alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Μέσω wifi. Να δοκιμάσω μέσω kies ; Ούτε στο pc δεν το εχω ακομη... Δοκιμασε και με kies η' καλυτερα αργοτερα,κανε παντως μια επανεκκινηση το κινητο λογικα θα στο βγαλει καποια στιγμη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Οταν ανοίγω ή κλείνω ένα φάκελο ακουγεται μια σπαστική φωνή!Πως μπορω να το απενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Οριστε παραθετω ενα video με τα μαυρα χαλια των οθονων σε εξωτερικο χωρο και στον ηλιο και του S3 Επιτελους οι εταιρειες ας ριξουν και εκει τη δεοντα προσοχη και οχι μονο σε cpu/ram και επιδοσεις,καλη η γκρινια για ψιλολαγκαρισματα αλλα αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα των συσκευων αυτων και μαλιστα των 600+ ευρω.:(:mad: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Οταν ανοίγω ή κλείνω ένα φάκελο ακουγεται μια σπαστική φωνή!Πως μπορω να το απενεργοποιήσω? Αν έχεις περασμένο το lightflow δε μπορείς , είναι bug ,όταν 8α είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ 8α μιλάει . Τώρα αν δεν έχεις περασμένο το lightflow πήγανε ρυθμίσεις -> προσβασιμότητα -> στις υπηρεσίες και απενεργοποίησε το talkback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αν έχεις περασμένο το lightflow δε μπορείς , είναι bug ,όταν 8α είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ 8α μιλάει . Τώρα αν δεν έχεις περασμένο το lightflow πήγανε ρυθμίσεις -> προσβασιμότητα -> στις υπηρεσίες και απενεργοποίησε το talkback. Δεν έχω το lightflow ,εχω απενεργοποιήσει το talkback αλλα συνεχίζει να μιλάει ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν έχω το lightflow ,εχω απενεργοποιήσει το talkback αλλα συνεχίζει να μιλάει ...:lol: Για δοκίμασε Settings>Language and Input>>Text-to-speech output και αν δεν ειναι βάλτο στο Samsung TTS Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmw Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπερα παιδια πηρα το s3 χθες και μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση κανω την αναβαθμιση και απο τοτε εχω προβλημα με το σημα στο κινητο και με τις κλησεις , δηλαδη παιρνω τηλ και μια δουλευει την αλλη με πεταει απο το δικτυο, την αλλη δεν ακουω και δεν με ακουνε.... επειδη ειμαι νεος σε android πως μπορω να κανω upgrade χωρις root η καποια αλλη λυση....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπερα παιδια πηρα το s3 χθες και μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση κανω την αναβαθμιση και απο τοτε εχω προβλημα με το σημα στο κινητο και με τις κλησεις , δηλαδη παιρνω τηλ και μια δουλευει την αλλη με πεταει απο το δικτυο, την αλλη δεν ακουω και δεν με ακουνε.... επειδη ειμαι νεος σε android πως μπορω να κανω upgrade χωρις root η καποια αλλη λυση....? Δοκίμασε για αρχη ενα factory reset . Θα χαθούν επαφες sms mms εφαρμογές γιαυτό κανε ενα backup Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Νομίζω ότι το Siii μπορεί να δώσει όμορφο αποτέλεσμα στο στήσιμο ανάλογο του Sense. Με την βοήθεια βέβαια κάποιων εφαρμογών από το market. http://img62.imageshack.us/img62/6403/photostrip201207181.jpg http://img42.imageshack.us/img42/7742/photostrip201207182.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmw Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δοκίμασε για αρχη ενα factory reset . Θα χαθούν επαφες sms mms εφαρμογές γιαυτό κανε ενα backup εχω κανει δεν εγινε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) εχω κανει δεν εγινε τιποτα Βγαλε και ξαναβαλε τη καρτα sim εαν εχεις τα ιδια αντικατασταση με καινουργια. Επειδη βλεπω το πηρες προχθες βαλε απο αλλο τηλεφωνο αλλα καρτα sim και αν και εκει τα ιδια σκεψου να το πας πισω και να σου δωσουν καινουργια συσκευη στα πλαισια του DOA. Edited July 18, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Νομίζω ότι το Siii μπορεί να δώσει όμορφο αποτέλεσμα στο στήσιμο ανάλογο του Sense. Με την βοήθεια βέβαια κάποιων εφαρμογών από το market. http://img62.imageshack.us/img62/6403/photostrip201207181.jpg http://img42.imageshack.us/img42/7742/photostrip201207182.jpg Αυτή η απόστασή πού αφήνουν τα εικονίδια από το dock δεν χωνεύεται με τίποτα με τον μαμά launcher Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δοκιμασε και με kies η' καλυτερα αργοτερα,κανε παντως μια επανεκκινηση το κινητο λογικα θα στο βγαλει καποια στιγμη. Tελικά τίποτε, ούτε στο kies ούτε στο κινητό βγάζει αναβάθμιση... Χμμμμ:worry: Τι έγινε που να πήγε η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Tελικά τίποτε, ούτε στο kies ούτε στο κινητό βγάζει αναβάθμιση... Χμμμμ:worry: Τι έγινε που να πήγε η αναβάθμιση; Δεν χρειαζεται να ανησυχης καποια στιγμη θα στη βγαλει. Για δες για καλο και για κακο μηπως στην εχει ηδη περασει?....Λεω εγω μηπως:p Ποια εκδοση λογισμικου εχεις τωρα? Στην τελικη κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Κανε back-up βεβαια. Edited July 18, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πως μπορούμε να έχουμε scrolling icons στο launcher της συσκευής? Υπάρχει τρόπος? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν διατυπώθηκε σωστα απο τον φίλο. Όχι δεν είναι πιο γρήγορο το Sii ειδικα όταν κι αυτο τρέχει ics. Όμως για όσους έχουν την εμπειρία και απο τις δυο συσκευές, το Siii δεν σου δίνει το ίδιο συναίσθημα που πήρες απο την πρώτη επαφη με τον δεύτερο γαλαξια. Αν πας στα μηνύματα του Sii θα δεις ότι δεν έγραφα τα καλύτερα για ics ακόμα και απο τις beta που δοκιμαζα. Το Siii είναι άριστη συσκευη. Όμως το λειτουργικο δεν το αφήνει να αποδώσει αυτα που μπορει. Οι δυνατότητες του φαίνονται όταν κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Ευχάριστα τα νέα απο τον φίλο που τρέχει jelly beam στο nexus. Ετσι ακριβως,απλα τα γραφω συντομα διοτι νομιζω οτι εχω να κανω με ΑΤΟΜΑ που ξερουν-ο συγκεκριμενος δεν ξερει οποτε εγραψε την σκεψη του χωρις καν να σκεφτει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πως μπορούμε να έχουμε scrolling icons στο launcher της συσκευής? Υπάρχει τρόπος? Ναι με έξτρα εφαρμογη: Folder organiser λέγεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αληθεια,μπορει να παιξει αρχεια ηχου flac ,και πως;Ρωταω,γιατι εχω αρκετα,και ευκαιρια να βαλω καποια στο τηλεφωνο,μαζι με τιποτα ακουστικα της ΄προκοπης. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iDimitris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Φιλε μου αλλο preview αλλο επεξεργασια μη τα ταυτιζομαι. Οταν λες usb mass storage τι εννοεις ακριβως? Πως τα βλεπει το pc με τα 7ρια οταν συνδεσεις το S3? Δεν τα μπερδεψα , οπως εγραψα στο επομενο post εφαγα το "και". Δεν εχω δυνατοτητα επεξεργασιας Και preview οπως ειχα με το usb mass storage . Ενα παραδειγμα ειναι το file zip που το εκανα συχνα στο κινητο παλαιοτερα. Αλλο ειναι να βλεπω preview των pdf files. Αλλο ειναι να δημιουργω folders. Το τελευταιο σε μακ τουλαχιστον δεν γινεται με τα default προγραμματα. Airdroid το εχω ξαναπει και σε καποιν φιλο πιο πισω.Κανει πολλα πραγματακια ;) Καλη προταση αλλα λιγο αργο δεν ειναι? :( Edited July 18, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν τα μπερδεψα , οπως εγραψα στο επομενο post εφαγα το "και". Δεν εχω δυνατοτητα επεξεργασιας Και preview οπως ειχα με το usb mass storage . Ενα παραδειγμα ειναι το file zip που το εκανα συχνα στο κινητο παλαιοτερα. Αλλο ειναι να βλεπω preview των pdf files. Αλλο ειναι να δημιουργω folders. Το τελευταιο σε μακ τουλαχιστον δεν γινεται με τα default προγραμματα. Τα αποθηκευεις στο pc και εχεις preview και επεξεργασια κανονικα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iDimitris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Τα αποθηκευεις στο pc και εχεις preview και επεξεργασια κανονικα. Οκ..μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι Δεν θελω να τα αποθηκευω καθε φορα στο pc. Δηλαδη αν εχεις ενα external hard drive αποθηκευεις εσυ τα files στο pc σου πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Οκ..μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι Δεν θελω να τα αποθηκευω καθε φορα στο pc. Δηλαδη αν εχεις ενα external hard drive αποθηκευεις εσυ τα files στο pc σου πρωτα? Απο τη στιγμη που δε υποστηριζει mass storage και μονο mtp και θελεις να κανεις τη δουλεια σου το κανεις και αυτο ,αλλιως δεν κανεις καμια επεξεργασια η' preview εφοσον δεν θελεις. Για ποιο λογω συνδεουμε το κινητο στο pc? Για να κανουμε επεξεργασια απο το κινητο!!! Και εφοσον δεν γινεται τι κανεις το παρατας ετσι?!!! Αφου δεν θελεις να κανεις επεξεργασια η΄preview που λες σε τελικη?!! Λυσεις υπαρχουν αυτο θελω να πω στην τελικη,το αν δεν σου αρεσουν η δεν σε καλυπτουν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο;) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Χαιρετω. Ειχα βαλει ολες τις φωτογραφιες απο το προηγουμενο κινητο μου,ενα W995,στον υπολογιστη,και σημερα,προσπαθησα να τις περασω στο S3,αλλα δεν τα καταφερα. Τις εκανα select all,και εκανα δεξι κλικ πανω για να τις κανω εισαγωγη στο τηλεφωνο ,το οποιο ειχα συνδεσει με το καλωδιο usb,αλλα δεν το εδειχνε το τηλεφωνο,το παραθυρακι που ειχε ανοιξει. Καμια βοηθεια; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iDimitris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Απο τη στιγμη που δε υποστηριζει mass storage και μονο mtp και θελεις να κανεις τη δουλεια σου το κανεις και αυτο ,αλλιως δεν κανεις καμια επεξεργασια η' preview εφοσον δεν θελεις. Για ποιο λογω συνδεουμε το κινητο στο pc? Για να κανουμε επεξεργασια απο το κινητο!!! Και εφοσον δεν γινεται τι κανεις το παρατας ετσι?!!! Αφου δεν θελεις να κανεις επεξεργασια η΄preview που λες σε τελικη?!! Λυσεις υπαρχουν αυτο θελω να πω στην τελικη,το αν δεν σου αρεσουν η δεν σε καλυπτουν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο;) Το θέμα δεν είναι κατα πόσο γίνεται η δουλειά με έμεσους τρόπους ,αλλα συζητούσαμε πριν, για την αντικατάσταση του USB mass storage που αρκετοί το προτιμούσαν. Εγώ ανέφερα λόγους για τους οποίους θεωρώ οτι πολύ κακώς καταργήθηκε στη μορφή που το είχαμε. Πόσο μάλλον απο τη στιγμή που είχε περισσότερες δυνατότητες. Όταν απο μία τεχνολογία πήγαινεις σε μία άλλη που σου παρέχει λιγότερες δυνατότητες δεν νομίζω οτι βοηθάει να το υπερασπίζεται κάποιος αυτό. Άν θέλω να βρίσκω έμεσες λύσεις για να κάνω τη δουλειά μου μένω και στο iOS μου που ήδη έχω. Τώρα αν πάσει θυσία θέλεις να υπερασπιστείς το S3 ( το οποίο το έχω και το θεωρώ καταπληκτικό κινητό συνολικά) , είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ;) Καλο μας απόγευμα ΥΓ. Επίσης να σου πώ οτι υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες για πολλούς λόγους δεν θέλουν να μεταφέρουν αρχεία σε ένα computer. Για αύτο και καταφεύγουν στο Android που εξυπηρετούσε πολύ περισσότερο με το USB mass storage. Edited July 18, 2012 by iDimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Φιλε μου εγω μαζι σου ειμαι οτι κακως η Samsung δεν εβαλε mass storage support,αυτο που θελω να πω ειναι η πρακτικη πλευρα του θεματος πως υπαρχει καποια λυση εστω και αν δεν ειναι ικανοποιητικη στο βαθμο που θα ηθελες,αλλα υπαρχει παντως. Ειναι σαν να εισαι σε κινηση στο δρομο για δουλεια να εχει μποτιλιαρισμα να υπαρχει εναλλακτικη λυση εστω κι αν αργησεις κανα 10λεπτο να φτασεις στο προορισμο σου και εσυ να επιμενεις απο το δρομο που εχει το μποτιλιαρισμα με αποτελεσμα να καθυστερησεις μιση ωρα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts