tolis9100 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Εμενα βρε παιδια καθως τραβαω βιντεο δεν εχει επιλογη να βγαλω και φωτογραφια. Ειναι καποια ρυθμιση απο το μενου; Όχι και με 1080p βγάζει φώτογραφίες απλά: πρέπει να έχεις το "Anti-Shake" Ανενεργό για να μπορείς να βγάλεις και φωτογραφία καθώς τραβάς βίντεο! ;) Edited July 10, 2012 by tolis9100 Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Εμενα βρε παιδια καθως τραβαω βιντεο δεν εχει επιλογη να βγαλω και φωτογραφια. Ειναι καποια ρυθμιση απο το μενου; α οκ το ανακαλυψα! Θελει πιο χαμηλη αναλυση στο βιντεο. Ναι πηγαινε βγαλε το anti-shake απο τις ρυθμισεις βιντεο.Μετα αφου θα πας να τραβηξεις ενα βιντεο θα σου εμφανιση και το κλειστρο για να μπορεις να τραβας photo ταυτοχρονα. Edited July 10, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Α για αυτο μολις κατεβασα αναλυση που δεν εχει antishake μπορεσα και να βγαζω φωτογραφιες. Ευχαριστω Τολη! Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ευχαριστώ παιδιά! :) Αν θέλετε να δείτε και το unboxing που έκανα -> Και το βίντεο με το Smart Stay feature (με παραδείγματα που εχουν συμβεί σε ΟΛΟΥΣ μας!) -> και extra bonus backstage bloopers απο το βίντεο με το smart stay (πολύ γέλιο) -> και όποιος θέλει μπορεί να κάνει subscribe στο youtube γιατί θα ανεβάσω και άλλα πολύ ενδιαφέροντα βίντεο με το Galaxy S3! Πολύ καλή δουλειά Τολη! Αν κάποια στιγμή βρω χρόνο θα ήθελα να φτιάξω έναν οδηγό για το sg3 όπως τη "Βίβλο" του Note που έχω στην υπογραφή μου.Στη περίπτωση αυτή θα χρειαστώ όλα τα videos από σένα..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Το πιο ολοκληρωμένο video review. Μπράβο Τολη, βοηθάς πολυ όσους θέλουν να έχουν μια πραγματικη εικόνα της συσκευής πριν την αγοράσουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Πολύ καλή δουλειά Τολη! Αν κάποια στιγμή βρω χρόνο θα ήθελα να φτιάξω έναν οδηγό για το sg3 όπως τη "Βίβλο" του Note που έχω στην υπογραφή μου.Στη περίπτωση αυτή θα χρειαστώ όλα τα videos από σένα..:) Ζω για την στιγμή που θα γίνει αυτό!!!! :D:D Τόλη9300 (:lol:) αν και είμαι δουλειά θα δω τα videos μάλλον απόγευμα... από το λίγο που πρόλαβα να δω η δουλειά σου είναι εξαιρετική!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Ορισμένες απ'τις διαφορές που παρατήρησα περνώντας την XXBLFB: 1. Στον browser δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας, αλλά μόνο του χρώματος. Η φωτεινότητα καθορίζεται από την γενικότερη ρύθμιση της φωτεινότητας στο μενού των Ρυθμίσεων. 2. Προστέθηκε στην μπάρα ειδοποιήσεων η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. 3. Νέο update για την κάμερα, το οποίο πρέπει να γίνει χειροκίνητα απ'το κρυφό μενού (*#34971539#). - έκδοση GDFF02. 4. Το νέο update αφαιρεί την ανίχνευση προσώπου. Παραμένουν μόνο το macro και η αυτόματη ανίχνευση. Για βελτίωση των φωτό δεν δοκίμασα ακόμη. 5. Η ανώνυμη περιήγηση στον browser επιτέλους γίνεται χωρίς κολλήματα και lagαρίσματα. Με το προηγούμενο firmware έτρωγε απίστευτο lag, ιδίως όταν πήγαινες να συμπληρώσεις πεδία με κωδικούς, usernames κλπ. 6. Και κάποιες ακόμη μικρο-διαφορές (π.χ. στο widget του καιρού, άλλαξε ένα εικονίδιο κλπ.). Όσον αφορά την βελτίωση της μπαταρίας, δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Στα ίδια καλά επίπεδα μου φαίνεται με πριν, αν και δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω πολυ από χθες. Edited July 10, 2012 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ορισμένες απ'τις διαφορές που παρατήρησα περνώντας την XXLBF: 1. Στον browser δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας, αλλά μόνο του χρώματος. Η φωτεινότητα καθορίζεται από την γενικότερη ρύθμιση της φωτεινότητας στο μενού των Ρυθμίσεων. 2. Προστέθηκε στην μπάρα ειδοποιήσεων η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. 3. Νέο update για την κάμερα, το οποίο πρέπει να γίνει χειροκίνητα απ'το κρυφό μενού (*#34971539#). - έκδοση GDFF02. 4. Το νέο update αφαιρεί την ανίχνευση προσώπου. Παραμένουν μόνο το macro και η αυτόματη ανίχνευση. Για βελτίωση των φωτό δεν δοκίμασα ακόμη. 5. Η ανώνυμη περιήγηση στον browser επιτέλους γίνεται χωρίς κολλήματα και lagαρίσματα. Με το προηγούμενο firmware έτρωγε απίστευτο lag, ιδίως όταν πήγαινες να συμπληρώσεις πεδία με κωδικούς, usernames κλπ. 6. Και κάποιες ακόμη μικρο-διαφορές (π.χ. στο widget του καιρού, άλλαξε ένα εικονίδιο κλπ.). Όσον αφορά την βελτίωση της μπαταρίας, δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Στα ίδια καλά επίπεδα μου φαίνεται με πριν, αν και δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω πολυ από χθες. Φιλε μου απο που πηρες τη συσκευη και σου εβγαλε αυτην την εκδοση?:p Παντως καλα μου ακουγονται ολα αυτα που αναφερεις:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Φιλε μου απο που πηρες τη συσκευη και σου εβγαλε αυτην την εκδοση?:p Παντως καλα μου ακουγονται ολα αυτα που αναφερεις:) Λάθος μου. Τώρα έκανα τροποποίηση. XXBLFB είναι κανονικά. Αυτή που αναφέρθηκε πιο πάνω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Πολύ καλή δουλειά Τολη! Αν κάποια στιγμή βρω χρόνο θα ήθελα να φτιάξω έναν οδηγό για το sg3 όπως τη "Βίβλο" του Note που έχω στην υπογραφή μου.Στη περίπτωση αυτή θα χρειαστώ όλα τα videos από σένα..:) Ζω για την στιγμή που θα γίνει αυτό!!!! :D:D Τόλη9300 (:lol:) αν και είμαι δουλειά θα δω τα videos μάλλον απόγευμα... από το λίγο που πρόλαβα να δω η δουλειά σου είναι εξαιρετική!!! Ηλία(elthis) έχεις κάνει τρομερή δουλεία για το note με όλο αυτό το υλικό που έχεις μαζέψει! Χαρά μου αν κάνεις και για το S3 να βάλεις δικά μου βίντεο! :) Σας ευχαριστώ όλους για αυτά που γράψατε! χαίρομαι που σας αρέσουν τα βίντεο που κάνω για το Galaxy S3! Το επόμενο βίντεο που ετοιμάζω τώρα και θα ανεβάσω στο youtube την Κυριακή θα αφορά real life demonstration απο S-Voice, Direct call, Smart alert και Social Tag! Ευθύμη, το username tolis9100 το είχα βάλει όταν είχα κάνει εγγραφη στο myphone.gr και είχα το Qtek 9100 μετά απο ενα άλλο htc , πήρα το Galaxy S2 (i9100) οπότε βόλεψε για άλλη μια φορά το "9100", τώρα που έχω το S3 (i9300) ??? Δε πειράζει ας μείνει το 9100 απο Galaxy S2(i9100) την πρώτη μου "πραγματική αγάπη"! :D Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Προβλήματα με backup/συγχρονισμούς μουσικής έχω μόνο εγώ με το KIES της Samsung ή είναι γενικό το κακό? π.χ. ενώ συνδεέται κανονικά όταν πάω να κάνω backup του τηλεφώνου μένει στην προετοιμασία μερικά λεπτά και μετά βγάζει μύνημα ότι απέτυχε (σαν να έχει αποσυνδεθεί το τηλέφωνο ?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδιά έκανα το πρώτο μου προσωπικό βίντεο review για το Galaxy S3 διάρκειας 18 λεπτά. Εκτός από τα πρώτα λεπτά που λέω τα βασικά χαρακτηριστικά που τα ξέρουμε όλοι μετά έχω πολλά εξωτερικά παραδείγματα όπου χρησιμοποιώ την κάμερα (best photo, panoramic view κ.α.) και δείχνω τη δυνατότητα να μπορείς να γράφεις βίντεο 1080p και ταυτόχρονα να κάνεις zoom και να βγάζεις και φωτογραφίες με ένα ωραίο μονταρισμένο τρόπο. Πολλά συγχαρητήρια και από μένα. Επιτέλους ένα Βίντεο review πραγματικά χρήσιμο και όχι σαν τα γενικά που κάνουν οι επαγγελματίες του χώρου. Προσωπικα έμαθα αρκετά πράγματα από τις λειτουργίες του s3 και θα περιμένω με ενδιαφέρον το επομενο βιντεάκι σου. Και πάλι μπράβο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έχει βρει κάποιος λύση στο θέμα με το γράψιμο κειμένου ονλαιν ? Προσπαθώ να γράψω αυτή την ρημαδα την απάντηση εδώ και 3 λεπτά και από ένα σημείο και μετά μόλις ολοκληρώνει την λέξη και πατησω κενό, τελεία η οτιδήποτε άλλο σβήνει την λέξη που έγραψα. Επίσης καμία φορά ότι και να πατησω κάνει paste... Με το swift key τα πράγματα είναι χειρότερα. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έχει βρει κάποιος λύση στο θέμα με το γράψιμο κειμένου ονλαιν ? Προσπαθώ να γράψω αυτή την ρημαδα την απάντηση εδώ και 3 λεπτά και από ένα σημείο και μετά μόλις ολοκληρώνει την λέξη και πατησω κενό, τελεία η οτιδήποτε άλλο σβήνει την λέξη που έγραψα. Επίσης καμία φορά ότι και να πατησω κάνει paste... Με το swift key τα πράγματα είναι χειρότερα. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες συσκευές της Samsung (όπως το Note μου π.χ.).Βέβαια δε το έχω δοκιμάσει με κάποιο άλλο πληκτρολόγιο πέρα του Swype. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω αλλά θα το προσπαθήσω.θα μου φέρουν το galaxy s 3 από Αμερική.όσον αφορά το hardware είναι ίδιο με το ευρωπαϊκό; Θα μπορώ μετά να του περάσω μέσω Odin το επίσημο ελληνικό firmware; θα έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω αλλά θα το προσπαθήσω.θα μου φέρουν το galaxy s 3 από Αμερική.όσον αφορά το hardware είναι ίδιο με το ευρωπαϊκό; Θα μπορώ μετά να του περάσω μέσω Odin το επίσημο ελληνικό firmware; θα έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Στην Αμερικη κυκλοφορει με τον διπυρηνο S4 και 2 GB ram και νομιζω δεν δουλευει με ελληνικες SIM Εστω οτι το φερνεις και δουλευει...για ποιο λογω θελεις να του περασεις το επισημο ελληνικο firmware? Για να περνεις τελευταιος τις επισημες αναβαθμισεις? :lol::lol: Παντως στα ευρωπαικα S3 απο Αγγλια,Γερμανια κτλ περνας πανευκολα οποιο επισημο firmware θελεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έχει βρει κάποιος λύση στο θέμα με το γράψιμο κειμένου ονλαιν ? Προσπαθώ να γράψω αυτή την ρημαδα την απάντηση εδώ και 3 λεπτά και από ένα σημείο και μετά μόλις ολοκληρώνει την λέξη και πατησω κενό, τελεία η οτιδήποτε άλλο σβήνει την λέξη που έγραψα. Επίσης καμία φορά ότι και να πατησω κάνει paste... Με το swift key τα πράγματα είναι χειρότερα. SwiftKey 3 εγώ δεν έχω κανένα θέμα.. Κάνε αν θες απεγκατασταση από Google play και ξαναπέρασε το από την αρχή... Μου το είχε κάνει κάποια στιγμή αλλά δεν έχω κανένα θέμα.. Είναι άψογο και στις προβλέψεις του.. Αν θυμάμαι καλά μου έκανε κάτι κουλά και τελικά το αγόρασα και είναι από τις πιο χρήσιμες αγορές που έχω κάνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Στην Αμερικη κυκλοφορει με τον διπυρηνο S4 και 2 GB ram και νομιζω δεν δουλευει με ελληνικες SIM Εστω οτι το φερνεις και δουλευει...για ποιο λογω θελεις να του περασεις το επισημο ελληνικο firmware? Για να περνεις τελευταιος τις επισημες αναβαθμισεις? :lol::lol: Παντως στα ευρωπαικα S3 απο Αγγλια,Γερμανια κτλ περνας πανευκολα οποιο επισημο firmware θελεις Δεν κυριολεκτώ όταν μιλάω για επίσημο ελληνικό firmware εγώ μιλάω γενικά αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη συσκευή και στην Ελλάδα.Από ότι φαίνεται είναι λίγο δύσκολο.Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Χαιρετω. Ειχα γραψει προχτες,οτι μου εχασε το δικτυο,και κανοντας του επανεκκινηση,τακτοποιηθηκε. Ε,σημερα το ξανακανε,και επανηλθε με τον ιδιο τροπο. Μαλιστα διορθωνω οτι την αλλη φορά,δεν ηταν στο Νοσοκομειο,οπως ειχα γραψει,αλλα στο δρομο,ενω σημερα ηταν στο Νοσοκομειο,οπου εχω τη μανα μου,ενω εβλεπα 4-5 γραμμες σημα. Πηγαινοντας εκει που εχει τα δικτυα,μπας και το βρει,εκανε οτι ψαχνει,αλλα δεν εβρισκε τιποτα. Επειδη πρεπει να εχω παντα το τηλεφωνο σε λειτουργια,μπας και γινει κατι και πρεπει να παω αμεσως στο Νοσοκομειο,θεωρω οτι εχω προβλημα που πρεπει να λυθει αμεσως. Τι λετε να φταιει; Το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο τη Γερμανια,και εχει περασμενη την αναβαθμιση που ζητησε και πηρε. Όταν έχασες τό δίκτυο δεν είχες καθόλου ένδειξη σηματος? Σήμερα κ εμένα μού τό έκανε πρώτη φορά . Αλλά είχα κανονικά ένδειξη σηματος . Έχω q card. Μήπως είναι από αυτό .. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Μου ήρθε σήμερα το καλώδιο που βγάζει σε θηλυκό usb και σύνδεσα το χειριστήριο του ps3. Για να παίξω με αυτό fifa 12 πρέπει να κάνω κάτι? Το χειριστήριο ανταποκρίνεται γενικά αλλά όχι sto fifa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadomihelakis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα,σημερα στα καλα καθουμενα ενω εχει σημα wifi δεν καταβαζει τιποτα ,σερνεται εντελως ενω ο υπολογιστης που ειναι στο ιδιο δυκτιο δεν εχει προβλημα???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδια ξερετε πως γινετε να αλλαξουμε θεμα στο κινητο χωρις να το κανω root και τετοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδια ξερετε πως γινετε να αλλαξουμε θεμα στο κινητο χωρις να το κανω root και τετοια; Χωρις root δε γινεται κατι τετοιο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisSGS3 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 παιδια παω να περασω μια ταινια μεγεθους 4,7 Gb και ενω εχει χωρο στην extsd μου βγαζει μηνυμα "το αρχειο ταδε ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων υπολογισμου" .Υαπρχει τροπος να διορθωθει αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 παιδια παω να περασω μια ταινια μεγεθους 4,7 Gb και ενω εχει χωρο στην extsd μου βγαζει μηνυμα "το αρχειο ταδε ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων υπολογισμου" .Υαπρχει τροπος να διορθωθει αυτο???? σε τι μορφη εχεις φορμαρισμενη την extsd? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts