Wizad Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπερα σας και χρονια πολλα!Σημερα μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.1.2 αλλα μετα την εγκατασταση κι ενω ειχα 2 φακελους με φωτογραφιες τις καμερας ο ενας απο τους 2 με τις πιο προσφατες δεν υπαρχει πια!!!Λετε να χαθηκαν?Πως να εγινε αυτο?Αντιμετωπισε κανενας παρομοιο προβλημα?Λετε να μπορω να τις επαναφερω?Υπαρχει καποιος τροπος?Σας ευχαρισρω Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 χρονια πολλα, μπηκα στο kies να δω αν εχει ερθει η αναβαθμιση και πατησα εργαλεια και αναβαθμιση υλικολογισμικου...τελικα μου ξαναπερασε την 4.1.1, δεν θα επρεπε να μην προχωρησει καθολου η διαδικασια αφου την ειχα ηδη περασμενη?η 4.1.2 ακομα να μου ερθει παροτι ελληνικο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 χρονια πολλα, μπηκα στο kies να δω αν εχει ερθει η αναβαθμιση και πατησα εργαλεια και αναβαθμιση υλικολογισμικου...τελικα μου ξαναπερασε την 4.1.1, δεν θα επρεπε να μην προχωρησει καθολου η διαδικασια αφου την ειχα ηδη περασμενη?η 4.1.2 ακομα να μου ερθει παροτι ελληνικο το τηλεφωνο Ναι, που είδες ότι έχει βγει η 4.1.2 για ελληνικά τηλέφωνα; :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 απο τους προαναφερομενους...μαλλον λαθος καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 απο τους προαναφερομενους...μαλλον λαθος καταλαβα? Είναι λάθος πληροφόρηση, γιατί είναι μισή. Λένε μου ήρθε η 4.1.2 παραλείποντας να πουν ότι έχουν γερμανικά,αγγλικά κ.λ.π. τηλέφωνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπέρα σε όλους , ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα galaxy s3 αλλά είναι από t mobile της Αγγλίας , το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και με τη σιμ κάρτα μέσα , αλλά πως μπορώ να το εξακριβώσω πως όλα είναι οκ με τα κλειδώματα κι αυτά , και αν υπάρχει κάποιο λινκ με imei checker ή και πρόγραμμα ? ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Παιδια χρονια πολλα. Μετα απο 7 μηνες με custom rom λεω να δοκιμασω για λιγο official. Γνωριζεται καποια link για thenes για official rom; Εαν βρηκες κατι ριξε μια απαντηση γιατι ενδιαφερομαι και εγω για theme σε stock rom..... Ειμαι με 4.1.2 XXELKC (Πολωνικη ειναι....) Δεν θελω ακομα να παω σε custom.... Και ακομα μια απορια...Γινεται με τη rom που εχω να προσθεσω εφαρμογες στο multiwindow??? Ειμαι root και εχω cwm 6.0.1.9 την touch εκδοση.... Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Εαν βρηκες κατι ριξε μια απαντηση γιατι ενδιαφερομαι και εγω για theme σε stock rom..... Ειμαι με 4.1.2 XXELKC (Πολωνικη ειναι....) Δεν θελω ακομα να παω σε custom.... Και ακομα μια απορια...Γινεται με τη rom που εχω να προσθεσω εφαρμογες στο multiwindow??? Ειμαι root και εχω cwm 6.0.1.9 την touch εκδοση.... Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα σε ολους. Για το multiwindow δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060050 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Για το multiwindow δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060050 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα: Το δευτερο λινκ δινει 2 αρχειακια ενα για odex και ενα για deodex Εγω λογικα εχω odex και ειμαι λιγακι γκαντεμης γιατι για την δικια μου ρομ δινει μονο deodex .....(ειναι το v3) Επεισης στο πρωτο λινκ δεν βρισκω τη δικια μου ρομ XXELKC Εχει μονο για τις LL4/5. Τωρα τι κανω??? Εχω κρατησει backup αλλα δεν ξερω τι θα προκαλεσω αν flashαρω λαθος αρχειο..... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα: Το δευτερο λινκ δινει 2 αρχειακια ενα για odex και ενα για deodex Εγω λογικα εχω odex και ειμαι λιγακι γκαντεμης γιατι για την δικια μου ρομ δινει μονο deodex .....(ειναι το v3) Επεισης στο πρωτο λινκ δεν βρισκω τη δικια μου ρομ XXELKC Εχει μονο για τις LL4/5. Τωρα τι κανω??? Εχω κρατησει backup αλλα δεν ξερω τι θα προκαλεσω αν flashαρω λαθος αρχειο..... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Ορίστε για odex το v3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36021188&postcount=449 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα: Το δευτερο λινκ δινει 2 αρχειακια ενα για odex και ενα για deodex Εγω λογικα εχω odex και ειμαι λιγακι γκαντεμης γιατι για την δικια μου ρομ δινει μονο deodex .....(ειναι το v3) Επεισης στο πρωτο λινκ δεν βρισκω τη δικια μου ρομ XXELKC Εχει μονο για τις LL4/5. Τωρα τι κανω??? Εχω κρατησει backup αλλα δεν ξερω τι θα προκαλεσω αν flashαρω λαθος αρχειο..... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Μιχάλη το λινκ σου είναι για ELL4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ορίστε για odex το v3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36021188&postcount=449 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Ο ενας προλαβε τον αλλο.... Μα τι εξυπηρετηση ειναι αυτη..???:D:D Δεν εχει σημασια που δεν αναφερει καπου το XXELKC??? Flashαρω και κανω το σταυρό μου???? Edit...ενταξει λυθηκε η απορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Μιχάλη το λινκ σου είναι για ELL4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Ναι σωστά !! εχω χάσει τον "μπούσουλα" !! Καλά γιατι δεν τα βάζει στην πρώτη σελίδα να τα βρίσκουμε .....δεν μπορώ να το καταλάβω .:confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ναι σωστά !! εχω χάσει τον "μπούσουλα" !! Καλά γιατι δεν τα βάζει στην πρώτη σελίδα να τα βρίσκουμε .....δεν μπορώ να το καταλάβω .:confused: Γιατί δε τα βγάζει όλα ο ίδιος. Και όπως φαίνεται δε βάζει λινκ των άλλων :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Παιδια με συγχωρειτε αν εχει απαντηθει απειρες φορες αλλα ημουν στη σκεψη να αλλαζα το μπλε s3 για καποιο ασπρο. το δικο μου ολλανδικο με 4.1 το ασπρο ελληνικο με 4.1. Ιδια ακριβως settings για φωτεινοτητα και screenmode. Το δικο μου με ματ ζελατινα το αλλο χωρις καθολου. πως στο καλο γινεται τα χρωματα στην οθονη να ειναιω τελειως διαφορετικα? Εμενα το ασπρο ειναι κατασπρο στον browser και τα μενου. στο αλλο ολα τα ασπρα ειναι ελαφρως κιτρινα σα να εχει ολη η οθονη του ενα κιτρινο φιλμ απο πανω. Και δεν ειναι μονο αυτο, ειδα κι αλλα ασπρα στο mediamarkt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 1) στο viber πως κάνουμε import τον τηλεφωνικό μας κατάλογο? 2) πως συγχρονίζονται οι επαφές με το gmail? πως επιλέγεις από που να συγχρονίσεις και τι ώστε να μη χαθεί τίποτα? 3) στο keys γίνεται full backup επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου? ευχαριστώ.. καμιά ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 παιδιά δε μου λέτε, πώς γίνεται (αν γίνεται) να αλλάξω ήχο στα εισερχόμενα μηνύματα ? Στις επιλογές εκεί έχει μόνο κάποιους προκαθορισμένους ήχους. (Σόρρυ αν γράφω σε λάθος thread, δεν ήξερα που αλλού να γράψω την απορία μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 OK thanks Superuser ;) Για απορίες σχετικά με εφαρμογές/παιχνίδια γράφω εδώ ή έχει κάποιο σχετικό thread ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 OK thanks Superuser ;) Για απορίες σχετικά με εφαρμογές/παιχνίδια γράφω εδώ ή έχει κάποιο σχετικό thread ? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) 1) στο viber πως κάνουμε import τον τηλεφωνικό μας κατάλογο? 2) πως συγχρονίζονται οι επαφές με το gmail? πως επιλέγεις από που να συγχρονίσεις και τι ώστε να μη χαθεί τίποτα? 3) στο keys γίνεται full backup επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου? ευχαριστώ.. πρώτα κάνε το 2. ρυθμίσεις-->λογαριασμοί-->προσθήκη λογαριασμού και προσθέυεις το gmail εάν έχεις ήδη gmail στην συσκευή τότε ρυθμίσεις-->λογαριασμοί-->google-->συνχρονισμός δεν έχεις λόγο να ανυσηχείς. Διότι να κάνεις λάθος τότε στο όγαριασμό google και κάνεις επαναφορά όπως ήταν πριν 24 ώρες!;) τώρα για τις ρυθμίσεις που λες ρίξε μια ματιά στον λογ.της google στο pc. για το 1) ανοιξε το viber -->contacts-->update contacts αν δεν δουλέψει απεγκατέστησε το και ξανα βάλε το κάπου εκεί στην διαδικασία εγκατάστασης σε ρωτάει αν το αφήνεις να έχει πρόσβαση στα contacts σου λές οκ και όλα οκ για το 3)Γίνεται αλλά δεν ασχολήθηκα ποτε με samsung apps ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:rotfl::rotfl::rotfl: Edited December 31, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 !!!!!!!!! Κατέβασα μόλις μια εφαρμογή για το κινητάκι και προς μεγάλη μου έκπληξη γράφει σε κάποιο σημείο: root status: unrooted :confused::confused::confused: Εδώ να πω ότι έκανα αναβάθμιση στο 4.1.2 πριν από λίγες μέρες και ρουτ το είχα κάνει πιο πριν (όσο ήταν δηλαδή στην 4.1.1). Τώρα πρέπει να το ξαναρουτάρω;; :blink: Ο οδηγός παραμένει ο ίδιος ή άλλαξε κάτι; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) !!!!!!!!! Κατέβασα μόλις μια εφαρμογή για το κινητάκι και προς μεγάλη μου έκπληξη γράφει σε κάποιο σημείο: root status: unrooted :confused::confused::confused: Εδώ να πω ότι έκανα αναβάθμιση στο 4.1.2 πριν από λίγες μέρες και ρουτ το είχα κάνει πιο πριν (όσο ήταν δηλαδή στην 4.1.1). Τώρα πρέπει να το ξαναρουτάρω;; :blink: Ο οδηγός παραμένει ο ίδιος ή άλλαξε κάτι; :wacko: Πρέπει να κάνεις ξανά ,μετά απο update χάνεται το root . O οδηγός είναι ο ίδιος . Edited December 31, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το κουμπί δεν ακούγεται. Πιθανώς να έχεις βάλει ηχητικό feedback ( To κλικ είναι από το ηχείο) Nope, είναι από το κουμπί. Βρήκα και βιντεο... http://www.youtube.com/watch?v=VjN-0-J45R8 Καλά σε εμένα ακούγεται καθαρά πάντα όταν τερματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Nope, είναι από το κουμπί. Βρήκα και βιντεο... http://www.youtube.com/watch?v=VjN-0-J45R8 Καλά σε εμένα ακούγεται καθαρά πάντα όταν τερματίζει. Στο βίντεο φαίνεται λίγο ξεχαρβαλωμένο το κουμπί γιατί προεξέχει εμφανώς από το σώμα του κινητού. Κανονικά είναι στο ίδιο επίπεδο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts