GTV Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Good luck :) only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drakellion Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή Επιτυχία ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή μας τύχη παιδιά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εδω είμαι και εγώ! :Ρ Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλη τυχη σε ολους!Τυχερος αυτος που θα το κερδισει!! 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spongedan Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Γεια χαραααα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni1603 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καλή μας επιτυχία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους! Και σε μένα βέβαια! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν, για να δούμε. -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Θέλω κι εγω HTC...καλοδούλευτο στον νικητή παιδιά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xDream Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπέρα, καλη επιτυχια :cool::cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Πολύ καλό κινητό.Ευτυχισμένος ο τυχερός νικητής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgette Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή προσπάθεια για την προώθηση των νέων τεχνολογιών, γιατί η αγορά πλέον είναι απλησίαστη.. Καλορίζικο σε όποιον το λάβει..Ας το κερδίσει όποιος μπορεί να το αξιοποιήσει καλύτερα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 άντε καλή επιτυχία να έχουμε..!! :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris16 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπέρα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας! There are two types of people on this earth; those who know what is right, and those who do what is right Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doreta Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Λες να μου χαμογελασει η τυχη? ::):clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή τύχη σε όλους και πάντα τέτοια από το αγαπημένο μας φόρουμ...:) noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ab08 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliostdm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή τύχη σε όλους μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ένα λαχείο κι εμένα; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Παιδες αντε η ωρα η καλη μ...χαχαχα...καλη επιτυχια σε ολους αδερφια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belis1971 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Το HTC One S που παρουσιάσαμε αναλυτικά πριν λίγες ημέρες στις σελίδες μας το θυμάστε; Ε, έφτασε ο καιρός ένας από εσάς να το κάνει δικό του, [προσφορά του myPhone.gr], σε έναν ακόμα διαγωνισμό (ναι από αυτούς που έγιναν πλέον θεσμός στις σελίδες μας, αποκλειστικά για εσάς!). Διαβάστε λοιπόν- αν δεν το έχετε ήδη κάνει- την αναλυτική παρουσίαση του πιο εντυπωσιακού smartphone που παρουσιάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, ενημερωθείτε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και στη συνέχεια λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι : Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, στις 23.59. Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UZZzn4EPN9Q]HTC One S - First look - YouTube[/ame] Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ teleio tilefono Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή επιτυχία, ευχαριστούμε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Δεν εχω κερδισει ποτε σε κληρωση...ακομα και μια φορα που ειχε μονο το ονομα μου και ενα κενο χαρτακι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλή τύχη! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts