Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την 4.3 και μετά (δεν είμαι σίγουρος για την 4.1.2), η εφαρμογή "Χάρτες" που είναι built-in στο firmware, υποστηρίζει πλοήγηση και στα Ελληνικά.

Μιλάω για το XEF(Γαλλικό) firmware.

Υπάρχουν και firmware με υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, χωρίς πλοήγηση στα Ελληνικά ;

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν είμαι κάποιες ώρες με γαλλική 4.4.2. Πραγματικά πολύ γρήγορη κανένα lag. Ένα θέμα που παρατήρησα γενικά εγώ χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ το network mode se WCDMA only. Πάροχος Vodafone. Όταν έφτασε περίπου στο 15% η μπαταρία και χωρίς να έχει ενεργοποιήθει το power save mode δεν είχα καθόλου δεδομένα 3G !!!!! Έπρεπε να κάνω restart το Note 2 για να δουλέψει. Καμιά ιδέα; Ήμουν στον ίδιο χώρο όλη την ώρα και το σήμα έδειχνε full.

Έχεις επιλέξει ελληνική γλώσσα στο γρανάζι του TTS της Samsung;

[ATTACH]44584[/ATTACH]

Εκεί που λέει ακούστε ένα παράδειγμα, σου μιλάει ελληνικά;

Ναι φυσικα το εχω επιλεξει.

Στο παραδειγμα που λες δεν μπορω να το ακουσω μιας και εχει εγκατασταθει η Ελληνικη γλωσσα και δεν δινει την δυνατοτητα. (στο 3ο TAB install voice data )

Στο SwiftKey δεν υπαρχει σειρα με αριθμους, οπως στο μαμα πληκτρολογια, μονιμα πανω απο τα γραμματα ? Ειναι σπαστικο να θες να γραψεις αριθμους και να το πατας παρατεταμενα. Ενω εγκατεστησα το προγραμμα , μου εμφανιζεται σαν trial. Edited by jimmys

Το perfect keyboard pro ειναι ολα τα λεφτα. πληρως παραμετροποιησιμο. Δοκιμασε το και εδω ειμαστε ....

Το perfect keyboard pro ειναι ολα τα λεφτα. πληρως παραμετροποιησιμο. Δοκιμασε το και εδω ειμαστε ....

Σε ευχαριστω αλλα ειναι επι πληρωμη monster1971.

Σε ευχαριστω αλλα ειναι επι πληρωμη monster1971.

βαλε το ai type το δωρεαν.μια στο τοσο θα σε ρωταει αν θες να το κανεις premium.αλλα και η free εκδοση ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει.

βαλε το ai type το δωρεαν.μια στο τοσο θα σε ρωταει αν θες να το κανεις premium.αλλα και η free εκδοση ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει.

Ποιο ακριβως ειναι;Γιατι βλεπω οτι υπαρχουν αρκετα εκει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android&hl=el

Sorry αλλα στο SwiftKey πως βαζω τονο? Σε αυτο κατεληξα αλλα δεν ξερω αν λειγει καποια στιγμη.

Edited by jimmys

Η γαλλική 4.4.2 πραγματι δινει ενα ακομα μπουσταρισμα στο κινητο! (μετα απο reset βεβαια)

Πραγματικα πιο γρηγορο απο ποτε!

Ενα μονο προβλημα εντοπιζω εγω. Απελπιστικα χαμηλη ενταση εκπομπης στο bluetooth. Εκει που με 4.3 αλλαζα δωματιο και μιλουσα κανονικοτατα, πλεον οποιοδηποτε εμποδιο ακομα και στο μισο μετρο μου κανει σπασιματα. Μεγαλο fail, τοσο μεγαλο που αναρωτιεμαι μηπως τελικα εχω κανει κατι λαθος εγω.

Είναι κανείς με 4.4.2 που να μπορεί να διαβάσει NTFS μέσω OTG;

Υπαρχει διαδικασια με προγραμματακι για να διαβαζεις ΝΤΦΣ. Επισης απο οσο γνωριζω αυτο το προγραμμα σε θελει να εισαι ροοτ.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Ενα μονο προβλημα εντοπιζω εγω. Απελπιστικα χαμηλη ενταση εκπομπης στο bluetooth. Εκει που με 4.3 αλλαζα δωματιο και μιλουσα κανονικοτατα, πλεον οποιοδηποτε εμποδιο ακομα και στο μισο μετρο μου κανει σπασιματα. Μεγαλο fail, τοσο μεγαλο που αναρωτιεμαι μηπως τελικα εχω κανει κατι λαθος εγω.

Το παθαίνω κι εγώ αυτό.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Υπαρχει διαδικασια με προγραμματακι για να διαβαζεις ΝΤΦΣ. Επισης απο οσο γνωριζω αυτο το προγραμμα σε θελει να εισαι ροοτ.

Η οποια ειναι?Εχω δοκιμασει με αρκετα προγραμματα( ntfs mounter,paragon ntfs&hfs+ ) και δεν δουλεψε με κανενα.

Οποιος ξερει την λυση ας βοηθησει παρακαλω. Ειμαι ρουταρισμενος με dn3 rc2.

Καλησπερα,δυο παρατηρησεις στην 4.4.2 .Δεν μπορω να δω τη συντομευση καμερας στην οθονη κλειδωματος και τελος,εκει που βλεπεις την εκδοση android πριν βγαλει την κοκκινη οθονη του κιτκατ εβλεπες και ενα κ που το στριφογυρνουσες κιολας...ε αυτο εγω το δα μια στην αρχη αλλα απο τοτε δεν το ξαναδα.Οχι οτι παιζει κανα ρολο...απλα το παρατηρησα.Η καμερα στο κλειδωμα ομως θα μ αρεζε να την εχω.Στις ρυθμισεις δεν το βρηκα.

Σε ευχαριστω πολυ.

Τα εκανα (ειναι ακομα free το ελληνικο TTS απο το samsung store) οπως μου ειπες.

Αλλα το ατιμο το Google maps ακομα Αγγλικα μου τα λεει :X

Δεν μπορώ να το βρω με τίποτε.Δε βάζεις κανα Link ή έστω τι έβαλες στο ψαχτίρι και το βρήκες

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Η οποια ειναι?Εχω δοκιμασει με αρκετα προγραμματα( ntfs mounter,paragon ntfs&hfs+ ) και δεν δουλεψε με κανενα.

Καλημέρα. Έχω χρησιμοποιήσει το Paragon και σε εμένα με τον default file explorer δεν μου το δείχνει το stick. Το δειχνει πάντως κανονικά με τον Root Explorer. Γιατί γίνεται αυτό πραγματικά δεν γνωρίζω και δεν θυμάμαι αν παλιότερα μου το έδειχνε ο ενσωματωμένος διαχειριστής αρχείων

Το αυτό:

Ακριβώς ίδια περίπτωση.

Μα γιατί χρησιμοποιείτε ακόμα δίσκους φορμαρισμένους σε ntfs και όχι σε exfat?

Γιατί ένα flashάκι θέλεις να μπορεί να διαβάζεται παντού. Και καλά εγώ έχω Win7, αλλά σε WinXP χωρίς συγκεκριμένο update δεν παίζει. Επίσης δεν διαβάζεται στις περισσότερες τηλεοράσεις αλλά και media players...

Το αυτό:

Ακριβώς ίδια περίπτωση.

Γιατί ένα flashάκι θέλεις να μπορεί να διαβάζεται παντού. Και καλά εγώ έχω Win7, αλλά σε WinXP χωρίς συγκεκριμένο update δεν παίζει. Επίσης δεν διαβάζεται στις περισσότερες τηλεοράσεις αλλά και media players...

Συγγνωμη φιλε που αργησα να απαντησω.. εμπλεξα. Εγω με αυτα τα 2 προγραμματακια που προανεφερες οταν ειχα το galaxy s2 rooted δουλευα με τα φλασακια μου και τα αναγνωριζε και με ntfs. Τωρα γιατι εσενα δεν πιανει... δεν καταλαβαινω. Αν ξερει καποιος μηπως φταει κατι με emulation που λεει οτι κανει στα μεσα αποθηκευσης... ας πει.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο σύστημα πλοήγησης όπως το sygic με την 4.4.2; Τι γίνεται με την πρόσβαση στην sd κάρτα; Ρωτάω γιατί όλους τους χάρτες αλλά και την εφαρμογή τα έχω στην εξωτερική κάρτα μνήμης

Καλησπέρα σε όλους , μια ερώτηση αν περάσω την γαλική 4.4.2 θα αναγνωρίζει ελλήνικούς χαραχτήρες με το πενακι στο memo και στην συνταξη μυνημάτων?

Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο σύστημα πλοήγησης όπως το sygic με την 4.4.2; Τι γίνεται με την πρόσβαση στην sd κάρτα; Ρωτάω γιατί όλους τους χάρτες αλλά και την εφαρμογή τα έχω στην εξωτερική κάρτα μνήμης

Eγώ το έχω. Κάνε το copy στο τηλέφωνο. Τόσο χώρο έχει το Νοτε δεν έχει πρόβλημα. Παίζει μια χαρά.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Τελικά το κ στην έκδοση Android που έκανε σβούρες λύθηκε και επανηλθε.Δεν το βλέπεις αν στην γραμματοσειρα βάλεις διαφορετικό μέγεθος από το κανονικό. Το πώς εμφανίζεται όμως η συντομευση της κάμερας στην οθόνη κλειδώματος δεν κκατάφερα να το βρω...καμιά ιδέα?

Δεν μπορώ να το βρω με τίποτε.Δε βάζεις κανα Link ή έστω τι έβαλες στο ψαχτίρι και το βρήκες

Πας στο samsung apps και ψαχνεις για greek tts

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)