newbach Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 ειναι χωρις ιντερνετ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 ναι είναι χωρίς ίντερνετ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 παιδια αναβαθμιση ποτε περιμενουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 παιδια αναβαθμιση ποτε περιμενουμε ; Κανείς δε ξέρει. Όποτε έρθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδια εχει κανεις κανενα θεμα sod οπως στα galaxy s2 που οποτε του ερθει κολλαει στη μαυρη οθονη και αν σε παρουν τηλ. καλει κανονικα το τηλ αλλα ΔΕΝ μπορεις ουτε να το ξεκλειδωσεις, ουτε να το ανοιξεις με κανεναν τροπο εκτος αν βγαλεις και βαλεις την μπαταρια ή αν κρατησεις πατημενο το power για μερικα δευτερολεπτα ωστε να κανει hard restart το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλησπέρα! τελευταία το κινητο αργεί να φορτίσει και παρατήρησα σε ενα widget που έχω πως οταν συνδέω το φορτιστή δίνει 460mA ενώ παλιότερα 999mA. πάω για καινούργιο φορτιστή; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλησπέρα! τελευταία το κινητο αργεί να φορτίσει και παρατήρησα σε ενα widget που έχω πως οταν συνδέω το φορτιστή δίνει 460mA ενώ παλιότερα 999mA. πάω για καινούργιο φορτιστή; Δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές του usb στο κινητό με λίγο οινόπνευμα. Σε κάποιες περιπτώσεις από υγρασία και γενικώς διάβρωση, το αντιλαμβάνεται σαν φόρτιση usb από υπολογιστή, που από εκεί παίρνει ~500mA. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 να βαλω μια μπατονέτα δλδ με οινοπνευμα στην υποδοχή του κινητου; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 να βαλω μια μπατονέτα δλδ με οινοπνευμα στην υποδοχή του κινητου; Ναι. Πρόσεχε μόνο μην αφήσεις χνούδια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ευχαριστώ για το τιπ. τώρα βλέπω φορτίζει κανονικά αρά παίζει το κόλπο σου να δουλέψει απο δώ και μπρος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ευχαριστώ για το τιπ. τώρα βλέπω φορτίζει κανονικά αρά παίζει το κόλπο σου να δουλέψει απο δώ και μπρος Απλά θα πρότεινα το καθαρισμό να τον κάνεις έχοντας πρώτα βγάλει τη μπαταρία, μην προκαλέσεις άθελά κανένα βραχυκύκλωμα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 οκ ευχαριστώ πολύ! πρέπει να καθαρίσω μόνο το 'δοντάκι' που κουμπώνει ο φορτιστής η πρέπει και κτ χρυσαφί επαφές που φαίνονται στο βάθος γτ εκεί μπατονέτα δε μπαίνει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καντο με μια οδοντοβουρτσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakaros Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει στα προηγουμενα μηνυματα η ερωτηση μου αλλα ειναι να παρω ενα το s3 απο γερμανια αυτες τις μερες αλλα καποιοι μου λενε να μην το κανω γιατι δεν δεχετε ελληνικα δικτυα λογω τις micro sim ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει στα προηγουμενα μηνυματα η ερωτηση μου αλλα ειναι να παρω ενα το s3 απο γερμανια αυτες τις μερες αλλα καποιοι μου λενε να μην το κανω γιατι δεν δεχετε ελληνικα δικτυα λογω τις micro sim ισχυει?? Πάρτο άφοβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παίδες εκτός από το wap5 ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αθήνα για εκτίμηση ζημιάς και αλλαγή στο τζαμάκι της οθόνης; Έσπασε μετά από πτώση στο s3 κολλητού, απ'ότι φαίνεται μόνο το τζαμάκι θέλει αλλαγή αφού η οθόνη δουλεύει κανονικά. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Παιδια οταν το κινητο σας ζεσταινετε μπορειτε να μου πειτε περιπου τι θερμοκρασιες ποιανει? Μπορει να σας βοηθησει αυτο ή αυτο το προγραμμα ή αν ξερεται εσεις κανενα καλυτερο κανενα προβλημα. Επισης οταν φορτιζεται το κινητο και παραλληλα πλοηγησται στο μενου το κινητο ζεσταινεται? Edited June 4, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια οταν το κινητο σας ζεσταινετε μπορειτε να μου πειτε περιπου τι θερμοκρασιες ποιανει? Μπορει να σας βοηθησει αυτο ή αυτο το προγραμμα ή αν ξερεται εσεις κανενα καλυτερο κανενα προβλημα. Επισης οταν φορτιζεται το κινητο και παραλληλα πλοηγησται στο μενου το κινητο ζεσταινεται? Εμένα με πολύ βαριά χρήση έχει φτάσει και τους 50 βαθμούς, αλλά δεν έχεις θέμα, τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες είναι λογικό να ανεβάζει θερμοκρασία πιο εύκολα, επίσης είναι απολύτως λογικό να είναι πιο ζεστό όταν το φορτίζεις και ταυτόχρονα το χρησιμοποιείς. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 το κινητο εχει προβλημα με το σημα του? γιατι μια φιλη μου κατοχος του τηλ. παραπονιεται κ το δικο μου επισης δεν εχει πολλες φορες φουλ σημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 το κινητο εχει προβλημα με το σημα του? γιατι μια φιλη μου κατοχος του τηλ. παραπονιεται κ το δικο μου επισης δεν εχει πολλες φορες φουλ σημα! Αν εχεις Cosmote δεν φταίει το τηλέφωνο, δεν ξερω γιατι αλλα η Cosmote πλεον εχει πολυ χαλια σημα.. Οπου και να παω με παρέα, οσοι εχουν Cosmote ολο παράπονα ειναι ενώ με Vodafone η wind μια χαρά.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αν εχεις Cosmote δεν φταίει το τηλέφωνο, δεν ξερω γιατι αλλα η Cosmote πλεον εχει πολυ χαλια σημα.. Οπου και να παω με παρέα, οσοι εχουν Cosmote ολο παράπονα ειναι ενώ με Vodafone η wind μια χαρά.. μην το λες για wind. o αδελφος μου βριζει. στη ανω νεα σμυρνη που δουλευει δεν εχει σημα καθολου,βγαινει εξω για να πιασει λιγο. το ιδιο και η γυναικα του που δουλευει στην πλατεια της ν. σμυρνης. στο λαγονησι προχθες, 2 γραμμες σημα αυτος 5 γραμμες εγω με βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 μην το λες για wind. o αδελφος μου βριζει. στη ανω νεα σμυρνη που δουλευει δεν εχει σημα καθολου,βγαινει εξω για να πιασει λιγο. το ιδιο και η γυναικα του που δουλευει στην πλατεια της ν. σμυρνης. στο λαγονησι προχθες, 2 γραμμες σημα αυτος 5 γραμμες εγω με βοντα. Κι εγω Vodafone ειχα στο s3 και Vodafone εχω ακομη και τωρα στο note.. Δεν εχω προβλημα απο σημα.. Για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ειμαστε off topic εδω, απλα το ειπα στην Αναστασία που ειπε οτι μπορει να εχει προβλημα το τηλέφωνο.. Πάντως το τηλέφωνο δεν εχει πρόβλημα, εκτός αν ετυχε να εχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την κεραία... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKEM10 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αγόρασε ο γιός μου τζαμάκι με για το ίδιο πρόβλημα από το E BAY με κόστος 10,50 euro μαζί με μεταφορικά..Μπορείς να το ψάξεις με την ονομασία screen glass replacement i9300. Υπάρχει λίνκ βήμα βήμα για τη σχετική επισκευή http://www.youtube.com/results?search_query=i9300+screen+glass+replacement&oq=i9300+screen+glass+replacement&gs_l=youtube.3...9354.31930.0.32360.57.48.8.0.0.0.284.6089.7j37j2.46.0...0.0...1ac.1.11.youtube.AE_juzPjhCc δες το κι αν νομίζεις ότι μπορείς να το καταφάρεις κάντο μόνος σου όπως ο γιός μου, καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αν εχεις Cosmote δεν φταίει το τηλέφωνο, δεν ξερω γιατι αλλα η Cosmote πλεον εχει πολυ χαλια σημα.. Θα βγω ελάχιστα off topic μόνο και μόνο για να σε ενημερώσω ότι έχουν ξηλωθεί αρκετές κεραίες της cosmote.... Κάποτε ήταν ΟΤΕ (κράτος δηλαδή) και έκανε ότι γούσταρε.... Τώρα πια όχι. Αγόρασε ο γιός μου τζαμάκι με για το ίδιο πρόβλημα από το E BAY με κόστος 10,50 euro μαζί με μεταφορικά..Μπορείς να το ψάξεις με την ονομασία screen glass replacement i9300. Υπάρχει λίνκ βήμα βήμα για τη σχετική επισκευή http://www.youtube.com/results?search_query=i9300+screen+glass+replacement&oq=i9300+screen+glass+replacement&gs_l=youtube.3...9354.31930.0.32360.57.48.8.0.0.0.284.6089.7j37j2.46.0...0.0...1ac.1.11.youtube.AE_juzPjhCc δες το κι αν νομίζεις ότι μπορείς να το καταφάρεις κάντο μόνος σου όπως ο γιός μου, καλή επιτυχία. Και εγώ το κατάφερα ....με πολύ κόπο όμως.... Θέλει πολύ υπομονή και προσοχή.... Και να έχεις χρόνο μπροστά σου....γιατί όταν ξεκολλάς το σπασμένο τζαμί γίνεται κομματάκια....Και σε δυσκολεύει λίγο παραπάνω από ότι περίμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κι εγω Vodafone ειχα στο s3 και Vodafone εχω ακομη και τωρα στο note.. Δεν εχω προβλημα απο σημα.. Για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ειμαστε off topic εδω, απλα το ειπα στην Αναστασία που ειπε οτι μπορει να εχει προβλημα το τηλέφωνο.. Πάντως το τηλέφωνο δεν εχει πρόβλημα, εκτός αν ετυχε να εχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την κεραία... Υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικο η συσκευη?κ πως θα το τσεκαρω?(cosmote εχω). Ηφιλη μου παντως ειναι εξωτερικο κ επομενως δεν εχει καμια απο τις 3 εταιρειας! Κ στο γραφειο δεν εχω καλο σημα ενω ενας συναδελφος μου που εχει κι αυτος cosmote κ τηλεφωνο της πλακας εχει μια χαρα σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts