Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να κατεβάσω από το Google Play το Skype - free IM & video calls και μου γράφει ότι :

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Cosmote Samsung GT-I9300.

Cosmote Samsung GT-I9300

Το φίλτρο αξιολόγησης περιεχομένου της συσκευής σας δεν είναι συμβατό με αυτό το αντικείμενο.

Ξέρει κανείς τι παίζει σ’ αυτή την περίπτωση;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα την Miui 2.7.13 http://www.miui.com/development.html

Ναι δουλευουν σχεδον ολα.

Νομίζω ότι αυτό είναι καθαρά προσωπικό. Εμένα π.χ. μ' αρέσει πολύ το design, γιαυτό εδώ και μια ώρα είμαι στην παρέα σας. Και προσωπικά, το βρίσκω πιο όμορφο από το hox. Αυτά είναι γούστα.

Ακριβώς ήθελα να πω κι εγώ. Είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα εμφάνιση. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το τηλέφωνο.

Καλή φάση που το πήρες κι εσύ γιατί θυμάμαι από το galaxy s που ανέβαζες οδηγούς και διάφορα άλλα πολύ χρήσιμα.

Προσπαθώ να κατεβάσω από το Google Play το Skype - free IM & video calls και μου γράφει ότι :

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Cosmote Samsung GT-I9300.

Cosmote Samsung GT-I9300

Το φίλτρο αξιολόγησης περιεχομένου της συσκευής σας δεν είναι συμβατό με αυτό το αντικείμενο.

Ξέρει κανείς τι παίζει σ’ αυτή την περίπτωση;

Εμένα πάντως τρέχει κανονικά. Stock rooted

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σου παίζει κανονικά? Εμένα μου κάνει κολλήματα στον ήχο ρε ****το. Κατά τα άλλα παίζω με το χειριστήριο του ps3 και λέει άσχημα.

Ναι παιζει τελεια ο ηχος κ το παιχνιδι τα σπαει αν μπορεις πες μου σε παρακαλω. Αναλυτικες οδηγιες για το sixaxis για να παιξω κ γω μεχρι να γινει κ sto ps βητα αυτο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ναι παιζει τελεια ο ηχος κ το παιχνιδι τα σπαει αν μπορεις πες μου σε παρακαλω. Αναλυτικες οδηγιες για το sixaxis για να παιξω κ γω μεχρι να γινει κ sto ps βητα αυτο

Δες αυτό το βίντεο.

Κάνεις τα ίδια μέχρι ένα σημείο και μετά απλά βάζεις τα κουμπιά όπως θες για το fifa.

Δες αυτό το βίντεο.

Κάνεις τα ίδια μέχρι ένα σημείο και μετά απλά βάζεις τα κουμπιά όπως θες για το fifa.

μου φαινεται αρκετα ευκολο θα το δοκιμασω οταν γυρισω σπιτι αν κ δε ξερω αν εχω τετοιο usb. σε ευχαριστω πολυ! αν μ πεις και πως να συνδεσω και το ps vita με χειριστηριο.. αν και διαβολακος... θα σε εχω μικρο θεουλη μετα :)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μήπως έχετε κάποιο αξιόλογο music widget που χρησιμοποιείτε?? Όχι power amp γιατί δεν μου διαβάζει τις λίστες και πρέπει να τις κάνω import και πάλι τις χάνει και με εκνευρίζει άπειρα!!

Μήπως έχετε κάποιο αξιόλογο music widget που χρησιμοποιείτε?? Όχι power amp γιατί δεν μου διαβάζει τις λίστες και πρέπει να τις κάνω import και πάλι τις χάνει και με εκνευρίζει άπειρα!!

Υπάρχει το γνήσιο σε transparent αν σ ενδιαφέρει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1713887

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευθυμη δοκιμασε τον player pro, ειναι ο αγαπημενος μου τον τελευταιο καιρο και πανω απ ολα δεν σου φορτωνει στο συστημα υπηρεσια οπως ο power amp που παραμενει μετα το κλεισιμο του. Εχει τα παντα και κανει τα παντα!!

Υπάρχει το γνήσιο σε transparent αν σ ενδιαφέρει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1713887

Ευχαριστω πολυ θα το δω αλλά το stock δεν με καλύπτει δυστυχώς..

Ευθυμη δοκιμασε τον player pro, ειναι ο αγαπημενος μου τον τελευταιο καιρο και πανω απ ολα δεν σου φορτωνει στο συστημα υπηρεσια οπως ο power amp που παραμενει μετα το κλεισιμο του. Εχει τα παντα και κανει τα παντα!!

Παίζει καλά σε 4.0.4?? Το είχα σε gingerbread αλλά μετά σε ics δεν έπαιζε καθόλου και κολλούσε τον launcher με force closes.. Θα το περάσω πάλι να δω αν όντως έχει διορθωθεί, ευχαριστώ πολύ!!

Edit!! Δοκίμασα και είναι πολύ καλό!! Θα βρω την τελευταία έκδοση να την περάσω αλλά το trial παίζει άψογα!!

Edited by efthimis31

Μία ερώτηση,με live wallpapers κατεβάζει πολύ γρήγορα την μπαταρία?επίσης έχει κάποιο θέμα επειδή αλλάζει συνεχώς φωτογραφίες?μπορεί δηλαδή να πάθει κάτι η οθόνη?κουτή ερώτηση,το ξέρω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μία ερώτηση,με live wallpapers κατεβάζει πολύ γρήγορα την μπαταρία?επίσης έχει κάποιο θέμα επειδή αλλάζει συνεχώς φωτογραφίες?μπορεί δηλαδή να πάθει κάτι η οθόνη?κουτή ερώτηση,το ξέρω
Oχι,θεμα με την οθονη δεν υπαρχει,μην το φοβασαι εκει.Eκει που υπαρχει θεμα ειναι σε δυο σημεια,πρωτον οτι τα περισσοτερα livewallpapers ειναι μνημοβορα (και καταναλωνουν φυσικα και μπαταρια,αναλογα το τι θα βαλεις) και δευτερον οτι αρκετα μπορει να σου παρουσιασουν χοντρα προβληματα σε σημειο να χρειαστεις hard reset!!Εχουν συμβει πολλα παρατραγουδα με τετοια.

Επισης να ξερεις οτι λογω τεχνολογιας της οθονης του s3,οσο πιο ανοιχτοχρωμα livewallpapers βαλεις τοσο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας θα εχεις.

Edited by truckman

Oχι,θεμα με την οθονη δεν υπαρχει,μην το φοβασαι εκει.Eκει που υπαρχει θεμα ειναι σε δυο σημεια,πρωτον οτι τα περισσοτερα livewallpapers ειναι μνημοβορα (και καταναλωνουν φυσικα και μπαταρια,αναλογα το τι θα βαλεις) και δευτερον οτι αρκετα μπορει να σου παρουσιασουν χοντρα προβληματα σε σημειο να χρειαστεις hard reset!!Εχουν συμβει πολλα παρατραγουδα με τετοια.

Ειχα ενα θεμα για την οθονη, απο τη ΣΟΝΥ,(επι πολλα χρονια),που οταν εκλεινε το κινητο,εμφανιζοταν και εκανε παιχνιδια με λουλουδια και αλλα τετοια,μεχρι που εσβυνε η οθονη.Ηταν απο την εποχη του S700i νομιζω.

Μετα,το περασα στο W995,και τωρα αναρωτιεμαι,αν μπορει να περασει και στο S3.

Τι λετε,γινεται;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ειχα ενα θεμα για την οθονη, απο τη ΣΟΝΥ,(επι πολλα χρονια),που οταν εκλεινε το κινητο,εμφανιζοταν και εκανε παιχνιδια με λουλουδια και αλλα τετοια,μεχρι που εσβυνε η οθονη.Ηταν απο την εποχη του S700i νομιζω.

Μετα,το περασα στο W995,και τωρα αναρωτιεμαι,αν μπορει να περασει και στο S3.

Τι λετε,γινεται;

Αποκλειεται,αυτα τα κινητα ηταν κλειστου λογισμικου,εδω για να το περασεις πρεπει να ειναι σε μορφη .apk

Προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο με την τηλεόραση μέσω usb αλλά ο player της τηλεόρασης δεν αναγνωρίζει ούτε fotos ούτε videos. Το κάνει και σε σας;

Θα πρέπει μήπως να αγοράσω καλώδιο hdmi;

Ευχαριστώ.

Πάντως βλέπω ότι με τη νέα αναβάθμιση άλλαξαν αρκετά πραγματακια.. λεπτομέριες μέχρι στιγμής απότι παρατήρησα.. Εκτός από τη μπάρα φωτεινότητας που ήδη αναφέρθηκε Αλλαξε και το ποσοστό της μπαταρίας. Πλέον δείχνει και 100% όταν το αποσυνδεεις από τη φόρτιση. Άλλαξε και στις επαφές και πλέον δεν εμφανίζει το τηλεφωνακι και το μηνυματακι δίπλα (αν θυμάμαι καλά ότι το έδειχνε έτσι).. Επίσης όταν άνοιξα bluetooth μου το έβγαλε και σαν ειδοποίηση με ηχο ότι ενεργοποιήθηκε.

Αυτά είναι θέμα ics μιας και τα χει και το s2 αν σε έπιασα....

Καλησπέρα Παιδιά!

Είμαι η Ρούλα ή Roubalita επίσημη Samsung Mob!ler από τον Οκτώβριο 2011 και όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε δουλειά μου για το SIII εδώ

και στο blog μου http://mobileriam.wordpress.com/

Δεν ασχολούμουν τόσο καιρό με forum οπότε Καλώς σας Βρήκα :)

ΥΓ. Το scratch test είχε σκοπό να δείξει την αντοχή του Gorilla Glass 2 σε συνθήκες καθημερινής χρήσης

"Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does."

Καλησπέρα Παιδιά!

Είμαι η Ρούλα ή Roubalita επίσημη Samsung Mob!ler από τον Οκτώβριο 2011 και όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε δουλειά μου για το SIII εδώ

και στο blog μου http://mobileriam.wordpress.com/

Δεν ασχολούμουν τόσο καιρό με forum οπότε Καλώς σας Βρήκα :)

ΥΓ. Το scratch test είχε σκοπό να δείξει την αντοχή του Gorilla Glass 2 σε συνθήκες καθημερινής χρήσης

Απ οτι βλεπω το βιντεο ειναι τραβηγμενο προσφατα...Στις μεγαλες ζεστες!!!LoL

Μα ειναι δυνατον να μην εχω τα βιντεο σου στον οδηγο που εχω φτιαξει για το Note???

Αντε να σε δουμε με παρουσιασεις και στη 1η σελιδα!!!

Καλως ηρθες!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Απ οτι βλεπω το βιντεο ειναι τραβηγμενο προσφατα...Στις μεγαλες ζεστες!!!LoL

Μα ειναι δυνατον να μην εχω τα βιντεο σου στον οδηγο που εχω φτιαξει για το Note???

Αντε να σε δουμε με παρουσιασεις και στη 1η σελιδα!!!

Καλως ηρθες!

Ευχαριστώ πολύ :)

Τα βίντεο για το SIII είναι όλα πρόσφατα....σε ποιο βίντεο για το Note (ο μεγάλος μου έρωτας!) αναφέρεσαι?

"Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does."

Ευχαριστώ πολύ :)

Τα βίντεο για το SIII είναι όλα πρόσφατα....σε ποιο βίντεο για το Note (ο μεγάλος μου έρωτας!) αναφέρεσαι?

Ειναι οντως μεγαλος ερωτας...Γιαυτο δεν αλλαζω avatar ακομα...

Ολα ωραια ειναι τα βιντεο...Σε ''εστειλα'' και στο thread του Note να σε μαθουν. ;)

Αλλα μιας και εδω μιλαμε μονο για sgiii (οι mods ειναι αυστηροι...:) ), ας επικεντρωθουμε εδω!

Οτι βιντεο ανεβαζεις, μοιρασε το και εδω.Ειναι το μεγαλυτερο forum αλλωστε...

Παντως, μιας και το εφερε η κουβεντα, δε θα θελα να μαθω αν αντεχει σε πτωση το gorilla 2...Μακρυα απο εμας!Βεβαια ακουγονται διαφορετικες αποψεις για το θεμα...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο με την τηλεόραση μέσω usb αλλά ο player της τηλεόρασης δεν αναγνωρίζει ούτε fotos ούτε videos. Το κάνει και σε σας;

Θα πρέπει μήπως να αγοράσω καλώδιο hdmi;

Ευχαριστώ.

Δεν υποστηρίζει USB mass storage

:)

Ειναι οντως μεγαλος ερωτας...Γιαυτο δεν αλλαζω avatar ακομα...

Ολα ωραια ειναι τα βιντεο...Σε ''εστειλα'' και στο thread του Note να σε μαθουν. ;)

Αλλα μιας και εδω μιλαμε μονο για sgiii (οι mods ειναι αυστηροι...:) ), ας επικεντρωθουμε εδω!

Οτι βιντεο ανεβαζεις, μοιρασε το και εδω.Ειναι το μεγαλυτερο forum αλλωστε...

Παντως, μιας και το εφερε η κουβεντα, δε θα θελα να μαθω αν αντεχει σε πτωση το gorilla 2...Μακρυα απο εμας!Βεβαια ακουγονται διαφορετικες αποψεις για το θεμα...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα extreme scratch test...αν μου πέσει το κινητό κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου θα κάνω στον σταυρό μου και ότι θέλει ας γίνει...το θέμα είναι τι γίνετε στην πραγματικότητα.

Πάντως έχω πατήσει κινητό μου (κατά λάθος) με το αυτοκίνητο και πέραν κάποιου ραγίσματος στην οθόνη δούλευε κανονικά

Καλησπέρα Παιδιά!<br />

Είμαι η Ρούλα ή Roubalita επίσημη Samsung Mob!ler από τον Οκτώβριο 2011 και όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε δουλειά μου για το SIII εδώ <a href="

" rel="nofollow" target="_blank" class="external">
</a> <a href="
</a> <a href="
</a> και στο blog μου <a href="http://mobileriam.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank" class="external">http://mobileriam.wordpress.com/</a> <br />

Δεν ασχολούμουν τόσο καιρό με forum οπότε Καλώς σας Βρήκα :)<br />

<br />

Καλως ηρθες. Γιατι δεν κανεις κι ενα scratch test και στο υπολοιπο σωμα του κινητου?? (ξερεις, πλαινα και πισω καπακι). Οσο για τα κλειδια που εβαλες μια φορα στην θηκη και τα εβγαλες δεν λεει κατι, γιατι οποιος το κανει συνεχεια και σε οποιοδηποτε κινητο θα το κανει αγνωριστο. Προσωπικα θεωρω κανιβαλο οποιον βαζει το κινητο χυμα μαζι με αλλα αντικειμενα (κλειδια, αναπτηρες κλπ)

Καλως ηρθες. Γιατι δεν κανεις κι ενα scratch test και στο υπολοιπο σωμα του κινητου?? (ξερεις, πλαινα και πισω καπακι). Οσο για τα κλειδια που εβαλες μια φορα στην θηκη και τα εβγαλες δεν λεει κατι, γιατι οποιος το κανει συνεχεια και σε οποιοδηποτε κινητο θα το κανει αγνωριστο. Προσωπικα θεωρω κανιβαλο οποιον βαζει το κινητο χυμα μαζι με αλλα αντικειμενα (κλειδια, αναπτηρες κλπ)

χμμμ άρα είμαι κανίβαλος :p

έτσι ακριβώς συμπεριφερόμουν και στο Galaxy Note και είναι μια χαρά...πάντως και το SIII που το έχω απο τέλη Μαίου (πολύ τέλη) μια χαρά είναι, γρατσουνιές πουθενά! Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι που θα βάλω το κινητό μου όταν το χρησιμοποιώ...όσο για το scratch test και στο υπόλοιπο σώμα όπως λέω και στο βίντεο δεν συνηθίζω τέτοιου είδους βίντεο γενικά, αυτό ήταν το πρώτο...ίσως στο μέλλον ;)