Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bλάση τι περιμένεις να σου πούμε;:lol:

Το Ν2 είναι εργαλείο. Κουσούρια δεν έχει. Τώρα με την 4.3 δεν ξέρω τι θα βγάλει αλλά θα το λατρέψεις ούτως ή άλλως.:p

+αυτονομία, οθονάρα, ταχύτητα, wifi, spen

-μέγεθος, ακόμα με την 4.1

Το μέγεθος για μένα είναι στα + μιας και με το nexus εδώ και ένα χρόνο και κάτι η οθόνη έχει αρχίσει και μου φαίνεται απελπιστικά μικρή. Από custom roms κλπ πως πάμε; Υπάρχει πράμα; Γιατί λόγω του νέξους έχω γίνει flashaholic...:lol:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μέγεθος για μένα είναι στα + μιας και με το nexus εδώ και ένα χρόνο και κάτι η οθόνη έχει αρχίσει και μου φαίνεται απελπιστικά μικρή. Από custom roms κλπ πως πάμε; Υπάρχει πράμα; Γιατί λόγω του νέξους έχω γίνει flashaholic...:lol:

Παααρα πολυ.. Σ οτι εκδοση θες . Ορεξη και χρονο να χεις ..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά επειδή μάλλον σύντομα θα γίνω μέλος της τεράστιας κοινότητας που έχετε δημιουργήσει, οι κάτοχοι του Note 2 εδώ μέσα, Είστε ευχαριστημένοι από το τηλέφωνό σας; Έχει κάποιο κουσούρι που πρέπει να γνωρίζω;

ένα κουσούρι έχει δεν αποχωρίζεται!!!

Δεν θέλει δεύτερη σκέψη για το note 2 με βάση και την τιμή του είναι ότι καλύτερο.

Όσο για rom ξεκινάς τώρα στο xda και τελειώνεις σε κάνα μήνα.. :p

Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς καλώδιο για σύνδεση του κινητού στην tv? αγόρασα ένα και συνδέεται κανονικά αλλά όταν παίζω ταινία από το note δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους στην τηλεόραση, ενώ στην οθόνη του κινητού κανονικά...!!ξέρει κανείς γιατί??

Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς καλώδιο για σύνδεση του κινητού στην tv? αγόρασα ένα και συνδέεται κανονικά αλλά όταν παίζω ταινία από το note δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους στην τηλεόραση, ενώ στην οθόνη του κινητού κανονικά...!!ξέρει κανείς γιατί??

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεις;

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Δοκίμασα και με bsplayer και με mx player και κάνει ακριβώς το ίδιο!! μήπως θέλει κάποια ρύθμιση που απλά δεν βλέπω??

Για bsp player πηγαινεις:Preferences και κάνεις τα εξής παρακατω

Όσο για rom ξεκινάς τώρα στο xda και τελειώνεις σε κάνα μήνα.. :p

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και αλλού αλλά μήπως θα βοηθούσε να υπήρχε μια λίστα με τις επικρατέστερες ROM και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα τους για να βοηθήσουμε εμείς που δεν έχουμε καταλήξει ακόμα; θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με τους KERNEL;

ρε παιδια καποιος που εχει και νοτε 3 και 2 μπορει να μου αν το ν2 εχει στη χρηση του στο πενακι ολεσ τισ λειτουργιες του ν3???

δλδ κοπυ παστε μαθηματικους τυπους αναγνωριση γραφης κτλ..

ρε παιδια καποιος που εχει και νοτε 3 και 2 μπορει να μου αν το ν2 εχει στη χρηση του στο πενακι ολεσ τισ λειτουργιες του ν3???

δλδ κοπυ παστε μαθηματικους τυπους αναγνωριση γραφης κτλ..

Μόνο με custom rom

για να μη μπλεχτώ με ρουτ...τώρα που πέρασα τη γερμανική γιατί είχα αυτά τα προβλήματα???

επίσης αν πάω με αυτή τη λύση τώρα που πέρασα την ελληνική μόνο το csc δεν θα αλλάξω???πρέπει να την ξαναπεράσω????και μετά για update σε 4,3 πρέπει να γίνω unroot???

Πια Γερμανικη περασες? 4,1,2?. Κ αι εχεις προβλημα με το μοντεμ, δεν συνδεεται? Περιεργο.

Αν σ' ενδιαφερει ν' αλλαξεις csc χωρις ρουτ κοιταξε πως το εκανα εγω σε προηγουμενα ποστ. Επισης εχω δωσει λινκ για prerooted χωρις ν' ανεβει ο μετρητης custom binary.

According to Wacom forums, the magnet can affect performance, but it wont do permanent damage.

Transort in this way should not affect the tablet. When you are using the tablet, it generates an electromagentic field over the tablet surface. This field can be influenced by magnets or by other electromagnetic fields, and that may result in an instable screen pointer or inaccurary, but does not cause a permanent damage.

λέει για το tablet αλλά ισχύει και για το ταμπλετ-οειδές τηλέφωνο μας.

Αν εννοει "Transport" νομιζω οτι η επιρροη ειναι οταν η συσκευη δουλευει, οχι οταν ειναι στη θηκη της.

Αφαιρεση του μαγνητη και τοποθετηση velcro ειναι ευκολο.

Παντως απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλες νομιζω.

Καλημέρα!

Μετά από ένα 9μηνο ξεζούμισμα η μπαταρία του note μου αρχίζει να πέφτει αισθητά... Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να παραγγείλω κάποια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ νέα στην Ελλάδα (επαρχία);

Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4

Πια Γερμανικη περασες? 4,1,2?. Κ αι εχεις προβλημα με το μοντεμ, δεν συνδεεται? Περιεργο.

Αν σ' ενδιαφερει ν' αλλαξεις csc χωρις ρουτ κοιταξε πως το εκανα εγω σε προηγουμενα ποστ. Επισης εχω δωσει λινκ για prerooted χωρις ν' ανεβει ο μετρητης custom binary.

ναι....την τελευταία που βγήκε τον αυγουστο αν θυμαμαι καλά...δεν συνδεόταν στο δίκτυο του τηλεφώνου και έγραφε μόνο επείγουσες κλήσεις....αλλά ούτε το kies μου έγραφε ότι μπορώ να κάνω update πλέον...δεν με ενοχλεί το ρουτ αλλά το ότι για να κάνω Update Μετά σε 4,3 θα πρέπει λογικά να το βγάλω πρώτα και είναι η διαδικασία που με αγχώνει...μπορείς λίγο να ξαναποστάρεις το λινκ και τον τρόπο που έκανες εσυ?

Είσαι σίγουρος ότι τα σημάδια αυτά στα έκανε η SMARTEC; Μήπως στα έκαναν οι φίλοι σου οι "τεχνικοί" που προσπάθησαν να στο φτιάξουν και σου έκοψαν την καλωδιοταινία; Το ρωτάω γιατί αν η SMARTEC το γρατζούνισε έτσι τότε είναι απαράδεκτοι...

Σιγά μη Το έκαναν στη Smartec :) Τα τζιμάνια Τα φιλαράκια να είναι καλά..

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Καλημέρα!

Μετά από ένα 9μηνο ξεζούμισμα η μπαταρία του note μου αρχίζει να πέφτει αισθητά... Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να παραγγείλω κάποια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ νέα στην Ελλάδα (επαρχία);

http:// http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56312.Αποστολή σε μια μέρα στην επαρχία

Αν επιθυμω να εχω το note 2 χωρίς θηκη , ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγή bezel + battery cover απο την αντιπροσωπία?

Κατι διαβασα σε αλλο φορουμ για 55€ του Note 3 και θα ηθελα να μαθω αν και για το δικό μας η χρεωση ειναι παρεμφερής.

Αν επιθυμω να εχω το note 2 χωρίς θηκη , ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγή bezel + battery cover απο την αντιπροσωπία?

Κατι διαβασα σε αλλο φορουμ για 55€ του Note 3 και θα ηθελα να μαθω αν και για το δικό μας η χρεωση ειναι παρεμφερής.

Είναι.. 45€ το bezel, αν δεν απατώμαι, συν το καπάκι που στην αγορά κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ. Τώρα στην αντιπροσωπεία για το καπάκι δεν ξέρω πόσο κοστίζει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Γυρω στα 30-35 εχει στην αντιπροσωπία (χωρίς τη τοποθέτηση) και γύρω στα 15 το καπάκι της μπαταρίας οπως λεει και ο φίλος απο πανω...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

:!:Ενημέρωση

Να υπενθυμίσω πως υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για την μπαταρία.

Τα σχετικά μηνύματα μεταφέρθηκαν εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

ναι....την τελευταία που βγήκε τον αυγουστο αν θυμαμαι καλά...δεν συνδεόταν στο δίκτυο του τηλεφώνου και έγραφε μόνο επείγουσες κλήσεις....αλλά ούτε το kies μου έγραφε ότι μπορώ να κάνω update πλέον...δεν με ενοχλεί το ρουτ αλλά το ότι για να κάνω Update Μετά σε 4,3 θα πρέπει λογικά να το βγάλω πρώτα και είναι η διαδικασία που με αγχώνει...μπορείς λίγο να ξαναποστάρεις το λινκ και τον τρόπο που έκανες εσυ?

Ποστ 13672. Συνθετη αναζητηση απο μελος (εμενα) θα το εβρησκες.

Αλλωστε και εγω ετσι το βρηκα, νομιζεις θυμαμαι που ηταν?

Εγω θα σου προτεινα να βαλεις prerooted 4.1.2 που δεν ανεβαζει το μετρητη και βλεπεις. Εχω δωσει λινκ.

Με αυτη θα εχεις και αλλους τροπους να αλλαξεις το csc σε περιπτωση που δεν θελεις να ακολουθησεις τη μεθοδο μου, η δεν μπορεις λογω "insane chip".

Edited by drgt

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)