ackel Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δεν έχω κάνει τίποτα στο κινητό. Μόνο root τη στιγμή που πέρασα την 4.1.2, εδώ και πολύ καιρό δηλαδή. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Όπως σου έγραψα παραπάνω και εγώ δε βρήκα λύση, σταμάτησε απλά μόνο του. Και εμένα ξαφνικά τώρα σταμάτησε και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Σίγουρα δεν είναι corrupted files μεσα στη sdcard οπότε. Σκεφτόμουν μήπως ήθελε λίγο χρονο η Rom ή ο kernel και μετά "ησυχαζε", αλλά δεν ισχύει αυτό στην περίπτωση σου. Ωραία πράγματα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εκανα megawipe και αλλαξα Roms αλλά το πρόβλημα δεν φεύγει. Το κινητό όλο το βράδυ ήταν awake αν και σε airplane mode και με το sync off. Εξηγώ: 2) σύμφωνα με το better battery stats, το Audioout_2 προκαλεί την ζημιά. Δοκίμασα να εγκαταστήσω μια μια τις εφαρμογές μήπως το προκαλεί κάποια , αλλά τίποτα. Παιχνίδια και βίντεο ή μουσική δεν έχω στο κινητό και εχω απενεργοποιημενα τα keytones ή ότι παράγει ήχο. 3) Το πιο παράξενο απ'ολα είναι ότι μια στις 6-7 φορές που ια κανω restart, το πρόβλημα ως δια μαγείας εξαφανίζεται και το κινητό μπαίνει σε deep sleep. Ετυχε να γίνει αυτό όταν ετρεξα το media rescan root και αυτό με αποπροσανατολισε. Φίλε μιας και έχεις μπει σε αυτό το loop των φλασαρισμάτων και install - unistall εφαρμογών γιατί δεν κάνεις ένα full wipe και να κρατήσεις ένα 24 ώρο το τηλέφωνο χωρίς εφαρμογές, παιρνόντας μόνο το betterBatteryStats? Ίσως να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.. Το πρόβλημα με το Audioout_2 το πιο πιθανόν το προκαλεί κάποια εφαρμογή. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Φίλε μιας και έχεις μπει σε αυτό το loop των φλασαρισμάτων και install - unistall εφαρμογών γιατί δεν κάνεις ένα full wipe και να κρατήσεις ένα 24 ώρο το τηλέφωνο χωρίς εφαρμογές, παιρνόντας μόνο το betterBatteryStats? Ίσως να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.. Το πρόβλημα με το Audioout_2 το πιο πιθανόν το προκαλεί κάποια εφαρμογή. Το εκανα αυτό που λες! Όπως εγραψα εγκαταστουσα μια μια εφαρμογή αλλά δεν εβγαλα ακρη. Μια το εμφανιζει το AUDIOOUT_2 μια οχι. Είναι τελείως random η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Επαναλαμβανω μια ερωτηση που ειχα κανει πριν απο μερικες ημερες και δεν απαντηθηκε απο καποιο φιλο.... Ειναι δυνατο το ακολουθο σεναριο να ειμαι stock να εχω την XXELLA?(ειμαι σιγουρος κατα 80% οτι αυτη ειχα περασει μεσω kies) να περναω το Exynos Abuse στην συνεχεια να το κανω απεγκατασταση και να περναω μεσω kies την XXELL4.... το τηλ ειναι γερμανικο..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 μια απορια και γω..η μαλλον δυο.πρωτον οταν σας ερχεται ενα μην αναβει σε εσας ο φωτισμος της οθονης; εμενα παραμενει μΑυρη και οταν θα πατησω το μεσαιο κουμπι η μονη ειδοποιηση που υπαρχει για το μην ειναι πανω αριστερα. και το εικονιδιο με τα μηνυματα δεν θα επρεπε να εχει λογικα ενα ´´1´´ απο πανω σαν ενδειξη πως κατι ηρθε..πλιζ ας απαντησει καποιος και στις δυο ερωτησεις γιατι ειμαι καινουριος κατοχος και εχω φαει τον τοπο να ψαχνω... Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 μπορει καποιος να απαντησει στις ερωτησεις μου...μηπως τελικα ειναι ελλατωματικο το δικο μου...τωρα οταν ερχονται μην αναβει η οθονη αλλα η ειδοποιηση παραμενει μονο πανω αριστερα και στον φακελο δεν υπαρχει ειδικη ενδειξη απο πανω Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 μπορει καποιος να απαντησει στις ερωτησεις μου...μηπως τελικα ειναι ελλατωματικο το δικο μου...τωρα οταν ερχονται μην αναβει η οθονη αλλα η ειδοποιηση παραμενει μονο πανω αριστερα και στον φακελο δεν υπαρχει ειδικη ενδειξη απο πανω Δες μέσα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων εάν έχεις ενεργοποίησει τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 οκ ειχα αλλαξει θεμα και τωρα επανηλθα στο πρωταρχικο του και ολα οκ...αλλα αν αλλαξω θεμα δεν μου γραφει ποτε στον φακελο το 1... Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Το εκανα αυτό που λες! Όπως εγραψα εγκαταστουσα μια μια εφαρμογή αλλά δεν εβγαλα ακρη. Μια το εμφανιζει το AUDIOOUT_2 μια οχι. Είναι τελείως random η κατάσταση. Επιβεβαιωνω πως εχω επισης μεγαλη καταναλωση λογω του AudioOut_2. Οποιος πιθανως γνωριζει ας μας πει τι ειναι αυτο διοτι δεν επεξηγει την προελευση του, εχει ενα υποπτο 1030 απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Ερωτηση: Οταν παω να στειλω ενα sms μου βγαζει το εξης μυνημα "Το μυνημα μπορει να ειναι κατεστραμμενο στην συσκευη του παραληπτη. Αλλαξτε την λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματη". Τι σημαινει αυτο και τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω! Edit: τελικα βρηκα την ρυθμιση και την αλλαξα στα μηνυματα,ρυθμίσεις,εισαγωγή λειτουργίας και επέλεξα το αυτόματο. Edited February 25, 2013 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ερωτηση: Οταν παω να στειλω ενα sms μου βγαζει το εξης μυνημα "Το μυνημα μπορει να ειναι κατεστραμμενο στην συσκευη του παραληπτη. Αλλαξτε την λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματη". Τι σημαινει αυτο και τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω! Edit: τελικα βρηκα την ρυθμιση και την αλλαξα στα μηνυματα,ρυθμίσεις,εισαγωγή λειτουργίας και επέλεξα το αυτόματο. Φυσικά θα πρέπει να είδες ότι επιλέγοντας το "αυτόματο" το μήνυμα από 160 χαρακτήρες κατεβαίνει στους 60-70 (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Επιβεβαιωνω πως εχω επισης μεγαλη καταναλωση λογω του AudioOut_2. Οποιος πιθανως γνωριζει ας μας πει τι ειναι αυτο διοτι δεν επεξηγει την προελευση του, εχει ενα υποπτο 1030 απο πανω. Ρε παιδιά τι είναι το audioout 2 ???? πρόγραμμα που έχετε κατεβάσει ??? λειτουργία του κινητού ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Φυσικά θα πρέπει να είδες ότι επιλέγοντας το "αυτόματο" το μήνυμα από 160 χαρακτήρες κατεβαίνει στους 60-70 (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) Στο μετρητη χαρακτηρων γραφει 160. Παιζει να μην ισχυει? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Επιβεβαιωνω πως εχω επισης μεγαλη καταναλωση λογω του AudioOut_2. Οποιος πιθανως γνωριζει ας μας πει τι ειναι αυτο διοτι δεν επεξηγει την προελευση του, εχει ενα υποπτο 1030 απο πανω. Αν παίζεις πολλά παιχνίδια, βλέπεις ταινίες, μουσική κλπ.. μην σε ανησυχεί. Ρε παιδιά τι είναι το audioout 2 ???? πρόγραμμα που έχετε κατεβάσει ??? λειτουργία του κινητού ?? Είναι wakelock στο better battery stats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Στο μετρητη χαρακτηρων γραφει 160. Παιζει να μην ισχυει? Στο auto στο μετρητη γραφει 120 γιατι ξεκιναει με κεφαλαια. Αν γραψεις ολο το κειμενο με κεφαλαια θα ειναι 120.. απο τη στιγμη ομως που το επομενο γραμμα γινεται μικρο παει ο μετρητης στο 60. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Λοιπόν... Όσοι έχετε Audioout_2 wakelock έχετε εγκατεστημενο viber; Απεγκαταστηστε το και ξαναδοκιμαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Λοιπόν... Όσοι έχετε Audioout_2 wakelock έχετε εγκατεστημενο viber; Απεγκαταστηστε το και ξαναδοκιμαστε.. Προσωπικά δεν το έχω εγκαταστήσει και εχω wakelock απο το Audioout_2 . Νομίζω οτι εχει να κάνει γενικά με του ήχους του τηλεφώνου (notifications , ringtones, ήχοι πληκτρολογίου κ.τ.λ). Άκρη δεν έχω βγαλει ακόμα :confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Προσωπικά δεν το έχω εγκαταστήσει και εχω wakelock απο το Audioout_2 . Νομίζω οτι εχει να κάνει γενικά με του ήχους του τηλεφώνου (notifications , ringtones, ήχοι πληκτρολογίου κ.τ.λ). Άκρη δεν έχω βγαλει ακόμα :confused: Οι τρεις λύσεις που γράφουν για το Audioout_2 είναι : 1) Viber 2) Οταν κάνεις restart να μην έχεις απενεργοποιημενους τους ήχους (!) 3) απενεργοποιηση ολων των touch tones και haptic στο πληκτρολογιο και στο phone. Μιχαλη έχεις εντονο wakelock που δεν αφήνει το κινητό να μπει σε deep sleep; Γιατί κατα τα άλλα είναι νορμάλ να στο εμφανίζει αν παίζει οποιονδήποτε ήχο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Κάπου στο xda είχα διαβάσει πως αν οι ήχοι συστήματος δεν είναι στο maximum, διορθώνεται. Τους έχω βάλει στα 3/4 και ησύχασα. Δοκιμάστε το κι εσείς, δεν χάνετε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Προσωπικά δεν το έχω εγκαταστήσει και εχω wakelock απο το Audioout_2 . Νομίζω οτι εχει να κάνει γενικά με του ήχους του τηλεφώνου (notifications , ringtones, ήχοι πληκτρολογίου κ.τ.λ). Άκρη δεν έχω βγαλει ακόμα :confused: καλησπερα σε ολους πριν πεντε μερες εδωσα το 4ς και πειρα το GT 19305Ν 4G πολυ καλο τηλ ηθελα μια χαρη απο ποια χωρα ειναι δαβασα τις 621 σελιδες αλλα δεν μπορω να το βρω δεν βαριεμε το CSC:19305NCOVALI7 οποιος μπορει ας βοηθηση δεν ξερω και πολλα απο αυτο το τηλ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Κοιτάξε το αυτό με το Ν γιατί πολλά παιδιά λένε ότι δεν είναι συμβατό με Ελλάδα όσο αφορά το lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μιχαλη έχεις εντονο wakelock που δεν αφήνει το κινητό να μπει σε deep sleep; Γιατί κατα τα άλλα είναι νορμάλ να στο εμφανίζει αν παίζει οποιονδήποτε ήχο το κινητό. Όχι δεν έχω σοβαρό πρόβλημα .....προς το παρόν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλησπερα παιδια ! μπορει καπιος να μου δωση τον οδηγο ροοτ για το siii ειναι πολες σελιδες και με πονεσε το κεφαλι 3 ωρες διααβαζω! ροοτ εχει βγει να το κανεις κατευθειαν χωρις ξεκλειδωμα bootload ελπιζω ναι γτ δεν θελω να μπλεξω με τετια παλι! στο χ8 επρεπε να το κανω για να περασω costums kernel..! δεν χρειαζοταν και για ροοτ! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλησπερα παιδια ! μπορει καπιος να μου δωση τον οδηγο ροοτ για το siii ειναι πολες σελιδες και με πονεσε το κεφαλι 3 ωρες διααβαζω! ροοτ εχει βγει να το κανεις κατευθειαν χωρις ξεκλειδωμα bootload ελπιζω ναι γτ δεν θελω να μπλεξω με τετια παλι! στο χ8 επρεπε να το κανω για να περασω costums kernel..! δεν χρειαζοταν και για ροοτ! ευχαριστω! Εδω είσαι . Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts