Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει να κάνει με το δίκτυο... πολλοί κάνουν κρα να δούνε Η+ στην Ελλάδα, και εσύ που το βλέπεις δεν το θέλεις :)

Δοκίμασε να το βάλεις στο WCDMA only από τις ρυθμίσεις, αντί για το αυτόματο, να δούμε αν θα φτιάξει αυτό που κολλάει

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τζίφος:(

Όπως είπα το πρόβλημα είναι αυτή η καθυστέρηση από Η σε Η+ κάθε φορά που φορτώνω ιστοσελίδα! Μόλις γίνει Η+ φορτώνει αμέσως...

Ειναι καθαρά θέμα Vodafone. Εγω οταν έχω Η+ παει σφαίρα.

Σε εσένα φαντάζομαι το κρατάει σταθερό σε Η+... Εμένα το γυρνάει μόνο όταν κινούνται δεδομένα, αλλιώς μένει σκέτο Η!

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως μπορω να μεταφερω sms απο iphone σε galaxy γνωριζει καποιος?:(

Μπορείς να δοκιμάσεις με αυτόν εδω τον τρόπο http://www.technologyimpulse.com/how-to-transfer-sms-from-iphone-to-galaxy-s3/

Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να μην υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του HSDPA .κάπου θα υπάρχει εστω και "κρυφή"

Samsung galaxy s21+

Μπορείς να δοκιμάσεις με αυτόν εδω τον τρόπο http://www.technologyimpulse.com/how-to-transfer-sms-from-iphone-to-galaxy-s3/

Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να μην υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του HSDPA .κάπου θα υπάρχει εστω και "κρυφή"

ευχαριστω πολυυ!!! δεν υπαρχει κατι πιο λιγο πολυπλοκο ε?:O

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τζίφος:(

Όπως είπα το πρόβλημα είναι αυτή η καθυστέρηση από Η σε Η+ κάθε φορά που φορτώνω ιστοσελίδα! Μόλις γίνει Η+ φορτώνει αμέσως...

Σε εσένα φαντάζομαι το κρατάει σταθερό σε Η+... Εμένα το γυρνάει μόνο όταν κινούνται δεδομένα, αλλιώς μένει σκέτο Η!

Και στην wind που θα πας, πάλι θα καθυστερεί 1με 2 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει H+ και να ξεκινήσει να κατεβάζει δεδομένα.. Κι εμένα στην αρχή με εκνευριζε, τώρα συνήθισα. Η ταχύτητα όμως είναι κορυφαία..

The sky moves on sideways

Και στην wind που θα πας, πάλι θα καθυστερεί 1με 2 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει H+ και να ξεκινήσει να κατεβάζει δεδομένα.. Κι εμένα στην αρχή με εκνευριζε, τώρα συνήθισα. Η ταχύτητα όμως είναι κορυφαία..

Όταν είναι σε Η+ δεν το συζητώ! Πάει σφαίρα!

Αλλά γιατί να είναι σε Η και να πάει σε Η+ μόνο όταν κινούνται δεδομένα και μετά να επανέρχεται πάλι σε Η;:blink:

Αλλά γιατί να είναι σε Η και να πάει σε Η+ μόνο όταν κινούνται δεδομένα και μετά να επανέρχεται πάλι σε Η;:blink:

Ακριβώς αυτό κάνει και σε εμένα στη wind.. :confused: δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το fast dornacy

The sky moves on sideways

ευχαριστω πολυυ!!! δεν υπαρχει κατι πιο λιγο πολυπλοκο ε?:O

Υποθέτω οτι θα υπάρχει και κάποιος αλλος τρόπος που εγω δεν γνωρίζω .

Περιμενε και Ίσως κάποιο παιδί σου δώσει κάποια άλλη λύση .

Samsung galaxy s21+

Εν το μεταξύ τώρα βλέπω ότι η καθυστέρηση για την εναλλαγή είναι 5-7 δεύτερα σε σχέση με τα 2-3 που έκανε πριν.

Υποθέτω οτι θα υπάρχει και κάποιος αλλος τρόπος που εγω δεν γνωρίζω .

Περιμενε και Ίσως κάποιο παιδί σου δώσει κάποια άλλη λύση .

το ελπιζω..γιατι εχω μηνυματα που δεν θελω να χασω..:(

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

το ελπιζω..γιατι εχω μηνυματα που δεν θελω να χασω..:(

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

έγραψε ένα παιδί πιο πάνω αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galaxysync.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxheHlzeW5jLmFuZHJvaWQuYXBwIl0

για τσέκαρε μήπως δουλεύει... φαίνεται καλό αν κάνει αυτά που λέει ;)

Έχω λίγη ώρα για σκότωμα, οπότε ας αρχίσουμε :)

Δοκίμασε το παρακάτω:

*#197328640#

Θα βγει το service menu:

(EDIT: DUH, τα παρακάτω είναι και touch....εκτός από το back και το select)

Πάτα κουμπί μενού, Select, γράψε 1, ΟΚ. Θα βγει το debug screen

Πάτα μενού, select, γράψε 8, OK. Θα βγει το phone control

Πάτα μενού, select, γράψε 3, OK. Θα βγει το nas control

Πάτα μενού, select, γράψε 4, ΟΚ. Θα βγει το RRC (HSPA) CONTROL

..... 1, ΟΚ, εμένα λέει

Serving Cell Info: HSDPA:1, HSUPA:1 (δηλαδή RELEASE 6)

Στο change HSPA REVISION λοιπόν, εσύ βάλε το REL5 (HSDPA ONLY) (τουλάχιστον μέχρι να πας στη Wind). Αν δε δουλέψει βάλε το νούμερο 1 (R99) τότε όμως δε θα ξαναδεις H, μόνο 3G.

Select, END

Δοκίμασε τώρα να δεις αν δουλεύει καλύτερα.

Αν συνεχίζει...

αν πας 2 μενού πίσω, και δείς στο 4) REVISION CONTROL, στο 1, εμένα λέει REL7, που είναι όλο το πακέτο HSUPA etc.

Πήγαινε back, και διάλεξε 2... και δοκίμασε το REL6 (δοκίμασα και το 5 αλλά δεν υποστηρίζεται. Κανονικά το 5 είναι που δεν έχει HSUPA καθόλου...αλλά δοκίμασε να δεις).

Tέλος πάντως παίξε και δες.

Αν δε φτιάχνει με τα παραπάνω... θα φτιάξει όταν αλλάξεις εταιρεία :)

Προσοχη: Μερικά από τα settings στο μενού αυτό μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Μην τα πειράζετε αν δεν ξέρετε τι κάνετε.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Προσπαθώ να κατεβάσω σε μορφή pdf το ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης από την σελίδα της Samsung και μου βγάζει σφάλμα, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα άλλο link να το κατεβάσω;
-Δημήτρης-

Παιδιά μπορεί κάποιος που εχει Jelly beam να δοκιμάσει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία στο Facebook? εδω και αρκετό καιρο μου βγάζει error. Μου το έκανε τόσο με custom JB αλλα και με την official που έχω τώρα.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχω λίγη ώρα για σκότωμα, οπότε ας αρχίσουμε :)

Δοκίμασε το παρακάτω:

*#197328640#

Θα βγει το service menu:

(EDIT: DUH, τα παρακάτω είναι και touch....εκτός από το back και το select)

Πάτα κουμπί μενού, Select, γράψε 1, ΟΚ. Θα βγει το debug screen

Πάτα μενού, select, γράψε 8, OK. Θα βγει το phone control

Πάτα μενού, select, γράψε 3, OK. Θα βγει το nas control

Πάτα μενού, select, γράψε 4, ΟΚ. Θα βγει το RRC (HSPA) CONTROL

..... 1, ΟΚ, εμένα λέει

Serving Cell Info: HSDPA:1, HSUPA:1 (δηλαδή RELEASE 6)

Στο change HSPA REVISION λοιπόν, εσύ βάλε το REL5 (HSDPA ONLY) (τουλάχιστον μέχρι να πας στη Wind). Αν δε δουλέψει βάλε το νούμερο 1 (R99) τότε όμως δε θα ξαναδεις H, μόνο 3G.

Select, END

Δοκίμασε τώρα να δεις αν δουλεύει καλύτερα.

Αν συνεχίζει...

αν πας 2 μενού πίσω, και δείς στο 4) REVISION CONTROL, στο 1, εμένα λέει REL7, που είναι όλο το πακέτο HSUPA etc.

Πήγαινε back, και διάλεξε 2... και δοκίμασε το REL6 (δοκίμασα και το 5 αλλά δεν υποστηρίζεται. Κανονικά το 5 είναι που δεν έχει HSUPA καθόλου...αλλά δοκίμασε να δεις).

Tέλος πάντως παίξε και δες.

Αν δε φτιάχνει με τα παραπάνω... θα φτιάξει όταν αλλάξεις εταιρεία :)

Προσοχη: Μερικά από τα settings στο μενού αυτό μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Μην τα πειράζετε αν δεν ξέρετε τι κάνετε.

Το δοκίμασα αυτό που έγραψε και έφυγαν Η και Η+ και έμεινα σταθερά το εικονίδιο 3G.

Βλετιώθηκε κάπως η ταχύτητα, αλλά όχι πολύ αισθητά! Πράγμα που με κάνει να νομίζω ότι φτάει το δίκτυο της vodafone στην περιοχή μου σήμερα! Οπότε το ξαναγύρισα σε Serving Cell Info: HSDPA:1, HSUPA:1

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση, θα κάνω υπομονή 2-3 εβδομάδες μέχρι να πάω στη wind και αν γίνεται και εκεί το ίδιο, θα παίξω πάλι με τις ρυθμισεις που μου έδωσες!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου!!!:thanks:

Προσπαθώ να κατεβάσω σε μορφή pdf το ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης από την σελίδα της Samsung και μου βγάζει σφάλμα, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα άλλο link να το κατεβάσω;

http://www13.zippyshare.com/v/5789020/file.html

Διότι σε H+ δικτυώνεσαι κατά την μεταφορά data. Δεν χρειάζεται π.χ. για κλήσεις φωνής ή όταν είσαι σε αναμονή, δεν έχει νόημα. (αν και όταν είμαι σε μέρη με H+ γυρνάει και κατά την διάρκεια των κλήσεων εκεί, με VF. Ανούσιο για κλήση φωνής, αλλά ok :p)

Διότι σε H+ δικτυώνεσαι κατά την μεταφορά data. Δεν χρειάζεται π.χ. για κλήσεις φωνής ή όταν είσαι σε αναμονή, δεν έχει νόημα. (αν και όταν είμαι σε μέρη με H+ γυρνάει και κατά την διάρκεια των κλήσεων εκεί, με VF. Ανούσιο για κλήση φωνής, αλλά ok :p)

Είναι λογικά όμως αυτά τα 5-7 δευτερόλεπτα που χρειάζονται για να πάει σε + και να ανοίξει η σελίδα;

Ή επειδή σήμερα είναι η πρώτη μέρα που υπάρχει στην περιοχή μου κάλυψη + και μετά θα στρώσει;

Βασικά το H+ είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο ως προς την κάλυψη. Με τις εναλλαγές αυτές, από H σε H+ και αντιστρόφως είναι αλήθεια ότι χρειάζονται κάποια δευτερόλεπτα. Η λύση ειναι είτε να το απενεργοποιήσεις μέσω του κρυφού μενού ή να ελπίζεις σε πυκνότερο δίκτυο :p

Παιδιά μπορεί κάποιος που εχει Jelly beam να δοκιμάσει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία στο Facebook? εδω και αρκετό καιρο μου βγάζει error. Μου το έκανε τόσο με custom JB αλλα και με την official που έχω τώρα.

Το δοκιμασα Κωστα και κανει το ιδιο και με την 4.04 που εχω πανω.

Περιεργο μιας και πιο παλια ανεβαζε κανονικα αν και ειχα καιρο να μπω.

Μηπως μετα το update που εκανε πριν λιγες μερες το FB και μετα εχει φαει σκαλωμα?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το δοκιμασα Κωστα και κανει το ιδιο και με την 4.04 που εχω πανω.

Περιεργο μιας και πιο παλια ανεβαζε κανονικα αν και ειχα καιρο να μπω.

Μηπως μετα το update που εκανε πριν λιγες μερες το FB και μετα εχει φαει σκαλωμα?

Μανο κατι τέτοιο νομίζω οτι συμβαίνει. Δεν πειράζει θα το κάνω μέσω της web εφαρμογής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επειδή υπάρχει περίπτωση να αγοράσω το S3 από cosmote λόγω καλής επιδότησης,γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το κινητό είναι branded?

Εμφανισιακά είναι ακριβώς το ίδιο με το unbranded?Εννοώ μήπως έχει τίποτα στο καπάκι που να γράφει Cosmote!Και στο fw έχει περασμένα τίποτα apps δικά της ή απλά είναι το ίδιο απλά διαφορετική έκδοση?

Edited by spyrosrotary

Εμφανισιακά είναι ακριβώς το ίδιο με το unbranded?Εννοώ μήπως έχει τίποτα στο καπάκι που να γράφει Cosmote!Και στο fw έχει περασμένα τίποτα apps δικά της ή απλά είναι το ίδιο απλά διαφορετική έκδοση?

Απο cosmote το πειρα και εγω.Ειναι ακριβως το ιδιο φιλε μου εμφανισιακα δεν μπορουν να το αλλαξουν......ειναι ομως branded με καποια apps της cosmote τα οποια αν θες τα απενεργοποιεις και εχει και λογοτυπο εκκινησης της cosmote.....αυτα ειναι ολα βλακειες που ξενερωσαν και εμενα αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο......απλα βαζεις με odin μια αλλη επισιμη κρατωντας αυτην backup για τυχων service αν χρειαστεις.....

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα.

Διαβαζωντας τις αγγελίες είδα μια σημείωση για ένα S3 που διατίθεται για πώληση η οποία έλεγε, "έχει τη καλή κάμερα για όποιον ξέρει..."

Και η προβλέψιμη ερώτηση, δηλαδή; ποιες οι διαφορές από τη "κακή" και πως το ξεχωρίζουμε; :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημέρα.

Διαβαζωντας τις αγγελίες είδα μια σημείωση για ένα S3 που διατίθεται για πώληση η οποία έλεγε, "έχει τη καλή κάμερα για όποιον ξέρει..."

Και η προβλέψιμη ερώτηση, δηλαδή; ποιες οι διαφορές από τη "κακή" και πως το ξεχωρίζουμε; :confused:

Καλημέρα.

υπάρχουν 2 διαφορετικά hardware κάμερας στις παρτίδες του sgiii.

Η μια ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είναι καλύτερη, ΑΛΛΑ κατά τη ταπεινή μου άποψη δε πρόκειται κάποιος normal χρήστης να καταλάβει διαφορά!

Τώρα αν είσαι φωτογράφος και παίζεις με τις λεπτομέρειες στο Photoshop, μπορεί να παρατηρήσεις μια κάποια διάφορα.

Αλλά ξαναλέω αυτά είναι για να γίνεται παιχνίδι...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος πια με την καμερα, γιατί μετά τα τελευταία updates εκεί που είχε πρόβλημά η "κακή" καμερα,στον χαμηλό φωτισμό,διορθώθηκε. Έκτος και αν κάποιο παιδί που την εχει μας δώσει μια φώτο με χαμηλό φωτισμό να συγκρίνουμε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif