m7ixalis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ποσ θα κανο unroot??? Διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOEL88 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) το kies σε τι χρισιμευει?? δεν βρισκω το firmwares???μπορεισ να με βοηθισεισ??? Edited August 25, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanpo Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 παιδιά εδω και μέρες υπάρχει η ενδειξη μηνυματος στο κινητο. τα εσβησα ολα. διεγραψα υο βαιμπερ. εκανα εκαθαριση δεδομενων των μνματων. αλλα τιποτα. επιμενει η ειδοποιηση μηνυματος. τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάνε μία εκκαθάριση δεδομένων του TW Launcher. Μετά θα πρέπει να ξαναφτιάξεις τις αρχικές σου οθόνες αλλά νομίζω πως θα φύγει η ειδοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanpo Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάνε μία εκκαθάριση δεδομένων του TW Launcher. Μετά θα πρέπει να ξαναφτιάξεις τις αρχικές σου οθόνες αλλά νομίζω πως θα φύγει η ειδοποίηση. πως γίνετε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα, βρίσκεις την "Αρχική TouchWiz" και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Kαλημερα και απο μένα! Φεύγοντας χθες απο τη Σάμο μου εβγαλε δίπλα στο σήμα ένα R και δεν μπορουσα αν και ειχα σήμα να κανω κλήσεις, Ξέρει κανείς τι σημαινει αυτο το R? μου το είχε βγάλει κι εμένα στη Νίσυρο. μάλλον είναι Roaming γιατί όποτε μου το έβγαζε, έπιανα σήμα από Τουρκία (μου έστελναν και sms ότι εξυπηρετούμαι από το τάδε δίκτυο καθώς και τις χρεώσεις). Σωστο! Περα απο αυτο ομως, να κανω μια απλη παρατηρηση που εαν την ακολουθουσαμε ολοι θα μας γλυτωνε απο "περιπετειες" αρκετα συχνα. Το κινητο μας, ειτε s3 ειναι, ειτε s4, ειτε OG, ειτε οποιοδηποτε, ειναι φτιαγμενο να μας προηδοποιει για καποια πραγματα. Ειναι καλο να γνωριζουμε καποιες βασικες ενδειξεις και δυνατοτητες ωστε να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο απο περιπετειες που μπορει να μας στοιχησουν πολλες φορες πανακριβα. Καντε τον κοπο να τις μαθετε, ειναι για δικο σας οφελος γιατι αν για παραδειγμα ο φιλος/φιλη που μπεικε σε περιαγωγη πλακωνοταν στα τηλεφωνα (οπως και προσπαθησε), τοτε θα ερχονταν ενας λογαριασμος μετα συγχωρήσεως ...... αγγουρ....... Καλιβιωτικο. Σωθηκε γιατι μαλλον εχει καρτα και εχει κλειστη την περιαγωγη. Δεν συμβαινει ομως το ιδιο για τα συμβολαια. Μετα θα μας εφτεγε ο παροχος, το κινητο, η ατυχια μας, ο Θεος μας και δεν ξερω ποιος αλλος. Διαβαστε λοιπον λιγο, μαθετε καποια βασικα πραγματα για το εργαλειο που κρατατε στα χερια σας. Για την λειτουργεια του. Π.Χ. Τι ειναι η αυτοματη αναζητηση δυκτιου και τι η χειροκινητη! Δεν ειναι ενα χαζοκουτι και δεν θα πρεπει να περιοριζομαστε στο να στελνουμε μυνηματακια σε χρονο dt και αντε και κανενα email πια (more sic)! Παρεπιπτοντως, αν και νομιζω οτι υπαρχει αναρτημενος, οριστε και ενας πινακας με τα συμβολα που βγαζει το s3 μας (και οχι μονον αυτο) στο status bar. http://www.androidentity.com/guide-to-samsung-galaxy-s3-notification-bar-status-bar-icons Λιγο παραπανω ενδειαφερον λοιπον γιατι τις περισσοτερες φορες ο μοναδικος φταιχτης ειναι ο εαυτος μας που ολα τα ξερει και δεν χρειαζεται να κανει το απλουστερο. RTFM! Edited August 26, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εχω 1 φακελο με τραγουδια στην εξωτερικη καρτα sd. πως γινεται να παιζουν συνεχομενα και οχι ενα ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εχω 1 φακελο με τραγουδια στην εξωτερικη καρτα sd. πως γινεται να παιζουν συνεχομενα και οχι ενα ενα? Αν κάνεις λίστα αναπαραγωγής όλο το φάκελο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbou Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό δεν συγχρονίζει αυτόματα το gmail app πάνω από 3G ενώ όλα δουλεύουν σωστά σε wifi στο SIII μου. Όλα τα settings για αυτόματο συγχρονισμό είναι ενεργοποιημένα. Φοράω stock RAM 4.1.2 και gmail ver 4.5.2-714156 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εχω 1 φακελο με τραγουδια στην εξωτερικη καρτα sd. πως γινεται να παιζουν συνεχομενα και οχι ενα ενα? Εξαρταται και απο τον player.. το poweramp πχ τα παιζει συνεχομενα.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Οταν κανω κληση ο ηχος του τηλεφωνου που καλω ακουγεται καπως παραξενα αλλοιωμενος θα ελεγα. Ενω πριν δεν μου το εκαανε αυτο.Παρ ολα αυτα ακουω μια χαρα τον συνομιλητη μου οταν μου απαντησει..εχει κανεις καμια ιδεα? Καποια ιδεα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εξαρταται και απο τον player.. το poweramp πχ τα παιζει συνεχομενα.. Μιας και ανεφερες το Poweramp, εχω παρατηρησει πως αν εχω τα mp3 μου στην εξωτερικη sd, το poweramp δεν τα βλεπει και δεν μπορω ετσι να δημιουργησω playlist, πρεπει αναγκαστικα να τα εχω στην εσωτερικη μνημη. Αυτο ισχυει σε ολους? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371509 Καντε μια βολτουλα απο δω και δωστε τα φωτα σας!! Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 εχω 1 φακελο με τραγουδια στην εξωτερικη καρτα sd. πως γινεται να παιζουν συνεχομενα και οχι ενα ενα? δοκιμασε και αλλον media player. σε μενα παντως εχουν συγχρονιστει μαζι με την sd καρτα και παιζουν συνεχομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μιας και ανεφερες το Poweramp, εχω παρατηρησει πως αν εχω τα mp3 μου στην εξωτερικη sd, το poweramp δεν τα βλεπει και δεν μπορω ετσι να δημιουργησω playlist, πρεπει αναγκαστικα να τα εχω στην εσωτερικη μνημη. Αυτο ισχυει σε ολους? Δεν ισχυει...τα βλεπει και απο την external Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Αν κάνεις λίστα αναπαραγωγής όλο το φάκελο? δεν εχει επιλογη να το κανει. θα δοκιμασω αλλον player που ειπαν τα παιδια, poweramp να δω τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 δεν εχει επιλογη να το κανει. θα δοκιμασω αλλον player που ειπαν τα παιδια, poweramp να δω τι θα γινει. Ο στοκ της Samsung μια χαρά επιλογή έχει να παίζει από φάκελο. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ο στοκ της Samsung μια χαρά επιλογή έχει να παίζει από φάκελο. πως γινεται διοτι δεν το εχω βρει. δοκιμασα να επιλεξω ολα τα τραγουδια αλλα μετα δεν βγαζει επιλογη να παιξουν ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ο στοκ της Samsung μια χαρά επιλογή έχει να παίζει από φάκελο. οντως ο στοκ της samsung τα κανει ολα. και ο google play μετα ειναι καλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 πως γινεται διοτι δεν το εχω βρει. δοκιμασα να επιλεξω ολα τα τραγουδια αλλα μετα δεν βγαζει επιλογη να παιξουν ολα. μην πας να το ανοίξεις απο το file manager, πήγαινε κατευθείαν στην εφαρμογη του mp3 και εκει σου εχει ολους τους φακελους με τη μουσικη σου ,που και αν ειναι αποθηκευμένη. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια γνωριζει κανεις κανενα καλο προγραμα για να καθαριζουμε το κινητο μας? Το Update με την 4.2.2 που ειναι?και αν ξερει καπιος αν θα εχουμε 4G με την καινουρια ανβαθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 μην πας να το ανοίξεις απο το file manager, πήγαινε κατευθείαν στην εφαρμογη του mp3 και εκει σου εχει ολους τους φακελους με τη μουσικη σου ,που και αν ειναι αποθηκευμένη. ok , το εκανα ετσι και τα παιζει συνεχομενα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια γνωριζει κανεις κανενα καλο προγραμα για να καθαριζουμε το κινητο μας? Το Update με την 4.2.2 που ειναι?και αν ξερει καπιος αν θα εχουμε 4G με την καινουρια ανβαθμηση? 4.2.2 λέγεται ότι δεν θα πάρουμε και θα πάμε κατευθείαν στην 4.3. απλά αυτό θα αργήσει, γιατί πρέπει πρώτα να πάρει το S4 την 4.3 και μετά έχει και για μας ο θεός. όσο για το 4G, όχι, δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ γιατί δεν υπάρχει hardaware που να υποστηρίζει 4G (LTE chipset). εμείς που έχουμε το i9300 δεν έχουμε και δεν θα έχουμε ποτέ 4G. μόνο όσοι έχουν το i9305 που είναι το Galaxy S III 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 καταλαβα αρα στην αναμονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts