truckman Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ναι η ένταση είναι ένα κλικ υψηλότερη... Πάντως με μια ματιά που έριξα στο Xda δεν βλέπω να το έχει αναφέρει κάποιος το πρόβλημα με τις κλήσεις και βλέπω πως το αντιμετωπίζουμε πολλοί...:( Είναι και θέμα δικτύων Τα ίδια παράπονα μου έκανε προχθές και ο αδερφός μου με το s4,ο οποίος είναι σε voda.Με τις αλλαγές που κάνουν για το 4g, τα έχουν κάνει να μη πω πως...!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Είναι και θέμα δικτύων Τα ίδια παράπονα μου έκανε προχθές και ο αδερφός μου με το s4,ο οποίος είναι σε voda.Με τις αλλαγές που κάνουν για το 4g, τα έχουν κάνει να μη πω πως...!!!! Λες να είναι αυτό; Τέτοια σύμπτωση όμως ρε ****το; Μέχρι πριν μια βδομάδα που είχα το Galaxy Nexus δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Από τότε που πήρα το Note 2 το αντιμετωπίζω σχεδόν κάθε μέρα... 1-2 φορές.. κι εγώ με βόνταφον είμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δεν το πας στην smartec να στο δουν; Δεν χάνεις τίποτα. Εγγύηση έχεις.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παρατήρησε κανείς αύξηση της έντασης; Σε μένα και τα ringtones αλλά και η αρχική μουσικούλα του logo είναι πολύ πιο δυνατά. Και πριν τα είχα όλα φουλ αλλά δεν είχα τέτοια ένταση. Εσένα σου το κάνει συχνά δηλαδή ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δεν το πας στην smartec να στο δουν; Δεν χάνεις τίποτα. Εγγύηση έχεις.:) Μωρέ θα το πήγαινα αν 1ον: Δεν ήμουν Κόρινθο και 2ον αν ήμουν ο μοναδικός που το αντιμετωπίζει. Δυστυχώς είμαστε πολλοί αυτοί που το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, οπότε μάλλον κάτι softwarιακό είναι. Και στη smartec να το πάω θα κάνουν ένα factory reset και θα μου το δώσουν πίσω, μιας και το κινητό δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην ουσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδια ειμαι με την official 4.1.2.Δεν εχω κανει ποτε root.Αν δεν κανω factory reset και περασω κατευθειαν την αναβαθμιση που μου ηρθε,θα υπαρχει προβλημα λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδια ειμαι με την official 4.1.2.Δεν εχω κανει ποτε root.Αν δεν κανω factory reset και περασω κατευθειαν την αναβαθμιση που μου ηρθε,θα υπαρχει προβλημα λετε; Κανένα. Ετσι ακριβώς το έκανα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδια ειμαι με την official 4.1.2.Δεν εχω κανει ποτε root.Αν δεν κανω factory reset και περασω κατευθειαν την αναβαθμιση που μου ηρθε,θα υπαρχει προβλημα λετε; επειδη ειναι αρκετες οι αλλαγες που εχουν γινει στην 4,3 καλο ειναι να κανεις...αν βαριεσαι μπορεις να την περασεις απο πανω και αν δεις οτι κατι δεν παει καλα του το κανεις μετα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπίστωσα πως το παράξενο πρόβλημα με τις κλήσεις που είχαμε στην 4.1.2 συνεχίζεται και στην 4.3. Πριν λίγο είχα κλήση, απάντησα και ενώ με άκουγαν κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Το έκλεισα, ξανακάλεσα και μίλησα κανονικά... Κρίμα... Ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 επειδη ειναι αρκετες οι αλλαγες που εχουν γινει στην 4,3 καλο ειναι να κανεις...αν βαριεσαι μπορεις να την περασεις απο πανω και αν δεις οτι κατι δεν παει καλα του το κανεις μετα..! Καταλαβα φιλε μου.Θα την περασω απο πανω και βλεπω.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα και από μένα , πριν 4 μέρες πέρασα official 4.3 και εγώ πριν είχα την REVO. Πάρα πολύ καλή ΡΟΜ αλλά έχω τα εξής προβλήματα. Σε download mode μου βγάζει : Custom binary download : yes (1) Knox warranty void : 0 System status : official Έτσι όπως είναι έχω εγγύηση η όχι ? 2o Το Σ-ΝΟΤΕ δεν δουλεύει, μου βγάζει μήνυμα “ snote has stoped working”. Δοκίμασα το fix που έχει ποστάρει ένα κάποιος πιο πίσω αλλά τπτ, το ίδιο πρόβλημα παραμένει. PS: πέρασα την rom με Odin χωρίς reset, και δεν θέλω να κάνω reset με τπτ. Και τέλος, root πως κάνουμε σε official 4.3 ? Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα και από μένα , πριν 4 μέρες πέρασα official 4.3 και εγώ πριν είχα την REVO. Πάρα πολύ καλή ΡΟΜ αλλά έχω τα εξής προβλήματα. Σε download mode μου βγάζει : Custom binary download : yes (1) Knox warranty void : 0 System status : official Έτσι όπως είναι έχω εγγύηση η όχι ? 2o Το Σ-ΝΟΤΕ δεν δουλεύει, μου βγάζει μήνυμα “ snote has stoped working”. Δοκίμασα το fix που έχει ποστάρει ένα κάποιος πιο πίσω αλλά τπτ, το ίδιο πρόβλημα παραμένει. PS: πέρασα την rom με Odin χωρίς reset, και δεν θέλω να κάνω reset με τπτ. Και τέλος, root πως κάνουμε σε official 4.3 ? Δεν έχεις εγγύηση. Έπρεπε να μηδενίσεις πριν βάλεις την 4.3 Βιάστηκες και αυτή τη στιγμή δε γίνεται τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 το snote crash φτιάχνει μόνο με factory reset δυστυχώς. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δεν έχεις εγγύηση. Έπρεπε να μηδενίσεις πριν βάλεις την 4.3 Βιάστηκες και αυτή τη στιγμή δε γίνεται τίποτα. Νόμιζα ότι θα μηδένιζε το counter το Odin ( πάτησα το Reset counter ).. Τλπ, από την στιγμή που δεν έχω εγγύηση δεν υπάρχει κάποια λύση για root ? Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 2o Το Σ-ΝΟΤΕ δεν δουλεύει, μου βγάζει μήνυμα “ snote has stoped working”. Δοκίμασα το fix που έχει ποστάρει ένα κάποιος πιο πίσω αλλά τπτ, το ίδιο πρόβλημα παραμένει. Το snote έχει δυο τρία widget. Δοκίμασε κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Το snote έχει δυο τρία widget. Δοκίμασε κάποιο άλλο. Δοκίμασα το 4Χ1 αλλά μόλις ανοίξει βγάζει το ‘ερρορ’ όποτε δεν προλαβαίνω να δημιουργήσω το αρχείο και να το σώσω.. Τώρα παίρνω back up με το kies3 ( έχει επιλογή για backup εφαρμογών) και κάνω factory Reset. Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δοκίμασα το 4Χ1 αλλά μόλις ανοίξει βγάζει το ‘ερρορ’ όποτε δεν προλαβαίνω να δημιουργήσω το αρχείο και να το σώσω.. Τώρα παίρνω back up με το kies3 ( έχει επιλογή για backup εφαρμογών) και κάνω factory Reset. Ακόμη και να μη είχες κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα καλά κάνεις και πας για factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τελικά το ροοταρα με την μέθοδο που περιγράφεται εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553647 http://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-root-galaxy-note2.htm Knox counter: 0 Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλημέρα και χρονια Πολλα Δεν μου ηλθε ακομη η αναβαθμιση είμαι στην wind το τηλ το αγορασα από σκρουτζομαγαζο τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το πρόβλημα των κλήσεων που δεν ακούμε τον συνομιλητή και σπανιότερα το ανάποδο, κάποιες ημέρες είναι έντονο κάποιες άλλες δεν υφίσταται. Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα δικτύων κινητής και όχι συσκευής, δεν είμαι σίγουρος όμως. Εδώ wind (που δεν αναπτύσσει 4g). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το πρόβλημα των κλήσεων που δεν ακούμε τον συνομιλητή και σπανιότερα το ανάποδο, κάποιες ημέρες είναι έντονο κάποιες άλλες δεν υφίσταται. Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα δικτύων κινητής και όχι συσκευής, δεν είμαι σίγουρος όμως. Εδώ wind (που δεν αναπτύσσει 4g). Έχει το Η+ ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εγω παλι επαθα αυτο που ειχα και στο s3 με το email πρόγραμμα του κινητου. Ενω εχω διαβασει ολα τα mail, με τα απο λιγο μου ξαναβγαζει διαφορα mail σαν αδιαβαστα. Αυτο γίνεται συνεχεια. Επειδη ειναι η 3η φορα που το εχω στησει, τις προηγούμενες 2 δεν ειχε αυτο το θεμα, αλλα τωρα δεν το γλύτωσα. Και βαριεμαι αφανταστα να το σβυσω και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη. Ολες τις φορες οι ρυθμίσεις που εχω κάνει ειναι οι ιδιες ακριβως. Εχει κανεις αποψη; Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το πρόβλημα των κλήσεων που δεν ακούμε τον συνομιλητή και σπανιότερα το ανάποδο, κάποιες ημέρες είναι έντονο κάποιες άλλες δεν υφίσταται. Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα δικτύων κινητής και όχι συσκευής, δεν είμαι σίγουρος όμως. Εδώ wind (που δεν αναπτύσσει 4g). Εγώ είμαι στο όριο να το στείλω μες την εγγύηση στην smartec.Σήμερα μου το έχει κάνει από το πρωί 2 φορές...Είναι πολύ σπαστικό.λογικά θα αφήσω να περάσουν οι γιορτές και θα το στείλω, για να μη μείνω χωρίς κινητό πολύ καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Αυτό που αναφέρετε με τις κλήσεις ρε παιδιά δεν το είχα ποτέ. Είστε σίγουροι ότι δεν είναι θέμα δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 εγω πιστευω πως ειναι θεμα δικτυου γιατι παλαιοτερα με galaxy s μου το εκανε συχνα και πιστευα οτι θεμα custom rom αλλα μου το εκανε κανα δυο φορες σε stock rom το νοτελι και λεω ειναι θεμα της εταιριας κινητης δεν μπορει να φταινε συνεχεια τα τηλεφωνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts