m7ixalis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καθε φορα που ανοιγω την συσκευη...sleep mode ......μου βγαζει η sd καρτα αποσυνδεθηκε, παει για <<χτυπημα>>? Οταν πηρα την συσκευη για να δει την καρτα επρεπε να την κανω φορματ....wtf:mad: Κανε της άλλο ένα format και αν δεν στρώσει πας για άλλη sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 εγω με την XXEMI6 οποτε κανω επανεκινηση η το κλεινω και ανοιγω χανεται ο λογαριασμος της google.πρεπει να το περασω απο την αρχη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Με φενετε οτι απο βιβλος η συσκευη εχει αρχισει να καταντα ταρατατα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Με φενετε οτι απο βιβλος η συσκευη εχει αρχισει να καταντα ταρατατα...... Official έχουμε 4.1.2 και το τηλέφωνο δουλεύει πάρα πολύ καλά. Με τις leaked, beta, custom πάνω σε leaked, beta κ.λ.π. που βάζει ο καθένας, δε θα πρέπει να του φταίει η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Official έχουμε 4.1.2 και το τηλέφωνο δουλεύει πάρα πολύ καλά. Με τις leaked, beta, custom πάνω σε leaked, beta κ.λ.π. που βάζει ο καθένας, δε θα πρέπει να του φταίει η συσκευή. Ακριβώς αν και θέλω να διαφωνήσω λίγο Γιατί αν ξέρεις τι κάνεις όλα είναι οκ. Πάντως αυτό το πράγμα ενα πρόβλημα και τσουπ φταίει το τηλέφωνο. Ας δούμε πρώτα τι περναμε μέσα και το πειράξουμε και μετα την ίδια τη συσκευή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πέρασα την 4.3 και λειτουργεί απίστευτα και ομαλά, πολύ καλό από πρώτη άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 καλα ναι ειτε αν ξερεις τι κανεις ειτε αν περνας τις επισημες "σταθερες" εκδοσεις το κινητο ειναι βιβλος βραχος και αλλα πολλα απο β :p εγω απλως το ανεφερα και περιμενω να βγει καμια καλη custom πανω στην τελευταια 4.3 η να περασω την τελευταια επισημη 4.3.Ολα αυτα βεβαια μολις ξε-βαρεθω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Συμβουλή: για καλύτερα αποτελέσματα κάντε καθαρή εγκατάσταση την 4.3 Είναι μεγάλο upgrade και το χρειάζεται. Κρατήστε στον υπολογιστή σας το περιεχόμενο της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου γιατί θα χαθούν τα πάντα με το wipe. Πριν κάνετε όλα αυτά πάρτε ένα backup με Helium τα δεδομένα των εφαρμογών σας. Μετά επαναφέρετε μόνο τα δεδομένα των εφαρμογών που δεν συγρονιζουν. Πχ παιχνίδια κλπ. Θα δείτε τεράστια διαφορά. Για την αυτονομία είπα και πριν. Κάποιες αλλαγές της Google στην 4.3 αυξάνουν την κατανάλωση. Γι αυτό βλέπουμε στο battery status τόσο μεγάλο ποσοστό στο "Λειτουργικό σύστημα android". Δεν συνέβαινε στην 4.2.2 Η ίδια συμπεριφορά ακριβώς υπάρχει στο S4. Αντιθέτως στο Note 8 που είναι στην 4.2.2 για να δω μεγάλο ποσοστό στο "Λειτουργικό σύστημα android", θα πρέπει να το αφήσω με κλειστή οθόνη 24 ώρες:). Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Η Samsung καπου το χει χασει με την 4.3...Την παραφορτωσε κι εβαλε και το knox και τωρα τρεχουν πολλα στο παρασκηνιο με αποτελεσμα να την πληρωνει η αυτονομια της μπαταριας. Οι custom για να αποφυγουν το knox παντρευουν bootloaders κι αν βαλεις και τα τοσα mods για να μοιαζει με Note 3 καπου το χασανε κι αυτοι(τουλαχιστον για την ωρα). Υπομονη παιδες(εσεις γιατι εγω την αλλη βδομαδα παω για LG G2,με εχει ξενερωσει αφανταστα η Samsung),θα την βρουν την ακρη. Πιστευω η 4.1.2 οπως ειπε κι ο Στρατος ειναι οτι καλυτερο για το Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Υπομονη παιδες(εσεις γιατι εγω την αλλη βδομαδα παω για LG G2,με εχει ξενερωσει αφανταστα η Samsung),θα την βρουν την ακρη. Kαλά εσύ πας στο άλλο άκρο τώρα. Σιγά μην αλλάξω συσκευή για την 4.3... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Οσοι περιμενετε με αυπομονησια την 4.3 ριξτε μια ματια σε ποστ που εκανα γι αυτην στο νημα των επισημων firms για το note Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Kαλά εσύ πας στο άλλο άκρο τώρα. Σιγά μην αλλάξω συσκευή για την 4.3... Γενικα εχω υπερβολικες αντιδρασεις οταν ξενερωνω :lol: Βαρεθηκα κιολας ρε συ τοσα χρονια Samsung.Απλα βρηκα αφορμη τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σε όποιον δεν αρέσει η 4.3 μπορεί να περιμένει την 5. http://www.angroid.gr/news/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σε όποιον δεν αρέσει η 4.3 μπορεί να περιμένει την 5. http://www.angroid.gr/news/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9/ Δεν νομίζω να δώσει την 5 στο note ii. Θα κάνει ό.τι έκανε και με το galaxy s. Λυπούμαστε, θέλαμε να την δώσουμε αλλά δεν κάνει το hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η 5 είναι πλέον 4.4 και το Note II θα την πάρει μέχρι τέλος Απριλίου http://www.angroid.gr/news/ton-ianouario-to-android-4-4-se-galaxy-s4-ke-note-3/ Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η 5 είναι πλέον 4.4 και το Note II θα την πάρει μέχρι τέλος Απριλίου http://www.angroid.gr/news/ton-ianouario-to-android-4-4-se-galaxy-s4-ke-note-3/ Τώρα είδα ότι το άρθρο είναι από τον Μάρτιο :X. .δεν πειράζει εγώ είμαι ευχαριστημένος με την 4.3 όχι οτι πριν είχα πρόβλημα , μικρές η διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η 5 είναι πλέον 4.4 και το Note II θα την πάρει μέχρι τέλος Απριλίου http://www.angroid.gr/news/ton-ianouario-to-android-4-4-se-galaxy-s4-ke-note-3/ Aπο τη στιγμη που δεν αργει η στιγμη αυτη,καλυτερα για μενα να παραμεινω με την 4.1.2 και να αλλαξω μια και καλη,μιας και η 4.3,εχει αρκετα προβληματα απο ο,τι διαβαζω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Aπο τη στιγμη που δεν αργει η στιγμη αυτη,καλυτερα για μενα να παραμεινω με την 4.1.2 και να αλλαξω μια και καλη,μιας και η 4.3,εχει αρκετα προβληματα απο ο,τι διαβαζω. Σε αυτό καταλήγω κι εγώ. Μια χαρά είναι τελικά η τωρινή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Την τραγική συμπεριφορά του bt να διόρθωναν και δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Εδώ έχει προβλήματα ακόμα και με το ΗΜ1500 της ίδιας της Samsung. Μην αναφερθώ σε συνεργασία με το bt του αμαξιού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το χρησιμοποιώ με το bt του αυτοκινήτου. Δουλεύει άψογα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Την τραγική συμπεριφορά του bt να διόρθωναν και δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Εδώ έχει προβλήματα ακόμα και με το ΗΜ1500 της ίδιας της Samsung. Μην αναφερθώ σε συνεργασία με το bt του αμαξιού μου. Τι προβλήματα έχεις;; Εγώ με το hm1700 είμαι υπέρ ευχαριστημένος, ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι, ούτε καν αποσύνδεση. Και με 4.1.2 και τώρα με 4.3. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μερικές φορές δεν μεταφέρει τον ήχο, παρότι έχει πάρει την κλήση. To ΗΜ1700 πάντως είναι νεώτερο υλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Και εμενα το bluetooth δουλευει αψογα.ειδικα στο αμαξι φυσαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπορείς να καλέσεις και μέσω του αμαξιού ή μόνο να απαντάς σε κλήσεις, έστω με αναγνώριση καλούντος. Εμένα το πρώτο μέρος... δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπορείς να καλέσεις και μέσω του αμαξιού ή μόνο να απαντάς σε κλήσεις, έστω με αναγνώριση καλούντος. Εμένα το πρώτο μέρος... δεν... Τα πάντα όλα (εγώ). Αψογο λέμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts