super_sayian Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Σε κάποιο βιντεάκι είδα χειρισμό με bluetooth mouse ( συγκεκριμένα όταν συνδέεται σε tv με το hdmi connector) Δοκίμασα να βάλω το bluetooth mouse που έχω αλλά ενώ το βλέπει δεν κάνει τίποτα. Μου ξεφεύγει κάτι η συνδέεται μόνο όταν έχω και τον hdmi connector ; εγω που εχω ποντικι πανω σε πληκτρολογιο και ειναι ολο bluetooth αν κανω search το προσθτεις κ παιζει κανονικα , εχεις βαλει να ειναι ορατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 εγω που εχω ποντικι πανω σε πληκτρολογιο και ειναι ολο bluetooth αν κανω search το προσθτεις κ παιζει κανονικα , εχεις βαλει να ειναι ορατο? Το βλέπω στην λίστα με τις διαθεσιμες συσκευές με το όνομα του ( Microsoft mouse) μου ζητά να κάνω δημιουργία ζεύγους βάζω κωδικό 4 μηδενικά και ενώ τελειώνει η διαδικασία χωρίς πρόβλημα το mouse δεν λειτουργεί Ορατό είναι το S3 αν εννοείς αυτό Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εχω μια απορια!! Γιατι οποτε παταω το κεντρικο κουμπι του κινητου για να ανοιξει η οθονη,αντι να μου εμφανισει την αρχικη οθονη μου εμφανιζει την αναζητηση της Google??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι Κρήτη....:( Παράξενο πάντως μου φαίνεται να έχει πρόβλημα το usb port,να μην φορτίζει με τον φορτιστή αλλά να φορτίζει μέσω υπολογιστή η μέσω φορητού φορτιστή,δεν είναι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εχω μια απορια!! Γιατι οποτε παταω το κεντρικο κουμπι του κινητου για να ανοιξει η οθονη,αντι να μου εμφανισει την αρχικη οθονη μου εμφανιζει την αναζητηση της Google??? Γιατί το πατάς περισσότερο από όσο πρέπει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Καλησπερα. Το airview με το S-PEN ή το quick commands του note 2 παιζει να ειναι συμβατα το s3;;; κατι ακομα επειδη σκοπευω να τσιμπησω το S3 κυκλοφορουν 2 ταχυτητων απο αποψη τιμων S3 απο 510-600+ ευρο. Τα ακριβα πλασαρονται σαν ελληνικα τα "φθηνα" ειναι ευρωπαικα γερμανικα, φανταζομαι οτι θα εχει ειπωθει παλι, με την εγγυηση υπαρχει στανταρ 100% καλυψη στα ευρωπαΐκα, πρεπει στο βιβλιαρακι να εχει και ελληνικα γενικα πρεπει να ισχυει κατι συγκεκριμενο, γτ 100+ ευρο ειναι μεγαλη διαφορα; ευχαριστω Edited September 16, 2012 by lougras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 καλησπερα παιδια,προσπαθω να καταλαβω σχετικα με την ρυθμιση παλαμης που λεει οτι οταν αγγιζεις την οθονη με την παλαμη σου σταματαει ο ηχοσ αλλα το κανω οταν παιζει εαν τραγουδι αλλα δεν κανει κατι,γνωριζει καποιοσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 καλησπερα παιδια,προσπαθω να καταλαβω σχετικα με την ρυθμιση παλαμης που λεει οτι οταν αγγιζεις την οθονη με την παλαμη σου σταματαει ο ηχοσ αλλα το κανω οταν παιζει εαν τραγουδι αλλα δεν κανει κατι,γνωριζει καποιοσ? Δεν πιανει παντα βαζοντας την παλαμη.Βαλε ενα τραγουδι ΚΑΙ με την οθονη ανοιχτη ακουμπησε το τηλεφωνο στο τραπεζι με την οθονη να κοιταει το τραπεζι.Τοτε σταματαει σιγουρα. Το εχεις ενεργοποιησει στο settings-motion-turn over to mute-pause? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakchr Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Σήμερα αποφάσησα την μετάβαση από galaxy s2 σε s3 και έχω ένα-δυο θεματάκια. Δεν βρίσκω πουθενά στις εφαρμογές την διαχείρηση εργασιών και το σημειωματάριο. Είναι λογικό αυτό (όντως δεν υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές) ή πρέπει να κάνω ένα restore για να εμφανιστούν ; Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Σήμερα αποφάσησα την μετάβαση από galaxy s2 σε s3 και έχω ένα-δυο θεματάκια. Δεν βρίσκω πουθενά στις εφαρμογές την διαχείρηση εργασιών και το σημειωματάριο. Είναι λογικό αυτό (όντως δεν υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές) ή πρέπει να κάνω ένα restore για να εμφανιστούν ; Ευχαριστώ πολύ ! Δεν υπάρχει. Πίεσε το κεντρικό κουμπί και θα βγεις στην διαχείριση εργασιών. Σημειωματάριο είναι το S memo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δεν υπάρχει. Πίεσε το κεντρικό κουμπί και θα βγεις στην διαχείριση εργασιών. Σημειωματάριο είναι το S memo ;) Την δειαχειρηση εφαρμογων την κατεβαζεις απο samsung apps ειναι ιδια με galaxy s 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakchr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά ! Όλα ΟΚ με τη διαχείρηση εφαρμογών. Βλέπω πάντως ότι με τις ίδιες εφαρμογές που είχα στο s2, τώρα μου υπολείπεται πολύ λιγότερη μνήμη. Στο s2 σπάνια ξεπερνούσα τα 300mb σε χρήση και στο s3 σπάνια πέφτω κάτω από 400mb, ακόμα και μετά από εκκαθάριση μνήμης. Το S memo το είδα αλλά δεν είδα να έχει επιλογή για συγχρονισμό με google, εκτός κι αν κάνω λάθος. Ενώ στο s2 μπορούσα να συγχρονίσω τις σημειώσεις μου. Κατέβασα το Gnote αλλά δεν με καλύπτει, εγώ θέλω να έχω τις σημειώσεις διαθέσιμες και offline και όχι να πρέπει να συνδεθώ στο internet για να τις δω. Υπάρχει καμιά άλλη λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά ! Όλα ΟΚ με τη διαχείρηση εφαρμογών. Βλέπω πάντως ότι με τις ίδιες εφαρμογές που είχα στο s2, τώρα μου υπολείπεται πολύ λιγότερη μνήμη. Στο s2 σπάνια ξεπερνούσα τα 300mb σε χρήση και στο s3 σπάνια πέφτω κάτω από 400mb, ακόμα και μετά από εκκαθάριση μνήμης. Το S memo το είδα αλλά δεν είδα να έχει επιλογή για συγχρονισμό με google, εκτός κι αν κάνω λάθος. Ενώ στο s2 μπορούσα να συγχρονίσω τις σημειώσεις μου. Κατέβασα το Gnote αλλά δεν με καλύπτει, εγώ θέλω να έχω τις σημειώσεις διαθέσιμες και offline και όχι να πρέπει να συνδεθώ στο internet για να τις δω. Υπάρχει καμιά άλλη λύση ; Το Siii διαθετει περισσοτερες ενεργες λειτουργιες, με τα νεα χαρακτηριστικα που διαθετει, απ οτι το sgii οπου τρεχουν στο παρασκηνιο. Στην επερχομενη Jelly Bean εκδοση η διαχειρηση μνημης βελτιωνεται. Βεβαια αυτος ειναι και ενας λογος για να σκεφτει καποιος το root και να ξεφορτωθει πολλες απο αυτες τις λειτουργιες που μπορει να μη χρειαζεται κι ετσι να αυξησει τη διαθεσιμη μνημη του. edit:Φαινεται πως σημερα η Samsung εχει ''αμολησει'' αρκετες JB αναβαθμισεις OTA σε διαφορες χωρες. Κοντοζυγωνει.... Edited September 17, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 edit:Φαινεται πως σημερα η Samsung εχει ''αμολησει'' αρκετες JB αναβαθμισεις OTA σε διαφορες χωρες. Κοντοζυγωνει.... Καλημέρες! Ηλία official ΟΤΑ είναι αυτές? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημέρες! Ηλία official ΟΤΑ είναι αυτές? Κανεις δε ξερει απ οσο διαβαζω...Απλα εχει δωσει ota σε αρκετες περιοχες σημερα.Βεβαια ειναι μονο ota και δεν εχουν εμφανιστει σε kies που υποτιθεται ειναι και το επομενο. Πολυ μας εχει μπερδεψει η Samsung... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λίγο [off-topic] Οποιος θέλει να δοκιμάσει, ας ενεργοποιήσει το NFC και να ακουμπήσει το κινητό στο διαβατήριό του. Κάποιες (?) από της πληροφορίες που έχει μέσα μπορούν να διαβαστούν.[/off-topic] Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λίγο [off-topic] Οποιος θέλει να δοκιμάσει, ας ενεργοποιήσει το NFC και να ακουμπήσει το κινητό στο διαβατήριό του. Κάποιες (?) από της πληροφορίες που έχει μέσα μπορούν να διαβαστούν.[/off-topic] Ακούω το ήχο όταν ακουμπάω στο διαβατήριο μου αλλά δεν βλέπω κάτι. Που εμφανίζονται τα στοιχεία; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημέρες! Ηλία official ΟΤΑ είναι αυτές? Πρεπει να ειναι official. Εχει και για Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Καλημερα και καλη εβδομαδα! Ειμαι κατοχος εδω και 2 ημερες ενος galaxy s3 και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο. Ειχα εδω και χρονια iphone (ειχα σχεδον ολα τα μοντελα) απο τοτε που πρωτοηρθε στην Ελλαδα και ειπα να αλλαξω λιγο γιατι το βαρεθηκα! Θα ηθελα να ρωτησω τις εξης ερωτησεις μηπως και μπορεσετε να με βοηθησετε... 1. Στον τηλεφωνικο καταλογο στα δεξια εχει μια καθετη μπαρα με το αγγλικο αλφαβητο! Το θεμα ειναι οτι θελω να φαινεται και το ελληνικο αλφαβητο αλλα ακομη δεν εχω βρει τροπο! 2. Στα email οταν μου στελνε καποιος φωτογραφιες στο iphone εμφανιζοτανε προεπισκοπηση σε καθε φωτογραφια. Υπαρχει τροπος να το κανω και στο galaxy? 3. Καθε φορα που ανοιγω τον browser ή ενα video ριχνει υπερβολικα την φωτεινοτητα της οθονης. Το προβλημα λυνεται προσωρινα με χειροκινητη απενεργοποιηση καποιων ρυθμισεων αλλα καθε φορα πρεπει να επαναλαβω την διαδικασια! Δεν υπαρχει τροπος να γινεται αυτο αυτοματα? 4. Οταν ανοιγω καποιες εφαρμογες πως μπορω να εναλλάσσομαι απο την μια εφοαρμογη στην αλλη γρηγορα? (κοινως multitasking) 5. Μπορω με φωνητικη εντολη να καλεσω καποιον αριθμο? (ενοειται σε ελληνικα) Edited September 17, 2012 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ακούω το ήχο όταν ακουμπάω στο διαβατήριο μου αλλά δεν βλέπω κάτι. Που εμφανίζονται τα στοιχεία; Εχεις εγκαταστήσει κάποια σχετική εφαρμογή για το nfc? Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο ακόμα? Εχεις εγκαταστήσει κάποια σχετική εφαρμογή για το nfc? Όχι έχεις κάποια υπ όψη σου? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημέρες! Ηλία official ΟΤΑ είναι αυτές? Κανεις δε ξερει απ οσο διαβαζω...Απλα εχει δωσει ota σε αρκετες περιοχες σημερα.Βεβαια ειναι μονο ota και δεν εχουν εμφανιστει σε kies που υποτιθεται ειναι και το επομενο. Πολυ μας εχει μπερδεψει η Samsung... Πρεπει να ειναι official. Εχει και για Ελλαδα. Όχι δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα δυστυχώς. Όταν βγει θα σας πω από πρώτο χέρι :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Γεια σας παιδια και εγω 2 μερες με το πολυ ομορφο S3 και εχω 2 αποριες. Πως κανεις Screen Shot? Καταλαθος την ωρα που μιλαγα στο τηλ εκανα και δεν μπορω να καταλαβω πως, ολα τα παταω αλλα ματαια. :P Και επισης στο S2 μου στα Log των κλησεων κατω απο ΚΑΘΕ ονομα εβγαζε ολο το ιστορικο των κλησεων, μηνυματων ολων των ημερων και οχι μονο μιας μερας. Στο S3 απ'οτι βλεπω αυτο δεν. Παιζει καποια ρυθμιση ή φταιει που το S2 μου ειναι σπασμενο με OMEGA και το εχουν κανει ετσι; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Γεια σας παιδια και εγω 2 μερες με το πολυ ομορφο S3 και εχω 2 αποριες. Πως κανεις Screen Shot? Καταλαθος την ωρα που μιλαγα στο τηλ εκανα και δεν μπορω να καταλαβω πως, ολα τα παταω αλλα ματαια. :P Και επισης στο S2 μου στα Log των κλησεων κατω απο ΚΑΘΕ ονομα εβγαζε ολο το ιστορικο των κλησεων, μηνυματων ολων των ημερων και οχι μονο μιας μερας. Στο S3 απ'οτι βλεπω αυτο δεν. Παιζει καποια ρυθμιση ή φταιει που το S2 μου ειναι σπασμενο με OMEGA και το εχουν κανει ετσι; Για screen shot (power button + home button )ταυτόχρονα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Γεια σας παιδια και εγω 2 μερες με το πολυ ομορφο S3 και εχω 2 αποριες. Πως κανεις Screen Shot? Καταλαθος την ωρα που μιλαγα στο τηλ εκανα και δεν μπορω να καταλαβω πως, ολα τα παταω αλλα ματαια. :P Και επισης στο S2 μου στα Log των κλησεων κατω απο ΚΑΘΕ ονομα εβγαζε ολο το ιστορικο των κλησεων, μηνυματων ολων των ημερων και οχι μονο μιας μερας. Στο S3 απ'οτι βλεπω αυτο δεν. Παιζει καποια ρυθμιση ή φταιει που το S2 μου ειναι σπασμενο με OMEGA και το εχουν κανει ετσι; Θα πας στις ρυθμίσεις αφου εισαι με OMEGA εκει που λεει Κίνηση και θα το ενεργοποιήσεις: Θα κατέβεις προς τα κατω λεει κινήσεις με το χέρι. Τσεκάρεις εκει που λεει Κιν.παλάμης για ληψη εικ. Και μετά: Για να κάνεις ScreenShot βάζεις τη περνάς τη παλάμη σου απο δεξιά προς τα αριστερά σε όλο το μήκος του τηλεφώνου.. Όσο για το δεύτερο αν δεν κάνω λάθος έχει αφαιρεθεί στην Omega. Ας με διορθώσει κάποιος αν δεν είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts