Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια΄.

Κάτοχος απο χτες του s3. Το μόνο αρνητικό που συνάντησα στο κινητό είναι η κάμερα, συγκρίνοτας τις φωτογραφίες με αυτές του Note, του γκαλαξυ s3 είναι πολύ θολές. Mήπως είναι θέμα software ?

Κατα τα άλλα απόλυτα ευχαριστημένος :happy:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υποθέτω οτι γνωρίζεις οτι υπάρχει εφαρμογη που σου επιτρέπει να δεις την external sd card (δυστυχώς μονο αυτή ) σαν εξωτερικό δίσκο .

Όχι ποια εφαρμογή είναι αυτή μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις λινκ

[...]Δεν σου βγάζει τίποτα γιατί τι κινητό σου , συνδέεται με mtp και όχι με το παλιό USB debugging που το αναγνώριζε σαν εξωτερικό δίσκο. Βάλε την κάρτα σε ένα card reader και μια χαρά θα στο βγάλει.

Παρ' ότι τα βρήκατε παρακάτω, είπα να συμβάλλω λίγο κι εγώ: USB Mass storage mode, όχι USB debugging.

Είμαι φρέσκος στο thread, με "ξαδερφάκι" Nexus.

Μπήκα γιατί κάποιος ανέφερε ότι εδώ εμφανίστηκε μονταρισμένο πρόσφατο Swype με κουμπί αλλαγής γλώσσας.

Η άλλη μου απορία είναι: Τα 50GB Dropbox έχουν χρονικό περιορισμό?

Εάν τα παραπάνω έχουν απαντηθεί, αγνοήστε με, ήδη διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες. Διαφορετικά, κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη :)

Παρ' ότι τα βρήκατε παρακάτω, είπα να συμβάλλω λίγο κι εγώ: USB Mass storage mode, όχι USB debugging.

Είμαι φρέσκος στο thread, με "ξαδερφάκι" Nexus.

Μπήκα γιατί κάποιος ανέφερε ότι εδώ εμφανίστηκε μονταρισμένο πρόσφατο Swype με κουμπί αλλαγής γλώσσας.

Η άλλη μου απορία είναι: Τα 50GB Dropbox έχουν χρονικό περιορισμό?

Εάν τα παραπάνω έχουν απαντηθεί, αγνοήστε με, ήδη διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες. Διαφορετικά, κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη :)

1) Κοίτα στο θέμα Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S III.

2) 2 χρόνια.

- Alex

Όταν βλέπουμε βιντεάκια από το YouTube μπορούμε ασύρματα να μεταδώσουμε την εικόνα στην τηλεόραση μας;

Θα κανεις τα εξης θα πατησεις smart hub απο το τηλεκοντρολ θα πατησεις την εφαρμογη Youtube on TV μετα θα πατησεις ΤΟ ΥOUTUBE MOY πας εκει που λεει Συζευξη το πατας σου βγαζει ενα αριθμητικο κωδικο το οποιο το βαζεις στην εφαρμογη του κινητου πατωντας αριστερο κλικ και πας εκει που λεει Αdd You Tube TV και στο Enter pairing code το βαζεις οπως και ενα ονομα στο name this screen και θα σου παιζουν στην tv ασυρματα απο το κινητο.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όταν βλέπουμε βιντεάκια από το YouTube μπορούμε ασύρματα να μεταδώσουμε την εικόνα στην τηλεόραση μας;

Θα κανεις τα εξης θα πατησεις smart hub απο το τηλεκοντρολ θα πατησεις την εφαρμογη Youtube on TV μετα θα πατησεις ΤΟ ΥOUTUBE MOY πας εκει που λεει Συζευξη το πατας σου βγαζει ενα αριθμητικο κωδικο το οποιο το βαζεις στην εφαρμογη του κινητου πατωντας αριστερο κλικ και πας εκει που λεει Αdd You Tube TV και στο Enter pairing code το βαζεις οπως και ενα ονομα στο name this screen και θα σου παιζουν στην tv ασυρματα απο το κινητο.

Δεν έχω τηλεόραση της Samsung. Η ερώτηση μου αφορούσε γενικότερα αν υπάρχει η δυνατότητα μέσω WiFi να περάσω την εικόνα των YouTube βίντεο στην τηλεόραση μου.

Όπως κάνω δηλαδή με όλα τα αλλά βίντεο και φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου

αγορασα το κινητο μου με επιδοτηση απο wind, εκανα αναβαθμιση στο 4.0.4 δεν ειναι το jellybean αυτο ε? θα μου βγει αργοτερα αναβαθμιση για jellybean?

οταν εκανα την αναβαθμιση εκανε επανεκινηση μου εβγαλε μια πρασινη οθονη διαφημιση που εγραφε cosmote ο κοσμος μας παντου!?

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Καλησπέρα παιδια΄.

Κάτοχος απο χτες του s3. Το μόνο αρνητικό που συνάντησα στο κινητό είναι η κάμερα, συγκρίνοτας τις φωτογραφίες με αυτές του Note, του γκαλαξυ s3 είναι πολύ θολές. Mήπως είναι θέμα software ?

Κατα τα άλλα απόλυτα ευχαριστημένος :happy:

Πάρε πανάκι και καθάρισε την κάμερα , γιατί δεν βγάζει θολές το S3 :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αγορασα το κινητο μου με επιδοτηση απο wind, εκανα αναβαθμιση στο 4.0.4 δεν ειναι το jellybean αυτο ε? θα μου βγει αργοτερα αναβαθμιση για jellybean?

οταν εκανα την αναβαθμιση εκανε επανεκινηση μου εβγαλε μια πρασινη οθονη διαφημιση που εγραφε cosmote ο κοσμος μας παντου!?

Όχι δεν έχει βγει για όλους ακόμα η jb. Από μέρα σε μέρα. Το πήρες από wind και είναι branded σε cosmote? :eek::what: lol

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν έχω τηλεόραση της Samsung. Η ερώτηση μου αφορούσε γενικότερα αν υπάρχει η δυνατότητα μέσω WiFi να περάσω την εικόνα των YouTube βίντεο στην τηλεόραση μου.

Όπως κάνω δηλαδή με όλα τα αλλά βίντεο και φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου

Ισως υπάρχει αλλά δεν ξέρω εκτός Samsung tv έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες tv έχουν ενσωματωμένη YouTube εφαρμογή έτσι κι αλλιώς που βολεύει καλύτερα .

Όσον αφορά το δεύτερο που αναφέρεις μέσω dlna το κανεις αρκεί να υποστηρίζει η tv το dlna.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όχι δεν έχει βγει για όλους ακόμα η jb. Από μέρα σε μέρα. Το πήρες από wind και είναι branded σε cosmote? :eek::what: lol

εχει και κοσμοτε apps μεσα!

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Mηπως κανουν τιποτα ανταλλαγες στοκ cosmote και wind??Γιατι και αλλος ενας φιλος στο φορουμ του s2 μας ειπε προχτες οτι ειχε αγορασει απο wind,εκανε αναβαθμιση ομως και ειχε cosmote boot animation.

Ισως υπάρχει αλλά δεν ξέρω εκτός Samsung tv έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες tv έχουν ενσωματωμένη YouTube εφαρμογή έτσι κι αλλιώς που βολεύει καλύτερα .

Όσον αφορά το δεύτερο που αναφέρεις μέσω dlna το κανεις αρκεί να υποστηρίζει η tv το dlna.

Ναι μεν έχει η τηλεόραση μου YouTube εφαρμογή αλλά δεν με βολεύει.

Θεωρώ πιο πρακτικό από το S3 αφού με ενεργοποιημένο το widget του YouTube καΙ με επιλεγμένα κανάλια , μου έρχονται συνέχεια ενδιαφέροντα βιντεάκια χωρίς να ψάχνω.

Πάντως θεωρητικά πρέπει να γίνεται

Όχι ποια εφαρμογή είναι αυτή μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις λινκ

Έκτος εκει που σου είπε να κοιτάξεις ο @ Lakerdas δες και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1711009

Samsung galaxy s21+

απο που μπορω να κατεβασω την εποπτεια αφαρμογης εκτος samsung apps??

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα σε όλη την παρέα...νέος κάτοχος και εγώ του γαλαξία...και φυσικά με απορίες...το προηγούμενο τηλέφωνο ήταν το i8910 της ίδιας εταιρείας.έμεινα μαζί του 3 χρόνια.Απορία πρώτη λοιπόν...θέλω σε μια επαφή να έχω πολλούς αριθμούς..πώς γίνεται αυτό?

έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη, όταν χρησιμοποιώ τον stock browser.

κάνει σαν να φλασάρει η φωτεινότητα, σαν να αναβοσβήνει αστραπιαία (και όχι πάντα )

Έκανα και factory reset (εχω DLI8 leak) και το δοκίμασα χωρίς να βάλω καμία άλλη εφαρμογή (ούτε το γνωστό apk Flash player) και πάλι τα ίδια.

Καμία ιδέα;;;;

Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Πάρε πανάκι και καθάρισε την κάμερα , γιατί δεν βγάζει θολές το S3 :p

Ολοκαίνουργιο κινητό είναι αλλά την καθάρισα όπως μου είπες, η διαφορά στον υπολογιστή με το Note έιναι κάτι παραπάνω απο εμφανής....

παιδια αποριες παλι...

1:Eιχα κλειστο το τηλ κ οταν το ανοιξα μου ηρθαν καποια μηνυματα ηθελα να δω τι ωρα μου τα εστειλαν αλλα εγραφε την ωρα που τα ειδα ετσι τα δειχνει? :(

2: Eχω gmail πιο λογαριασμο να χρησιμοποιήσω αυτον που λεει gmail η email?

3:Πως βγαζουμε φωτο με την παλαμη που εχω δει σε ενα βιντεο?

4: Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ανοιγει βιντεο που ειχα τραβηξει απο iphone?

5: Υπαρχει καποια εφαρμογη emoticons που να το προσθετεις στο λεξικο οπως το iphone?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα σημερα βρηκα χρονο να το ψαξω παραπανω..

1. Eίσαι με stock ROM; Γιατί εγω εχω ενα μήνυμα για κλήση που εγινε οσο φόρτιζα το τηλέφωνο ενω ήταν κλειστό και το μήνυμα είναι ως εξής: είχατε 1 κλήση "αριθμός" ημερομηνία ώρα κλήσης ..... και δίπλα απο το συννεφάκι η ώρα που έλαβα το μήνυμα.

2. Στο app που λέει gmail μπορείς να βάλεις όλα τα Gmail account σου (και μόνο gmail). Στο email μπορείς να βάλεις απο όποιο provider. Εγω προσωπικά το gmail μου το εχω βάλει στο Gmail app.

3. Στην οθόνη που θέλεις να κάνεις sceenshot, βάλε την παλάμη σου στην ακρη της οθόνης και "σύρε" την στην άλλη άκρη.

4. Xωρίς να είμαι 100% σίγουρος το iPhone, πρέπει να γράφει mp4. Οπότε ο default player θα τα παίζει. Αλλιώς δοκίμασε τις κλασσικές Android επιλογές MX Player / mVideoPlayer HD / RockPlayer

Για emoticons δεν γνωρίζω κάτι, καθώς δεν πολυχρησιμοποιώ. Ελπίζω να βοήθησα ;)

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Guest maklovinsam
καλησπερα παιδια,εχω την εξης,ισως χαζη ερωτηση,οταν περνω τηλ η με περνουν,γενικα σε μιακληση διακρινω στο σε σκοτεινο περιβαλλον τον τερμα αριστερα αισθητηρα που ειναι κοντα στο ακουστικο να βγαζει ενα κοκκινο χρωμα,λογικα ενεργοποιειται για να σβησειι η οθονη?

καλησπερα παιδια,εχω την εξης,ισως χαζη ερωτηση,οταν περνω τηλ η με περνουν,γενικα σε μιακληση διακρινω στο σε σκοτεινο περιβαλλον τον τερμα αριστερα αισθητηρα που ειναι κοντα στο ακουστικο να βγαζει ενα κοκκινο χρωμα,λογικα ενεργοποιειται για να σβησειι η οθονη?

Ψάξε λίγο πιο πίσω έγραψα χθες και φύσει η τελευταία έκδοση του viber αφήνει ανοιχτό το proximity sensor. Πας στην εφαρμογή viber και κανεις exit

Guest maklovinsam
Ψάξε λίγο πιο πίσω έγραψα χθες και φύσει η τελευταία έκδοση του viber αφήνει ανοιχτό το proximity sensor. Πας στην εφαρμογή viber και κανεις exit

μα δεν εχω viber ,σε κανονικη κληση,αλλα μολις σταματησω την κληση σβηνει κατευθειαν.δεν εχω προβλημα στην μπαταρια κ ουτε δουλευει ο αισθητηρας συνεχεια,ενεργοποιειται μονο οταν εχω κληση κ μετα μολισ σταματησω την κληση σβηνει.

καλησπερα παιδια,εχω την εξης,ισως χαζη ερωτηση,οταν περνω τηλ η με περνουν,γενικα σε μιακληση διακρινω στο σε σκοτεινο περιβαλλον τον τερμα αριστερα αισθητηρα που ειναι κοντα στο ακουστικο να βγαζει ενα κοκκινο χρωμα,λογικα ενεργοποιειται για να σβησειι η οθονη? να τονισω οτι δεν μενει παντα αναμενος,αλλα μονο σε οση ωρα εχω την κληση,οταν σταματαω την κληση σβηνει κατευθειαν.

Edited by maklovinsam
Συνένωση Μηνυμάτων

μα δεν εχω viber ,σε κανονικη κληση,αλλα μολις σταματησω την κληση σβηνει κατευθειαν.δεν εχω προβλημα στην μπαταρια κ ουτε δουλευει ο αισθητηρας συνεχεια,ενεργοποιειται μονο οταν εχω κληση κ μετα μολισ σταματησω την κληση σβηνει.

Μήπως κάτι σε Skype ή κάποιο άλλο με VoIP? Κανε αν θες κι ένα restart μήπως απλά είναι κάτι τυχαίο.. Πάντως είναι αυτό το εντελώς αχνό κόκκινο που βλέπεις μόνο σε σκοτάδι σωστά?

Guest maklovinsam
Μήπως κάτι σε Skype ή κάποιο άλλο με VoIP? Κανε αν θες κι ένα restart μήπως απλά είναι κάτι τυχαίο.. Πάντως είναι αυτό το εντελώς αχνό κόκκινο που βλέπεις μόνο σε σκοτάδι σωστά?

σωστα κ μονο οταν εχω κληση,πουθενα αλλου,εννοω δεν μενει μονιμα ανοιχτο.οποτε ειναι λογικο ε?