elthis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 οποτε εικονικο ειναι το bug?θα διορθοθει με την 4.1 ποθ θα μας ερθει? Ναι και Ναι...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 http://www.theandroidsoul.com/highest-ppi-display-record-broken-once-again-jdi-shows-off-651-ppi-2-3-inch-display/ 306 Να το εξηγήσω καλύτερα. 306ppi αλλά τύπος οθόνης pentile matrix που σημάνει 4sub pixels και όχι 3 όπως το κανονικό rgb. Οπότε η κανονική μέτρηση σε 306 ppi δεν έχει σίγουρα το αποτέλεσμα που έχει μια rgb οθόνη στα 306ppi. Δηλαδή, με πόσα ppi μιας rgb οθόνης μπορούμε να παρομοιάσουμε το αποτέλεσμα που έχουμε στο κινητό? Σαν τον καιρό ένα πράγμα.. 30 βαθμοί αλλά real feel 35 για παράδειγμα :lol: Δεν μπορώ να διατυπώσω καλύτερα την ερώτηση μου! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Είναι κάτι που χρησιμοποιώ αρκετά. Και τώρα.... Απαράδεκτο... Δεν περίμενα κάτι τόσο απλό να μην παίζει σε κινητό 700€ οπότε και δεν το έψαξα τόσο πολύ. Οπότε ξανά ρωτώ και τώρα.? ... (γιατί άλλαξα την HTC μου λέει κάποιος.... ε?....) Κατεβασε το sgs3 easy ums. Κανει να φαινεται μονο η εξωτερικη καρτα σαν usb. αν και νομιζω πρεπει να εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν έχει DLNA αυτή η τηλεόραση; Ναι έχει αλλά θέλει να αγοράσω το dlna για sgs3 ή να πάρω το usb stick για την tv για να το κάνω ασύρματα Είδη έχω το dlna απο το HTC που είχα πριν αλλά δεν κάνει (βλέπεις ο καθένας βάζει το δικό του για να βγάζουν και απο εκεί χρήματα) Με custom rom λύνεται το πρόβλημα αυτό (δηλ Σύνδεση από usb του κινητού σε usb τηλεόρασης και να παιζει με τον player της tv) ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ναι έχει αλλά θέλει να αγοράσω το dlna για sgs3 ή να πάρω το usb stick για την tv για να το κάνω ασύρματα Είδη έχω το dlna απο το HTC που είχα πριν αλλά δεν κάνει (βλέπεις ο καθένας βάζει το δικό του για να βγάζουν και απο εκεί χρήματα) Με custom rom λύνεται το πρόβλημα αυτό (δηλ Σύνδεση από usb του κινητού σε usb τηλεόρασης και να παιζει με τον player της tv) ξέρει κανείς? Tη λύση του Σπύρου παραπάνω τη δοκίμασες; Λογικά θα δουλέψει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Tη λύση του Σπύρου παραπάνω τη δοκίμασες; Λογικά θα δουλέψει. Θα την δοκιμάσω αργότερα. Λογικά θα δουλέψει αλλά δεν ξέρω αν θέλει ροοτ γιατί δεν είμαι (ακόμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Θα την δοκιμάσω αργότερα. Λογικά θα δουλέψει αλλά δεν ξέρω αν θέλει ροοτ γιατί δεν είμαι (ακόμα) Δύστυχος θέλει root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Θα την δοκιμάσω αργότερα. Λογικά θα δουλέψει αλλά δεν ξέρω αν θέλει ροοτ γιατί δεν είμαι (ακόμα) Εννοείται ότι θέλει root, είναι επέμβαση στο σύστημα. Δεν καταλαβαίνω το 'δυστυχώς' σου Μιχάλη... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εννοείται ότι θέλει root, είναι επέμβαση στο σύστημα. Δεν καταλαβαίνω το 'δυστυχώς' σου Μιχάλη... Λέω δυστυχώς γιατι κάποια παιδιά δεν θέλουν ( φοβούνται ή δεν γνωρίζουν )να πειράξουν το τηλέφωνο τους. Kαι ειναι κρίμα για κατι το οποίο υπήρχε στα προηγούμενα galaxy οπως και στις περισσότερες συσκευές να χρειαζεται root acces για να δουλέψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Συμφωνω με τον φιλο M7ixalis, ειμαι και εγω ενας απο τους οποιους φοβαται να πειραξει το κινητο του χωρις να εχει διπλα του τουλαχιστον καποιον που το εχει ξανακανει στο δικο του. Μια αλλη ερωτηση, παιζει 1 στο 1.000.000 να μπορουμε να αλλαξουμε την μνημη και να βαλουμε 2gb οπως το GT-9305. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Λέω δυστυχώς γιατι κάποια παιδιά δεν θέλουν ( φοβούνται ή δεν γνωρίζουν )να πειράξουν το τηλέφωνο τους. Kαι ειναι κρίμα για κατι το οποίο υπήρχε στα προηγούμενα galaxy οπως και στις περισσότερες συσκευές να χρειαζεται root acces για να δουλέψει . Α, γενικά μιλάς. Σωστός τότε. Είναι κρίμα, αλλά η Samsung το άρχισε αυτό από πρόπερσι ήδη, στα tablets, και μετά το επέκτεινε. Δεν ξέρω γιατί... κάτι με λεφτά θα έχει να κάνει. Απλά σε ρώτησα, γιατί με ενοχλεί τρελά να βλέπω κάποιους να μιλάνε για custom rom και ότι θα βάλουν ή έβαλαν ήδη, αλλά μετά να λένε "όμως φοβάμαι να κάνω root". Η αλλαγή kernel είναι ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνη και ενδέχεται να κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ένα αρχείο (το su) και μια αλλαγή recovery, που χρειάζεται για το root. Απλά έχει επικρατήσει μια κολλητική παράλογη φοβία για το roοt, ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να πειράξουν το κινητό. Συμφωνω με τον φιλο M7ixalis, ειμαι και εγω ενας απο τους οποιους φοβαται να πειραξει το κινητο του χωρις να εχει διπλα του τουλαχιστον καποιον που το εχει ξανακανει στο δικο του. Μια αλλη ερωτηση, παιζει 1 στο 1.000.000 να μπορουμε να αλλαξουμε την μνημη και να βαλουμε 2gb οπως το GT-9305. Πρόσθεσε μερικά μηδενικά ακόμα, και αν είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με τρελές ικανότητες και αρκετά λεφτά, ναι. Για τους κοινούς θνητούς, με τίποτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Πρόσθεσε μερικά μηδενικά ακόμα, και αν είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με τρελές ικανότητες και αρκετά λεφτά, ναι. Για τους κοινούς θνητούς, με τίποτα. Και πολλές πιθανότητες του έδωσες... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γεια σας και πάλι! Θα επιμείνω γιατί μάλλον πριν δεν με προσέξατε! Πηρα μια ωραια καρτουλα 32 GB, και αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι πως μπορω να κανω την εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα sd και οχι στην μνημη του τηλεφωνου. Γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γεια σας και πάλι! Θα επιμείνω γιατί μάλλον πριν δεν με προσέξατε! Πηρα μια ωραια καρτουλα 32 GB, και αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι πως μπορω να κανω την εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα sd και οχι στην μνημη του τηλεφωνου. Γινεται? Δεν γίνεται αυτό που θέλεις... Μόνο με root Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Συμφωνω με τον φιλο M7ixalis, ειμαι και εγω ενας απο τους οποιους φοβαται να πειραξει το κινητο του χωρις να εχει διπλα του τουλαχιστον καποιον που το εχει ξανακανει στο δικο του. Μια αλλη ερωτηση, παιζει 1 στο 1.000.000 να μπορουμε να αλλαξουμε την μνημη και να βαλουμε 2gb οπως το GT-9305. Αν μπορούσες να αλλάξεις τον exynos... Γιατί από οτι κατάλαβα όταν το είχα κοιτάξει λιγάκι η μνήμη ειναι μέσα στην CPU.H απλά αλλαξεις όλη την πλακετα όταν ειναι διαθέσιμη και τελειώνεις. Άπλα να ξέρεις ότι θα την πληρώσεις κούκο αηδονι λολ Edited September 19, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν γίνεται αυτό που θέλεις... Μόνο με root Εισαι σιγουρος οτι γινεται εστω και με root?Με ποια εφαρμογη? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που το κάνει έστω και με ένα μπακάλικο τρόπο Περισσότερα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1889550 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Υπάρχει ένα πρόγραμμα που το κάνει έστω και με ένα μπακάλικο τρόπο Περισσότερα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1889550 Είναι πολύ μπακάλικος αυτός ο τρόπος, και θα δημιουργήσει προβλήματα... ειδικά αν πάει κάποιος να κάνει mount bind σε system data... you have been warned. H δικιά μου ερώτηση είναι, γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό; Edited September 19, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Λέω δυστυχώς γιατι κάποια παιδιά δεν θέλουν ( φοβούνται ή δεν γνωρίζουν )να πειράξουν το τηλέφωνο τους. Kαι ειναι κρίμα για κατι το οποίο υπήρχε στα προηγούμενα galaxy οπως και στις περισσότερες συσκευές να χρειαζεται root acces για να δουλέψει . Δύστυχος είμαι και εγώ ένας από αυτούς που φοβούνται , θα ήθελα πολύ να περάσω την Omega στο S3 αλλά φοβάμαι μη τα κάνω σαλάτα και κάνω καμία ζημιά . Διαβάζω διαβάζω ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716 ) αλλά δεν νομίζω ότι έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνω υπάρχουν πουθενά αναλυτικά όλα τα βήματα ώστε σε stock S3 να περάσω Omega? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Είναι πολύ μπακάλικος αυτός ο τρόπος, και θα δημιουργήσει προβλήματα... ειδικά αν πάει κάποιος να κάνει mount bind σε system data... you have been warned. H δικιά μου ερώτηση είναι, γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό; +1 Η πρωτη εφαρμογη που ειχα δοκιμασει για μεταφορα στην extsd.Αποτυχια.κατεληξα να ξανακατεβασω τα παχνιδια ps κανοντας απολυτα σωστα τα βηματα Υπαρχει και η gl to sd στο market η οποια επισης τα κανει σαλατα Edited September 20, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 χθες δοκιμασα να ενωσω τηλεοραση samsung ud7000 με το allshare με το s3. ενεργοποιησα το allshare στην tv και μετα στο s3. εκανε σαρωση το σ3 και δεν εβλεπε την τηλεοραση. εκανα κατι λαθος? το dlna του τηλεφωνου πως ενεργοποιειται? μηπως μεσω αυτου γινει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 χθες δοκιμασα να ενωσω τηλεοραση samsung ud7000 με το allshare με το s3. ενεργοποιησα το allshare στην tv και μετα στο s3. εκανε σαρωση το σ3 και δεν εβλεπε την τηλεοραση. εκανα κατι λαθος? το dlna του τηλεφωνου πως ενεργοποιειται? μηπως μεσω αυτου γινει κατι. Παραδοξως σημερα(μολις τωρα) ενεργοποιησα το dlna και εκανε την συνδεση με την tv κανονικα!!!!!!:) Για πρωτη φορα αρχες Αυγουστου δεν τα καταφερα με τιποτα,ειχα στειλει και email στη Samsung,απαντηση δεν πηρα ποτε............και τα παρατησα και δεν ξαναασχοληθηκα απο τοτε. Ισως παιζει ρολο η τελευταια αναβαθμιση του firmware της tv που εκανα αρχες του μηνος. Τωρα πως το εκανα θα σε γελασω απλως πηγα στο allshare play πατωντας smart hub απο το τηλεκοντρολ της tv,εχοντας ενεργοποιημενο το dlna και μεσα απο κινητο τσεκαρω Shared contents(video-music-photos),στο download to επιλεγω sd card,και καποια στιγμη μου βγαζει μηνυμα στο κινητο στο ξεκαρφωτο και με ρωταει αν θελω να συνδεθω με την tv!!!,παταω οκ και αυτο ηταν:D Το κινητο εμφανιζεται κανονικα στη tv στη λιστα του allshare-play(φωτο-βιντεο-μουσικη) δεξια οπως βλεπεις την οθονη. Συνδεθηκε:) Δοκιμαζω τη μουσικη που εχω αποθηκευμενη στο κινητο και παιζει κανονικα στην tv. To wifi παντα ανοιχτο εξ αρχης. Με το laptop ποτε δεν ειχα προβλημα να το συνδεσω στην tv ασυρματα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παραδοξως σημερα(μολις τωρα) ενεργοποιησα το dlna και εκανε την συνδεση με την tv κανονικα!!!!!!:) Για πρωτη φορα αρχες Αυγουστου δεν τα καταφερα με τιποτα,ειχα στειλει και email στη Samsung,απαντηση δεν πηρα ποτε............και τα παρατησα και δεν ξαναασχοληθηκα απο τοτε. Ισως παιζει ρολο η τελευταια αναβαθμιση του firmware της tv που εκανα αρχες του μηνος. Τωρα πως το εκανα θα σε γελασω απλως πηγα στο allshare play πατωντας smart hub απο το τηλεκοντρολ της tv,εχοντας ενεργοποιημενο το dlna και μεσα απο κινητο τσεκαρω Shared contents(video-music-photos),στο download to επιλεγω sd card,και καποια στιγμη μου βγαζει μηνυμα στο κινητο στο ξεκαρφωτο και με ρωταει αν θελω να συνδεθω με την tv!!!,παταω οκ και αυτο ηταν:D Το κινητο εμφανιζεται κανονικα στη tv στη λιστα του allshare-play(φωτο-βιντεο-μουσικη) δεξια οπως βλεπεις την οθονη. Συνδεθηκε:) Δοκιμαζω τη μουσικη που εχω αποθηκευμενη στο κινητο και παιζει κανονικα στην tv. To wifi παντα ανοιχτο εξ αρχης. Με το laptop ποτε δεν ειχα προβλημα να το συνδεσω στην tv ασυρματα. πως ενεργοποιησες το dlna? ξεκιναω να κανω αναβαθμιση του λογισμικου της τηλεορασης και προχωρω. σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά το γράφω και εδω παρ΄οτι δεν είναι το κατάλληλο θέμα γιατί μάλλον εκεί δεν κοιτάει κανείς και έκανα restore την συσκευή. Συμβαίνει εδω και καιρό και είναι αρκετά σπαστικό και δεν ξέρω αν είναι ρύθμιση του Play Store ή αν είναι ετσι απο default. Είμαι στο Play Store στην σελίδα "My Android Apps". Δείχνει 20 σελίδες με apps (9 apps σε κάθε σελίδα). Εχω βγάλει την επιλογή να τα κάνει αυτόματα install γιατί θέλω να κάνω συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι πως δεν δείχνει όλα τα apps. Είναι περισσότερα απο 20 σελίδες. Οταν εχω κάνει πχ 10-12 apps install τα "πέρνει" απο το Other apps in my library, τα πάει στο Apps installed on device και εμφανίζει μερικά ακόμα. Μπορώ να το κάνω τα δείχνει όλα; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά θέλω να κοιταξετε προσεκτικά την συσκευή σας στις 4 γωνίες. Σε κάθε μια υπάρχει μια κάθετη γραμμή. Μάλλον το νικελ έχει μια επικάλυψη σαν φιλμ. Φαίνεται και στα πλαινα του. Προφανως το εχουν βαλει για να προφυλασει απο τυχον γρατζουνιες, αλλα δεν καλυπτει ολο το νικελ. Σταματά 2χιλιοστα πριν το frame της οθόνης. Λογικά πρέπει να είναι όλες οι συσκευές έτσι. Ρωτάω γιατί την δική μου την έχω αγοράσει στο εξωτερικό απο χώρα εκτός ΕΕ. Δεν φαίνεται στην φωτογραφία απλά την βάζω για να δείτε που ακριβώς είναι. Είχα δει απο την αρχή το φιλμ αλλα δεν είχα προσέξει ότι στις γωνίες έχει τομή για να ακολουθεί προφανώς την καμπύλη τους και για μια στιγμή όπως το καθάριζα νόμισα ότι είναι ραγισμα του νικελ.:cry: http://img155.imageshack.us/img155/5182/1348145053760.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts