενα unbranded firmware(EUR) με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αντιγράφω από παλιά μου ποστ για να δείτε λίγο το στόρυ και αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας Μετά από μία ελεύθερη πτώση το S3 μου έχει αρχίσει να τα παίζει Ενώ όλα λειτουργούν όπως πριν, στις κλήσεις που κάνω ή δέχομαι έχω ένα 10% πιθανότητα να τις ολοκληρώσω Κόβεται το σήμα (χωρίς να τερματίζει η κλήση), ακούγονται θόρυβοι ενώ δεν ακούω τον συνομιλητη, καμιά φορά όταν με καλούν, δεν μπορώ να το σηκώσω καν, σκαλώνει. το κινητό πήγε για σέρβις, αλλάχτηκε η κεραία όπως μου είπαν και όλα κομπλέ (μέχρι να πάω σπίτι) το πρόβλημα παρέμενεινε ακριβώς το ίδιο! δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. παίρνω τηλ, και εκεί που μιλάω, ή θα σταματήσει να με ακούει ο άλλος, ή θα σταματήσω να τον ακούω εγώ, ή θα ακούω θορύβους από κάτι άλιεν που μπήκαν στη γραμμή τι στο καλό μπορεί να είναι; αφού το κινητό έχει πάει 4 φορές σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, σήμερα με παίρνουν τηλ, και μου λένε ότι όλο αυτό οφείλεται στην μπαταρία που τα χει παίξει... μου φαίνετα τραβηγμένο να είναι κάτι τόσο απλό... το κινητό θα το παραλάβω την παρασκευή (το θέμα μου είναι ότι με αυτά και μ'αυτά, σε 15 μέρες λήγει και η εγγύηση) αν κάποιος ειδικός, ή έμπειρος με το θέμα να με διαφωτίσει... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Στην θέση σου θα τους ενημερωνα πως εάν το πρόβλημα παραμείνει και μετά το πέρας της εγγύησης θα σας το φέρω πίσω και θα απαιτησω για τέταρτη φορά επισκευή χωρίς χρέωση εφόσον τις προηγούμενες δεν υπήρχε αποτελέσματα. Αν δεν μπορούν να το φτιάξουν ας σου δώσουν νεο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Γιά ποιό εξουσιοδοτημένο συνεργείο μιλάμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα σας :) Έχω περασμένη μια custom rom στο κινητό (CM11 του temasek) και θέλω να περάσω μια rom που είναι βασισμένη πάνω στην stock (omega v58),αλλά είναι 4.3 Πως θα το κάνω;Μέσα απο το recovery κάνοντας flash την omega ή θα υπάρξει πρόβλημα επειδή γύριζω σε παλαιότερη έκδοση android (από 4.4.3 σε 4.3); Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Στην θέση σου θα τους ενημερωνα πως εάν το πρόβλημα παραμείνει και μετά το πέρας της εγγύησης θα σας το φέρω πίσω και θα απαιτησω για τέταρτη φορά επισκευή χωρίς χρέωση εφόσον τις προηγούμενες δεν υπήρχε αποτελέσματα. Αν δεν μπορούν να το φτιάξουν ας σου δώσουν νεο αυτό ακριβώς τους είπα και γω, ότι αν δεν μπορούν να βρουν τι είναι, να μου δώσουν καινούριο... αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου Γιά ποιό εξουσιοδοτημένο συνεργείο μιλάμε ? 3 φορές στο Γέρακα 1 φορά στα Πατήσσια (δεν γράφω τα ονόματα γιατί δεν ξέρω αν παίζει θέμα, όποιος θέλει να μάθει σε pm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αυτό ακριβώς τους είπα και γω, ότι αν δεν μπορούν να βρουν τι είναι, να μου δώσουν καινούριο... αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου 3 φορές στο Γέρακα 1 φορά στα Πατήσσια (δεν γράφω τα ονόματα γιατί δεν ξέρω αν παίζει θέμα, όποιος θέλει να μάθει σε pm) Αφού έφτασες μέχρι τα Πατήσια θα μπορούσες να πας μέχρι το Χαϊδάρι όπου οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από φίλους είναι άριστες γιά εξυπηρέτηση και αποτελεσματηκότητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα σας :) Έχω περασμένη μια custom rom στο κινητό (CM11 του temasek) και θέλω να περάσω μια rom που είναι βασισμένη πάνω στην stock (omega v58),αλλά είναι 4.3 Πως θα το κάνω;Μέσα απο το recovery κάνοντας flash την omega ή θα υπάρξει πρόβλημα επειδή γύριζω σε παλαιότερη έκδοση android (από 4.4.3 σε 4.3); Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλύτερα να κάνεις full wipe πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ και να κρατήσεις ένα backup τον efs folder για καλό και για κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αφού έφτασες μέχρι τα Πατήσια θα μπορούσες να πας μέχρι το Χαϊδάρι όπου οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από φίλους είναι άριστες γιά εξυπηρέτηση και αποτελεσματηκότητα . ευχαριστώ για την πληροφορία... αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα πάω στο Χαιδάρι την επόμενη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να επισυνάψω generic αρχεία στην stock εφαρμογή για mail. Σε αφήνει μόνο να βάλεις φωτό,ηχογράφηση κλπ. αλλά δεν σου έχει έναν file explorer για να βρεις ότι θες (πχ ένα αρχείο word). Τόσο καιρό με το share έβαζα ότι αρχείο ήθελα στο mail, αλλά τώρα ήθελα να το κάνω σε απαντητικό e-mail και ξενερωσα. έχω βάλει archidroid αν βοηθάει. Επίσης δεν με ψήνει να βάλω άλλη εφαρμογή μιας και έχω βολευτει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σήμερα μου έπεσε το κινητό απο 5 μέτρα ύψος και μου έσπασε το γυαλί της οθόνης:(, το ερώτημα μου είναι πιο εξουσιοδοτημένο service μου συστήνετε να το πάω για επισκευή και αν γνωρίζετε πόσο θα μου στοιχίσει. Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σήμερα μου έπεσε το κινητό απο 5 μέτρα ύψος και μου έσπασε το γυαλί της οθόνης:(, το ερώτημα μου είναι πιο εξουσιοδοτημένο service μου συστήνετε να το πάω για επισκευή και αν γνωρίζετε πόσο θα μου στοιχίσει. Ευχαριστώ:) κανενα 130αρι νομιζω. στο χαιδαρι πηγαινε την στο επισημο σερβις smartek http://www.vrisko.gr/details/451f2627bi05a314_aa_bf427k0h7h01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα παίδες.. Της γυναίκας μου το s3 ξεκίνησε κάτι περίεργα.. Κολλάει τελείως , freezari να το πω ετσι πολύ συχνα τις τελευταίες 2 ημερες. μετά για να ξεκινήσει θέλει hard reset. Το πιο περίεργο είναι οτι μπορεί να έχει 50% μπαταρία και οταν κολλήσει και ανοίξει παλι με hard reset να γράφει 20% ας πούμε. Το μονο που χρησιμοποιει είναι Facebook Viber και ίντερνετ και για αυτό το λογο της ειχα την omega χωρίς blotware στην 4.1.2. Μετα από αυτό περασα και πιο νέα omega με full wipe αλλά τίποτα. Έχετε κατι ρε παίδες κατα νου; η που να απευθύνθω αν είναι θέμα hardware χωρίς να με γδαρουν; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts