Jump to content

strada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About strada

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

strada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία και σ αυτή την κλήρωση.
  2. άντε με το καλό να το πάρει κάποιος κι αυτό και καλό καλοκαίρι.
  3. Παιδιά με το καλό, καλή επιτυχία σε όλους :)
  4. επιτελους xiaomi επισημα στην ελλαδα...καλη επιτυχια και καλο πασχα σε ολους
  5. καλη τυχη βρε παιδια,ας το παρει ενας/μια που δεν εχει τοσο καλο τηλ.
  6. Να ρωτήσω και γώ με τη σειρά μου μιας και λόγω χρόνου δε μπορώ να πολυψάξω. Ξέρει κανείς απο πού να αγοράσω ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία για το τηλ? Δεν με ενδιαφέρουν οι αφτερμαρκετ αλλα μονο η γνησια με τη συσκευασια κτλπ της. Αν έχει αγοράσει κανείς θα ήταν πολύ χρήσιμο να με ενημερώσει και αν θέλει μου λέει και πόσο τη τσίμπησε να μη μας πιάσουν και κότσο.:D alekos_tap Εγώ στη θέση σου,μου συνέβει κιόλας,θα έκανα ξανα φλασάρισμα μέσω odin αυτή τη φορά τη γνήσια νέα ρομ (update) Τη ρομ μπορείς να τη βρείς στο sammobile και εκεί αλλά και στο φόρουμ εδώ περιγράφεται η διαδικασία.Είναι πανέυκολη και δε θα σου πάρει πάνω απο τέταρτο.Απλά μόλις την περάσεις καλό είναι να ξανακάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές και να έχεις καθαρίσει απο τα περιττά την sd σου.Εγώ αυτό έκανα και είμαι εδώ και πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα.
  7. Από ebay ήρθε ένα και δεν περνάει τα 400...γι αυτό ρώτησα για εδω αν υπάρχει κάτι αξιόλογο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι 5 βρω το κατάλληλο θα μαζέψω 5-6 να τα κάνω μακαρονάδα στο τέλος. ..αχαχα
  8. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω την αλλαγή ρομ δηλ στο 968 και θα σας μεταφέρω και τις δικές μου εμπειρίες.
×
×
  • Create New...