peugeot__106 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια μια βοήθεια!Κατεβασα το odin 3.09 σημερα με σκοπο να κάνω downgrade στην 4.1.2 ....Εφαρμοσα τις οδηγίες δηλαδη κατεβασα την 4.1.2 απο to sammobile και εκανα extract εβαλα στο odin στη θέση ΑΡ μοναδικο αρχειο I9300XXEMG4_I9300ATOEMG2_I9300XXEMG4_HOME.tar.md5 πατησα start αφου συνεδεσα το κινητο σε download mode προχωραει κανονικα,τελειώνει και μολις βγαλω το καλωδιο κανει το κινητο reset,μου βγαζει το λογοτυπο της samsung(με την αναλογη μουσικη)και τελος.Ξανβγαζει το λογοτυπο και μετα ξανα και ξανα...Τι να κανω?????Εντω μεταξυ αν βγαλω την μπαταρια και το ξανανοιξω κανει παλι τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια μια βοήθεια!Κατεβασα το odin 3.09 σημερα με σκοπο να κάνω downgrade στην 4.1.2 ....Εφαρμοσα τις οδηγίες δηλαδη κατεβασα την 4.1.2 απο to sammobile και εκανα extract εβαλα στο odin στη θέση ΑΡ μοναδικο αρχειο I9300XXEMG4_I9300ATOEMG2_I9300XXEMG4_HOME.tar.md5 πατησα start αφου συνεδεσα το κινητο σε download mode προχωραει κανονικα,τελειώνει και μολις βγαλω το καλωδιο κανει το κινητο reset,μου βγαζει το λογοτυπο της samsung(με την αναλογη μουσικη)και τελος.Ξανβγαζει το λογοτυπο και μετα ξανα και ξανα...Τι να κανω?????Εντω μεταξυ αν βγαλω την μπαταρια και το ξανανοιξω κανει παλι τα ιδια... Μπες στο recovery και κάνε factory reset και wipe cache, reboot και είσαι έτοιμος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Να'σαι καλα!Ευχαριστώ πολύ!Ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 μετα τα τελευταια δυσαρεστα νεα περι kit kat ειμαι σε σκεψη να ρουταρο την συσκευη . σκεφτομαι για cm11 αλλα θελω και την αποψη σας σαν περισσοτερο εμπειροι που ειστε σε αυτα τα θεματα . τι προτεινεται ? Αμα δεν μπορεις να περιμενεις να γινει ported Kit Kat απο το Note 2 και το S3 LTE θα σου προτεινα καποια ρομ που να βασιζεται σε slimkat οπως η: AOSP NeatRom Τον τελευταιο καιρο η CM11 εχει διαφορα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Να'σαι καλα!Ευχαριστώ πολύ!Ολα οκ! Να το ξέρεις μελλοντικά και να το κάνεις πάντα, είτε ανοίγει η συσκευή είτε μένει κολλημένη στην εκκίνηση. Έτσι εγκαθιστάς σωστά και καθαρά το νέο firmware και μειώνεις κάθε πιθανότητα να σου παρουσιάσει θέματα από "κακή" εγκατάσταση στο μέλλον. Να το χαρείς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπέρα δε βρήκα κάποιο thread που να αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα με το s3 έτσι άνοιξα νεο θέμα... Αντιμετωπίζω το εξής μετά την ενημέρωση σε 4.3 στο πληκτρολόγιο ενω έχουν επιλεγεί 2 γλώσσες (ελληνικα κ αγγλικα) στο spacebar δε μου βγάζει την αλλαγή που κάνουμε swipe και αλλάζουμε γλώσσα στο πληκτρολόγιο... αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο; αν ναι πως το έλυσε το πρόβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 H αληθεια είναι οτι οταν το είδα μου κόπηκε λίγο το γέλιο αλλά ευτυχώς με βοήθησες!!!Επιτέλους το Galaxy πεταει ξανα(με downgrade δυστυχως στην 4.1.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiotis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Επιτέλους το Galaxy πεταει ξανα(με downgrade δυστυχως στην 4.1.2) Ακριβώς τα ίδια έκανα κι εγώ: αφού δοκίμασα διαδοχικά όλες τις official 4.3 (ελβετική, EUR, COS), μετά έκανα root, μετά έβαλα CM11, τελικά μία είναι η λύση: Official 4.1.2 και το κινητό ξαναγίνεται "ναυαρχίδα" από "γατάκι" που το κάνανε με τις αναβαθμίσεις. μη σώσουμε και πάρουμε ποτέ 4.4 αμα η 4.1.2 δουλεύει σωστά. έτσι κι αλλιώς καμιά σοβαρή προσθήκη δεν έγινε με την 4.3, αμφιβάλλω αν βλέπαμε καμιά ουσιαστικη διαφορά με την 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Επιτέλους το Galaxy πεταει ξανα(με downgrade δυστυχως στην 4.1.2) Ακριβώς τα ίδια έκανα κι εγώ: αφού δοκίμασα διαδοχικά όλες τις official 4.3 (ελβετική, EUR, COS), μετά έκανα root, μετά έβαλα CM11, τελικά μία είναι η λύση: Official 4.1.2 και το κινητό ξαναγίνεται "ναυαρχίδα" από "γατάκι" που το κάνανε με τις αναβαθμίσεις. Εν ολίγοις τι καλύτερο βρίσκετε στην 4.1.2 συγκριτικά με την τελευταία 4.3 μήπως τη δοκιμάσουμε κι εμείς που το ψωνίσαμε με 4.3 από "μαμά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3.ΥΓ..φιλε μακης(αιγαλεω)επειδη προερχομαστε απο το ς2 με μικρη χρονικη διαφορα,εκτως απο καλυτερη εμφανιση στην 4.3, το ς2 δεν ηταν απροβληματιστο στην 4.1.2?ακαδημαικη ερωτηση!! Edited May 13, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3. Όσον αφορά το "διάρκεια μπαταρίας" θα μπορούσες στο περίπου να προσδιορίσεις πόσο μεγαλύτερη είναι; Μισή μέρα; Μία; Αρχίζει να με ψήνει κι εμένα αν και δεν αντιμετωπίζω και τρελά θέματα με την 4.3, ειδικά μετά το root όλα τρέχουν καλύτερα και με τη χρήση που του κάνω μου βγάζει άνετα δυο μέρες (έχω και το tablet για το σπίτι βέβαια).. Σίγουρα θα μου λείψουν και κάποια αισθητικά μέρη της 4.3 όπως η διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων, οι συντομεύσεις της κατεβάζοντας την.. δίλημμα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 απο το πρωι στην δουλεια μεχρι το βραδυ 7-8 η ωρα ακουγοντας συνεχει ραδιοφωνο,καπιες 4-5 κλησεις και περιπου 1 ωρα ιντερνετ,εχω 68-72%μπαταρια εναντι 56-62%με 4.3.μιλαω γνησια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3.ΥΓ..φιλε μακης(αιγαλεω)επειδη προερχομαστε απο το ς2 με μικρη χρονικη διαφορα,εκτως απο καλυτερη εμφανιση στην 4.3, το ς2 δεν ηταν απροβληματιστο στην 4.1.2?ακαδημαικη ερωτηση!! εγω εχω την 4.3 αλλα δεν ειδα τιποτα από αυτά που λες!! Μπαταρια 2 μερες..... Λαγκ σχεδόν ανυπαρκτο!!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εν ολίγοις τι καλύτερο βρίσκετε στην 4.1.2 συγκριτικά με την τελευταία 4.3 μήπως τη δοκιμάσουμε κι εμείς που το ψωνίσαμε με 4.3 από "μαμά"; Γιατί να βάλετε 4.1.2, ποιος ο λόγος? Βάλτε μια samsung custom Rom όπως η Omega ή η Archidroid και kernel τον boeffla και δεν θα έχεται ούτε κολλήματα και θα δουλεύει το κινητό πολύ καλύτερα. Άσε που αν θες το κάνεις και overclocking στα 1,7ghz και εκεί να δω μετά την 4.1.2. εγω που εκανα εγκατασταση 4.1.2,ειδα 1)καλυτερη διαρκεια μπαταριας 2)πιο ελαφρια λειτουργεια και στην ραμ ειχα 500-530mb στα 800(χονδρικα)και γενικα πολυ καλυτερη χωρις λανγκ,πχ ανοιγμα συλλογης σε 1δευτερολεπτο σε σχεση 2-3δευτ.στην 4.3.γενικα η αισθηση μου ειναι οτι η 4.3 δεν εκατσε καλα στο ς3.ΥΓ..φιλε μακης(αιγαλεω)επειδη προερχομαστε απο το ς2 με μικρη χρονικη διαφορα,εκτως απο καλυτερη εμφανιση στην 4.3, το ς2 δεν ηταν απροβληματιστο στην 4.1.2?ακαδημαικη ερωτηση!! Η μπαταρία με μέτρια χρήση στην Omega με kernel boeffla μου βγάζει 2 1/2 με 3 μέρες. Tα 500-530mb ελεύθερη Ram πότε τα είδες? Πέσμας και εμάς για να το κάνουμε γιατί είναι θέμα αυτό το υποτιθέμενο 1gb Ram που έχουμε. Ούτε όταν είχα την 4.1.2 φρέσκια δεν έβλεπα τέτοια νούμερα και χωρίς καμιά εφαρμογή εγκατεστημένη. εγω εχω την 4.3 αλλα δεν ειδα τιποτα από αυτά που λες!! Μπαταρια 2 μερες..... Λαγκ σχεδόν ανυπαρκτο!!!!:blink: Όχι σχεδόν αλλά ανύπαρκτο εντελώς. Γι'αυτό εκθέτουμε όλοι εδώ τις εμπειρίες για να βοηθιούνται και άλλοι για να βελτιώνουν τα μηχανάκια τους. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Omega κύριες και κύριοι και boefla kernel. Ούτε 4.1.2 ούτε lag ούτε τίποτε.4.3 sammy based και όλα πάνε σφαίρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πάντως εγώ δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην 4.1.2 λόγο έλλειψης screen mirroring και διαφανής status bar Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 φιλε GUZGUN δεν εγραψα 500 ελευθερα mb,αλλα οτι δειχνει 500-530 στα 800 περιπου,δηλαδη 270 ελευθερα.ισως η 4.1.2 δεν εχει τοσες απαιτησεις σε πορους οσο η 4.3. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω εχω την 4.3 αλλα δεν ειδα τιποτα από αυτά που λες!! Μπαταρια 2 μερες..... Λαγκ σχεδόν ανυπαρκτο!!!!:blink: αν δεν εχεις λανγκ εισαι τυχερος.παραθετω τις εφαρμογες που αργει να ανοιξει.συλλογη ειτε με ενα αρχειο ειτε με 100,ιντερνετ,youtube 2-3 δευτερα.δεν κατηγορω το τηλ.αποδειξη οτι το ειχα σε λευκο το εδωσα,και πηρα παλι το ιδιο σε μαυρο.παραδοξως και τα 2 ειχαν το ιδιο προβλημα(?) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πάντως εγώ δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην 4.1.2 λόγο έλλειψης screen mirroring και διαφανής status bar Πώς γίνεται διαφανής η status bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πώς γίνεται διαφανής η status bar? Δεν έχεις διάφανη status bar στην 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δεν έχεις διάφανη status bar στην 4.3; Α ναι ειναι διαφανη εχεις δίκιο. Μαυριζει στις εφαρμογες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Επανεγκατάσταση προγράμματος έκανες; Αν όχι, κανε και θα δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλησπέρα δε βρήκα κάποιο thread που να αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα με το s3 έτσι άνοιξα νεο θέμα... Αντιμετωπίζω το εξής μετά την ενημέρωση σε 4.3 στο πληκτρολόγιο ενω έχουν επιλεγεί 2 γλώσσες (ελληνικα κ αγγλικα) στο spacebar δε μου βγάζει την αλλαγή που κάνουμε swipe και αλλάζουμε γλώσσα στο πληκτρολόγιο... αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο; αν ναι πως το έλυσε το πρόβλημα;;; στις επιλογές προσβασιμότητας έχεις επιλέξει το greenify?? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας καταρχας! 1. Ποιανού προγράμματος επανεγκατάσταση να κάνω; απλή ενημέρωση εκανε το κινητό απο 4.1.2 android σε 4.3 2. τι είναι το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 είναι μια εφαρμογή που την βάζεις για να "παγώσεις εφαρμογές". Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλησπέρα παιδια. πήρα ξανά το s3 για Δεύτερο μετα το νοτελι και θέλω να ρωτήσω αν Υπάρχει Κάποια εφαρμογή για τη βελτίωση της φωτεινότητας, που ειναι το μοναδικό θέμα για μένα αυτού του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts