Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στους ποσους βαθμούς η μπαταρία είναι επικίνδυνη απο θεμα θερμοκρασίας; εχω ενα προγραμματακι που οταν ξεπεράσει κάποια συγκεκριμένη θερμοκρασία αρχίζει να βαράει. Στους πόσους βαθμούς να το ρυθμισω ετσι ωστε να βαρεσει για επικίνδυνα θερμοτητα;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στους ποσους βαθμούς η μπαταρία είναι επικίνδυνη απο θεμα θερμοκρασίας; εχω ενα προγραμματακι που οταν ξεπεράσει κάποια συγκεκριμένη θερμοκρασία αρχίζει να βαράει. Στους πόσους βαθμούς να το ρυθμισω ετσι ωστε να βαρεσει για επικίνδυνα θερμοτητα;

λες να μην το εχουν προβλέψει αυτο απο την samsung ?άστο οπως ειναι και μην ανχωνεσε για το τιποτα.

Γιαννης

καλσπερα παιδια! μπορειτε να μου λυσετε μια απορια λιγο! γιατι οταν ειμαι σε μια εφαρμογη και παταω το μεσαιο κουμπι τις μισες φορες οταν ξαναμπενω μου ανοιγει απο εκει που σταματησα και τις αλλες μισες απο την αρχη(δηλαδη την φωρτωνει ξανα παλι ) και αν ειναι δυνατον να μου απαντησετε και στο προηγουμενο ποστ μου σχετικα με το screen protector!

σας ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος!!

Γιατί ξεμένει απο ram το κινητό και τις κάνει kill το λειτουργικό ;)

Γιατί ξεμένει απο ram το κινητό και τις κάνει kill το λειτουργικό ;)

ευχαριστω για την απαντηση!(να πω την αληθεια το ψυλιαζομουν οτι κατι τετιο επαιζε!) τωρα με εμεινε η απορια με την προστατευτικη ζελατινα και θα ειμαι κομπλε! θα επιστρεψω κατα το νοεμβριο οταν απολυθω απο φαντραρος!! :$

ευχαριστω για την απαντηση!(να πω την αληθεια το ψυλιαζομουν οτι κατι τετιο επαιζε!) τωρα με εμεινε η απορια με την προστατευτικη ζελατινα και θα ειμαι κομπλε! θα επιστρεψω κατα το νοεμβριο οταν απολυθω απο φαντραρος!! :$

Κοίτα προσωπικά δεν θέλω screen protector και δεν έβαλα ποτέ. Μάλιστα στο nexus s αγόρασα και μετά απο 1 ημέρα το έβγαλα γιατί η αίσθηση ήταν χάλια. Έχει κορυφαία αίσθηση η οθόνη του s3 και δεν θέλω να την χαραμίσω. Προσέχω πάρα πολύ τα κινητά μου οπότε δεν πρόκειται να δω την παραμικρή γρατσουνιά. Έχω αγοράσει και μια θήκη flip απο το ebay που καλύπτει όλο το πίσω μέρος, πάνω-κάτω-πλάγια και την οθόνη επίσης. Αλλά screen protector δεν βάζω.

ρε παιδια εχω το Galaxy S III (32GB - pebble blue) αυτο εχει 4g; πως θα το δω΄΄;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ρε παιδια εχω το Galaxy S III (32GB - pebble blue) αυτο εχει 4g; πως θα το δω΄΄;;

Άμα πας στις πληροφορίες τηλεφώνου τι λέει στον κωδικό μοντέλου;

Το 4g είναι τo I9305. Άμα λέει Ι9300 δεν είναι το 4g.

Άμα πας στις πληροφορίες τηλεφώνου τι λέει στον κωδικό μοντέλου;

Το 4g είναι τo I9305. Άμα λέει Ι9300 δεν είναι το 4g.

οκ ειναι το i9300.. να ρωτησω κατι να βαλω την νεα

Stock Official Firmwares] I9300XXEMB5 (4.1.2) - United Kingdom (BTU) εχω μεσα την XXELLA . εχει καμια διαφορα΄;

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μλορει να μου εξηγησει καποιος τι ρολο βαραει ακριβως η δωτεινοτητα στο αυτοματο? Αφου την μπαρα παλι μπορεις να την μετακινησεις και βα την βαλεις οπου θες εσυ. Τι ακριβως κα ει το αυτοματο και τι ακριβως η μπαρα οταν ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη στο αυτοματο?

Μλορει να μου εξηγησει καποιος τι ρολο βαραει ακριβως η δωτεινοτητα στο αυτοματο? Αφου την μπαρα παλι μπορεις να την μετακινησεις και βα την βαλεις οπου θες εσυ. Τι ακριβως κα ει το αυτοματο και τι ακριβως η μπαρα οταν ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη στο αυτοματο?

Για να ρυθμίζεις εσύ πως θες το αυτόματο. Σου φαίνεται ότι είναι πολύ φωτεινό; χαμηλώνεις λίγο και δεν είναι τόσο 'επιθετικό' στην αύξηση. ομοίως και αν σου φαίνεται σκοτεινό την αυξάνεις για να είναι πιο 'επιθετικό'

Κοίτα προσωπικά δεν θέλω screen protector και δεν έβαλα ποτέ. Μάλιστα στο nexus s αγόρασα και μετά απο 1 ημέρα το έβγαλα γιατί η αίσθηση ήταν χάλια. Έχει κορυφαία αίσθηση η οθόνη του s3 και δεν θέλω να την χαραμίσω. Προσέχω πάρα πολύ τα κινητά μου οπότε δεν πρόκειται να δω την παραμικρή γρατσουνιά. Έχω αγοράσει και μια θήκη flip απο το ebay που καλύπτει όλο το πίσω μέρος, πάνω-κάτω-πλάγια και την οθόνη επίσης. Αλλά screen protector δεν βάζω.

και εγω μαζι σου δεν πολυ μαρεσει η ζελατινα! αλλα μετα απο το αναπαντεχο crast test οθονης που ειχα με τον ανιψιο μ το σκεφτομαι να βαλω! εχω και τετια θηκη http://digitop.gr/product_info.php?products_id=674 και παλι εκεινη την ωρα ειμουν πολυ γκαντεμης δεν καληβε την οθονη!

Καλημέρα παιδιά , να κάνω μια ερώτηση ? Πώς ενεργοποιείτε ο pop up browser στο τηλέφωνο, γιατί δεν μου ανοίγει?

καλημερα παιδες θα κανω μια αστεια ερωτηση :p ..μπορειτε να μου πειτε πως κανω snooze στο κινητο;;;:rolleyes:
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Πως μπορω να δω flash videos στο κινητο?μεσω ιντερνετ?

Κατέβασε τον flash και καν τον εγκατάσταση .

Samsung galaxy s21+

καλημερα παιδες θα κανω μια αστεια ερωτηση :p ..μπορειτε να μου πειτε πως κανω snooze στο κινητο;;;:rolleyes:

Το ξυπνητήρι εννοείς σωστά? Αν συρεις προς την άλλη κατεύθυνση θα κάνει snooze, δοκίμασέ το και θα καταλάβεις, είναι παναπλο πραγματικά :p

Κατέβασε τον flash και καν τον εγκατάσταση .

το εκανα εγκατασταση αλλα και παλι δεν μπορω να δω flash videos εκανα και ρεσταρτ το κινητο

το εκανα εγκατασταση αλλα και παλι δεν μπορω να δω flash videos εκανα και ρεσταρτ το κινητο

Ποιο broswer χρησιμοποιείς ?

Samsung galaxy s21+

Βρε παιδια δευτερη φορα που δεν μπορω να κατεβασω την μπαρα! Εχει τυχει σε κανεναν; και δεν εχω βαλει και κανενα "περιεργο" προγραμμα!
mpanos

δεν εχω κανει κατι παραξενο.

Απλα ειχα τον dolphin και εβαλα το flash απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Flash Player for Android 4.0 archives

•Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.48)

Δοκιμασε να βαλεις και το jet. Ειναι add on του dolphin

flash player εχει μονο ο στοκ κ ο firefox , οπερα κ dolphin κ crhome οχι με 4.1.2 εσυ φιλε θα εχεις παλια ρομ μη γραφουμε οτι μας γουσταρει εντελως φιλικα αλλωστε ο dolphin το γραφει στη εγκατασταση οτι δεν παιζει flash ktl...