Jump to content

christos_drifter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos_drifter

  1. Έβαλα σήμερα την 4.3 και υπάρχει εμφανής διαφορά ταχύτητας αλλά έχω την εντύπωση ότι τρώει ποιο γρήγορα μπαταρία, ίσως είναι η ιδέα μου. Επί της ευκαιρίας ήθελα να μάθω αν με τον ίδιο απλό τρόπο που από ΜΑΜΑ Ωμέγα έτσι μπορώ να πάω σε 4.1.2 για να μην έχω καθόλου lag. cwm και απο εκεί φλάσαρα.
  2. αυτήν εδώ : http://download.cyanogenmod.com/?device=i9300 στο galaxy s3. EDIT: GT-I9300 για αυτό διάλεξα και αυτή την ρομ, καμία ιδέα παιδιά?
  3. Ακολουθώ επακριβώς τις οδηγίες στο πρώτο post αλλά το κινιτό κολλάει και μου γράφει installation aborted, ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Είμαι root έχω cwm και μόλις μπαίνω και πατάω install zip κτλπ γράφει ότι ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά τίποτα μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου την απορρίπτει.
  4. Τώρα μπήκα στην σελίδα που υπάρχει στο πρώτο post και την κατεβάζω. Είμαι root και με cwm, ακολουθώ τις οδηγίες στο πρώτο post πάλι, ορθά?
  5. Τίποτα δεν πέτυχε στο να επαναφέρει την imei.
  6. Το τηλέφωνο έκανε μόνο του προτεινόμενο update και την πάτησα όπως το παΐδι από επάνω που αναφέρει ότι έκανε αναβάθμιση ένας φίλος του και μετά απλά δεν έχεις σήμα. Μακάρι να ήξερα για τον φάκελο efs, αλλά δεν είχα πειράξει ΤΙΠΟΤΑ και δεν είχα ασχοληθεί γιατί η εγγύηση λήγει τον Ιούνιο και έτσι και δεν ήθελα να το rootάρω ποιο πριν, τώρα που την πάτησα αναγκαστικά ασχολήθηκα, διαβάζω ανελλιπώς και ψάχνω, ψάχνω να μάθω και να βρω άκρη. Θα δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινες και θα ενημερώσω.
  7. Γνωρίζει κάποιος πως θα αλλάξω το IMEI βάζοντας το σωστό? βρήκα κάποια video αλλά αφορούν USA S3 που έχουν διαφορετική cpu...
  8. Επισης να προσθεσω οτι εκανα root το τηλεφωνο με τον ευκρινή και απλό τρόπο που βρηκα στο forum. Περασα και ενα modem που βρηκα σε video στο youtube αλλά τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλα αντι άλλων!!! Φαντάζομαι κάπως πρέπει να βάλω το σωστό imei στο λογισμικό Πολύ σωστό το σχόλιο σου το σωστο είναι*#06#
  9. Πατώντας *#60# βλεπω το imei ,μου πως ελέγχω αν είναι σωστό?
  10. Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα, προχθές έκανε μόνο του update σε 4.3 και έκτωτε δεν βλέπει το δίκτυο της cosmote. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από γερμανία, ήρθε Ελλάδα κάηκε κλασσικά σαν πρώτης γενιάς και άλλαξε κεντρική πλακέτα εδώ στην Ελλάδα δούλευε κανονικά. Το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 3 εβδομάδες δούλευε άψογα και μετά την αλλαγή σε 4.3 προχθές δεν έχω πλέον δίκτυο. t-mobile ξέχασα να αναφέρω.
×
×
  • Create New...