Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οριστε και εδω το λεει πιο ξεκαθαρα http://www.oled-info.com/

Να θυμισω οτι η OLED τεχνολογια εχει ηδη παρουσιαστει απο Sony και LG ανακοινωνοντας μοντελα στις tv βεβαια αλλα ελπιζω να περασουν και σε κινητα/tablet

Εφοσον βεβαια εχουν καλυτερη συμπεριφορα στο τομεα που ανεφερα που υπολειπονται τα τωρινα μοντελα:)

Οντως υπαρχει ενα παιχνιδι μαρκετινγκ γυρω απο την ονομασια http://www.fullhd.gr/hdtvs/oled-tv/13565-amoled-vs-oled-.html

και ισως ψιλομπερδευτικα,αλλα αν καταλαβα καλα μια διαφορετικη υλοποιηση στη κατασκευη των οθονων που προσθετει και παραπανω ppi και ελπιζω καλυτερη συμπεριφορα σε εξωτερικους χωρους.

Active matrix είναι οι oled αυτές για κινητά, δεν είναι κάτι διαφορετικό για να πάει απο amoled σε oled. Πολλές φορές μπαίνει σε παρένθεση το amoled όταν αναφέρονται σε άρθρα στις oled...Το passive matrix χρησιμοποιείται σε πιο παλιές oθόνες τύπου LCD.

• Administrators
υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια ελαττωματική παρτίδα gorilla; έχει ακούσει κανένας τίποτα;

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Modpic.gif

Παιδια καλημερα. Σε παλαιοτερο post μου ειχα αναφερθει στα lag που εχω με το s3. Ο φιλος ο ευθυμης που ειπε οτι κατι δεν κολαει με το ICS, καθοσον δουλευω και στον οτε το εκανα test με αλλο s3 και οντως το δικο μου ανοιγει εφαρμογες στον διπλασιο χρονο δηλ καθυστερει πολυ. Εβγαλα την sd cart μηπως δημιουργει προβλημα του εβαλα rom WanamLite V2.0,και παλι τα ιδια. Μηπως παιζει να εχει παρει καποιον ιο... Θα ηθελα την βοηθεια ολων σας γιατι θεωρω οτι το προβλημα μου αγγιζει λιγο τα ορια του παραξενου!!!!

Παιδια καλημερα. Σε παλαιοτερο post μου ειχα αναφερθει στα lag που εχω με το s3. Ο φιλος ο ευθυμης που ειπε οτι κατι δεν κολαει με το ICS, καθοσον δουλευω και στον οτε το εκανα test με αλλο s3 και οντως το δικο μου ανοιγει εφαρμογες στον διπλασιο χρονο δηλ καθυστερει πολυ. Εβγαλα την sd cart μηπως δημιουργει προβλημα του εβαλα rom WanamLite V2.0,και παλι τα ιδια. Μηπως παιζει να εχει παρει καποιον ιο... Θα ηθελα την βοηθεια ολων σας γιατι θεωρω οτι το προβλημα μου αγγιζει λιγο τα ορια του παραξενου!!!!

Να υποθέσω οτι το δοκίμασες περνώντας του επίσημο firmware και κάνοντας του factory reset .

Αν ναι είναι όντως κάπως ....

Samsung galaxy s21+

Την καλημέρα μου σε όλους, είμαι εδώ και περίπου ένα μήνα κάτοχος του S3 και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του, έχω ταυτόχρονα και 2-3 παράπονα. Το πρώτο είναι η αυτονομία της μπαταρίας που με δυσκολία μου βγάζει μια μέρα, όσο δηλαδή και με το πρώτο sgs. Δεύτερον το κάλυμμα της μπαταρίας είναι πολύ ευαίσθητο σε γρατσουνιές και ευτυχώς το πρόλαβα νωρίς πριν αποκτήσει κάποια έντονη και έβαλα τη θήκη slim της Samsung.

Τρίτο και κυριότερο το gorilla glass του που δεν είναι και τόσο "gorilla" ήδη έχει τρεις γρατσουνιές ενώ το προσέχω σαν τα ματιά μου και δεν το έχω βάλει ποτέ σε τσέπη με κλειδιά η κέρματα ούτε το αφήνω με την οθόνη στο τραπέζι, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν..και δεν θέλω να φανταστώ πως θα γίνει μετά από λίγο καιρό και ειδικά αν πάψω να είμαι τόσο υπερπροστατευτικός! Να σημειώσω εδώ ότι το πρώτο S ακόμα και σήμερα μετά από 2 χρόνια δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά και έχει φάει και αρκετή ταλαιπωρία. υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια ελαττωματική παρτίδα gorilla; έχει ακούσει κανένας τίποτα;

Για την μπαταρία που λες μάλλον κάνεις κάτι λάθος. Κι εγώ το S1 είχα πριν και δεν συγκρίνεται η αυτονομία. Με φουλ χρήση το S3 μου βγάζει άνετα ένα 24ωρο.

Για το καπάκι έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι όντως κάνει πολλές γρατσουνιές και εύκολα.

Για την οθόνη τι να σου πω, κι εμένα να το κοιτάξεις εξονυχιστικά κάτω από έντονο φως φαίνονται κάτι σημαδάκια που δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν. Αλλά θέλει πολύ προσπάθεια για να τα δεις.

Να υποθέσω οτι το δοκίμασες περνώντας του επίσημο firmware και κάνοντας του factory reset .

Αν ναι είναι όντως κάπως ....

Ενοειτε factory reset και wipe cache. Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε.

Ενοειτε factory reset και wipe cache. Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε.

Κάτσε να δούμε τι θα πουν και τα άλλα παιδιά αλλα αφού ειναι τόσο έντονο το lag το πας για service .

Samsung galaxy s21+

Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιο μελος στο forum και θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω και ειναι πολυ σοβαρο. Κατ αρχας εχω τη συσκευη samsung galaxy siii αγορασμενη 2 εβδομαδες απο το kinitomania. Δεν εχω πειραξει το λογισμικο του δεδομενου οτι πιο πριν ειχα το iphone 4 και προς το παρον ξερω μονο απο ios και οχι απο android. Ειμαι στην 4.0.4 και οταν καλω μερικες φορες εναν αριθμο μου βγαζει το μηνυμα¨Μη εγγεγραμμενο στο δικτυο. Επισης σε αυτην την φαση το κινητο δεν δεχεται καθολου κλησεις. Κατι διαβασα σε αλλο topic για modem και τετοια αλλα προς το παρον δεν ξερω τπτ απο αυτα. Πρακαλω βοηθηστε με. Η καρτα sim ειναι απο Γερμανο και ειναι cosmote.

Για να σε βοηθήσουμε κανε τα εξής:

1) πήγαινε ρυθμίσεις / Πληροφορίες συσκευής και πες μας τι γράφει στα παρακάτω:

Έκδοση βασικού φάσματος, έκδοση kernel και rom

2) μετα όπως είσαι στο πληροφορίες συσκευής μπες στο υπό μενου "κατάσταση" και θα βρεις τον αριθμο ΙΜΕΙ της συσκευής σου.

Σημείωσε τον κάπου και κατόπιν πληκτρολογησε στον Dialer τα εξής *#272*IMEI# όπου IMEI είναι ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σου και θα πρέπει να τον πληκτρολογησεις. Θα σου βγάλει κάποιους κωδικούς χωρών. Θέλω να μας πεις τι είναι τικάρισμενο σ αυτόν τον πίνακα που σου έβγαλε, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ γιατι θα γίνει διαγραφή όλων των user data στην συσκευη σου. Απλα κλείσε τον dialer σαν να εκλεινες μια συνομιλία. Αυτο είναι το λεγόμενο CSC που δηλώνει ποιας χώρας είναι το λογισμικο που φέρει η συσκευη σου.

Πολλές φορές όταν προορίζεται για άλλη χώρα υπάρχουν διάφορα προβλήματα αν και δεν νομίζω ότι το δικο σου προέρχεται απ αυτο.

Κανε αυτα που σου είπα και μετα θα δούμε τι θα κάνουμε.

Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πάρε ένα NAND backup μπες σε recovery και κανε wipe factory reset, wipe cache και Dalvik.

Reboot και μετα βάλε τον gmail λογαριασμο σου και εγκατέστησε μόνο πολυ γνωστές εφαρμογές απο το play store. Για παράδειγμα ES explorer, Evernote, IMDb δηλαδη εμπιστες εφαρμογές.

Δοκίμασε έτσι την συσκευη σου για 24 ώρες. Αν δεις βελτίωση σημαινει ότι κάποια εφαρμογη σου δημιουργει το πρόβλημα.

Οπότε για να είσαι σίγουρος, κρατάς ένα backup το περιεχόμενο της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου ( εσωτερικη κάρτα) και μετα κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων απο τις ρυθμίσεις της συσκευής ώστε να διαγράφουν τα πάντα απο την εσωτερικη κάρτα και φυσικα προχωρας σε στήσιμο απο την αρχη προσέχοντας τι θα βάλεις απο εφαρμογές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κάτσε να δούμε τι θα πουν και τα άλλα παιδιά αλλα αφού ειναι τόσο έντονο το lag το πας για service .

Το παω για service σημαινει unroot- lock bootloader και δεν ξερουμε τι παιζει με τον counter που εχει μεσα το s3.

Το παω για service σημαινει unroot- lock bootloader και δεν ξερουμε τι παιζει με τον counter που εχει μεσα το s3.

Μην σε απασχολη ο counter μηδενίζη πολυ εύκολα .

Κανε για αρχή αυτα που σου ειπε ο Κώστας ποιο πάνω και μετα προχωράς .

Δεν ξέρω αν επηρεάζει το lag αλλα πήγαινε ρυθμίσεις > developer option και δες το window anaimation scale αν αν ειναι στο 0.5x

και το transition animated scale στο 0.5x

Samsung galaxy s21+

2) μετα όπως είσαι στο πληροφορίες συσκευής μπες στο υπό μενου "κατάσταση" και θα βρεις τον αριθμο ΙΜΕΙ της συσκευής σου.

Σημείωσε τον κάπου και κατόπιν πληκτρολογησε στον Dialer τα εξής *#272*IMEI# όπου IMEI είναι ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σου και θα πρέπει να τον πληκτρολογησεις. Θα σου βγάλει κάποιους κωδικούς χωρών. Θέλω να μας πεις τι είναι τικάρισμενο σ αυτόν τον πίνακα που σου έβγαλε, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ γιατι θα γίνει διαγραφή όλων των user data στην συσκευη σου. Απλα κλείσε τον dialer σαν να εκλεινες μια συνομιλία. Αυτο είναι το λεγόμενο CSC που δηλώνει ποιας χώρας είναι το λογισμικο που φέρει η συσκευη σου.

Πολλές φορές όταν προορίζεται για άλλη χώρα υπάρχουν διάφορα προβλήματα αν και δεν νομίζω ότι το δικο σου προέρχεται απ αυτο.

Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πάρε ένα NAND backup μπες σε recovery και κανε wipe factory reset, wipe cache και Dalvik.

Reboot και μετα βάλε τον gmail λογαριασμο σου και εγκατέστησε μόνο πολυ γνωστές εφαρμογές απο το play store. Για παράδειγμα ES explorer, Evernote, IMDb δηλαδη εμπιστες εφαρμογές.

Δοκίμασε έτσι την συσκευη σου για 24 ώρες. Αν δεις βελτίωση σημαινει ότι κάποια εφαρμογη σου δημιουργει το πρόβλημα.

Οπότε για να είσαι σίγουρος, κρατάς ένα backup το περιεχόμενο της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου ( εσωτερικη κάρτα) και μετα κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων απο τις ρυθμίσεις της συσκευής ώστε να διαγράφουν τα πάντα απο την εσωτερικη κάρτα και φυσικα προχωρας σε στήσιμο απο την αρχη προσέχοντας τι θα βάλεις απο εφαρμογές.

NAND back up ενοεις απο Rom manager; Αν ειναι ετσι δεν θα παρω back up και τις εφαρμογες;

Αυτό μην σε απασχολεί θα το λυθεί όταν έρθει η ώρα.. Κάνε ότι είπε ο Κωστας από πάνω και επίσης σβήσε από την κάρτα sd κάποιους φακέλους που έχουν δημιουργηθεί από την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών να είσαι σίγουρος.. Δεν ξέρω αν κάνεις βέβαια reset to factory αν σβήνει και από την κάρτα τέτοιου είδους φακέλους, πάλι ο Κωστας το είχε κάνει μια φορά

Δεν ξέρω αν επηρεάζει το lag αλλα πήγαινε ρυθμίσεις > developer option και δες το window anaimation scale αν αν ειναι στο 0.5x

Ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια, ναστε καλα ρε παιδια. Αυτη την στιγμη και μεχρι το βραδυ δουλευω αν δεν μπορεσω τωρα το βραδακι τα λεμε. Εστε ολοι φοβεροι . THANKS

και εμενα η μπαταρια ενω εχω ακουσει τοσα πολλα ενα 9ωρο....4ωρες οθονη,ντατα συνεχεια ανοιχτα,και 1 gmail σε συγχρονισμο.BTW πριν απο λιγο παλι μαυρισε η οθονη και κολλησε για λιγα δευτερα...σαν να εκανε reboot το os..τεσπα θα το παω πισω..δεν ειναι λογικο,4 μερες και στις 3 ειχα παγωμα.

Ηταν ολλα 1χ

Ηταν ολλα 1χ

Πήγαινε το στο 0.5 και δες αν εχει διαφορά .

Samsung galaxy s21+

Αυτό μην σε απασχολεί θα το λυθεί όταν έρθει η ώρα.. Κάνε ότι είπε ο Κωστας από πάνω και επίσης σβήσε από την κάρτα sd κάποιους φακέλους που έχουν δημιουργηθεί από την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών να είσαι σίγουρος.. Δεν ξέρω αν κάνεις βέβαια reset to factory αν σβήνει και από την κάρτα τέτοιου είδους φακέλους, πάλι ο Κωστας το είχε κάνει μια φορά

Αν κάνει το factory reset απο τις ρυθμίσεις, σβήνει τα πάντα φωτογραφίες φακέλους κλπ.

Ξέχασα να του πω πριν, ότι μάλλον δεν αρκει το factory reset. Θα πρέπει καλύτερα μετα απ αυτο να περάσει απο πάνω ξανα την ρόμ του wanam.

Το λέω αυτο γιατι τα διάφορα fix και modes οπως πχ το 15 toggles κλπ, παραμένουν στην rom και μετα απο επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων αφου έχουν γραφτεί στην NAND.

Και απ ότι διαβάζω μάλλον καλύτερα να παει κατευθείαν σε διαγραφή της εσωτερικής κάρτας γιατι κάτι μπορει να είναι εκει που κάνει το πρόβλημα. Ας την κρατήσει backup στο pc του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πήγαινε το στο 0.5 και δες αν εχει διαφορά .

Μηδαμινη διαφορα. Το περιεργο ειναι οτι το menu settings ανοιγει σφαιρα. Οι κλησεις οι επαφες κοιμουνται!!!!!

Δεν μου λέτε παιδιά υπάχει τίποτα νεώτερο σχετικά με την κακή (απουσία μπάσου κυρίως) ποιότητα του ήχου κατά την εγγραφή των βίντεο?

Διάβαζα τώρα αυτό:

Awful Audio Quality on video recordings on Galaxy S3

και κάτι αντίστοιχα που το χαρακτηρίζουν ως κάτι γνωστό πια (ήμουν η πρώτη ή έστω από τους πρώτους που το επισήμαναν από τα samples) και υπήρχε κάποια ελπίδα από τον γνωστό Supercurio.

Λέει όμως εδώ: "Supercurio is trying to fix this but says it may not be possible to due to proprietary libs in use relating to audio recording. Perhaps try the camera mod at XDA and see if that helps in the interim, it does have enhanced audio quality (although it may not have noise gating that is any more effective than stock, I haven't tried it out at a gig yet). "

Έχετε εσείς κάτι νεώτερο;

Και διαβάζω ότι δεν είναι πρόβλημα που διορθώνεται π.χ. αυξάνοντας τα μπάσα, γιατί φαίνεται να λείπει πληροφορία από τον ήχο.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Μηδαμινη διαφορα. Το περιεργο ειναι οτι το menu settings ανοιγει σφαιρα. Οι κλησεις οι επαφες κοιμουνται!!!!!

Αυτο το κάνει σε όλες τις ics συσκευές και ειδικα σε Siii και ΟΝΕ Χ που έχουν βαρυ dialer.

Μηδενίζεις τον counter με την εφαρμογή triangle away και περνάς την στοκ ρομ που είχε το κινητό με odin.

Τα galaxy δεν έχουν κλειδωμένο bootloader.

Το nand που σου λέει ο Κωστας θα το κάνεις από cwm.

Το rom manager έχει προκαλέσει διάφορα θέματα σε αρκετές συσκευές.

και εμενα η μπαταρια ενω εχω ακουσει τοσα πολλα ενα 9ωρο....4ωρες οθονη,ντατα συνεχεια ανοιχτα,και 1 gmail σε συγχρονισμο.BTW πριν απο λιγο παλι μαυρισε η οθονη και κολλησε για λιγα δευτερα...σαν να εκανε reboot το os..τεσπα θα το παω πισω..δεν ειναι λογικο,4 μερες και στις 3 ειχα παγωμα.

Καλά μην είμαστε και υπερβολικοί...Σου κράσαρε μια εφαρμογή και είχες ενα πάγωμα μερικών δευτερολέπτων στην οθόνη...Μπορεί να φταίνε χίλοι διαφορετικοί λόγοι για αυτό, δεν σημαίνει οτι φταίει το τηλέφωνο, αλίμονο...Είναι πιθανό να έβαλες εσύ μια κακογραμμένη εφαρμογή και για κάποιο λόγο να έκανε οτι έκανε..Δεν είναι λόγος αυτός για να το πας πίσω...Επίσης αν σου έκανε επανεκκίνηση το λειτουργικό θα έσβηνε το τηλέφωνο και θα ξεκίναγε απ την αρχή..Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να σου έκανε επανεκκίνηση ο launcher..

εχω γνωστες εφαρμογες..msn with you,whatsapp,skype.το whatsapp κρασαρε μια φορα...μια μερα..λες να φταιει αυτο?

Λοιπον παιδια: Εκδοση βασικου φασματος I9300XXLFB, kernel:3.0.15-782020-user se.infra@SEP-64#1 SMP PREEMPT Tue Jun 26 00:30:10 KST 2012 . Τωρα αν rom εννοειτε τον αριθμο κατασκευης εχω τον εξης¨IMM76D.I99300XXBLFB.