Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,εσπασε η οθονη σε ενα s3 και μου ζητανε 150 ευρω,ξερεται καποιο site που να εχειι φθηνοτερα ανταλακτικα ? κοιταξα ebay και το φθηνοτερο ηταν αυτο http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Blue-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Frame-/161295968287?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item258dfd281f ..για καποια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι γνησια ή ιμιτασιον (αν παιζει κατι τετοιο).ευχαριστω!

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα στο s3 με 4.3 όταν ακούω μουσική σε mp3 μου κάνει διακοπές σαν να πατάς παύση στιγμιαία και ξανά play δηλαδή κάνει κάτι κενά και το κάνει και σε δύο player's του Samsung και Google. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Using Tapatalk

Εμένα στο s3 με 4.3 όταν ακούω μουσική σε mp3 μου κάνει διακοπές σαν να πατάς παύση στιγμιαία και ξανά play δηλαδή κάνει κάτι κενά και το κάνει και σε δύο player's του Samsung και Google. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Το κάνει και σε εμένα με. Player αγορασμένο και όχι αυτόν που έχει το κινητό. Προφανώς έχει να κάνει με την μνήμη του κινητού, αν ειναι γεμάτη κάνει διακοπές κλείσε εφαρμογές η στην χειρότερη κανε και μια επανεκκίνηση και ολα θα ειναι καλά.

Α ωραία για να ακούσουμε μουσική θα πρέπει να κάνουμε ολόκληρη διαδικασία εκκαθάρισης η επανεκκίνηση με τις σαβούρες που τρέχουν από την σαμμυ. Έλεγα να μην κάνω ρουτ και τα λοιπά αλλά μάλλον δεν το γλυτώνω.
Using Tapatalk

Σκέφτομαι να περάσω Cyanogenmod στο κινητό γιατι με την 4.3 μου εχουν σπάσει τα νεύρα το τελευταίο θέμα είναι οτι ανοίγει απο μονο του το Wi-Fi:wacko:

Θελω να ρωτησω αν εχει καποιον μειον η Cyanogenmod και αν εχει radio fm.

Ευχαριστω:)

Δεν έχει ραδιόφωνο,αλλά βάζεις απο το play store το spirit fm.δεν έχει καμία σχέση η CM με τις ρομ της Samsung...

Καλησπερα,εσπασε η οθονη σε ενα s3 και μου ζητανε 150 ευρω,ξερεται καποιο site που να εχειι φθηνοτερα ανταλακτικα ? κοιταξα ebay και το φθηνοτερο ηταν αυτο http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Blue-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Frame-/161295968287?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item258dfd281f ..για καποια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι γνησια ή ιμιτασιον (αν παιζει κατι τετοιο).ευχαριστω!

200 ευρώ κάνει καινούριο πλέον...έλεος 150 ευρώ η οθόνη!

την μουσική μήπως την έχεις σε sd κάρτα ;;

εγώ που τα έχω στη μνήμη του κινητού και ακούω απο power amp(αγορασμένο)δεν έχω πρόβλημα.

Xiaomi 12 Pro

Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί[/quote

Και σε εμένα που δεν έχω βάλει καν κάρτα μου κάνει διακοπές αλλά επειδή χρησιμοποιώ bluetooth έλεγα θα φταίει η "ασύρματη σύνδεση" οπότε άλλος ένας χρήστης με διακοπές στην ακρόαση μουσικής.........:(

Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί

πιθανόν.για δοκίμασε και με την μνήμη του κινητού,να δεις.

Xiaomi 12 Pro

Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί[/quote

Και σε εμένα που δεν έχω βάλει καν κάρτα μου κάνει διακοπές αλλά επειδή χρησιμοποιώ bluetooth έλεγα θα φταίει η "ασύρματη σύνδεση" οπότε άλλος ένας χρήστης με διακοπές στην ακρόαση μουσικής.........:(

Και το δικό μου έκανε διακοπές οι οποίες ήταν σποραδικές με άστατη συχνότητα. Δηλαδή μπορεί σε ένα τραγούδι να έκανε δύο φορές και μετά να ξανά έκανε μία μετά από τρία τραγούδια. Τη μουσική την είχα και εγώ στην κάρτα και άκουγα από bluetooth, οπότε νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεση.

Εγώ θέλω να ρωτήσω όποιον έχει bluetooth mw600, αν όταν το συνδέει σαν ήχο πολυμέσων, παρατηρεί μια καθυστέρηση στον ήχο που παράγεται από το ηχείο της συσκευής σε σχέση με την εκτέλεση της όποιας εφαρμογής. Πχ. Οι ήχοι των πλήκτρων στον dialer ή η αναπαραγωγή της φωνής στατιστικών στο runtastic.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί

Έχω περίπου 3gb μουσική στην sd και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.

Η sd φυσικά είναι 10 class και χρησιμοποιώ τον player της Samsung

Μιλώ για 4.3 χωρίς όμως να έχω θεμα και στις παλιότερες android.

Κάτι σας συμβαίνει παιδιά.

Μήπως έχετε βάλει κάποιο παιχνίδι που σας τρώει υποχθόνια την μνήμη;

Edited by telmusic

Έχω περίπου 3gb μουσική στην sd και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.

Η sd φυσικά είναι 10 class και χρησιμοποιώ τον player της Samsung

Μιλώ για 4.3 χωρίς όμως να έχω θεμα και στις παλιότερες android.

Κάτι σας συμβαίνει παιδιά.

Μήπως έχετε βάλει κάποιο παιχνίδι που σας τρώει υποχθόνια την μνήμη;

και εγω που στο s3 που εδωσα στη γυναικα μου, ειχα στη sd καμμια 700ΜΒ τραγουδια και με τον δικο του τον player δεν ειχα θεμα ποτε. καρτα samsung class 10 32giga

αρχικα και adata class 10 16 giga τωρα.

Model name: GALAXY S III

Country: Baltic (La Fleur)

Version: Android 4.3

Changelist: 2429075

Build date: Mon, 31 Mar 2014 15:16:21 +0000

Product Code: SEB

PDA: I9300XXUGND1

CSC: I9300QXFGND1

MODEM: I9300XXUGNA8 τι χωρα υποδηλωνει το συγκεκριμενο φιρμγουερ,αν γνωριζει κανεις?φανταζομαι απο νορβηγια,σουηδια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Edited by stauros2653
:ninja:

Αυτό ανήκει στα Baltic δηλαδή τα Βαλτικά κράτη (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία). :)

μαλλον δικιο εχεις.τελος να ρωτησω(κατι που εγραψα και στο τοπικ με τις τροποποιησεις)το νεο(τριτο)ς3 που πηρα εχει προειδοποιηση οτι δουλευει μονο με σιμ ευρωπαικου κρατους και μαλιστα οχι ολων.τι παιζει knox και στο ς3? θελω να το ρουταρω για κουστομια αλλα τωρα ψιλοφοβαμαι.γνωριζει καποιος κατι?

Δεν πρέπει να φταίει ούτε η κάρτα γιατί έχω class 10 32 g αλλά το λογισμικό γιατί πριν είχα την μουσική στην κάρτα του τηλ και πάλι το ίδιο έκανε.
Using Tapatalk

δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα θελω να ρωτησω για τα βιντεο που εχω τραβηξει με το s3 ενω παιζουν κανονικα στο τηλεφωνο στον υπολογιστη οταν προσπαθω να τα δω παιζουν σαν να ειναι σε αργη κινηση και ο ηχος δεν ειναι συνχρονισμενος με την εικονα.εχω δοκιμασει με διαφορετικους player και σε vista και σε 7 windows.μηπως καποιος ξερει κατι;ευχαριστω.

δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα θελω να ρωτησω για τα βιντεο που εχω τραβηξει με το s3 ενω παιζουν κανονικα στο τηλεφωνο στον υπολογιστη οταν προσπαθω να τα δω παιζουν σαν να ειναι σε αργη κινηση και ο ηχος δεν ειναι συνχρονισμενος με την εικονα.εχω δοκιμασει με διαφορετικους player και σε vista και σε 7 windows.μηπως καποιος ξερει κατι;ευχαριστω.

μια απο τα ιδια,και με επισημη και με custom.

Vista ?????

Windows 7 , 64 bit . Μεταφέρω τα βίντεο του S3 στον υπολογιστή με το USB καλώδιο του φορτιστή του S3 , και παίζουν κανονικότατα

με Windows Media Player με VLC Media Player ακόμα και με το Windows Live Movie Maker . Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κάποια μικρά

αποστολή μέσω bluetooth με το ίδιο αποτέλεσμα . Κρύσταλλο εικόνα σε full screen του υπολογιστή και άψογος συγχρονισμός .

Μάλλον στον υπολογιστή κάποιες ρυθμίσεις ?

Vista ?????

Windows 7 , 64 bit . Μεταφέρω τα βίντεο του S3 στον υπολογιστή με το USB καλώδιο του φορτιστή του S3 , και παίζουν κανονικότατα

με Windows Media Player με VLC Media Player ακόμα και με το Windows Live Movie Maker . Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κάποια μικρά

αποστολή μέσω bluetooth με το ίδιο αποτέλεσμα . Κρύσταλλο εικόνα σε full screen του υπολογιστή και άψογος συγχρονισμός .

Μάλλον στον υπολογιστή κάποιες ρυθμίσεις ?

εγω προσπαθησα με gomplayer,στις ρυθμισεις ταχυτητας αναπαραγωγης αργα η γρηγοροτερα αλλα υπαρχει η ανακολουθια ηχου εικονας.εχω τα 7 64bit.ultimate.το ιδιο και με τον mediaplayer.απλως συμβαινει.

εγω εχω επισημη Γαλλικη χωρις τιποτα πειραγμενο(root κτλ).Στους ιδιους υπολογιστες με το s2 δεν υπηρχε προβλημα

εγω προσπαθησα με gomplayer,στις ρυθμισεις ταχυτητας αναπαραγωγης αργα η γρηγοροτερα αλλα υπαρχει η ανακολουθια ηχου εικονας.εχω τα 7 64bit.ultimate.το ιδιο και με τον mediaplayer.απλως συμβαινει.

"Απλώς συμβαίνει" . Οχι βέβαια .

Κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες δημιουργεί το πρόβλημα , πιθανότερο πρόγραμμα multimedia (video converter ή κάτι ανάλογο)

Αν μπορείς να το βρείς και να το απεγκαταστήσεις .

Διαφορετικά δοκίμασε να κάνεις restore σε κάποια προηγούμενη ημερομηνία . Και ένας καθαρισμός του registry θα βοηθήσει .

"Απλώς συμβαίνει" . Οχι βέβαια .

Κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες δημιουργεί το πρόβλημα , πιθανότερο πρόγραμμα multimedia (video converter ή κάτι ανάλογο)

Αν μπορείς να το βρείς και να το απεγκαταστήσεις .

Διαφορετικά δοκίμασε να κάνεις restore σε κάποια προηγούμενη ημερομηνία . Και ένας καθαρισμός του registry θα βοηθήσει .

αν και μιλαμε για PC ειναι ομως συνηφασμενο θεμα.λοιπον εχω λαπτοπ και PC και στα δυο το ιδιο φαινομενο.στο πρωτο εχω το gomplayer στο δευτερο mediaplayer,γιαυτο ειπα οτι συμβαινει.προσωπικα για αλλον λογο εκανα αυτα που προτεινεις.

αν και μιλαμε για PC ειναι ομως συνηφασμενο θεμα.λοιπον εχω λαπτοπ και PC και στα δυο το ιδιο φαινομενο.στο πρωτο εχω το gomplayer στο δευτερο mediaplayer,γιαυτο ειπα οτι συμβαινει.προσωπικα για αλλον λογο εκανα αυτα που προτεινεις.

Οπερ μεθερμηνευόμενο κάποιο κοινό πρόβλημα έχουν το PC και το Laptop

Τα Windows maybe ????

Sent with S3 from somewhere ....

μήπως έχεις βάλει κάποια περίεργη ρύθμιση στην εγγραφή βίντεο του s3? εγώ έχω τραβήξει ένα κάρο βίντεο τα πιτσιρίκια, και παίζει άψογα και σε υπολογιστή και σε tv.

Οπερ μεθερμηνευόμενο κάποιο κοινό πρόβλημα έχουν το PC και το Laptop

Τα Windows maybe ????

Sent with S3 from somewhere ....

Και στους δικούς μου υπολογιστές 2 με Windows 7, 32 ultimate και στο λάπτοπ με 8.1 ενώ ο ήχος έχει κανονική ροή και ακούγεται κανονικά ή εικόνα είναι με σπασίματα και καρέ-καρέ ότι και εάν έχω δοκιμασει Στον ένα μάλιστα κατέβασα και έχτρα πακέτο codecs (K-lite) . Χρησιμοποιώ Windows media Player & Classic media Player .