m7ixalis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Χαιρετω. Ειχα βαλει ολες τις φωτογραφιες απο το προηγουμενο κινητο μου,ενα W995,στον υπολογιστη,και σημερα,προσπαθησα να τις περασω στο S3,αλλα δεν τα καταφερα. Τις εκανα select all,και εκανα δεξι κλικ πανω για να τις κανω εισαγωγη στο τηλεφωνο ,το οποιο ειχα συνδεσει με το καλωδιο usb,αλλα δεν το εδειχνε το τηλεφωνο,το παραθυρακι που ειχε ανοιξει. Καμια βοηθεια; Τι ενοεις ? δεν βλεπει το pc το τηλεφωνο ? Έχεις περασει τους drivers της samsung στον υπολογιστή ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iDimitris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Φιλε μου εγω μαζι σου ειμαι οτι κακως η Samsung δεν εβαλε mass storage support,αυτο που θελω να πω ειναι η πρακτικη πλευρα του θεματος πως υπαρχει καποια λυση εστω και αν δεν ειναι ικανοποιητικη στο βαθμο που θα ηθελες,αλλα υπαρχει παντως. Ειναι σαν να εισαι σε κινηση στο δρομο για δουλεια να εχει μποτιλιαρισμα να υπαρχει εναλλακτικη λυση εστω κι αν αργησεις κανα 10λεπτο να φτασεις στο προορισμο σου και εσυ να επιμενεις απο το δρομο που εχει το μποτιλιαρισμα με αποτελεσμα να καθυστερησεις μιση ωρα. Ο παραλληλισμος με το μποτιλιάρισμα δεν έχει σχέση. Στα άλλα συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το πηρα κι εγω,δεν βρισκω πως ενεργοποιειται το bluetooth με κινηση.και πως γινετε να σταματαει το ξυπνητηρι με ομιλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το πηρα κι εγω,δεν βρισκω πως ενεργοποιειται το bluetooth με κινηση.και πως γινετε να σταματαει το ξυπνητηρι με ομιλια. του λες stop Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 παιδια θελω απο περιεργεια να μαθω πωλησεις του σ3 και του χ δεν εχω μετοχες σε καμια δυστυχως... απλα ειχαν πει συμφωνα με τις προπωλησεις οτι θα σπαγαν ρεκορ στη σαμι μεσα στον ιουλιο για το σ3 για να δουμε θα το πιασουν? καθε μερα απο οτι βλεπω ολο νεοι αγορατσες του σ3 ερχονται στην παρεα μας οποτε λογικα... πρεπει να γινω μεγαλομετοχος χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ να στείλω sms με την μανήσια εφαρμογή κι ενώ έχω τικαρισμένο το GSM ο παραλήπτης παίρνει μόνο ερωτηματικά!!! Καμιά ιδέα τι παίζει?? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ να στείλω sms με την μανήσια εφαρμογή κι ενώ έχω τικαρισμένο το GSM ο παραλήπτης παίρνει μόνο ερωτηματικά!!! Καμιά ιδέα τι παίζει?? Γυρνα το στο 'αυτοματο' και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα Να αναφέρω κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα. Safe mode ( Ασφαλής λειτουργία ) στο κινητό μας. Μετά το boot screen , μόλις ανάβουν τα softkeys αν πατήσεις το menu ( αριστερό softkey ) νιώθεις μια μικρή δόνηση και το κινητό bootάρει σε safemode. Αυτό σημαίνει stok backround και μόνο στοκ εφαρμογές. Όλα τα δεδομένα χρήστη παραμένουν ως έχουν. Με απλή επανεκκίνηση επανέρχεται. Απλά παραμένει το στοκ backround. Χρήσιμο. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημερα παιδια οπως αρκετοι πηρα το κιν απο γερμανια.οταν τ ανοιγω μου βγαζει το γερμανικο τ mobile.πως το διωχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα Να αναφέρω κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα. Safe mode ( Ασφαλής λειτουργία ) στο κινητό μας. Μετά το boot screen , μόλις ανάβουν τα softkeys αν πατήσεις το menu ( αριστερό softkey ) νιώθεις μια μικρή δόνηση και το κινητό bootάρει σε safemode. Αυτό σημαίνει stok backround και μόνο στοκ εφαρμογές. Όλα τα δεδομένα χρήστη παραμένουν ως έχουν. Με απλή επανεκκίνηση επανέρχεται. Απλά παραμένει το στοκ backround. Χρήσιμο. Ωραιο tip!Βεβαια σε μενα δε λειτουργει με custom... Καλημερα παιδια οπως αρκετοι πηρα το κιν απο γερμανια.οταν τ ανοιγω μου βγαζει το γερμανικο τ mobile.πως το διωχνω? Καλημερα. Αν υποθεσουμε οτι ειναι unlock, θα πρεπει να περασεις καποιο αλλο stock firmware μεσω pc odin αν θες να μην εχεις το TMobile. Αλλιως νομιζω δε φευγει μιας και που ειναι branded. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημερα παιδια οπως αρκετοι πηρα το κιν απο γερμανια.οταν τ ανοιγω μου βγαζει το γερμανικο τ mobile.πως το διωχνω? Το σίγουρο είναι αυτο που σου είπε ο Ηλίας για εγκατάσταση άλλης official rom Ακόλουθα την εξής διαδικασία: ψάξε στο http://www.samfirmware.com, βρες την official rom που φορά η συσκευη σου τώρα και κράτησε την κάπου για να μπορείς αν χρειαστείς service να την ξανα περάσεις. Μετα μπες στο thread του myphone που έχει οδηγίες εγκατάστασης άλλης official rom, επέλεξε την τελευταία ελληνικη και εγκατέστησε την σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν θέλεις νανπαραμεινεις όπως είσαι, δοκίμασε τότε μήπως μπορείς να απενεργοποιησεις τις εφαρμογές της T-mobile. Πήγαινε ρυθμίσεις/ Διαχείριση εφαρμογών/ κλικ στο δεξί tab που γράφει All και βρες τις εφαρμογές αυτές. Πατα πάνω σε μια απ αυτές και στο μενου που θα σου βγάλει επέλεξε απενεργοποιηση. Αν το δεχθει, δεν θα ξανα εμφανιστεί. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι η ελληνικη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει συσκευές που προέρχονται απο πάροχο του εξωτερικού. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν δικαίωμα επέμβασης στο software που προορίζεται για τους παροχους αυτούς. Οπότε αν σου επιδιορθωσουν μια βλάβη, δεν μπορούν μετα να σου εγκαταστήσουν άλλη ρόμ. Δεν έχουν το δικαίωμα. Συνεπώς η συσκευη σου αν χρειαστει θα πρέπει να σταλει στην γερμανια για επισκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γυρνα το στο 'αυτοματο' και εισαι οκ. Στο αυτόματο όμως έχω 70 χαρακτήρες...Στο s2 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα!!! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια.ειχα σκοπο να βαλω την ελληνικη official αλλα δεν ηξερα αν θα φευγε.οζο για το σερβις αχρειαστο να ναι.ουτε στους προηγουμενους γαλαξιες δ μ χριαστηκε.το branded δε ξεδω τη σημαινει :) Να ειστε καλα παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Branded είναι τα Firmwares που έχουν μέσα πρόσθετες εφαρμογές, wallpares, ringtones κ.τ.λ. από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που πουλάει το κινητό (π.χ. Vodafone). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Οταν ανοίγω ή κλείνω ένα φάκελο ακουγεται μια σπαστική φωνή!Πως μπορω να το απενεργοποιήσω? Αν έχεις περασμένο το lightflow δε μπορείς , είναι bug ,όταν 8α είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ 8α μιλάει . Τώρα αν δεν έχεις περασμένο το lightflow πήγανε ρυθμίσεις -> προσβασιμότητα -> στις υπηρεσίες και απενεργοποίησε το talkback. Για δοκίμασε Settings>Language and Input>>Text-to-speech output και αν δεν ειναι βάλτο στο Samsung TTS Σήμερα το πρωί ξεκίνησε να μου κάνει και εμένα τα ιδία χωρίς να πειράξω τίποτα . Επίσης η φωνή που ακούγεται είναι διαφορετική από αυτήν που ακούγεται με το σκάλωμα του lightflow με το talk back όταν μπαίνεις στο ιντερνέτ , επίσης μιλάει μόνο όταν ανοίγω φακέλους που έχω δημιουργήσει εγώ . Καμία ιδέα γιατί έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με την αηδία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια εγω νσ κσνω μια ερωτηση. Οταν ανοιγω το " δεδομενα κινητου "μου τρωει την καρτα. Ειναι φυσιολογικο αυτο,η πρεπει να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια εγω νσ κσνω μια ερωτηση. Οταν ανοιγω το " δεδομενα κινητου "μου τρωει την καρτα. Ειναι φυσιολογικο αυτο,η πρεπει να κανω κατι; Φυσιολογικοτατο. υπαρχουν πολλες εφαρμογες που χρειαζονται ιντερνετ και κανουν μονες τους ανανεωση. καλο ειναι να βαλεις ενα πακετο με data για να εισαι ησυχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια εγω νσ κσνω μια ερωτηση. Οταν ανοιγω το " δεδομενα κινητου "μου τρωει την καρτα. Ειναι φυσιολογικο αυτο,η πρεπει να κανω κατι; Η απλα να κλεισεις τα data απο τις ρυθμισεις... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ακ κλείσουμε το data όμως,έχουμε MMS? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Τι ενοεις ? δεν βλεπει το pc το τηλεφωνο ? Έχεις περασει τους drivers της samsung στον υπολογιστή ? Κατι ,μας ειπες τωρα.Μα ρωτανε τον ασχετο τετοια;:p Μα οχι βεβαια,που να το ξερω;Νομιζα οτι τα Win7,τα κανουνε μονα τους αυτα. Anyway,μηπως μπορεις να μου πεις,που θα τους βρω,και τι θα κανω μετά; Ευχαριστω βεβαια για την απαντηση. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Ευτυχης κατοχος εδω και μια βδομαδα περιπου. Ασυλληπτα γρηγορο (τοσο που θα θελα τα παντα γυρω μου σε pc και στην δουλεια να ναι τοσο γρηγορα) ακομα και stock αριστη μπαταρια για τα δεδομενα της συσκευης και του ανταγωνισμου πολυ καλη οθονη (προσωπικα δεν εχω προβλημα ακομα και στον ηλιο και με γυαλια) πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας και ηχου γενικα και φυσικα μια χαρα μεγεθος και βαρος για οσα προσφερει. Ειμαι ομως εκνευρισμενος απο την απολυτη αποτυχια που λεγεται gorilla glass 2 και απο τα πλαστικα τα οποια με πολυ προσοχη και μοναδικα μερη που αφηνω το κινητο ειναι η τσεπη μου χωρις τιποτα αλλο και σε τραπεζι με πανακι γυαλιων απο κατω εχουν εμφανιστει γρατζουνιες πολυ μικρες και ρηχες αλλα αρκετες στο πισω καπακι και 2 πολυ αμυδρες γρατζουνιες στην οθονη. Αντιστοιχα αποτελεσματα ειχα στο προηγουμενο μου κινητο (lg optimus 2x) μετα απο βανδαλη χρηση κατα την στρατιωτικη θητεια. Κριμα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν δικαιολογειται να μην εχει μια τυπικα καλη ποιοτητα κατασκευης. Επισης τα 16 GB ειναι λιγα για παιχνιδια και εφαρμογες για τετοιο κινητο (αν και του εβαλα class 10 32 gb samsung για τα data). Edited July 19, 2012 by goldeneye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Κατι ,μας ειπες τωρα.Μα ρωτανε τον ασχετο τετοια;:p Μα οχι βεβαια,που να το ξερω;Νομιζα οτι τα Win7,τα κανουνε μονα τους αυτα. Anyway,μηπως μπορεις να μου πεις,που θα τους βρω,και τι θα κανω μετά; Ευχαριστω βεβαια για την απαντηση. Εγκατέστησε το KIES, άνοιξε το και σύνδεσε το κινητό σου ώστε να περάσουν οι drivers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 παιδια το s3 δεν λειτουργει οπως το s2 οταν το συνδεουμε στον υπολογιστη?δηλαδη δεν ανοιγει την mass memory και την καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Για το πίσω καπάκι μπορει να γίνουν γρατζουνιες απο την σκόνη και την τριβη. Το gorilla όμως με τέτοια χρήση που λες το βλέπω δύσκολο. Εκτός και αν έχει έλθει σε επαφη με τίποτα δαχτυλιδια, η με τα τρουκς που υπάρχουν στις τσέπες των τζηνς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά θυμίστε μου κάτι. Πού αλλάζω τις συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts