scorpio3 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Σήμερα εκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2 αλλα δεν μου σβηστηκε τιποτα απο μεσα.ειναι νορμαλ αυτο; ενα factory reset δεν θα ηταν κακο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Στην νεα βερσιον στην πανω μπάρα υπαρχει μια επιλογή "Πολλαπλά Παράθυρα" ξερει κάποιος τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Στην νεα βερσιον στην πανω μπάρα υπαρχει μια επιλογή "Πολλαπλά Παράθυρα" ξερει κάποιος τι ακριβως κανει? Αυτο ακριβως που λεει.... Ενεργοποιησε το και μετα κρατα πατημενο το πληκτρο back .... Θα εμφανιστει μια μπαρα αριστερα. Ανοιξε τη πιασε μια εφαρμογη απο τη μπαρα και συρε την δεξια.... Μετα αν συρεις και δευτερη εφαρμογη θα δουλευεις ταυτοχρονα με 2....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 ειδε κανεις διαφορα στην ταχυτητα του ui??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 οταν επιλεγω καποιο οικονιδειο στην αρχικη οθονη για να το μετακινησω μου κανει δονηση γινεται να το απενεργοποιησοθμε αυτο και πως ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imprisoned Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εχετε δικιο παιδια σορρυ.tolis Ναι οταν ημουν rooted προσπαθησα να κανω verify το poweramp με το αυθεντικο αλλα δεν μπορουσα.. Οποτε το απεγκατεστισα. Τι μπορω να κανω ?Αυτο ειναι λογικα το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 πως θα γινει να παρω το update ;;;; Συνεχεια μου γραφει " Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ;;; Μεσω ΚΙΕΣ δοκιμασα-τιποτα δεν κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 πως θα γινει να παρω το update ;;;; Συνεχεια μου γραφει " Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ;;; Μεσω ΚΙΕΣ δοκιμασα-τιποτα δεν κανει. Βάλε την με odin να ξεμπερδεύεις Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Βάλε την με odin να ξεμπερδεύεις Ή με Kies, αφού σου έρχεται ΟΤΑ. Τι εννοείς δεν κάνει τίποτα; ------ Μπορεί κάποιος που έχει την καινούρια EUR να γράψει *#1234# εκεί που παίρνουμε τηλέφωνο και να μου πει τι του βγάζει ακριβώς; Τhanks! Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 εννοω οτι μου γραφει το ΚΙΕΣ ...Εχετε το τελευταιο λογισμικο και μπλα μπλα. Δεν την δινει μεσω ΚΙΕΣ μονο μεσω ΟΤΑ αλλα δεν ξερω ποτε θα την δωσει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 εννοω οτι μου γραφει το ΚΙΕΣ ...Εχετε το τελευταιο λογισμικο και μπλα μπλα. Δεν την δινει μεσω ΚΙΕΣ μονο μεσω ΟΤΑ αλλα δεν ξερω ποτε θα την δωσει !!! Αυτό είναι πολύ περίεργο, εως απίστευτο. Ποιο λογισμικό σου λέει το Kies ότι έχεις; (ακριβώς τη γραμμή) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) 2.5.1.12123_2 PDA:LJ4/PHONE:LID/CSC:LJ2( EUR) αυτο εχω Edited January 17, 2013 by kinezos75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια. Θελω να με βοηθησετε σε κατι . Καταρχας ειμαι rooted. Προσπαθω ωρες τωρα να βαλω την εφαρμογη poweramp και μου λεει :Δεν υπαρχει ελευθερος αποθηκευτικος χωρος. Τι μπορω να κανω? Γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω 4.1.1 ειμαι XXDLID. Ειμαι unrooted τωρα. Το εβγαλα μην εφτεγε αυτο. Μνημη στο κινητο εχω αρκετη . Samsung galaxy s3 GT-I9300 .Τα εχω κανει ολα. Ολα ομως Εχετε δικιο παιδια σορρυ.tolis Ναι οταν ημουν rooted προσπαθησα να κανω verify το poweramp με το αυθεντικο αλλα δεν μπορουσα.. Οποτε το απεγκατεστισα. Τι μπορω να κανω ?Αυτο ειναι λογικα το προβλημα Γίνε πάλι root και σβήσε το φάκελο /data/data/com.maxmpz.audioplayer . Μετά κάνε ένα reboot και ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση. Και έχε υπ'όψη σου ότι το root από μόνο του δε δημιουργεί προβλήματα, μόνο λύνει :) 2.5.1.12123_2 PDA:LJ4/PHONE:LID/CSC:LJ2( EUR) αυτο εχω Και το Kies δε σου δίνει αναβάθμιση; Αυτό είναι απ'τ'άγραφα, αν και τα περιμένει όλα κανείς από το Kies... αν και δεν άκουσα ακόμα κάποιον να πει ποια αναβάθμιση πήρε, φαίνεται ότι στην Ελλάδα έδωσαν την ίδια με την Κύπρο (LL4). Περίμενε να το σιγουρέψει κάποιος και μετά την περνάς από Odin αν βιάζεσαι όπως είπε ο Μιχάλης. Edited January 17, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 ναι το ΚΙΕΣ δεν δινει ...θα περιμενω μεσω ΟΤΑ ενταξει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μια από τα ίδια..αφου έκανΕ μια ώρα να συνδεθεί με το kies μου λέει ότι έχω τη τελευταία ενημέρωση. Στην αναμονή λοιπόν. Επειδή έχω μια βδομάδα τη συσκευή θα περάσω την αναβάθμιση από πάνω και βλέπουμε.μόνο αν κάνει κολλήματα θα κάνα factory reset. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) πως θα γινει να παρω το update ;;;; Συνεχεια μου γραφει " Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ;;; Μεσω ΚΙΕΣ δοκιμασα-τιποτα δεν κανει. Ακριβώς μία από τα ίδια και σε εμένα! Είναι Ελληνικό, unbranded από πλαίσιο! Παραθέτω και screenshot από το kies https://www.dropbox.com/s/58ssdf1rqh946sm/2013-01-17_183852.png Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τη δίνει την ρημάδα την αναβάθμιση!!!:mad: Edited January 17, 2013 by Homer_GR Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ακριβώς μία από τα ίδια και σε εμένα! Είναι Ελληνικό, unbranded από πλαίσιο! Παραθέτω και screenshot από το kies Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τη δίνει την ρημάδα την αναβάθμιση!!!:mad: και εγω απο ΠΛΑΙΣΙΟ το πηρα χτες ( το τριτο που αλλαζω τα 2 ηταν Vodafone ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Στο http://www.sammobile.com, έχει εμφανίσει μόνο τις Greece (Cosmote) - COS και Greece (Vodafone) - VGR... Την Greece - EUR (unbranded) όχι ακόμα... Εγώ πάντως σήμερα το πρωί στις 5:30 το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση και έκανα ενημέρωση αμέσως μέσω του KEYS, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.... Μιλώ για την Greece (Cosmote) - COS.... Δείτε και για του λόγου το αληθές: http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Στο http://www.sammobile.com, έχει εμφανίσει μόνο τις Greece (Cosmote) - COS και Greece (Vodafone) - VGR... Την Greece - EUR (unbranded) όχι ακόμα... Εγώ πάντως σήμερα το πρωί στις 5:30 το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση και έκανα ενημέρωση αμέσως μέσω του KEYS, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.... Μιλώ για την Greece (Cosmote) - COS.... Δείτε και για του λόγου το αληθές: http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/ Προφανώς στο sammobile δεν υπάρχει η EUR επειδή ακόμα δεν έχει ανέβει ολόκληρη στους servers για αναβάθμιση από kies... λογικά είναι θέμα ωρών. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλησπέρα σε όλους.. και σε μένα σε unbranded ελληνικό βγάζει το: ''Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. '' υπομονή ;) ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα: 1) η έκδοση αυτή που μας έρχεται έχει το fix της samsung για τα sudden death κλπ?? 2) που είναι η επιλογή για το ποια προγράμματα ορίζουμε ως προεπιλεγμένα? έκανα αναβάθμιση στον exdialer και κάτι πάτησα μετά και όταν πάω να ανοίξω αναπάντητη κλήση μου την ανοίγει με το ''αρχείο καταγραφών''.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μα παντα οταν ανοιγεις μια αναπαντητη απο την μπαρα ειδοποιησεων στην ανοιγει μεσω του stock dialer "αρχειο καταγραφων" που λες.Δεν εχω βρει τροπο ακομα για να ανοιγει μεσω αλλης εφαρμογης απο την μπαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μα παντα οταν ανοιγεις μια αναπαντητη απο την μπαρα ειδοποιησεων στην ανοιγει μεσω του stock dialer "αρχειο καταγραφων" που λες.Δεν εχω βρει τροπο ακομα για να ανοιγει μεσω αλλης εφαρμογης απο την μπαρα.. σωστός για τη μπάρα... εγώ την ανοίγω από την οθόνη κλειδώματος στο κυκλάκι ;) αυτό μου τροποποιήθηκε και θέλω να επαναφέρω.. στο άλλο δεν υπάρχει γιατρειά.. ή τουλάχιστον δεν έχω βρει κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Την πήρα κ εγώ σήμερα ota.Εχω μια ερώτηση όσο αφορά τα πολλαπλά παράθυρα, στην μπάρα μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες εφαρμογές ή μόνο αυτές που έχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Την πήρα κ εγώ σήμερα ota.Εχω μια ερώτηση όσο αφορά τα πολλαπλά παράθυρα, στην μπάρα μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες εφαρμογές ή μόνο αυτές που έχει?? Μόνο αν εισαι root μπορείς να προσθέσεις όποιες θέλεις . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996050 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060050 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Τα odex είναι για τις στοκ ρομς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts