freddaras Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Πες το μας κι εμάς τότε.:D για το που θα βρεις την εκδοση με την φωνητικη πλοήγηση τσεκαρε το Pm σου! δεν ξερω αν φταιει το Note ετσι οπως το εχω "στρωσει" τωρα αλλα προσωπικά δεν εχω κανενα θεμα με την τελευαταια εκδοση του google maps.. προχθες μαλιστα το ξεσκισα! ψαχναμε με ενα φιλαρακι μου κατι τοποθεσιες εδω στον εβρο το ειχα και με δορυφορικη εικονα και δεν "λυγισε" το κινητο με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolosb Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Στο αρχικο σου ποστ γραφεις <<Θα ήθελα τα φώτα σας.Δούλευα εδώ και καιρό το Android file transfer χωρίς απολύτως κανέ απρόβλημα.Σήμερα δοκίμασα λιγάκι το Kies και ξαφνικά πλέον δεν μπαίνει ούτε στο ένα αλλά ούτε και στο άλλο. Μου βγάζει το εξής μήνυμα. Please connect your Android device with a USB cable to get started. Δοκιμάζω PTP δοκιμάζω MTP και τα ίδια.>> εγω καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου οτι δεν σου συνδεεται ουτε στο kies!!! Αυτό είναι το χαζό της υπόεσης.Συνδέεται στο kies και όχι στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 καλησπερα.τελικα υπαρχει καποια εφαρμογη που δειχνει ποια verson καμερας εχουμε,πχ στο γαλαξια 2 θπηρχε το camera update.τωρα δεν το βρισκω πουθενα....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 καλησπερα.τελικα υπαρχει καποια εφαρμογη που δειχνει ποια verson καμερας εχουμε,πχ στο γαλαξια 2 θπηρχε το camera update.τωρα δεν το βρισκω πουθενα....:confused: Στον dialer πληκτρολογησε *#34971539#.Εκει θα δεις τη version αλλα και θα μπορεις να αναβαθμισεις αν χρειαζεται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Στον dialer πληκτρολογησε *#34971539#.Εκει θα δεις τη version αλλα και θα μπορεις να αναβαθμισεις αν χρειαζεται. Το εκανα,και μου εβγαλε ενα κατεβατο,που δε βγαζω κανενα νοημα. Παντως πρωτο πρωτο,λεει camera firmware, standard. Aπο κει και κατω,λεει κατι για check,kai εχει 7 γραμμες για τσεκαρισματα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το εκανα,και μου εβγαλε ενα κατεβατο,που δε βγαζω κανενα νοημα. Παντως πρωτο πρωτο,λεει camera firmware, standard. Aπο κει και κατω,λεει κατι για check,kai εχει 7 γραμμες για τσεκαρισματα. http://gadget-mag.com/galaxy-s3-firmware-update-for-the-camera/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το εκανα,και μου εβγαλε ενα κατεβατο,που δε βγαζω κανενα νοημα. Παντως πρωτο πρωτο,λεει camera firmware, standard. Aπο κει και κατω,λεει κατι για check,kai εχει 7 γραμμες για τσεκαρισματα. Με αυτό που σου παρεθεσε ο @elthis δες και αυτό το βίντεο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Galaxy S III running on Jelly Bean spotted A Mexican blog posted the first movie online about a leaked Android 4.1.1 a.k.a Jelly Bean rom for the Galaxy S III. The rom is in BETA fase. everything works fine but it is not final. Samsung want to update their Galaxy S III end of August begin September. It is good to see Samsung is almost done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Galaxy S III running on Jelly Bean spotted A Mexican blog posted the first movie online about a leaked Android 4.1.1 a.k.a Jelly Bean rom for the Galaxy S III. The rom is in BETA fase. everything works fine but it is not final. Samsung want to update their Galaxy S III end of August begin September. It is good to see Samsung is almost done! Με Lg4 rom και lf2 modem η jb? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Galaxy S III running on Jelly Bean spotted A Mexican blog posted the first movie online about a leaked Android 4.1.1 a.k.a Jelly Bean rom for the Galaxy S III. The rom is in BETA fase. everything works fine but it is not final. Samsung want to update their Galaxy S III end of August begin September. It is good to see Samsung is almost done! Αυτο που δεν μ άρεσε και πάλι είναι η καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer. Μπάς και είναι κανά θέμα JB? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Galaxy S III running on Jelly Bean spotted A Mexican blog posted the first movie online about a leaked Android 4.1.1 a.k.a Jelly Bean rom for the Galaxy S III. The rom is in BETA fase. everything works fine but it is not final. Samsung want to update their Galaxy S III end of August begin September. It is good to see Samsung is almost done! Εγω το μονο που παρατηρησα ειναι προσθηκη στη notification bar με προεπισκοπιση φωτο.....κατα τα αλλα λες και φοραει παγωτο καμια απολυτος διαφορα η'προσθηκη ουτε καν εμφανισιακα στο μενου-εικονιδια-τροπος ανοιγματος....ξενερωσα:( Περιμενα πολυ περισσοτερα ενα φρεσκαρισμα τουλαχιστων.....και ουτε καν αυτο:worry: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Αυτο που δεν μ άρεσε και πάλι είναι η καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer. Μπάς και είναι κανά θέμα JB? Το είδα αυτό Κώστα ,ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα της Beta :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το είδα αυτό Κώστα ,ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα της Beta :mad: Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές, κατα 95% θα είναι το ίδιο. Ειδικά το UI δεν περιμένω να αλλάξει καθόλου. Λιγο καλύτερο (ελαχιστα) smoothness και κάποιες μικροδιαφορες θα φερει. Το λεω γιανα μην περιμένετε πολλά. Γιαυτό και η Google το βαφτισε 4.1 αντι 5.0 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές, κατα 95% θα είναι το ίδιο. Ειδικά το UI δεν περιμένω να αλλάξει καθόλου. Λιγο καλύτερο (ελαχιστα) smoothness και κάποιες μικροδιαφορες θα φερει. Το λεω γιανα μην περιμένετε πολλά. Γιαυτό και η Google το βαφτισε 4.1 αντι 5.0 Εδω βλεπω ομως αλλα πραγματα:worry: http://www.gsmarena.com/android_4_1_jelly_bean_preview-review-779.php Ισως βεβαια επειδη ειναι αλλο κινητο στο review........αλλα παλι περιμενα κατι τις παραπανω. Edited August 15, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές, κατα 95% θα είναι το ίδιο. Ειδικά το UI δεν περιμένω να αλλάξει καθόλου. Λιγο καλύτερο (ελαχιστα) smoothness και κάποιες μικροδιαφορες θα φερει. Το λεω γιανα μην περιμένετε πολλά. Γιαυτό και η Google το βαφτισε 4.1 αντι 5.0 Για το TW αλλα και το UI είναι σίγουρο. Όμως το καθαρό JB δεν εχει lag στον Dialer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Μεσα στο θεμα για το galaxy και σε ότι αφορα τους launcher διαβασα η αν θέλετε γνώρισα δυο νεους … Ο λογος γινετε για τον apex και Nova που τα σχόλια πολλων μελλων ηταν πολύ θετικα… Γι εμενα αυτοι δυο μου είναι παντελώς αγνωστοι αφου ολο αυτόν το καιρο χρησιμοποιώ τον go manager… Η ερώτηση μου εχει να κανει με το αν πραγματικά αξίζουν ως launcher ( και μαλιστα περισσότερο από τον go) η αν είναι πολύ καλoι ιδιαίτερα για το galaxy και για αυτό τον λογο γίνετε πιο συχνα η αναφορα σε αυτό το topic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 http://gadget-mag.com/galaxy-s3-firmware-update-for-the-camera/ Δεν ξερω αν τα Αγγλικα μου δεν βοηθανε,ή η συνταξη του,ειναι χαλια,παντως ,δεν καταλαβαινω ακριβως τι λεει.Και λεω ακριβως,γιατι δεν θα μου αρεσε να κανω καμια πατατα. Αν θελεις,γραφεις με λιγα λογια,τι ακριβως πρεπει να πατησω; Και πριν το κανω εγω,το εχεις κανει εσυ,και υπαρχει καποια διαφορα,και που; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δεν ξερω αν τα Αγγλικα μου δεν βοηθανε,ή η συνταξη του,ειναι χαλια,παντως ,δεν καταλαβαινω ακριβως τι λεει.Και λεω ακριβως,γιατι δεν θα μου αρεσε να κανω καμια πατατα. Αν θελεις,γραφεις με λιγα λογια,τι ακριβως πρεπει να πατησω; Και πριν το κανω εγω,το εχεις κανει εσυ,και υπαρχει καποια διαφορα,και που; Προσωπικη μου γνωμη μην ασχολεισαι καθολου με το θεμα......ηδη πηραμε αναβαθμιση και οτι βελτιωσεις εχουμε τις εχουμε εξισου και στη καμερα....ασε που μπορει να γινει καμια στραβη που λεει ο λογος.......χτυπα ξυλα:p Εσυ βεβαια αποφασιζεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Προσωπικη μου γνωμη μην ασχολεισαι καθολου με το θεμα......ηδη πηραμε αναβαθμιση και οτι βελτιωσεις εχουμε τις εχουμε εξισου και στη καμερα....ασε που μπορει να γινει καμια στραβη που λεει ο λογος.......χτυπα ξυλα:p Εσυ βεβαια αποφασιζεις. ...και απο τη στιγμη που σε 15 μερες,θα παρουμε τη νεα εκδοση JB,δεν θα βαλουν μεσα και την οποια αναβαθμιση της καμερας; Λεω εγω τωρα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) ...και απο τη στιγμη που σε 15 μερες,θα παρουμε τη νεα εκδοση JB,δεν θα βαλουν μεσα και την οποια αναβαθμιση της καμερας; Λεω εγω τωρα.:) Πολυ σωστα......δεν ξερω να σου πω αν εχει βγει καν update extra για την καμερα και μονο.......και αν εχει βγει τι παραπανω να σου δωσει:p Αστο για την 4.1 τις οποιες βελτιωσεις που σιγουρα θα συμπεριλαμβανονται στη νεα εκδοση. Τα λεει και εδω:Improved camera and gallery apps for easy photo snapping and sharing απο το link που παρεθεσα πιο πανω με τη 4.1 Edited August 15, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες. Όταν στην κάμερα έχω επιλέξει HDR μου βγάζει δύο φωτογραφίες. Βλέπω ότι η μία είναι σίγουρα καλύτερη (ή τουλάχιστον πιο κοντά στην πραγματικότητα). Τη δεύτερη γιατί την εμφανίζει? Στο pc που τσέκαρα (αυτές τις δύο) στο μενού > ιδιότητες > λεπτομέρειες η μόνη διαφορά είναι ότι η μία είναι 3,13 MB και η άλλη 3,24 ΜΒ (και ο α/α στην ονομασία του αρχείου φυσικά). Υπάρχει τρόπος να μην κρατάει στη μνήμη τη δεύτερη ? Το manual γράφει "Λήψη τριών φωτογραφιών με διαφορετική έκθεση και στη συνέχεια συνδυασμός τους για βελτίωση της αναλογίας αντίθεσης". Δε θα έπρεπε να τραβάει 3 φώτο και να δείχνει μία? Τι καταλαβαίνω/κάνω λάθος? Υπάρχουν κάπου στο forum (ή αλλού) λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις / δυνατότητες / τρόποι λειτουργίας της κάμερας? Κάποιος έμπειρος να πει 2-3 πραγματάκια αν μπορεί? Τέλος κάτι σχετικό με την κάμερα... Όταν κάνω κάποια αλλαγή στο μενού, βγάζει στιγμιαία μεν αλλά σχεδόν πάντα "κλεψύδρα". Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Προσωπικη μου γνωμη μην ασχολεισαι καθολου με το θεμα......ηδη πηραμε αναβαθμιση και οτι βελτιωσεις εχουμε τις εχουμε εξισου και στη καμερα....ασε που μπορει να γινει καμια στραβη που λεει ο λογος.......χτυπα ξυλα:p Εσυ βεβαια αποφασιζεις. Τι σας φοβιζει ρε παιδια αναβάθμιση ειναι οχι υπoβαθμιση :lol: Εγώ πάντως το δοκίμασα και μου κατέβασε νέο update.Και από ότι κατάλαβα ανάλογα το firmware που φοράς στο κινητό σου κατεβάζει το αναλογώ και για την κάμερα. Τώρα και τα 2 λένε το ίδιο,πριν άλλα έλεγε το κινητό και άλλα η κάμερα. Edited August 15, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 καλησπερα παιδια.συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και μου βγαζει ενα εικονιδιο φωτογραφικης,την καρτα μνημης καθολου,μπορω να περασω αρχεια απο το κινητο στον υπολογιστη ενω το αντιθετο οχι....τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 καλησπερα παιδια.συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και μου βγαζει ενα εικονιδιο φωτογραφικης,την καρτα μνημης καθολου,μπορω να περασω αρχεια απο το κινητο στον υπολογιστη ενω το αντιθετο οχι....τι παιζει? Άλλαξε τον τρόπο σύνδεσης σε mtp Όταν συνδέσεις το usb και πατήσεις το κουμπί μενού νομίζω θα σου βγάλει τις επιλογές (αν θυμάμαι καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 καλημερα τα update για την καμερα που τα βρισκουμε ; υπαρχουν ξεχωριστα η κατεβαινουν με καθε αναβαθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts