efthimis31 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει κατι μεσα απο την συσκευη οπως ειχε το S2? που εβλεπες την διαθεσιμη μνημη? Κρατάς πατημένο το home και πας Διαχείριση Εργασιών κι εκεί πας στην RAM.. Αλλιώς πρέπει να βάλεις widget από το Google Play, εγώ έχω κάποια από elixir ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει κατι μεσα απο την συσκευη οπως ειχε το S2? που εβλεπες την διαθεσιμη μνημη? Υπαρχει στο samsung apps η διαχειριση εργασιων οπως ηταν στο s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 κ αυτη φαινεται καλη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mindsoft.taskmanager.widget Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια που μπορω να βρω το fw της cosmote που εχει εμενα; Δεν το βρισκω πουθενα. Στο νετ βρηκα fw της κοσμοτε απο την Ρουμανια! Αλλα αυτο δεν ειναι το δικο μου. Βοηθειααα... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το έχει κανονικότατα με μαμά XXLFB rom... Δυστυχώς έχω την έκδοση που λες και δεν έχει έξυπνη αναζήτηση στις ελληνικές επαφές, μόνο με τον ex dialer το έχω καταφέρει κ εγώ όπως έχω πει και παλαιότερα.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παιδια που μπορω να βρω το fw της cosmote που εχει εμενα; Δεν το βρισκω πουθενα. Στο νετ βρηκα fw της κοσμοτε απο την Ρουμανια! Αλλα αυτο δεν ειναι το δικο μου. Βοηθειααα... Γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και γράψε αυτό που βγάζει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Κανε αυτο που σου ειπε ο Ευθύμης . Πήγαινε στο svoice και απενεργοποίησε το launch s voice . Τό Έκανα αλλά τίποτα, συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Έλεος δηλαδή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δυστυχώς έχω την έκδοση που λες και δεν έχει έξυπνη αναζήτηση στις ελληνικές επαφές, μόνο με τον ex dialer το έχω καταφέρει κ εγώ όπως έχω πει και παλαιότερα.. Μέχρι τώρα κανένα smart phone samsung δεν την είχε. Μόνο τα απλά μοντέλα. Για το s3 θα το ψάξω όταν περάσω από Πλαίσιο. Πάντως είναι σημαντικό για εμένα να έχει αυτή την χρήσιμη λειτουργία χωρίς να χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Μέχρι τώρα κανένα smart phone samsung δεν την είχε. Μόνο τα απλά μοντέλα. Για το s3 θα το ψάξω όταν περάσω από Πλαίσιο. Πάντως είναι σημαντικό για εμένα να έχει αυτή την χρήσιμη λειτουργία χωρίς να χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. Σε Galaxy S3 ελληνικό αγορασμένο από WIND με μαμά firmware έχει κανονικά έξυπνη αναζήτηση. Υπήρχε και στο S2. http://img.tapatalk.com/6df24685-178d-a8dc.jpg Φιλικά Edited August 5, 2012 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Σε Galaxy S3 ελληνικό αγορασμένο από WIND με μαμά firmware έχει κανονικά έξυπνη αναζήτηση. http://img.tapatalk.com/6df24685-178d-a8dc.jpg Φιλικά Mα κι εμενα το Γερμανικο μου,την εχει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 AP: I9300XXBLFB CP:I9300BOLF1 CSC: I9300COSLF2 Αυτα μου βγαζει. Εγω cos δεν βρηκα μονο coa. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Kαλημέρα. Έχει κάνει κανείς video-κλήση ? Πρέπει να καλέσω τον provider (Cosmote) για να μου ενεργοποιήσει κάτι.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που πάω να ανοίξω μια φωτογραφία από την έκθεση καθυστερεί αρκετά μέχρι να την ανοίξει. Μετά βέβαια πάει από τη μία στην άλλη κανονικά απλά καθυστερεί να ανοίξει την πρώτη. Να πω εδώ πως τις φωτογραφίες τις αποθηκευω στην sd κάρτα η οποία δεν ξέρω τι class είναι και τα σχετικά γιατί την έχω πολύ καιρό. Το θέμα είναι ότι στην αρχή δεν το έκανε. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Σε Galaxy S3 ελληνικό αγορασμένο από WIND με μαμά firmware έχει κανονικά έξυπνη αναζήτηση. Υπήρχε και στο S2. http://img.tapatalk.com/6df24685-178d-a8dc.jpg Φιλικά Αυτό που δείχνει η εικόνα είναι έξυπνη αναζήτηση στις επαφές. Αυτό που λέμε ότι κάνουν τα htc είναι από την εφαρμογή τηλεφώνου με το αριθμητικό πληκτρολόγιο να κάνει αυτή την αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καμια σχεση με τη ραμ... ειναι θεμα launcher και ισως και θεμα ρομ... εγω με lg8 και nova δεν εχω δει ουτε ενα reload.. το να απενεργοποιησεις το svoice σε βοηθαει μονο στο να επιστρεφεις ακαριαια στο αρχικο μενου με το home button Μακαρι να ειναι θεμα launcher η ρομ γιατι τοτε θα λυθει. Προς το παρον ειμαι με την επισημη LFB. Θα κανω υπομονη να περασει η καλοκαιρινη σεζον για να βρω χρονο να ξεκινησω τα φλασαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Αυτό που δείχνει η εικόνα είναι έξυπνη αναζήτηση στις επαφές. Αυτό που λέμε ότι κάνουν τα htc είναι από την εφαρμογή τηλεφώνου με το αριθμητικό πληκτρολόγιο να κάνει αυτή την αναζήτηση. γινετε και αυτο στο s3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το firmware σου βρίσκετε στην πρώτη σελίδα ( XXΒLFB ) http://www.hotfile.com/dl/163059806/6340a89/I9300XXBLFB_I9300EURBLG1_EUR.zip.html Αυτο δεν γραφει eurblg1; μηπως ειναι Βουλγαρικο; Ειναι της κοσμοτε; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Αυτο δεν γραφει eurblg1; μηπως ειναι Βουλγαρικο; Ειναι της κοσμοτε; Οχι ειναι Ελληνικό ! Αν δεν βρίσκεις το συγκεκριμένο της cosmote ψάξε μηπως βρεις κάποιο παλιότερο firmware της . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το θεμα δεν ειναι να βρω ενα λογισμικο φιλε μου. Βαζω οτι να ναι μετα το θεμα ειναι να βρω της κοσμοτε που εχει απο μαμα για να γυρισω σε περιπτωση βλαβης. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Αυτο δεν γραφει eurblg1; μηπως ειναι Βουλγαρικο; Ειναι της κοσμοτε; Δεν είναι Βουλγαρικό αλλά δεν είναι το δικό σου. Δώσε μου λίγη ώρα...:) Edit: Έτοιμο στο πρώτο μήνυμα του θέματος με τα επίσημα firmwares. Edited August 6, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Τελικα μετα απο καιρο που ημουν αναμεσα σ αυτο και το hox, με κερδισε ο γαλαξιας! Με το που γυρισω απο διακοπες, τελος αυγουστου ενα 32ρι ασπρακι θα γινει δικο μου! :) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JZRAVAGER Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Υπάρχει υπηρεσία video-κλήσης αλλα δε νομίζω οτι παίζει ρόλο πλεον....απλά πρέπει να είσαι και εσύ και ο άλλος με ενεργοποιημένο το 3G δίκτυο και να έχει σήμα 3G τη στιγμή της κλήσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) εχει παρατηρησει κανεις οταν πατας το power button να ανοιξει η οθονη να εμφανιζει στιγμιαια ενα μπλε χρωμα πολυ γρηγορα?ειναι θεμα TW?παντως οντως πολλα μικρα σπαστικα προβληματακια Edit: Εχω και ενα προβληματακι με τον καιρο,εχω 2 χωρες και κανουν ανανεωση ανα μια ωρα,μετα απο λιγο κολλαει η τοποθεσια μου και κανει μονο η αλλη χωρα ανανεωση αυτοματα.. Edited August 5, 2012 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Αυτό που δείχνει η εικόνα είναι έξυπνη αναζήτηση στις επαφές. Αυτό που λέμε ότι κάνουν τα htc είναι από την εφαρμογή τηλεφώνου με το αριθμητικό πληκτρολόγιο να κάνει αυτή την αναζήτηση. Έχεις δίκιο δεν έχει την έξυπνη αναζήτηση της HTC. Παρόλλα αυτά την ίδια δουλειά κάνεις (ίδια κλίκ και ευκολία) και με τον τρόπο που πόσταρα.Εναλλακτικά χρησιμοποιείς και την αναζήτηση της Google. Τώρα εαν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θελεις το smart dialing της HTC υπάρχει περίπτωση να το υποστηρίζει η Omega του Γιάννη. Φιλικά Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Έχοντας όλες τις επαφές μου στο gmail, πρόσθεσα σε κάποιες από αυτές ημερομηνία γέννησης, ούτως ώστε να ξέρω τα γενέθλια τους. Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλές επαφές μου έβγαζε τα γενέθλια στο calendar παραπάνω από δύο φορές, δηλαδή την σωστή ημερομηνία αλλά και μια άλλη τυχαία. Πήγα και αφαίρεσα από τα contacts τις ημερονίες γενεθλίων και ενώ από το google calendar μου τις αφαίρεσε, στο s planner μου τις έχει ακόμα. Παίζει ακόμα η περίπτωση να μην έχει γίνει ο συνχρονισμός σωστά ακόμα, αλλά και μόνο το γεγονός ότι μου έδειχνε λάθος ημερομηνίες με έχει προβληματίσει. Το Google Calendar είναι στο κινητό το S Planner? Δεν υπάρχει κάποιο άλλο; Επίσης τις προάλλες έτυχε και χρησιμοποίησα το κινητό κάτω από ήλιο ντάλα μεσημέρι. Επειδή έχω τον φωτισμό στο αυτόματο, στο πάτημα του home button δεν έβλεπα τίποτα, αλλά μόλις γύρναγε την φωτεινότητα στο 100%, δεν είχα κανένα πρόβλημα να διακρίνω τα πάντα στην οθόνη και μάλιστα με γυαλιά ηλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts