gnikosr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παδια απο ποια χωρα ειναι το κινητο μ γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παδια απο ποια χωρα ειναι το κινητο μ γνωριζει καποιος? Διάβασε το FAQ σε παρακαλώ... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μιας και δεν αναφέρεται στο faq με ένα απλό search: OJV = Τουρκία. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μιας και δεν αναφέρεται στο faq με ένα απλό search: OJV = Τουρκία. Όχι Μάκη δεν είναι απαραίτητα Τουρκία. Το OJV είναι multicsc, περιέχει καμια 15αριά χώρες, μεταξύ τους και η Τουρκία. Ο κατάλογος στο FAQ είναι ΥΠΕΡπλήρης, και διαβάζουμε εκεί πριν ρωτήσουμε οτιδήποτε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά, σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του topic. Υπάρχει τρόπος να αλλάζει η γλώσσα όταν πληκτρολογούμε όπως άλλαζε στο iPhone από την υδρόγειο και όχι από την space bar? Να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ το Swiftkey 3 πληκτρολόγιο και στις ρυθμίσεις του δεν έχει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά, σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του topic. Υπάρχει τρόπος να αλλάζει η γλώσσα όταν πληκτρολογούμε όπως άλλαζε στο iPhone από την υδρόγειο και όχι από την space bar? Να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ το Swiftkey 3 πληκτρολόγιο και στις ρυθμίσεις του δεν έχει κάτι τέτοιο. Mάλλον δε θα βρεις απάντηση στις σελίδες εδώ γιατί είναι off topic η ερώτησή σου, μιας και αναφέρεται σε γενική Android εφαρμογή. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στην ενότητα Android, πιο συγκεκριμένα στο θέμα: Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & Εισαγωγή Κειμένου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ευχαριστω φιλε δεν το ειχα προσεχει...μου λεει οτι ειναι απο το morocco που ειναι αυτο?με καλυπτει η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ευχαριστω φιλε δεν το ειχα προσεχει...μου λεει οτι ειναι απο το morocco που ειναι αυτο?με καλυπτει η εγγυηση? Το Μαρόκο είναι χώρα της Αφρικής, συνεπώς όχι, δε σε καλύπτει η Ευρωπαϊκή εγγύηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Όχι Μάκη δεν είναι απαραίτητα Τουρκία. Το OJV είναι multicsc, περιέχει καμια 15αριά χώρες, μεταξύ τους και η Τουρκία. Ο κατάλογος στο FAQ είναι ΥΠΕΡπλήρης, και διαβάζουμε εκεί πριν ρωτήσουμε οτιδήποτε. Sorry, λάθος μου. Κάτι σχετικό όμως που το έχω απορία σχετικά με το checkfus. Σου δείχνει πραγματικά το product code (με την έννοια που ξέραμε στο s1) ή σου δείχνει ποιος είναι ο επιλεγμένος sales code; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Δηλαδη με δουλεψανε κανονικοτατα εκει στο birdphone που ειπανε οτι θα ειναι απο χωρες της ευρωπαικης ενωσεις!!! Edited November 7, 2012 by gnikosr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Sorry, λάθος μου. Κάτι σχετικό όμως που το έχω απορία σχετικά με το checkfus. Σου δείχνει πραγματικά το product code (με την έννοια που ξέραμε στο s1) ή σου δείχνει ποιος είναι ο επιλεγμένος sales code; Ναι, με την έννοια που ξέρεις. Φυσικά μπορείς να το αλλάξεις με φλασάρισμα, στην οποία περίπτωση τηλέφωνο στη Samsung με το ΙΜΕΙ ανα χείρας είναι ο μόνος τρόπος να μάθεις την προέλευση ενός πειραγμένου κινητού. Δηλαδη με δουλεψαβε κανονηκοτατα εκει στο birdphone που ειπανε οτι θα ειναι απο χωρες της ευπαικης ενωσεις!!! Απλά πάρε ένα τηλέφωνο και ζήτα εξηγήσεις, μπορεί να ισχύει κάτι που δε γνωρίζουμε. Το Kies, όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή σου, τι γράφει στην παρένθεση; Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μολις το ανοιξα πρωτη φορα ειχε επιλεγμενη την γαλικη γλωσσα παιζει ρολο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μολις το ανοιξα πρωτη φορα ειχε επιλεγμενη την γαλικη γλωσσα παιζει ρολο αυτο? Το πείραξες καθόλου απ'όταν το άνοιξες; Τα Γαλλικά δεν κολλάνε πουθενά... Το Kies τι λέει όταν το συνδέεις σχετικά με το λογισμικό; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Τελικα υπαρχουν οντως 2 μαυρα S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν το εχω πειραξη οχι μονο κατι εφαρμογες το εβαλα...στο κιες δεν το εχω συνδεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Τελικα υπαρχουν οντως 2 μαυρα S3. Βλέπεις 2 μαύρα στη φωτογραφία? Το 2ο μαύρο θα είναι ninja γιατί εμείς δεν το βλέπουμε. .! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Τα 2 τελυταια ειναι ρε συ. Απλα το ειναι διαφορετικα φινιρισμενα και φαινεται γκρι το τελυταιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) κοιτα τρεις τεσσερις σελιδες πισω τα ποσταρισματα μου .....οπως επισης και την βοηθεια που μου εδωσαν ο Αλεξ και ο Στρατος.:) Πάνο το δικό σου ήταν μεταχειρισμένο όμως είπες.... ο Νίκος το πήρε καινούριο. Δεν το εχω πειραξη οχι μονο κατι εφαρμογες το εβαλα...στο κιες δεν το εχω συνδεση... Ε σύνδεσέ το και πες μας... Τα 2 τελυταια ειναι ρε συ. Απλα το ειναι διαφορετικα φινιρισμενα και φαινεται γκρι το τελυταιο. Το τελευταίο είναι καφέ.... μήπως έχεις αχρωματοψία; :) To χρώμα το βαφτίσανε στη Samsung amber brown. Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Τα 2 τελυταια ειναι ρε συ. Απλα το ειναι διαφορετικα φινιρισμενα και φαινεται γκρι το τελυταιο. lol Το τελευταίο είναι καφέ και το είχα αρκετές φορές στα χέρια μου. Καταπληκτικό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι εχετε δικιο.Το κοιταξα καλυτερα τωρα κι οντως ειναι καφε. Καλα θα παω και μια βολτα απο τον οφθαλμιατρο τωρα που το πες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι εχετε δικιο.Το κοιταξα καλυτερα τωρα κι οντως ειναι καφε. Καλα θα παω και μια βολτα απο τον οφθαλμιατρο τωρα που το πες :p Υπάρχει πάντως και γκρι ("titanium grey"), που δεν είναι σ'αυτη τη φωτογραφία (μόνο ένα μαύρο όμως :)) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Διάβασε το FAQ σε παρακαλώ... Εμένα που λέει i9300ΟKDSEB Από ποια χώρα είναι,έχω μπερδευτεί λίγο. Και πείτε μου αν καλύπτεται από Ελλάδα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftlig Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βγάλω τον ήχο του κλείστρου όταν τραβώ φωτογραφία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βγάλω τον ήχο του κλείστρου όταν τραβώ φωτογραφία. Ευχαριστώ. Aπλά κλείσε τον ήχο του κινητού από τη μπάρα ειδοποιήσεων. Εμένα που λέει i9300ΟKDSEB Από ποια χώρα είναι,έχω μπερδευτεί λίγο. Και πείτε μου αν καλύπτεται από Ελλάδα. Πες μου που ακριβώς μπερδεύεσαι διαβάζοντας το FAQ, για να το διορθώσω να είναι λιγότερο ακαταλαβίστικο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτα μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts