Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα φιλοι μου,οταν μπουμε στην διαχειρηση εφαρμογων κ πατησουμε ΟΛΕΣ,μπορουμε απο εκει να σταματησουμε πατωντας ΑΝΕΝΕΡΓΟ το s voice η οποια αλλη εφαρμογη δεν χρεισιμοποιουμε?η ξεκιναει ξανα οταν κανουμε restart?

Κάποιες εφαρμογές θέλουν root για να παγώσουν και να μην ξεκινήσουν ξανά μετά απο reboot ,δοκιμάζεις και βλέπεις .

Ο Flash player αυτος ειναι και για την 4.1.2 ;

Ναι είναι η τελευταία έκδοση του flash .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα φιλοι μου,οταν μπουμε στην διαχειρηση εφαρμογων κ πατησουμε ΟΛΕΣ,μπορουμε απο εκει να σταματησουμε πατωντας ΑΝΕΝΕΡΓΟ το s voice η οποια αλλη εφαρμογη δεν χρεισιμοποιουμε?η ξεκιναει ξανα οταν κανουμε restart?

σταματάει μόνιμα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Γίνεται αυτό πας γκαλερί και αντί για άλμπουμ επιλέγεις θέσεις.
Παρατηρω οτι δεν μου τις δειχνει ολες.Βασικα μου δειχνει στο χαρτη λιγοτερες απο τις μισες.Μηπως θελει καποιου ειδους refresh;Εννοειται οτι παντα τραβαω φωτο με το gps ανοικτο απ τις ρυθμισεις της καμερας.

Επισης κατι τελευταιο,πως μπορω να πηγαινω κατευθειαν στην κορυφη της σελιδας π.χ. Οταν κανω browsing η οπουδηποτε;Εννοω αυτο που κανουν οι συσκευες iOS οταν πατας την ωρα.

Ευχαριστω

Και εμενα το ιδιο μου εκανε μεχρι που αλλαξα καλωδιο και εστρωσε.

Το αλλαξα καλωδιο και σε μενα εστρωσε,ευχαριστω φιλε :up:

πως γίνεται το φόντο της αρχικής οθόνης να κουνιέται όταν γυρίζεις τις σελίδες είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά? μόνο με launcher η υπάρχει καμιά ρύθμιση ?

πως γίνεται το φόντο της αρχικής οθόνης να κουνιέται όταν γυρίζεις τις σελίδες είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά? μόνο με launcher η υπάρχει καμιά ρύθμιση ?

υπαρχει η εφαρμογη Landscape Wallpaper απο το play store..

https://play.google.com/store/apps/details?id=lwp.superluminar.swallpaper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImx3cC5zdXBlcmx1bWluYXIuc3dhbGxwYXBlciJd

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Γίνεται στο φόντο της αρχικής οθόνης να μπαίνει ολόκληρη μια εικόνα χωρίς να πρέπει να επιλέξουμε μέρος αυτής;
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

ρε παιδιά, γύρισα τις ρυθμίσεις οθόνης σε ταινία, για να μου φαίνεται πιο ωραίο το μαύρο σε βιντεάκια, και παρατήρησα ότι κάτω από τον ήλιο βλέπεις καλύτερα από το κανονικό...ιδέα μου είναι ή το έχει προσέξει και κανένας άλλος. βέβαια τα χρώματα στα εικονίδια μου δείχνουν τρομερά ξεπλυμένα έτσι, αλλά το έχω ψιλοσυνηθίσει.

Καλησπέρα

Παρακαλώ καποια βοήθεια για ενα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω.

Συχνα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, βρίσκω στη συλλογή του κινητού μου ένα νέο άλμπουμ με τίτλο offline images κσι περιέχει περίπου 1000 εικόνες των 30 kb η κάθε μία οι οποίες φαίνεται να προέρχονται απο μικρογραφιες σε διάφορες ιστοσελίδες (δεν είναι πρόστυχα).

Χρησιμοποιώ opera, firefox dolphin και default για surf.

Δεν έχω βρει πουθενά στο web να αναφέρεται αυτη η περίπτωση οπότε θεωρώ ότι κατι κάνω λάθος στην αναζήτηση.

Ευχαριστώ

Οταν πηγαινω στη συλλογη και μετα στις θεσεις οκ μου βγαζει το χαρτη αλλα τα pin που εχει πανω αφορουν τις φωτο που ειχα μεταφερει απ το iphone.Απο αυτες που εχω τραβηξει με το s3 εδω και 6 μηνες δεν βλεπω καμμια.Εννοειτε οτι τις εχω τραβηξει με ενεργο το gps.Ξερετε τι μπορει να φταιει;Θελει καποια ρυθμιση;

Ευχαριστω

Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις συντομεύσεις στην lock screen... Να ορίσω ότι θέλω έγω. Από ρομ είμαι σε στοκ....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις συντομεύσεις στην lock screen... Να ορίσω ότι θέλω έγω. Από ρομ είμαι σε στοκ....

Ρυθμίσεις>κλείδωμα οθόνης>επιλογές κλειδώματος >συντομεύσεις .

Samsung galaxy s21+

καλημερα

γνωριζετε καμια ελληνικη γραμματοσειρά να βαλω στο σ3?

Στο Play store ψάξε για "font " έχει διαφορά πακέτα. είναι αγγλικά αλλά κάποια μου έχει τυχ να βγάζουν και κεφαλαία ελληνικά. Για μικρά δύσκολο το κόβω..

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Καλησπέρα

Παρακαλώ καποια βοήθεια για ενα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω.

Συχνα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, βρίσκω στη συλλογή του κινητού μου ένα νέο άλμπουμ με τίτλο offline images κσι περιέχει περίπου 1000 εικόνες των 30 kb η κάθε μία οι οποίες φαίνεται να προέρχονται απο μικρογραφιες σε διάφορες ιστοσελίδες (δεν είναι πρόστυχα).

Χρησιμοποιώ opera, firefox dolphin και default για surf.

Δεν έχω βρει πουθενά στο web να αναφέρεται αυτη η περίπτωση οπότε θεωρώ ότι κατι κάνω λάθος στην αναζήτηση.

Ευχαριστώ

Κάποια ειδησεογραφική εφαρμογή στην κάνει τη ζημιά πιστεύω. Εχεις μήπως κατεβάσει το app αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daingo.news.greece&feature=search_result

Ποιά συσκευή έχεις?

Κώστας

εχω το rosemary τωρα και ειναι ωραιο αλλα θελω κατι σε καλλιγραφικό

Έχει στους xda ένα apk με άπειρες, αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα.

Το έχω κατεβάσει και το χρησιμοποιώ πάντως.

مفاجأة

εχω το rosemary τωρα και ειναι ωραιο αλλα θελω κατι σε καλλιγραφικό

[fontS] Mega FlipFont Package

Samsung galaxy s21+

Κατέβασε τον flash απο εδω και κανε τον εγκατάσταση ,μετά θα μπορείς να βλέπεις video .

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Το κατεβασα,to εγκατεστησα και ακομα τιποτα.Μπαινω πχ να δω web tv στην ερτ και μου λεει οτι η συσκευη σας δεν υποστηριζει flash player

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Το κατεβασα,to εγκατεστησα και ακομα τιποτα.Μπαινω πχ να δω web tv στην ερτ και μου λεει οτι η συσκευη σας δεν υποστηριζει flash player

Μπες εδωhttp://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

...

Επισης κατι τελευταιο,πως μπορω να πηγαινω κατευθειαν στην κορυφη της σελιδας π.χ. Οταν κανω browsing η οπουδηποτε;Εννοω αυτο που κανουν οι συσκευες iOS οταν πατας την ωρα.

Ευχαριστω

Αν κανεις tap την κορυφη του κινητου, 2 φορες, πηγαινει στην κορυφη της σελιδας που εισαι. Σα να δινεις δυο φιλικες σφαλιαριτσες ενα πραγμα.

γενικα δεν ειμαι της τεχνολογιας. δλδ στο κινητο μου αντε να εχω 3-4 εφαρμογες τις πιο κυριες. κανα facebook whatsapp viber.

δεν ειμαι το ατομο που θα το σκαλισει η θα το φτασει στα ορια του.

πιστευετε οτι θα με καλυψει?

επειδη εχω ακουσει για lagarismata και αλλα τετοια.

ή αυτα τα βλεπεις οταν το φτανεις στα ορια του?

να πεσει λιγο η τιμη του και να το παρω απο birdphone.

θα υπαρχει προβλημα με ελληνικα και ελληνικο μενου? με εγγυησεις ή ακομα με τις αναβαθμισεις?

Την τελευταια βδομαδα μου εχει κολλησει άσχημα 2 φορες..στην πρώτη αναγκαστηκα να του βγαλω την μπαταρία και την δεύτερη εκανε restart απο μονο του..πιστευετε οτι πρεπει να το παω για service?

γενικα δεν ειμαι της τεχνολογιας. δλδ στο κινητο μου αντε να εχω 3-4 εφαρμογες τις πιο κυριες. κανα facebook whatsapp viber.

δεν ειμαι το ατομο που θα το σκαλισει η θα το φτασει στα ορια του.

πιστευετε οτι θα με καλυψει?

επειδη εχω ακουσει για lagarismata και αλλα τετοια.

ή αυτα τα βλεπεις οταν το φτανεις στα ορια του?

να πεσει λιγο η τιμη του και να το παρω απο birdphone.

θα υπαρχει προβλημα με ελληνικα και ελληνικο μενου? με εγγυησεις ή ακομα με τις αναβαθμισεις?

Προχώρα άφοβα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro