QQTilt Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Μου ήρθε και σε μενα σημερα η αναβάθμιση 4.1.2 Πολυ ενδιαφερουσα η δυνατότητα για παταλληλη εμφανιση δυο εφαρμογών αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφέρει να προσθέσω στην πλευρικη μπάρα αλλες εφαρμογές. Πως μπορω να βαλω πχ τις εγαρμογες πλοήγησης ωστε να μπορω να τις λειτουργω παράλληλα με καποιες άλλες; Δε μπορείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Μου ήρθε και σε μενα σημερα η αναβάθμιση 4.1.2 Πολυ ενδιαφερουσα η δυνατότητα για παταλληλη εμφανιση δυο εφαρμογών αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφέρει να προσθέσω στην πλευρικη μπάρα αλλες εφαρμογές. Πως μπορω να βαλω πχ τις εγαρμογες πλοήγησης ωστε να μπορω να τις λειτουργω παράλληλα με καποιες άλλες; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697 Στο λινκ που παραθετεις δεν διευκρινίζει αν δουλεύει στην επισημη rom. Δουλεύει και αν ναι τι ακριβώς πρεπει να κανω; Βασικα δεν καταλαβα πως πρέπει να το φλασαρω Edited December 25, 2012 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Στο λινκ που παραθετεις δεν διευκρινίζει αν δουλεύει στην επισημη rom. Δουλεύει και αν ναι τι ακριβώς πρεπει να κανω; Βασικα δεν καταλαβα πως πρέπει να το φλασαρω Η έκδοση odexed είναι για τις stock roms. Πρέπει να είσαι rooted και να έχεις cwm recovery. Αν δε τα έχεις, δε γίνεται αυτό που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Να τους πάρει και να τους σηκωσει. Εκαναν που εκαναν το καλό έπρεπε να το κανουν μισο; Τωρα πρεπει να μαθω τι ειναι το Cwm recovery και πως δουλεύει. :banghead: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Να τους πάρει και να τους σηκωσει. Εκαναν που εκαναν το καλό έπρεπε να το κανουν μισο; Τωρα πρεπει να μαθω τι ειναι το Cwm recovery και πως δουλεύει. :banghead: Αν δεν θέλεις να περάσεις custom rom δε θα σου χρειαστεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Μα ακριβως αυτο.. Δεν πρόκειται να φλασαρω ποτε ξενη rom αλλα για να εχω την πληρη δυνατότητα παραλληλης απεικονησης για ολες τις εφαρμογές πρέπει να φλασαρω αυτο το v5 deodexed . Πως γίνεται αυτό; Αν θυμάμαι καλα για να βαλω cwm θα πρέπει να σβησω την εγκατεστημενη ρομ και μετα να την φλασαρω ξανα. Edited December 25, 2012 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Μα ακριβως αυτο.. Δεν πρόκειται να φλασαρω ποτε ξενη rom αλλα για να εχω την πληρη δυνατότητα παραλληλης απεικονησης για ολες τις εφαρμογές πρέπει να φλασαρω αυτο το v5 deodexed . Πως γίνεται αυτό; Για αρχή πες μας με ποιο τρόπο έχεις κάνει root . Αν έχεις κάνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Αν δεν θέλεις να περάσεις custom rom δε θα σου χρειαστεί ποτέ. Τεράστιο λάθος.Ξεχνάς τουλάχιστον το NANDROID BACKUP και την εγκατάσταση mods. Μα ακριβως αυτο.. Δεν πρόκειται να φλασαρω ποτε ξενη rom αλλα για να εχω την πληρη δυνατότητα παραλληλης απεικονησης για ολες τις εφαρμογές πρέπει να φλασαρω αυτο το v5 deodexed . Πως γίνεται αυτό; Kαι με το V2 θα γίνει αυτό που θες. Αλλά σου είπα τις προυποθέσεις. Δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τίποτα. Απλά εγκαθιστάς το cwm και αντικαθιστά το μαμά recovery Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Για αρχή πες μας με ποιο τρόπο έχεις κάνει root . Αν έχεις κάνει . Root ειχα κανει με τον παραδοσιακο τροπο οπως περιγραφεται εδω αλλα λεον το εχω χασει με τις τελευταιες αναβαθμισεις.. Δεν το χρειαστικα για αυτο και δεν το ξαναεκανα root ( δεν εχω θεμα να το ξανα κανω root) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Root ειχα κανει με τον παραδοσιακο τροπο οπως περιγραφεται εδω αλλα λεον το εχω χασει με τις τελευταιες αναβαθμισεις.. Δεν το χρειαστικα για αυτο και δεν το ξαναεκανα root ( δεν εχω θεμα να το ξανα κανω root) Κανε λοιπον root με το πρώτο ή τον δεύτερο τρόπο και περνά με το odin το cwm recovery και είσαι έτοιμος . Τα οφέλη του cwm όπως ειπε και ο Στράτος ειναι αρκετά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Για να μην κανω καμια κοτσανα στα τελευταια ο τυπος στο xda γραφει τα εξης: 1.Backup!! 2.Flash the zip from the download section. 3.reboot. Τι ακριβως θεΛει να κανω Backup? Με το CWM απλως το δινω το zip που κατεβασα ( install zip from sdcard ? ) και τελειωσα ? Το install zip from side load τι ειναι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass_ Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους παιδια. εχω μια απορια, περναω μια επαφη χειροκινητα εννοω και βλεπω οτι παιρνει εναν αριθμο τηλεφωνου. οχι δευτερο κινητο η τηλεφωνο σπιτιου πχ. σιγουρα κατι κανω λαθος γιαυτο ζηταω να μου πειτε τι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) @QQTilt να τα έλεγα εγώ αυτά που έχω πιει και μερικά κρασιά εντάξει αλλά εσύ ...εκτός και αν και εσυ τα ήπιες λίγο :lol: Για να μην κανω καμια κοτσανα στα τελευταια ο τυπος στο xda γραφει τα εξης: 1.Backup!! 2.Flash the zip from the download section. 3.reboot. Τι ακριβως θεΛει να κανω Backup? Με το CWM απλως το δινω το zip που κατεβασα ( install zip from sdcard ? ) και τελειωσα ? Το install zip from side load τι ειναι; Θα κάνεις ενα nadroid backup σε περίπτωση που κάτι παει στραβά . Και θα περάσεις το zip με το cwm .....αυτό είναι είσαι έτοιμος . Απλά πρόσεξε να κατεβάσεις το σωστό αρχείο . Edited December 25, 2012 by Superuser Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους!! Προ ημερών αγόρασα για το έτερο ήμισυ το αγαπημένο σας κινήτο!! Ως κάτοχος Galaxy Nexus παίζω οριακά στο να μην το αλλάξω και εγώ. Μου έχει παρουσιαστεί όμως ένα μικρο πρόβλημα. Όταν θελω να στείλω μια φωτογραφία με NFC από το S3 στο Nexus, ενώ ξεκινάει η διαδικασία, στο Nexus ανοίγει το Play store και μου γράφει 'Item not found'. Η ανάποδη διαδικασία γίνεται χωρίς πρόβλημα. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει;;;; Δενέχω δοκιμάσει να στείλω κάτι άλλο πέρα από φωτογραφία. Επίσης ενώ έχει 4.1.1, δεν έχει Google Now. Είναι οκ, ή θέλει περαιτέρω ψάξιμο;;;;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!:D Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Έχουμε κανένα νέο απο την Ελληνική 4.1.2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 παιδια εδω στην Ελλαδα εχει παρουσιαστει το προβλημα που το S3 νεκρωνει χωρις να δινει σημεια ζωης μετα τον πρωτο χρονο(αστοχια hardware συμφωνα με το xda)? Ενδιαφερομαι για την αγορα που οποτε με προβληματιζει λιγο το συγκεκριμενο θεμα! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697 Φιλε μου το εχεις δοκιμασει και δουλευει; Αν και ακολουθησα κατα γραμα τις οδηγιες τελικα δεν καταφερα τιποτα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Φιλε μου το εχεις δοκιμασει και δουλευει; Αν και ακολουθησα κατα γραμα τις οδηγιες τελικα δεν καταφερα τιποτα. Με custom ή stock rom ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Επειδή έχω custom rom, είχα δοκιμάσει την deodexed version και δούλευε κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Την stock εχω ... Παιζει να χρειαζεται να χρησιμοποιησω καποια αλλη version ( δοκιμασα την V2 και V5) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Την stock εχω ... Παιζει να χρειαζεται να χρησιμοποιησω καποια αλλη version ( δοκιμασα την V2 και V5) H V5 από οτι είδα ειναι για deoxed . Δοκίμασε την V3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Έχουμε κανένα νέο απο την Ελληνική 4.1.2??? Σου στελνει χαιρετισματα, ειναι στο δρομο λεει και βρηκε κινηση :) Μην ειμαστε ανυπομονοι, ειναι πολλες χωρες με μεγαλες αγορες που δεν εχουν ακομα 4.1.2. Mπορεις να δεις ποσοι πολλοι περιμενουν http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 H V5 από οτι είδα ειναι για deoxed . Δοκίμασε την V3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Ευχαριστω φιλε μου αυτο ηταν... Επιτελους το καταφερα :up: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Σου στελνει χαιρετισματα, ειναι στο δρομο λεει και βρηκε κινηση :) Μην ειμαστε ανυπομονοι, ειναι πολλες χωρες με μεγαλες αγορες που δεν εχουν ακομα 4.1.2. Mπορεις να δεις ποσοι πολλοι περιμενουν http://www.sammobile.com/2012/12/05/galaxy-s-iii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/ Η ειρωνεία δεν εν είναι και η καλύτερη απάντηση.... Δεν έχω ούτε εβδομάδα που πήρα το κινητό, και δεν έχω ιδέα γύρω από android..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts