Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελει κολπακι.πηγαινει στις ρυθμισεις και βρες "λειτουργια αρχικης οθονης".εκει επελεξε την ευκολη λειτουργια και πατα εφαρμογη.μετα ξανακανε την ιδια διαδιακασια και επελεξε τυπικη λειτουργια και εφαρμογη.μετα πατα πολλαπλα παραθυρα και θα εμφανιστουν :)

ολα καλα μεχρι στιγμης με τη 4.3.

Ρε φιλε-φιλη δεν εχω λογια να περιγραψω την σοφη και ψαχμενη λυση που ειχες!

Χιλια ευχαριστω!!

Δουλευει αψογα!

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια.μπορει καποιος να μ πει τι ακριβος ειναι το factory test που φαινεται στην οθονη;;ευχαριστω.[ATTACH]39973[/ATTACH]

Η με Odin,η αν είσαι Ρουτ κατεβάσεις απο play store το boeffla settings v2 και το φλασαρεις απο εκεί.εννοείται πρεπει να είσαι Ρουτ.δεν ξέρω τι γίνεται αλλά τώρα πια δεν έχω lag πουθενά.δηλαδή αφού πέρασα τον κερνελ και εκανα επανεκκίνηση, ηταν λες και είχα άλλο κινητό.ίσως δηλαδή και με κάποιον άλλο custom kernel να εχεις ανάλογα αποτελεσματα,ο στοκ είναι το προβλημα

Ειμαι με ML2 και πέρασα boeffla μπορώ να πω είδα διαφορά. Πιο άμεσο το κινητό και καλύτερο multitasking και διαχείριση μνήμης. Έχει πολλά καλούδια μέσα ο kernel. Τον προτείνω

Καλημερα παιδια.μπορει καποιος να μ πει τι ακριβος ειναι το factory test που φαινεται στην οθονη;;ευχαριστω.

Εχει να κανει με τους secret codes ,αυτούς που πληκτρολογείς στον dialer και εμφανίζεται το κρυφό μενού .

Samsung galaxy s21+

Γνωρίζει κάποιος πως θα αλλάξω το IMEI βάζοντας το σωστό?

βρήκα κάποια video αλλά αφορούν USA S3 που έχουν διαφορετική cpu...

τι λετε ρε παιδια αργη?μια χαρα τρεχει η rom.τουλάχιστον σε εμενα.το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι λογο αναβαθμισης στη 4.2 χαθηκε η επιλογη για να μπαίνει αυτοματα το airplane mode μεσω third party.η λειτουργια αυτη επανερχετε μονο με root.αλλα μιας και δεν ειμαι root βρηκα τροπο να σωζω τη μπαταρια τα βραδια.αντι να βαλω το κινητο σε airplane mode περασα την εφαρμογη deep sleep battery saver. κανει καταπληκτική δουλεια.ολο το βραδυ η μπαταρια μου μειωθηκε μονο 2%.

ολο το βραδυ η μπαταρια μου μειωθηκε μονο 2%.

Αυτή είναι και η λογική κατανάλωση που έχω με την 4.1.2 (μαμίσια) , από 12 το βραδύ μέχρι 10 το πρωϊ .

Ποιο είναι το ύποπτο? Προχειροδουλειά ναι, από την Samsung βέβαια. Φάνηκε και με την 4.3 που μας έδωσε αρχικά και όλα κολλούσαν.

Άποψη μου και επιμενω σε αυτή,οτι η σαμσουνγκ έδωσε update για να μην γκρινιαζουμε και το έδωσε προβληματικο για να σου πει έμμεσα αγόρασε νεο κινητο. Ευτυχώς για εμας υπάρχει και το xda και οι custom kernels.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Αυτή είναι και η λογική κατανάλωση που έχω με την 4.1.2 (μαμίσια) , από 12 το βραδύ μέχρι 10 το πρωϊ .

αμα δεν εβαζα το airplane mode λογο χαμηλής κάλυψης εχανα κοντα στο 15%

Αυτό που παρατήρησα στην αναβάθμιση σε 4.3 (EUR) είναι πως το mobile data είναι αρκετά πιο αργό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Εχει να κανει με τους secret codes ,αυτούς που πληκτρολογείς στον dialer και εμφανίζεται το κρυφό μενού .

Αν κάνεις αλλαγές μέσα απο τους κρυφούς κωδικούς, περνώντας ξανα τη rom, επανέρχονται οι εργοστασιακες ρυθμίσεις, η οχι; Είναι κάτι σαν το bios των pc οι κρυφοί κωδικοί; Γίνεται να επαναφέρω ξανά τις εργοστασιακες ρυθμίσεις......

Αν κάνεις αλλαγές μέσα απο τους κρυφούς κωδικούς, περνώντας ξανα τη rom, επανέρχονται οι εργοστασιακες ρυθμίσεις, η οχι; Είναι κάτι σαν το bios των pc οι κρυφοί κωδικοί; Γίνεται να επαναφέρω ξανά τις εργοστασιακες ρυθμίσεις......

Κάνοντας μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα απο τις ρυθμίσεις το τηλέφωνο επανερχεται στην αρχική του κατάσταση ,οπός όταν το αγόρασες .

Samsung galaxy s21+

Ο ένας παρατηρεί δυσλειτουργία σε αυτό , ο άλλος καθυστέρηση σε εκείνο , ο έτερος βλέπει τη μπαταρία του να χάνεται .

Τι γίνεται βρε παιδιά . ' Ελεος πιά . Από το Νοέμβριο γράφουμε γιά τα προβλήματα της 4.3 . Προς τι αυτή η εμμονή της αναβάθμισης .

Finally σημερα εγινε και μενα ενημερωση σε 4,3

δεν κολλαει πουθενα

η μπαταρια μου κραταει το ιδιο

και απο widget εξαφανίστηκε αυτο που απενεργοποιουσε ολους τους ηχους

Γνωρίζει κάποιος πως θα αλλάξω το IMEI βάζοντας το σωστό?

βρήκα κάποια video αλλά αφορούν USA S3 που έχουν διαφορετική cpu...

Κάποια βοήθεια παιδιά?

Θα έπρεπε να έχεις κρατήσει Backup τον φάκελο efs. Αν δεν τον έχεις κρατήσει δοκίμασε να περάσεις με Odin πάλι το επίσημο Firmware ή δοκίμασε μέσω Kies το Emergency Firmware Recovery. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Τελικά από την αλλαγή του power button, έμεινε "κουσούρι" ότι δε δουλεύει το ραδιόφωνο!!

Δοκίμασα με άλλα ακουστικά, έβαλα "καθαρή" πάλι την 4.1.2, αλλά το ραδιόφωνο ενώ ανοίγει σαν εφαρμογή δεν ανοίγει για να ψάξει σταθμούς ή αν ανοίξει δε βρίσκει τίποτα και crashάρει!

Το πήγα σε άλλο service και περιμένω νέα τους.

Υπάρχει περίπτωση να έκαναν ζημιά στο ραδιόφωνο κατά την αλλαγή του power button;

Σκέφτομαι αν δε γίνει τίποτα και στο άλλο service, να σβήσω την εφαρμογή του ραδιοφώνου και να την περάσω πάλι. Βρήκα κάπου το radiofm.apk της samsung.

Έχει κανείς κάποια άποψη;

Ευχαριστώ...:)

Τελικά στο άλλο service και σε συνεννόηση με τη Samsung, μου έκαναν δεκτή την εγγύηση, άσχετα αν είχε καταχωρηθεί στη Samsung ως rootαρισμένη!!!!!! Μου αλλάξαν την πλακέτα (με NO sane chip παρακαλώ :) ) και όλα ΟΚ!!

Μόλις ξαναρουταρίστηκε...και έχω ένα θέμα (το έβαλα στο αντίστοιχο topic).

Μην αμελείτε το μηδενισμό παιδιά!! :)

παιδια εμενα δεν μου ηρθε ακομα η αναβαθμηση για 4.3! τι παιζει;;; το κανω και μ βγαζει μονο μια που ειναι 77.63ΜΒ αν θυμαμαι καλα! στην 4.1.2

Σε ένα φίλο που του ήρθε η αναβάθμιση πριν από 3 μέρες και την έκανε τώρα το τηλέφωνο είναι μη λειτουργικό. Τι πρέπει να κάνει?

μπενει ο καθενας εδω κ γραφει διαφορα περιεργα για την 4.3,απο αυτα που διαβαζω μου δινουν να καταλαβω οτι δεν εχουν την εν λογο συσκευη.με την 4.3 τελευταια εγινε αλλο τηλ.μαλλον καποιοι δεν εχουν τι να κανουν κ χαλαν το φορουμ.αρκετα παιδια δεν πολυασχολουνται πλεον εδω.η 4.3 μουρθε μολις βγηκε τελος δεκ και την εκανα οτα γιατι δεν ηθελα να χασω καποια σαβε απο παιχνιδια,δεν ειαδα κανα προβλημα ακομα κ η μπαταρια ειναι στα ιδια με πριν,αν εισαι ολη μερα στο παιχνιδι καποτε τελειωνει η μπαταρια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια εμενα δεν μου ηρθε ακομα η αναβαθμηση για 4.3! τι παιζει;;; το κανω και μ βγαζει μονο μια που ειναι 77.63ΜΒ αν θυμαμαι καλα! στην 4.1.2

βαλτην με οντιν την ευρωπαικια οπως εκανα εγω κ ας μην εχω κ εγγυηση λογο κοσμοτε φιρμ και δεν γουσταρα το λογκο

μπενει ο καθενας εδω κ γραφει διαφορα περιεργα για την 4.3,απο αυτα που διαβαζω μου δινουν να καταλαβω οτι δεν εχουν την εν λογο συσκευη.με την 4.3 τελευταια εγινε αλλο τηλ.μαλλον καποιοι δεν εχουν τι να κανουν κ χαλαν το φορουμ.αρκετα παιδια δεν πολυασχολουνται πλεον εδω.η 4.3 μουρθε μολις βγηκε τελος δεκ και την εκανα οτα γιατι δεν ηθελα να χασω καποια σαβε απο παιχνιδια,δεν ειαδα κανα προβλημα ακομα κ η μπαταρια ειναι στα ιδια με πριν,αν εισαι ολη μερα στο παιχνιδι καποτε τελειωνει η μπαταρια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βαλτην με οντιν την ευρωπαικια οπως εκανα εγω κ ας μην εχω κ εγγυηση λογο κοσμοτε φιρμ και δεν γουσταρα το λογκο

Πέστα ρε votis, αν την βάλεις την 4.3 όπως πρέπει πάει σφεντόνα. Βάλτε και κανένα άλλον kernel όπως το boeffla για παράδειγμα και όλα θα είναι καλά, και χωρίς κολλήματα και normal μπαταρία και antutu 20000+ και και και ....

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σε ένα φίλο που του ήρθε η αναβάθμιση πριν από 3 μέρες και την έκανε τώρα το τηλέφωνο είναι μη λειτουργικό. Τι πρέπει να κάνει?

Τι εννοείς "μη λειτουργικό" ??

Κάντε επαναφορά εργοστασιακών για καθαρή εγκατάσταση τoυ update .

Samsung galaxy s21+

Με την 4.3 εδώ και καιρό που έχω όλα είναι εντάξει. Έβαλα κιόλας πρόσφατα boeffla kernel με overclocking στα 1.6, διάφορα tweaks κλπ σταθερότατο το κινητό, σφαιράτο και λογική κατανάλωση μπαταρίας. Αν είναι battery freak κάποιος με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον kernel πετυχαίνει αρκετά καλύτερη αυτονομία. 21.163 στο antutu ;)

βαριεμαι να γραφω ποσο καλη ειναι η 4.3 στο s3...κ παντα υπαρχει κ καποιος που θα πει οτι οχι απλα δεν ειναι καλη αλλα κολαει κανει reboot κτλ...k γω αναρωτιεμαι παντα..αλλη συσκευη εχω?

Edited by Kopoylos