m7ixalis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Καλησπερα. Επανερχομαι με ερωτηση του newbie φιλου κατοχου του GS3. Με καποιο τροπο εκανε deactivate την εφαρμογη του S-Voice. Τωρα θελει να την επανενεργοποιησει και δεν την βρισκει πουθενα. Ουτε στο μενου,ουτε στη διαχειριση εφαρμογων στις ρυθμισεις. Ξερει καποιος φιλος κατι περισσοτερο? Εχει κοιτάξει ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα ? Δεν γνωρίζω πως το απενεργοποίησε σου γραφω εναν τρόπο μηπως ειναι αυτος και ακολουθώντας τον το ενεργοποίηση α.πηγαίνουμε στις ρυθμισεις του s-voice και ξετικαρουμε το Launch S Voice και το Wake up command β.πηγαίνουμε ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογων-σε εκτελεση, βρίσκουμε το s voice και διακόπτουμε ολες τις υπηρεσιες γ. πηγαίνουμε ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα, βρίσκουμε το s voice και το απενεργοποιούμε Edited July 20, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 το gps δουλευει μονο οταν χρειαζεται...οταν πχ εχεις καποιο navigator η καμια εφαρμογη του στυλ foursquare η glympse Ειχα το navigon kανα 5λεπτο να βρει δορυφορο αλλα τπτ..ισως επειδη ειναι παλια κρακαρισμενη εκδοση? Δε ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Εχει κοιτάξει ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα ? Δεν γνωρίζω πως το απενεργοποίησε σου γραφω εναν τρόπο μηπως ειναι αυτος και ακολουθώντας τον το ενεργοποίηση α.πηγαίνουμε στις ρυθμισεις του s-voice και ξετικαρουμε το Launch S Voice και το Wake up command β.πηγαίνουμε ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογων-σε εκτελεση, βρίσκουμε το s voice και διακόπτουμε ολες τις υπηρεσιες γ. πηγαίνουμε ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα, βρίσκουμε το s voice και το απενεργοποιούμε Καλησπέρα Μιχάλη! Τον έχω δίπλα μου, οπότε έχω και τη συσκευή εδώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του "στραβαδιού", έκανε το Νο3, βρήκε το S-Voice στη λίστα με όλες τις εφαρμογές και την απενεργοποίησε, γιατί του την έσπαγε που συνέχεια ξεκινούσε ακούσια. Το θέμα είναι και τώρα που το ψάχνω και εγώ, η εφαρμογή δεν αναφέρεται πουθενά στην λίστα "Όλα" ώστε να την βρει και να την επανενεργοποιήσει :blink: Περίεργο, ε? Όσο για το πρώτο σου ερώτημα, ΝΑΙ, κοιτάξαμε και στο "ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα" και δεν είναι εκεί... Δεν βγάζω άκρη... πώς το κατάφερε ο άτιμος και το "έσβησε"? Edit: ναι, κάναμε και ένα restart την συσκευή, αλλά εν ματαίω... Edited July 20, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλησπέρα Μιχάλη! Τον έχω δίπλα μου, οπότε έχω και τη συσκευή εδώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του "στραβαδιού", έκανε το Νο3, βρήκε το S-Voice στη λίστα με όλες τις εφαρμογές και την απενεργοποίησε, γιατί του την έσπαγε που συνέχεια ξεκινούσε ακούσια. Το θέμα είναι και τώρα που το ψάχνω και εγώ, η εφαρμογή δεν αναφέρεται πουθενά στην λίστα "Όλα" ώστε να την βρει και να την επανενεργοποιήσει :blink: Περίεργο, ε? Όσο για το πρώτο σου ερώτημα, ΝΑΙ, κοιτάξαμε και στο "ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα" και δεν είναι εκεί... Δεν βγάζω άκρη... πώς το κατάφερε ο άτιμος και το "έσβησε"? Δεν μπορω να καταλάβω απο την στιγμη που δεν το διέγραψε οριστικά απο το τηλέφωνο λογικά έπρεπε να ειναι : ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μάλλον επαναφορά αρχικών και στήσιμο όλως από την αρχή αλλιώς root και πέρασμα έτσι παιδιά.. Στην πρώτη περίπτωση ας πάρει backup από ότι μπορεί.. http://www.talkandroid.com/112640-s-voice-pulled-from-the-galaxy-s-iii-download-the-app-now/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Δεν μπορω να καταλάβω απο την στιγμη που δεν το διέγραψε οριστικά απο το τηλέφωνο λογικά έπρεπε να ειναι : ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα. Έλα μου ντε :wacko: Αδυνατώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Πέραν του reboot, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνεις "reset", χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσεις όλο τη συσκευή από την αρχή? EDIT: το βρήκαμε! Ήταν στο "ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-όλα", απλά είχε πάει κάτω-κάτω τελευταίο, και κοιτούσαμε και οι δύο (τόσο στόκοι και οι δύο) την λίστα αλφαβητικά. Από ό,τι φαίνεται, τις inactive εφαρμογές τις βγάζει στο τέλος! Και πάλι ευχαριστώ! Edited July 20, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδια εχει παρατηρησει κανενας οτι η αυτοματη κληση κολλαει και εχει επιτυχια 7 στα 10??? η εχει προβλημα η συσκευη μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάποια παιδιά πριν λίγο καιρό ρώταγαν και απορούσαν γιατί όταν κατεβάζουν την notification bar κάτω από τον παροχέα τους τους βγάζει μήνυμα "Να μην λαμβάνονται ειδοποιήσεις" , να τους ενημερώσω λοιπόν πως δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς απλά είναι μία λάθος μετάφραση !!!! Αν αλλάξουν την γλώσσα της συσκευής σε Αγγλικά θα δουν πως στο ίδιο μέρος λέει στα Αγγλικά "No Notifications" άρα λοιπόν το μήνυμα που θα έπρεπε να εμφανίζεται στα Ελληνικά θα έπρεπε να ήταν "Καμιά ειδοποίηση" άρα μην ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ :lol: :lol: Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου ... Ψάχνω κάποιο ΚΑΛΟ task manager-killer (δεν με νοιάζει να το πληρώσω ή όχι) που θα μου εμγανίζει στο status bar την υπόλοιπη ram , θα κάνει auto kill άχρηστες εφαρμογές και να είναι απόλυτα συμβατό με τον 3ο Γαλαξία (αν είναι δυνατόν να έχει φτιαχτεί για αυτόν θα το προτιμούσα) δηλαδή να μην crasharei, κολλάει κλπ κλπ . Επίσης ψάχνω ένα widget που να κλειδώνει τη συσκευή , ΠΡΟΣΟΧΗ όχι να σβήνει απλά την οθόνη και να κλειδώνει αυτόματα η συσκευή μετά το πέρας του οριζόμενου χρόνου αλλά να κλειδώνει όπως το hard key button . (Έχω δοκιμάσει αρκετές αλλά τίποτα ) Κάθε γνώμη και πρόταση είναι ευπρόσδεκτη , περιμένω τις απόψεις σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Σταμάτη καλήσπερα!! Για τα task killers να σου πω ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί γιατί μάλλον κακό παρά καλό κάνουμε καταναλωνοντας μπαταρία και επίσης στο android ίσως είναι πιο χρήσιμο η εφαρμογή να είναι stand by και να σηκώνει την εφαρμογή με ευκολία πάρα να είναι εντελώς κλειστή και να πρέπει να τρέχει από το "μηδεν".. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ όπως επίσης και η πλειονότητα των χρηστών με κάποια εμπειρία.. Κατά πατημένο το κεντρικό πλήκτρο home και ότι δεν θες από εφαρμογές το σύρει δεξιά ή αριστερά και κλείνει.. Για το κλείδωμα όπως λες χρησιμοποιώ το lock screen και το έχω στην κεντρική μου σελίδα με τα widgets για ευκολία.. Μάλλον δεν κατάλαβα τι διαφορά εννοείς μεταξύ κλείσιμο οθόνης και κλειδώματος με το power button... Πάντως αυτή η εφαρμογή κάνει το ίδιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Σταμάτη καλήσπερα!! Για τα task killers να σου πω ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί γιατί μάλλον κακό παρά καλό κάνουμε καταναλωνοντας μπαταρία και επίσης στο android ίσως είναι πιο χρήσιμο η εφαρμογή να είναι stand by και να σηκώνει την εφαρμογή με ευκολία πάρα να είναι εντελώς κλειστή και να πρέπει να τρέχει από το "μηδεν".. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ όπως επίσης και η πλειονότητα των χρηστών με κάποια εμπειρία.. Κατά πατημένο το κεντρικό πλήκτρο home και ότι δεν θες από εφαρμογές το σύρει δεξιά ή αριστερά και κλείνει.. Για το κλείδωμα όπως λες χρησιμοποιώ το lock screen και το έχω στην κεντρική μου σελίδα με τα widgets για ευκολία.. Μάλλον δεν κατάλαβα τι διαφορά εννοείς μεταξύ κλείσιμο οθόνης και κλειδώματος με το power button... Πάντως αυτή η εφαρμογή κάνει το ίδιο ;) Για τον task killer : Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο που να βελτιστοποιεί τη διαχείριση της RAM και να την κρατά σε χαμηλά επίπεδα , γιατί αν παρατηρήσεις μετά από 3-4 μέρες χρήσης χωρίς restart το κινητό χρησιμοποιεί 600 MB RAM ακόμα και χωρίς καμία "ορατή" εφαρμογή ανοιχτή και έχοντας κάνει "Διαγραφή μνήμης". Για το lock widget : Αυτό εννοείς https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidmania.lockscreenwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZG1hbmlhLmxvY2tzY3JlZW53aWRnZXQiXQ.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Για τον task killer : Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο που να βελτιστοποιεί τη διαχείριση της RAM και να την κρατά σε χαμηλά επίπεδα , γιατί αν παρατηρήσεις μετά από 3-4 μέρες χρήσης χωρίς restart το κινητό χρησιμοποιεί 600 MB RAM ακόμα και χωρίς καμία "ορατή" εφαρμογή ανοιχτή και έχοντας κάνει "Διαγραφή μνήμης". Για το lock widget : Αυτό εννοείς https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidmania.lockscreenwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZG1hbmlhLmxvY2tzY3JlZW53aWRnZXQiXQ.. ? Μόλις έκανα έλεγχο και η ράμ είναι στα 650MB που είναι σχετικά ψηλά για την συσκευή μου αλλά δεν ασχολούμαι καν!! Αν δεις κάπου να κολλάει τότε ο, αλλιώς ξέχνα το δεν υπάρχει λόγος... Για το κλείδωμα ναι κάτι τέτοιο.. Εγώ συγκεκριμένα αυτό χρησιμοποιώ (τυχαία, όλα πάνω κάτω τα ίδια κανουν) https://play.google.com/store/apps/details?id=kennethcheng.com.lockscreen.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η συσκευή μου είναι από T mobile. AP: I9300XXALE8 CP: I9300BOLE5 CSC: I9300DTMLE3 Δυστυχώς δεν παίρνει την αναβάθμιση. Μετά την επανεκίνηση ανοίγει το clockworkmod recovery και μου βγάζει τις εξής επιλογές -reboot system now -install zip from sd card -wipe data / factory reset -wipe cache partition -backup and restore -mounts and storage -advanced Aπό τα παραπάνω πατάω το reboot γιατί δεν ξέρω τι άλλο να επιλέξω. Το μήνυμα που βγάζει είναι το παρακάτω Ε: Invalid command argument Finding update package... Opening update package... Verifying update package... E: failed to verify whole-file signature E: signature verification failed Installation aborted. Παιδιά μήπως καμμιά βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω για να παρει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δοκίμασα για πρώτη φορα την κάμερα στις συνεχόμενες φωτογραφίες. Δεν είναι καθόλου πρακτική στην χρήση της αυτη η δυνατότητα σε σχέση με το πως δουλεύει σε HOX. Κατ αρχας πρέπει να την ενεργοποίησεις απο πριν, δεύτερον αν μετακινείται η συσκευη χάνει το focus και τρίτον η επιλογη της καλύτερης φωτο δεν γίνεται τόσο εύκολα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δοκίμασα για πρώτη φορα την κάμερα στις συνεχόμενες φωτογραφίες. Δεν είναι καθόλου πρακτική στην χρήση της αυτη η δυνατότητα σε σχέση με το πως δουλεύει σε HOX. Κατ αρχας πρέπει να την ενεργοποίησεις απο πριν, δεύτερον αν μετακινείται η συσκευη χάνει το focus και τρίτον η επιλογη της καλύτερης φωτο δεν γίνεται τόσο εύκολα. Δοκίμασες να την αναβαθμίσεις με το πιο πρόσφατο firmware που δίνει η XXBLFB, μέσω του κρυφού μενού μήπως και επιδιορθώνει αυτά τα θέματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Για πες φιλε μου πως γινεται η αναβαθμιση με το κρυφο μενου; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 * # 34971539 # o κωδικός για να μπεις στο κρυφό μενού. Επιλογή Phone to CAM FW Write(Rear) και ελέγχεις αν η έκδοση που έχεις είναι παλιότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) παιδια εχει παρατηρησει κανενας οτι η αυτοματη κληση κολλαει και εχει επιτυχια 7 στα 10??? η εχει προβλημα η συσκευη μου? δεν ειναι τιποτα. δοκιμασε να μην ακουμπας το κινητο στο αυτι σου μεχρι να καλεσει για 100% επιτυχια. :happy: μπορει κανεις να μου πει τι ειναι το root? σε τι χρησιμευει? χανεται ι εγγυηση αν γινει root? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 μπορει κανεις να μου πει τι ειναι το root? σε τι χρησιμευει? χανεται ι εγγυηση αν γινει root? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Με το τελευταίο stock firmware σας λειτουργούν τα κουμπιά ρύθμισης του ήχου των ακουστικών? Άκυρο, μόλις το ξαναδοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. :) Edited July 20, 2012 by TheSwiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Χαιρετω. Απο ο.τι φαινεται,την κατσαμε τη βαρκα.Τα ακουστικα,δεν λειτουργουν.Ξαφνικα,και ενω δουλευαν μια χαρα,μολις πηγα να βαλω παλι το ραδιο,τιποτα.Ληψη τηλεφωνου,επισης τιποτα,και μου βγαζει και μηνυμα οτι δεν τα βλεπει. Εβαλα τα αλλα που ειχα στο W995,κατι Apple,απο το παλαιο iPod,αυτα με τους μαγνητες νεοδυμιου,αλλα ουτε κι αυτα τα βλεπει. Τι γινεται εδω;Εχω κανει καμια πατατα πατωντας κατι,ή απεβιωσε το συστημα που τα υποστηριζει; Υπ'οψιν,οτι δεν τα μπαινοβγαζα,αλλα ηταν μονιμως μεσα στο κινητο,γιατι δουλευω παντα με hands free.:worry::worry::worry: Edit. Το εβαλα στο xda,και μου απαντησαν ως εξης.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29097595#post29097595 Μπορειτε να το αποκρυπτογραφησετε,γιατι δεν καταλαβα τι εννοει; Edited July 21, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Χαιρετω. Απο ο.τι φαινεται,την κατσαμε τη βαρκα.Τα ακουστικα,δεν λειτουργουν.Ξαφνικα,και ενω δουλευαν μια χαρα,μολις πηγα να βαλω παλι το ραδιο,τιποτα.Ληψη τηλεφωνου,επισης τιποτα,και μου βγαζει και μηνυμα οτι δεν τα βλεπει. Εβαλα τα αλλα που ειχα στο W995,κατι Apple,απο το παλαιο iPod,αυτα με τους μαγνητες νεοδυμιου,αλλα ουτε κι αυτα τα βλεπει. Τι γινεται εδω;Εχω κανει καμια πατατα πατωντας κατι,ή απεβιωσε το συστημα που τα υποστηριζει; Υπ'οψιν,οτι δεν τα μπαινοβγαζα,αλλα ηταν μονιμως μεσα στο κινητο,γιατι δουλευω παντα με hands free.:worry::worry::worry: Edit. Το εβαλα στο xda,και μου απαντησαν ως εξης.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29097595#post29097595 Μπορειτε να το αποκρυπτογραφησετε,γιατι δεν καταλαβα τι εννοει; Σου λέει να μπεις στον task manager με παρατεταμένο πάτημα του φυσικού πλήκτρου και εκεί πατάς κατάργηση όλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cond0riano Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Καλημέρα παιδία εχεί βγεί σε κανενα μία μάυρη κουκίδα οταν ανοίγει την εφαρμογή της κάμερας στην άκρη του φακού? οταν γυρνάω σε βίνετο δεν εμφανίζεται ουτε οταν ζουμάρω λιγάκι ή χαμιλώσω την ανάλυση της φοτογραφίας .Εχει κανένας κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? και ο φακός ειναι καθαρός δεν έχει κατι πανω του. Φαντάζομαι παει κατευθείαν για service Edited July 21, 2012 by cond0riano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Η συσκευή μου είναι από T mobile. AP: I9300XXALE8 CP: I9300BOLE5 CSC: I9300DTMLE3 Δυστυχώς δεν παίρνει την αναβάθμιση. Μετά την επανεκίνηση ανοίγει το clockworkmod recovery και μου βγάζει τις εξής επιλογές -reboot system now -install zip from sd card -wipe data / factory reset -wipe cache partition -backup and restore -mounts and storage -advanced Aπό τα παραπάνω πατάω το reboot γιατί δεν ξέρω τι άλλο να επιλέξω. Το μήνυμα που βγάζει είναι το παρακάτω Ε: Invalid command argument Finding update package... Opening update package... Verifying update package... E: failed to verify whole-file signature E: signature verification failed Installation aborted. Παιδιά μήπως καμμιά βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να κάνω για να παρει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ.Ειναι λογικο αυτο που συμβαινει φιλε μου. Μετα την αναβαθμιση το συστημα ψαχνει για το στοκ recovery το οποιο δεν βρισκει γιατι οπως καταλαβαινω το εχεις ρουταρει με custom kernel και εχεις cwm recovery (διορθωσεμε αν κανω λαθος σε αυτο).Εχεις δυο επιλογες, η μια να ξαναφλασαρεις τη ρομ απο την αρχη για ερθει σε στοκ μορφη το recovery (εγω δεν θα το εκανα αυτο γιατι ο αλλος τροπος παρακατω ειναι αμεσος χωρις φασαριες) και η δευτερη επιλογη να φλασαρεις τον στοκ κερνελ που ειχε η ρομ σου. Μετα απο αυτο δεν θα σου ξαναβγαλει σφαλμα στο update. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Να σαι καλα φιλε μου...;) Ερωτηση: Εχει παρει κανεις την αναβαθμιση σε XXBLFB να μας πει εντυπωσεις? Edit: Εχει δωθει Ελλαδα. Εγω την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα. Οι εντυπωσεις ειναι πολυ καλες αφου λυθηκε το θεμα με την διαχειρηση μνημης.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Έκανα Αυτο που λες και έσβησα όσα υπήρχαν.Το αποτέλεσμα όμως,δεν άλλαξε.Δεν έχω ήχο... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts