Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησε κανείς ότι με την κιτ κατ το note 2 έχει τσιμπήσει 6 χιλιάρικα+ στο quadrant;;; τι έγινε ρε παιδιά; snapdragon 600 φορέσαμε;:p

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sorry για το συνεχόμενο ποστ, αλλά από tapatalk δεν γίνεται αλλιώς.Νέα πλέον είναι και η εφαρμογή του Ραδιοφώνου, όπως φαίνεται στο screenshot. Θέλω να πω σαν γενική εικόνα, πως η αναβάθμιση αξίζει για ένα και μοναδικό λόγο.Το τηλέφωνο πλέον θυμίζει επικίνδυνα note 3 στο smoothness.τα έχω και τα 2 και ξέρω πολύ καλά τι λέω.Μπράβο στην Samsung για αυτή την αναβάθμιση εκ βάθρων της προπέρσυνης πλέον ναυαρχίδας της.

Sorry για το συνεχόμενο ποστ, αλλά από tapatalk δεν γίνεται αλλιώς.Νέα πλέον είναι και η εφαρμογή του Ραδιοφώνου, όπως φαίνεται στο screenshot. Θέλω να πω σαν γενική εικόνα, πως η αναβάθμιση αξίζει για ένα και μοναδικό λόγο.Το τηλέφωνο πλέον θυμίζει επικίνδυνα note 3 στο smoothness.τα έχω και τα 2 και ξέρω πολύ καλά τι λέω.Μπράβο στην Samsung για αυτή την αναβάθμιση εκ βάθρων της προπέρσυνης πλέον ναυαρχίδας της.

Ελπιζω μονο να μη χανονται οι κωδικοι του wifi και να μην απαγορευει την εγγραφη εφαρμογων στην εξωτερικη sd. Δωστε λεπτομερειες οσοι την εχετε ηδη εγκαταστησει παρακαλω.

Καλημέρα. Έχω το note 2 λίγες μέρες ερχόμενος από iphone 5 και έχω κάποιες απορίες.

Έχω βάλει προγράμματα και βλέπω στις εικόνες μου εικονίδια των εφαρμογών. Διάβασα τον τρόπο που προτείνετε για να εξαφανιστούν αλλά δεν μπορώ να βρω τους φακέλους των προγραμμάτων για να ρίξω μέσα το no data αφού δεν είμαι root. Υπάρχει λύση εκτός root?

Επίσης για back up υπάρχει το Kies αλλά από ότι κατάλαβα δεν κάνει back up τα data των εφαρμογών?

Ευχαριστω πολύ γιατί είμαι άπειρος ακόμα σε Android παρότι το χω ψάξει ήδη με πολύ διάβασμα και όχι μόνο.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Δουλεύω την 4.4.2 από την πρώτη μέρα που βγήκε και έχω δει πάρα πολλές μικροαλλαγες στο UI, κατά την γνώμη μου προς το καλύτερο.

Αν έχει κάποιος ερωτήσεις για το ποια νέα features έχουν ενσωματωθεί στην 4.4.2, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα τσεκάρω, αρκεί να μου πείτε και τον τρόπο, γιατί έχω μείνει πίσω και δεν τα παρακολουθώ τα του Android.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Πέρασα κι εγώ την γαλλική και μόνο θετικά έχω να πώ. Η ram κυμαίνεται μόνιμα στα 500-800mb και το smoothness έχει βελτιωθεί απίστευτα πολύ. Και η μπαταρία παίζει να είναι στα παλιά καλά επίπεδα της 4.1.2. Μπράβο στην Samsung για το update.
Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Αν καποιος εχει πχ γερμανικη συσκευη και περάσει την επισημη γαλλικη ρομ με kies η odin θα εχει προβλημα με το knox counter?

OXI. Eγώ το ρώτησα μερικά ποστς πιο πάνω και το έκανα. Δεν γράφει με επίσημες roms.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παρατήρησε κανείς ότι με την κιτ κατ το note 2 έχει τσιμπήσει 6 χιλιάρικα+ στο quadrant;;; τι έγινε ρε παιδιά; snapdragon 600 φορέσαμε;:p

Στο antutu πριν λίγες μέρες είχα 18100 περίπου. Όταν έβαλα την kitkat πήγα 22202!

Καλησπερα!

Ειμαι ακομα με 4.1.2...για να μου ερθει η ενημερωση για 4.4 πρεπει να περασω πρωτα 4.3?? (Γαλικο)

Παντασουζα

Παιδια πριν την περασω την κιτ κατ, υπαρχουν σημαντικες αλλαγες στο ui, για παραδειγμα, τροποποιησεις, διαφορες σε σχεση με πριν, παραλλαγες και ταπετσαριες? Το οτι ειναι πιο "ελαφρια" σε σχεση με την 4.3, αυτο ειχε ειπωθει και χαιρομαι που διαπιστευεται στην πραξη. Η αλλαγη του skin στο ραδιο και την αριθμομηχανη ειναι τα πρωτα που ειπωθηκαν. Πειτε οτι αλλο νεο εχει ερθει οσοι κατεχετε. Κυριως αν υπαρχει κατι αρνητικο θα ηταν πολυ χρησιμο.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Καλησπέρα. Μόλις έκανα root στο note 2 πρώτη μου φορά και δεν ανοίγει το superuser γιατί το αποκλειει η samsung . Πως μπορώ να το παράκαμψω; Ευχαριστώ! <br />

<br />

Επίσης ένα λινκ με τις απαραίτητες έφαρμογες για root κινητο;;

Παιδια πριν την περασω την κιτ κατ, υπαρχουν σημαντικες αλλαγες στο ui, για παραδειγμα, τροποποιησεις, διαφορες σε σχεση με πριν, παραλλαγες και ταπετσαριες? Το οτι ειναι πιο "ελαφρια" σε σχεση με την 4.3, αυτο ειχε ειπωθει και χαιρομαι που διαπιστευεται στην πραξη. Η αλλαγη του skin στο ραδιο και την αριθμομηχανη ειναι τα πρωτα που ειπωθηκαν. Πειτε οτι αλλο νεο εχει ερθει οσοι κατεχετε. Κυριως αν υπαρχει κατι αρνητικο θα ηταν πολυ χρησιμο.

Κανένα αρνητικό μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχουν νέες ταπετσαρίες. Οι βελτιώσεις είναι στην απόδοση όπου πετάει. Οχι στην εμφάνιση.

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλησπέρα. Μόλις έκανα root στο note 2 πρώτη μου φορά και δεν ανοίγει το superuser γιατί το αποκλειει η samsung . Πως μπορώ να το παράκαμψω; Ευχαριστώ! <br />

<br />

Επίσης ένα λινκ με τις απαραίτητες έφαρμογες για root κινητο;;

Κανονικά πρέπει να απευθυνθείς στο "Τροποποιήσεις"... Προφανώς έχεις 4.3 ή 4.4.2 με το Knox. Πήγαινε στο Play και κάνε ενημέρωση στο SuperSu. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να απενεργοποιήσει το Knox, πάτησε 'αποδοχή'.

Κανονικά πρέπει να απευθυνθείς στο "Τροποποιήσεις"... Προφανώς έχεις 4.3 ή 4.4.2 με το Knox. Πήγαινε στο Play και κάνε ενημέρωση στο SuperSu. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να απενεργοποιήσει το Knox, πάτησε 'αποδοχή'.

Ουφ να είσαι καλά φίλε μου αυτό έφταιγε! Τρόμαξα πολύ! Μια ερώτησουλα τώρα: Μπορώ χωρίς φόβο να απ εγκαταστήσω τις εφαρμογές που έχει από τη μάνα του με ένα πρόγραμμα που κατεβασα;

Το root unistaler

Μια βοηθεια πως κανουμε επαναφορα εργωστασιακον ρθθμεισεων

Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί->Αντίγραφα ασφαλείας->Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:)

Με την kitkat η οθόνη ανάβει αμέσως με το κάτω κουμπί ή αργεί όπως συνέβαινε στην 4.3; εμένα κάποιες φορές ανοίγει αμέσως... τις περισσότερες όμως θέλει κάποιο χρόνο!

Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί->Αντίγραφα ασφαλείας->Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:)

Ευχαριστώ για την απάντηση και την φιλοξενία και της ατελείωτες ώρες που πέρασα στης σελίδες του note 2 πριν λίγο το αποχωρίστηκα:)

Γεια σας παιδιά.Σήμερα ήρθε ένα hdmi αντάπτορα που αγόρασα απο συμφορουμίτη μας αλλά δεν κάνει τίποτα.Τον συνδέω και στην τηλεόραση αλλά και σε AV ενισχυτή.Πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση στο κινητό για να δείξει?

Ο αντάπτορας είναι αυτός http://www.dhgate.com/product/1-1-s4-s3-note-2-mhl-hdmi-hdtv-adaptor-cable/163728861.html

Επίσης πήρα κι ένα καλώδιο usb για να διαβάζω σκληρούς και στικάκια αλλά έναν σκληρό δεν τον ανοίγει.Διαβάζει μόνο fat32?

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Το πρώτο το βρήκα.Ηθελε να βάλω και τον φορτιστεί του για να δουλέψει.Εδωσε εικόνα και ήχο αλλά δεν έδωσε 5.1 στον ενισχυτή αν κι έχω τσεκάρει στο κινητό την επιλογή να δίνει 5,1 όταν δίνει hdmi.

Για το δεύτερο όποιος μπορεί και ξέρει ας πει κάτι.

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Το πρώτο το βρήκα.Ηθελε να βάλω και τον φορτιστεί του για να δουλέψει.Εδωσε εικόνα και ήχο αλλά δεν έδωσε 5.1 στον ενισχυτή αν κι έχω τσεκάρει στο κινητό την επιλογή να δίνει 5,1 όταν δίνει hdmi.

Για το δεύτερο όποιος μπορεί και ξέρει ας πει κάτι.

Ναι οντως χρειαζεται να βαλεις τον φορτιστη.

Για το δευτερο , ναι διαβαζει αποκλειστικα FAT 32.

Αλλα υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να δεις και NTFS !:)

Δεν τις εχω τεσταρει προσωπικα ,αλλα δουλεουν.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter (ΘΕΛΕΙ ROOT)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer&hl=el (Δεν θελει!)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Τι ωραία ειναι αυτά που διαβάζω ?! πηραμε Κιτ-κατ λέει.. ρε μπράβο στην Σάμυ!

Πως το περναώ που έχω 4.1.2 official αλλα rooted?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)