fothek Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καποια σταθερη rom για το s3;τωρα εχω την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 καλημέρα! Συνάδελφος που μετακόμισε απο Αμερική έχει ένα Galaxy S III, το οποίο είναι κλειδωμένο στην αμερικάνικη T-Mobile. Φυσικά, δεν αναγνωρίζει ελληνικά δίκτυα, μα ο άνθρωπος μένει πλέον Ελλάδα και θέλει να το χρησιμοποιεί εδώ. Πως ξεκλειδώνει η συσκευή χωρίς να ζητήσει unlock code απο T-Mobile? (του αρνήθηκαν το unlock απ οτι μου είπε) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gonzalesjohn Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν μπορώ να δω ούτε καν τα εισερχόμενα μου στο hotmail μου ( από την προεγκατεστημένη εφαρμογή e-mail), όταν κάνω χρήση δεδομένων της συσκευής. Συγχρονίζεται μόνο όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi . Έκανα διαγραφή του λογαριασμού , πάλι εγγραφή στο exchange , άλλα πάλι τα ίδια. Πιθανόν να άλλαξα τις ρυθμίσεις όταν αγόρασα την συσκευή(S3), αλλά δέν θυμάμαι τι. Κάποιος βοήθεια? Στην αρχή δούλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καποια σταθερη rom για το s3;τωρα εχω την 4.3 καλη και σταθερη για μενα neatrom 4.3 v7.6 ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα! Συνάδελφος που μετακόμισε απο Αμερική έχει ένα Galaxy S III, το οποίο είναι κλειδωμένο στην αμερικάνικη T-Mobile. Φυσικά, δεν αναγνωρίζει ελληνικά δίκτυα, μα ο άνθρωπος μένει πλέον Ελλάδα και θέλει να το χρησιμοποιεί εδώ. Πως ξεκλειδώνει η συσκευή χωρίς να ζητήσει unlock code απο T-Mobile? (του αρνήθηκαν το unlock απ οτι μου είπε) ας παει σε καποιο σερβις που αναλαμβανει ξεκλειδωματα,εκει θα μαθει αν γινεται. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 πανε στις ρυθμισεις-λογαριασμοι και προσθεσε τον λογαριασμο email που εχεις,ετσι θα συνχρονιζεται και με το gmail νομιζω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα θελω να ρωτησω για τα βιντεο που εχω τραβηξει με το s3 ενω παιζουν κανονικα στο τηλεφωνο στον υπολογιστη οταν προσπαθω να τα δω παιζουν σαν να ειναι σε αργη κινηση και ο ηχος δεν ειναι συνχρονισμενος με την εικονα.εχω δοκιμασει με διαφορετικους player και σε vista και σε 7 windows.μηπως καποιος ξερει κατι;ευχαριστω. ειναι λογικο,αφου το s3 εχει απο προεπιλογη αναλυση εγγραφης βιντεο 1920x1080 ;) και προφανως η καρτα γραφικων του υπολογιστη σου,δεν σηκωνει αυτη την αναλυση. μπες στις ιδιοτητες καρτας γραφικων στο pc, δες μεχρι πια αναλυση υποστηριζει,και αναλογως πραξε στις ρυθμισεις του κινητου σου(κατεβασε την αναλυση εγγραφης βιντεο ). Tουλαχιστον σε μενα δουλεψε τζαμι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ναι 4.3 έχω δεν ξέρω δεν θυμάμαι ποτέ άρχισε να το κάνει....απενεργοποιείται το HD voice? Δεν έχω βρει κάτι ακόμα. Απο μενού σίγουρα όχι. Απο service menu το έχω χάσει.. Δεν ξέρω αν ξέρει κανεις τιποτα αλλο ή αν ξέρει η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχει ο πατέρας μου ένα s3 με ρομ arhd και android 4.3.Τον τελευταίο καιρό μου παραπονιέται ότι κολλάει πολύ,κάνει επανεκινησεις μόνο του και διαγράφει και εφαρμογές από μόνο του! Έχει κανείς Κανένα παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχει ο πατέρας μου ένα s3 με ρομ arhd και android 4.3.Τον τελευταίο καιρό μου παραπονιέται ότι κολλάει πολύ,κάνει επανεκινησεις μόνο του και διαγράφει και εφαρμογές από μόνο του! Έχει κανείς Κανένα παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ δραστικα μετρα factory reset,και ξαναστησημο με μια μια τις εφαρμογες,μηπως καποια ειναι αυτη που δημιουργει το προβλημα.με τον τροπο αυτο(μεσω ρεκοβερυ)σβηνονται ολα οσα υπαρχουν στην εσωτερικη μνημη(οχι στην εξωτερικη καρτα)γιαυτο κανε αντιγραφο τα αρχεια(τηλ.φοτο κλπ).ας απαντηση και καποιος φιλος πιο ψαγμενος και μετα αποφασισε τι θα κανεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μπορεί σας παρακαλώ να βοηθήσει κάποιος; κάτι πάτησε ο γιος μου πρώτα στη πεθερά μου και μετά σε έναν φίλο και τους έχει κάνει κάτι σαν φραγή. Δηλαδή αν πάρουν αυτοί τηλ δεν χτυπάει και μετά έρχεται σε μνμ η κλήση ενώ εμείς μπορούμε να τους πάρουμε κανονικά. Και στα τηλέφωνα τους στις επαφές εμφανίζεται ένα εικονίδιο σαν στοπ. Ξέρετε πως μπορώ να το βγάλω σας παρακαλώ; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πήγαινε ρυθμίσεις , η συσκευή μου και κλήση και δες τη πρώτη ρύθμιση απόρριψη κλησης Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 καλημέρα, προσπάθησα να κάνω downgrade απο 4.1.2 σε 4.1.1 μέσω Odin. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς σφάλματα, μα τώρα η συσκευή έχει κολλήσει στο Samsung boot logo και δεν μοιάζει να εκκινεί! Πρόκειται για την Τ999 της T-Mobile. Μπρίκαρε;:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 καλημέρα, προσπάθησα να κάνω downgrade απο 4.1.2 σε 4.1.1 μέσω Odin. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς σφάλματα, μα τώρα η συσκευή έχει κολλήσει στο Samsung boot logo και δεν μοιάζει να εκκινεί! Πρόκειται για την Τ999 της T-Mobile. Μπρίκαρε;:confused: αν ειναι σωστο το φιρμγουερ για το τηλ.μπες στο ρεκοβερυ αφου το κλεισεις,η βγαλε βαλε μπαταρια,και κανε φακτορυ ρεσετ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 αν ειναι σωστο το φιρμγουερ για το τηλ.μπες στο ρεκοβερυ αφου το κλεισεις,η βγαλε βαλε μπαταρια,και κανε φακτορυ ρεσετ. Επιδιορθώθηκε! ευχαριστώ πολύ!:happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά σήμερα το πρωί με περίμενε μια αναβάθμιση 103 ΜΒ στο S3 μου. Πάνω που χάρηκα και λέω μπήκε η ΚΙΤ ΚΑΤ διαπίστωσα ότι πάλι με την 4.3 έμεινα. Ήρθε σε κάναν άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά σήμερα το πρωί με περίμενε μια αναβάθμιση 103 ΜΒ στο S3 μου. Πάνω που χάρηκα και λέω μπήκε η ΚΙΤ ΚΑΤ διαπίστωσα ότι πάλι με την 4.3 έμεινα. Ήρθε σε κάναν άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Τιποτα το σημαντικο φιλε μου!:( Και εγω περιμενα την kit kat αλλα δυστηχως δεν θα την παρουμε εμεις!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 το περιεργο της υποθεσης.. τιποτα σημαντικο, ομως 100mb η αναβαθμιση.. απλα fixes δεν γινεται να ειναι.. :worry: τι κανουυν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 απλά fixes είναι. αν θα παίρναμε κιτ κατ θα ήταν 1gb η ενημέρωση όχι 100mb. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Έχω επάνω την GNA5 (4.3) της Cosmote και θέλω να βάλω την EUR. Μπορώ να περάσω απλά την 4.1.2, να ρουτάρω, να μηδενίσω και μετά να περάσω την 4.3; Γίνεται έτσι απλά δηλαδή το downgrade; Πρέπει να προσέξω κάτι σε κάποια φάση που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ! Edited: Ποια είναι η τελευταία "Καλή" 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να προσεξεις να πάρεις backup το efs γιατί μπορεί να χαθει κ μετα χαθηκες. Τώρα για καλη s3 ας απαντήσει κάποιος άλλος. Εμένα ξεκίνησε καλά η cos gna5 αλλά πλεον δεν παλευεται. PS: λέω να δοκιμασω gnd. έχει βάλει κανεις; έχουμε εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 ...Εμένα ξεκίνησε καλά η cos gna5 αλλά πλεον δεν παλευεται. PS: λέω να δοκιμασω gnd. έχει βάλει κανεις; έχουμε εμπειρία; Ακριβώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 όλες οι official κάπως έτσι είναι παιδιά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τώρα εγώ με τη gna8 , γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα , άντε βρες το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά μια βοήθεια!!! είχα αφήσει το κινητό στο γραφείο μου και μόλις το βρήκα να ζαματάει!ολόκληρο και η οθόνη και η πλάτη και όλα. άνοιξε κανονικά αλλά η μπαταρία απο το 97%έχει πάει στο 75. Πιο πριν μου είχε βγάλει μνμ ότι η κάρτα sd είναι κατεστραμένη.Την έκανα διαμόρφωση αλλά δεν την έβγαλα. έχει κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 τωρα ειδα το μηνυμα σου ευχαριστω για την απαντηση θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts