Pharmex Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δουλεύει το Apps2SD στο S3, όπως αναφέρθηκε παραπάνω; Αφού η Samsung δεν αφήνει να περνάς εφαρμογές στην SD! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επειδή το κινητό είναι της κοπέλας μου, απλά ανέφερα ότι είναι δικό μου δια διευκόλυνση. Της είπα να ψάξει όλες τις ρυθμίσεις μία μία. Αν κάνει επαναφ εργοστασιακών χάνονται οι εφαρμογές που είναι περασμένες στο κινητό? Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το κινητό?? Οι μαμά εφαρμογές δε χάνονται. Χάνονται όσες είχε κατεβάσει. Μπορεί βέβαια να τις ξανακατεβάσει. Το κινητό δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους πριν μια βδομάδα αγόρασα το s3. Το σύνδεσα με το pc μου, μου έβγαλε το τελευταίο update (kernel νομίζω), το πέρασα κανονικά και όλα ωραία. Στην συνέχεια κατέβασα διάφορες εφαρμογές κτλπ (μαζί και το GO Launcher) και όλα μια χαρά. Ύστερα απο λίγες μέρες το κινητό άρχισε να δονάει όποτε του καπνίσει χωρίς λόγο. Μπορεί πχ να δονήσει τώρα αλλά μπορεί να ξανά δονήσει μετά από 5 ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος, ακόμα και όταν δεν ασχολούμαι με αυτό. Ξέρει κανείς γιατί συμβάνει αυτό? Αν το κάνω Επ. Εργοστασιακών μπορεί να γίνει τίποτα ή χρειάζετε service? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.!! Μηπως εχεις καποιο αδιαβαστο μηνυμα και στουπενθυμιζει? Υπαρχει επιλογη Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Οι μαμά εφαρμογές δε χάνονται. Χάνονται όσες είχε κατεβάσει. Μπορεί βέβαια να τις ξανακατεβάσει. Το κινητό δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Για τις κατεβασμένες ρωτούσα, οκ ευχαριστώ. Υπάρχει μία ρύθμιση στον ήχο που λέγεται: Αυτόματη ανταπόκριση δόνησης ( Η συσκευή δονείται αυτόματα ως ανταπόκριση στους ήχους εφαρμογών με δυνατότητα λήψεις, όπως για παράδειγμα παιχνίδια, ορισμένες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν αυτή την δυνατότητα ). Αλλά την είχε απενεργοποιημένη το μόνο που είχε ήταν τσεκαρισμένες κάποιες εφαρμογές χωρίς να είναι ενεργή όμως η ρύθμιση. Όμως πάλι δόνησε χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vuze Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδία έχω ένα πρόβλημα έχω το κινητό 4 μέρες και δεν συνδέεται στο ιντερνετ ούτε με ασύρματο όυτε με δεδομένα τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδία έχω ένα πρόβλημα έχω το κινητό 4 μέρες και δεν συνδέεται στο ιντερνετ ούτε με ασύρματο όυτε με δεδομένα τι γίνεται Πέρνα ξανά την rom με odin ή κανε factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vuze Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Πέρνα ξανά την rom με odin ή κανε factory reset . εκανα factory reset και εστρωσε αλλά αν ξανακολήσει τι θα κάνω το ιδιο καθε φορα δε γινεται να βαλω αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 εκανα factory reset και εστρωσε αλλά αν ξανακολήσει τι θα κάνω το ιδιο καθε φορα δε γινεται να βαλω αλλη ρομ? Γίνεται ,διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vuze Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Γίνεται ,διάβασε εδω λαθος δικό μου εννοούσα δε γίνεται να κάνω factory reset συνέχεια γιατί θα χάνονται τα πάντα σα λύση είναι η αλλαγή ρομ δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 λαθος δικό μου εννοούσα δε γίνεται να κάνω factory reset συνέχεια γιατί θα χάνονται τα πάντα σα λύση είναι η αλλαγή ρομ δλδ Άλλαξε rom και αν συνεχίσει το πας για service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά Εχω εδω και μια εβδομάδα το s3 και δεν σας κρύβω οτι με μεγαλη μου χαρά αποχωριστηκα το iphone που ειχα για 4,5 χρόνια. Ειχα παρει επισης εδω και δυο χρόνια ενα bluetooth συγκεκριμενα το clipdradio της itech με το οποίο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ειχα ολες της επαφες μου στα λατινικά περασμενες στο iphone και οταν μου τηλεφωνούσε κάποιος απο τις επαφες μου κτυπουσε το dradio και μου εμφανιζε την επαφη στα λατινικά χωρις να εμφανιζει το τηλέφωνο αλλα το ονομα του.Πολυ πρακτικό αλλα δεν συμβαινει το ιδιο με το s3 μου.Τι μπορεί να συμβαίνει; Δεν ειναι συμβατά μεταξυ τους; Μπορω με κάποιον τροπο να λυσω το προβλημα μου; Ευχαριστώ Γνωρίζει κάποιος κατι για την περίπτωση μου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vuze Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Άλλαξε rom και αν συνεχίσει το πας για service . οπα ρε ακόμα δε το πήρα ολοκαίνουργιο για service να το στείλω πίσω χωρίς να αλλάξω ρομ αν είναι ,4 μέρες το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 οπα ρε ακόμα δε το πήρα ολοκαίνουργιο για service να το στείλω πίσω χωρίς να αλλάξω ρομ αν είναι ,4 μέρες το έχω Στις 7 μέρες δεν είναι το doa; δλδ πας για αντικατάσταση με νέο και όχι για σέρβις εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 καλησπέρα σας! να ρωτήσω.. πως βλέπουμε χώρα προέλευσης της συσκευής?? δοκίμασα αυτό: http://www.myphone.gr/foru...60#post4424560 αλλά ενώ του βάζω συσκευή: GT-Ι8190 και το S/N (11 γράμματα/νούμερα) μου γράφει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί! (Ξέρω ότι εδώ είμαστε για τα δικά μας τα S3 αλλά το γράφω εδώ μιας και σε αυτό το thread είναι οι οδηγίες για το πως βρίσκουμε χώρα προέλευσης!) ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έχω το S3 mini και μετά την χθεσινή αναβάθμιση σε 4.1.2 έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάρτα sd. Επειδή διάβασα στο internet ότι παρόμοιο πρόβλημα είχε βγει και στο "μεγάλο" S3 ζητάω και εδώ τα φώτα σας Λοιπόν μετά την αναβάθμιση δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sd. Λέει ότι είναι κατεστραμμένη. Το θέμα είναι ότι και στο PC που την έβαλα δεν τη αναγνωρίζει και μου ζητάει να την διαμορφώσει!! Τι παίχτηκε τώρα; Τι μπορεί να γίνει; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια το ξερω οτι το εχω ξανα-ρωτησει αλλα θελω να σιγουρευτω πριν προβω στην αγορα του εν λογω κινητο σε αντικατασταση του s2 που εχω τωρα. Οταν σκρολλαρης απλα στο μενου μου εχετε πει οτι το κινητο δεν ζεσταινετε καθολου αλλα οταν τρεχεις βαριες εφαρμογες απλα ζεσταινετε λιγο. Π.χ. οταν τρεχεις το παιχνιδι real acing 3 το κινητο ζεματαει ή απλα ειναι λιγο ζεστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 καλησπέρα σας! να ρωτήσω.. πως βλέπουμε χώρα προέλευσης της συσκευής?? δοκίμασα αυτό: http://www.myphone.gr/foru...60#post4424560 αλλά ενώ του βάζω συσκευή: GT-Ι8190 και το S/N (11 γράμματα/νούμερα) μου γράφει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί! (Ξέρω ότι εδώ είμαστε για τα δικά μας τα S3 αλλά το γράφω εδώ μιας και σε αυτό το thread είναι οι οδηγίες για το πως βρίσκουμε χώρα προέλευσης!) ευχαριστώ πολύ!! Δε ξέρω για το δικό σου, αλλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία για όλες τις συσκευές. Έχω το S3 mini και μετά την χθεσινή αναβάθμιση σε 4.1.2 έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάρτα sd. Επειδή διάβασα στο internet ότι παρόμοιο πρόβλημα είχε βγει και στο "μεγάλο" S3 ζητάω και εδώ τα φώτα σας Λοιπόν μετά την αναβάθμιση δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sd. Λέει ότι είναι κατεστραμμένη. Το θέμα είναι ότι και στο PC που την έβαλα δεν τη αναγνωρίζει και μου ζητάει να την διαμορφώσει!! Τι παίχτηκε τώρα; Τι μπορεί να γίνει; Δε μπορούμε να ξέρουμε το λόγο. Διαμόρφωσέ την μέσα από το κινητό.Αν δεις όμως ότι στο κάνει συχνά, μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δε ξέρω για το δικό σου, αλλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία για όλες τις συσκευές. θυμάσαι μήπως ποια ήταν η εφαρμογή στο playstore που κατεβάζαμε παλιότερα για να τσεκάρουμε χώρα προέλευσης? αν υπάρχει ακόμα και λειτουργεί βέβαια! αλλιώς μόνο τηλ στη samsung για να της δώσω το IMEI και να μου πουν βλέπω σαν λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 θυμάσαι μήπως ποια ήταν η εφαρμογή στο playstore που κατεβάζαμε παλιότερα για να τσεκάρουμε χώρα προέλευσης? αν υπάρχει ακόμα και λειτουργεί βέβαια! αλλιώς μόνο τηλ στη samsung για να της δώσω το IMEI και να μου πουν βλέπω σαν λύση.. Δε θυμάμαι, αλλά μπορείς να στείλεις και email στη Samsung με το IMEI και να σου απαντήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 check Fus λέγεται αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δε μπορούμε να ξέρουμε το λόγο. Διαμόρφωσέ την μέσα από το κινητό.Αν δεις όμως ότι στο κάνει συχνά, μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα. Ίσως ξέρουν κάποιοι που το έχουν αντιμετωπίσει Η διαμόρφωση μία κουβέντα είναι. Αν δεν έχεις κάνει backup στην κάρτα τι κάνεις τότε; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ίσως ξέρουν κάποιοι που το έχουν αντιμετωπίσει Η διαμόρφωση μία κουβέντα είναι. Αν δεν έχεις κάνει backup στην κάρτα τι κάνεις τότε; Αφού σου λέει κατεστραμμένη και δε την βλέπει ούτε το pc ούτε το κινητό, μόνο διαμόρφωση μπορείς να κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δε θυμάμαι, αλλά μπορείς να στείλεις και email στη Samsung με το IMEI και να σου απαντήσουν. check Fus λέγεται αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα . ευχαριστώ πολύ! θα το τσεκάρω να δω μήπως δουλέψει έτσι αλλιώς email ή τηλέφωνο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έχω το S3 mini και μετά την χθεσινή αναβάθμιση σε 4.1.2 έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάρτα sd. Επειδή διάβασα στο internet ότι παρόμοιο πρόβλημα είχε βγει και στο "μεγάλο" S3 ζητάω και εδώ τα φώτα σας Λοιπόν μετά την αναβάθμιση δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sd. Λέει ότι είναι κατεστραμμένη. Το θέμα είναι ότι και στο PC που την έβαλα δεν τη αναγνωρίζει και μου ζητάει να την διαμορφώσει!! Τι παίχτηκε τώρα; Τι μπορεί να γίνει; Λυπάμαι που στο λέω αλλά εγώ δυο φορές που την είχα πάθει αυτή τη ζημιά τις πέταξα τις κάρτες γιατί μου βγήκαν προβληματικές. Τις είχα κάνει τότε format αλλά μετά από μερικές μέρες πάλι τα ίδια. Δοκίμασε το Recuva μήπως και μπορέσεις να σώσεις τίποτα αλλιώς αλλαγή κάρτας. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Λυπάμαι που στο λέω αλλά εγώ δυο φορές που την είχα πάθει αυτή τη ζημιά τις πέταξα τις κάρτες γιατί μου βγήκαν προβληματικές. Τις είχα κάνει τότε format αλλά μετά από μερικές μέρες πάλι τα ίδια. Δοκίμασε το Recuva μήπως και μπορέσεις να σώσεις τίποτα αλλιώς αλλαγή κάρτας. Εντάξει αλλά δεν έχει ευθύνη η Samsung με όλα αυτά; Recuva; Στο play store; edit: τίποτα με το Recuva Edited June 16, 2013 by billphone Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts